furciaczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 olekg18 napisał(a):Anetta nie ma co się dziwić niewysterylizowana suka i pies z jajami .Prędzej czy później by do tego doszło.Szkoda tylko ,że taka młoda sunia przez nieodpowiedzialność właścicielki musiała zajść w ciąże.Dobrze ,że bynajmniej nie bd musiała rodzić i wychowywać szczeniąt. Olus Ty wiesz za ja Cie lubie ale mam do Ciebie ogromna prozbe tak jak juz Gb wspomniala nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia:diabloti: I najwazniejsze...nie denerwuj mi siostry bo Cie zatluke na zlocie:mad: i mowie to naprawde powaznie moj drogi. Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 powiem tak , nie ma tego złego .... ;) widac tak chciał los , przyspieszył odrobinę decyzję o sterylce .. zabieg się odbędzie , szwy wygoją , za miesiąc nikt o tym już pamiętac nie będzie , a Ty moja droga przy kolejnej cieczce nie będziesz musiała drżec , że ktoś nieodpowiedzialny puści ze sobą Twoje psiaki.Bo cieczki nie będzie.Abi to nie zaszkodzi , Tim nie będzie się podniecał niezdrowo. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Vectra napisał(a):I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :diabloti: razem ze swoją nieodpowiedzialną właścicielką :diabloti: no masz racje to wszytsko tylko przyspieszyło sterylke, miała sie odbyc za jakis miesiąc po cieczce a teraz za miesiąc to juz będzie dawno po:lol: GB bo wiesz Oluś mieszka tuz za rogiem i to za kazdym razem jak ja sie przeprowadzam on tez razem ze mna...teraz tez sie przeprowadza pewnie:cool3: Fur ja sie nie denerwuje koffana, komentarze osoby która niewiele o mnie wie szczególnie teraz są jak grochem o ściane i tylko smiechu mialam troche z tą "nieodpowiedzialną":evil_lol: Olus porzyjedz, zobacz, ocen a moze wtedy wezme to pod uwage:evil_lol: a tak poza tym właśnie probuje uświadomić TZta , że skoro to on mi ją przywlókł na święta w prezencie to on musi zapłacić za zabieg...powiedzcie mam racje? logiczne to no nie?:evil_lol: bo ja nie wiem czy on to pojmie tak jak ja, bede musiala dlugo tlumaczyc:mad: Quote
olekg89 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ależ za bardzo przeżywacie mój komentarz.Poprostu mam wielki uraz do rozmnażania psów.I jeśli jeszcze na dogo musze czytać takie pierdoły typu "nie upilnowałam suni bla bla bla" to ciśnienie mi skacze a i tak mam już za wysokie jak na swój wiek. Ale ok bd sterylka bd gites . Furciakowa-czyli przyjedziesz?:D Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Hihi sis powiedz czy go przekonalas:diabloti::evil_lol: Olus a no planuje byc:mad::eviltong: Quote
rwpb Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Fajnie tam macie :evil_lol:. To jest natura i tego się nie zmieni. Pozdrawiamy. Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 olekg18 napisał(a):I jeśli jeszcze na dogo musze czytać takie pierdoły typu "nie upilnowałam suni bla bla bla" to ciśnienie mi skacze a i tak mam już za wysokie jak na swój wiek. to nie czytaj, dbaj o siebie... bądz odpowiedzialny:eviltong: mnie twoj komentarz nie ruszyl bo za przeproszeniem goowno wiesz o tym czy ja jej pilnowalam czy nie, piszac o tym na dogo wiedzialam ze ktos sie taki znajdzie z takim odczuciem jak ty...ale zwisa mi to bo ja wiem jaka jest prawda, wiec uspokoj swe cisnienie bo jest wiele innych wazniejszych spraw ktorymi moglbys sie denerwowac na dogo a nie moja nic nie rozumiejaca rodzinka:eviltong: furciaczek napisał(a):Hihi sis powiedz czy go przekonalas:diabloti::evil_lol: Olus a no planuje byc:mad::eviltong: Sis TZ na razie powiedzial " no moze w sumie masz troche racji..." a to juz dobrze:cool3:...poza tym babcia ma wyrzuty sumienia i powiedziala ze sie dolozy...chyba sie mnie boi:evil_lol: Oluś ja tez planuje być:diabloti: Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To się łatwo mówi - można było upilnować :diabloti: Tak samo można powiedzieć jak ktoś się przewrócił i łapę złamał - mógł uważać :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 GameBoy napisał(a):to chyba ja tez powinnam sie stawic....:cool1: koniecznie:diabloti: bylam u weta...sterylka za tydzień; pytalam o zachowanie TIMa; wet wolalby uniknac kastracji (Tim ma problemy z serduchem i bardzo zle znosi narkoze a leci juz mu 9ty rok), poczekamy jak sie bedzie zachowywal jak Abi przestanie juz pachniec... Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 bedzie dobrze ciotka, zobaczysz, uspokoi sie towarzystwo :cool1: moja hexa w tym roku sie na zlot nie nadaje, hormony jej buzuja za mocno Quote
Izabela124. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witanko Czytałam o Timie i Abi, trudno stało się, nie warto nad tym polemizowac ;) Całuski dla psiaków Quote
