sacred PIRANHA Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 i spiący diabelek ktory wlasnie z reguly tym sie zajmuje jak my z ABI sie szkolimy:) Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale masz sąsiada:angryy::angryy::angryy: Fotki super, Lena zamiast piłki ma piszczącą mysz:evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 najlepiej zgłosić na policje że to on puszcza agresywnego psa bez opieki :angryy::angryy: Zabiła bym chyba :angryy: Quote
furciaczek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wiesz co...podesle Ci Fureczke...niech se dziewczynka luzem pobiega po wsi... nie reaguje na gwizdanie wiec se bedziesz mogla gwizdac do woli:diabloti: Zdiecia suuuper:loveu: Szczegolnie Timek:multi::loveu: Uwielbiam tego lyzwa:loveu: A Ty sie moja droga nie stresuj bo Ci nakopie do tej szanownej doopy:diabloti::mad: Mam nadzieje ze jesz normalnie itd Quote
sacred PIRANHA Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Fur Ty chorobo...wlazlabys na gg od czasu do czasu bom sie stesknila!!!! u mnie jest wszystko srednio...przezywam jakas hustawke nastrojow czy cos...jakby menopauze miala:D wiec czesto sobie placze, ciesze sie i zloszcze...zwykle nie wiem z jakiego powodu tak naprawde:D Quote
anetta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :o Jezuuuuu, ale historia :angryy: Co za dureń! Arghhhhh :angryy::angryy: Współczuje :( Wykrakałam sielankę.... http://img525.imageshack.us/img525/7654/dsc00545rx3.jpg :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 jutro powtorka z pisania pracy (poprawka numer 1248!), wiec bedzie kocyk,notatnki, laptop, ja i psiaki na trawce:D no i fotki beda:) Quote
infers Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No to czekamy na fotki! U mnie w galerii wodne filmy:roll::roll::evil_lol: Quote
rwpb Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Podobno na głupotę nie ma lekarstwa, więc nic nie pomoże (oprócz Timka :diabloti:). Może to jedyna droga, aby facet zrozumiał? Szkoda tylko piesów. PS Już jest jutro. Quote
Izabela124. Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witanko Poczytałam o agresywnym psie, sąsiada bym chyba słowami zabiła hihi a co do ps ato bym na Sm zadzowniła Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wiesz co sis...nie moge odzyskac hasla na gg:angryy: wiec zmienie nr i sie odezwe wieczorkiem:loveu: Wszystkie kontakty stracilam:placz: Quote
rwpb Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hejka, już jest jutro i pojutrze i jeszcze dalej, a fotek niet :mad: Jak tam pisanie pracy? Zdradź temat :roll:. Quote
sacred PIRANHA Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 od razu przepraszam za nieobecnosc, brak fotek i relacji z zycia moich futrzakow... po pierwsze nie wiem dlaczego ale mam potworny problem z dogo...nawet jesli uda mi sie czasem wejsc na dogo to napisanie posta graniczy juz z cudem...upload mi nie dziala wiec zapomnijcie na razie o ftokach:( po drugie mam taki zawrot glowy w zyciu ze szok...w skrocie- ostatnie zawirowania w pracy mgr (temat : skutki unii celnej w polskim handlu zagranicznym produktami rolnymi), osobiste potezne zmiany zarowno mieszkaniowe jak i obraczkowe:