sacred PIRANHA Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 takie cudo miało chrapke na moją ABI :):):) co prawda mogl sobie tylko polapac zapachy z daleka...ale teraz sie zadomowil u sasiadow i zostal w okolicy....szuka domku...jesli nie znajdzie odwioza go do schroniska:( a to juz ABI z moja chrzesniaczką...Zuzia miala urodziny i na pytanie co chce w prezencie powiedziala " ciociu przyjdz z Abi to bedzie dla mnie prezent" ....jak odmowic takiemu aniołkowi?:) bylam jeszcze u kolezanki z malutka corka ale nie robilam fotek bo na wszelki wypadek mialam oczy dookola glowy...ABI zdecydowani nadaje sie do dogoterapi:) szukam jakiegos kolka:) Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dla Timka meliski zaparz :evil_lol: " no moze w sumie masz troche racji..." a to juz dobrze...poza tym babcia ma wyrzuty sumienia i powiedziala ze sie dolozy...chyba sie mnie boi No i bardzo dobrze że się dołożą! Każde z nich na swój sposób jest winne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='sacred PIRANHA'] a to juz ABI z moja chrzesniaczką...Zuzia miala urodziny i na pytanie co chce w prezencie powiedziala " ciociu przyjdz z Abi to bedzie dla mnie prezent" ....jak odmowic takiemu aniołkowi?:) /quote] Nio zazdroszcze chrzesniaczki:loveu: Moja niestety zostaje wychowywana z nastawieniem ze pies jest zly:roll: Wiec nie wiem jak beda wygladac przyszle wizyty u mnie... wezme ja na wakacje do siebie i zmienie jej swiatopoglad a mamusie szlak trafi:diabloti: Quote
rwpb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Faaaajna ta chrześniaczka. A Abik też piękna :loveu:. Pozdrawiamy Zuzię! Quote
infers Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ciekawe czy Timowi sie pod sufitem poprawi jak Abi przestanie krwawić:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ABI nie krwawi juz od paru dni...TIM sie w zasadzie juz uspokoil...ale na wszelki wypadek jeszcze są oddzielnie...jeszcze cos czuc, bo obce psy sie jeszcze kolo pierwszej bramy przechadzają...niby nie zainteresowane (jak wychodze z psami na spacer to z daleka tylko obserwuja) ale jednak jakies zgromadzenia jeszcze się zdarzają:D w weekend jesli z hormonami ABI bedzie oki to ciachamy, mam nadzieje ze ją ciachniemy w ten weekend; bo jesli nie to bede musiala to odlozyc za nastepne 3 tygodnie:( jesli chodzi o TIMa to w zasadzie nie ma juz z nim problemu, zachowuje sie normalnie, spokojnie siedzi na innym podworku, bez problemu wychodze z nimi razem na spacer...nawet razem je spuszczam ze smyczy i jest oki...wrocil do normy, czyli bez mojej zgody nawet jej nie powącha:) uspokoli sie juz tez z tym warczeniem..czyli warczy na wszystkich tylko nie na mnie;) wczoraj bylam z nimi na lotnisku, w samochodzie jechaly oddzielnie- bo ja prowadzilam wiec nie moglm miec ich stale na oku;), na lotnisku wyganialy sie razem za pilka...jest w porzadku juz:) Quote
infers Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):ABI nie krwawi juz od paru dni...TIM sie w zasadzie juz uspokoil...ale na wszelki wypadek jeszcze są oddzielnie...jeszcze cos czuc, bo obce psy sie jeszcze kolo pierwszej bramy przechadzają...niby nie zainteresowane (jak wychodze z psami na spacer to z daleka tylko obserwuja) ale jednak jakies zgromadzenia jeszcze się zdarzają:D w weekend jesli z hormonami ABI bedzie oki to ciachamy, mam nadzieje ze ją ciachniemy w ten weekend; bo jesli nie to bede musiala to odlozyc za nastepne 3 tygodnie:( jesli chodzi o TIMa to w zasadzie nie ma juz z nim problemu, zachowuje sie normalnie, spokojnie siedzi na innym podworku, bez problemu wychodze z nimi razem na spacer...nawet razem je spuszczam ze smyczy i jest oki...wrocil do normy, czyli bez mojej zgody nawet jej nie powącha:) uspokoli sie juz tez z tym warczeniem..czyli warczy na wszystkich tylko nie na mnie;) wczoraj bylam z nimi na lotnisku, w samochodzie jechaly oddzielnie- bo ja prowadzilam wiec nie moglm miec ich stale na oku;), na lotnisku wyganialy sie razem za pilka...jest w porzadku juz:) No to super:loveu::loveu: 3ymam kciuki za sterylke:multi: Quote
furciaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ciotka znalazlam kursa dla Ciebie i Abi:diabloti: Jak sie dostane na gg to Ci podesle;) Jakos strasznie drogi to on nie jest, mysle ze w granicach rozsadku biorac pod uwage program zajec... Quote
sacred PIRANHA Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ooo Sis to superowo:):):) podeslij linka na gg:):):) Quote
maciaszek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):ooo Sis to superowo:):):) podeslij linka na gg:):):)O! To ja też chcę linka. Też może być na gg :) Piranio, prześlesz mi? Rozglądam się ostatnio za różnymi kursami, studiami podyplomowymi, itp. Oczywiście w tematyce psiarskiej ;). Znalazłam jedne w W-wie, jedne w Międzyborowie i się zdecydować nie mogę. Aaaaaa... Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 maciaszek ja szukam kursu dla psow do dogoterapii:) Bazyl sie nie nadaje raczej:D chyba, ze Sis wynalazla mi cos innego...bo PT to ja sama psom robie hehe ale jak juz to do mnie dotrze na tym gg ( fur pospiesz sie chorobo Ty:P) to przesle dalej:) Quote
Recommended Posts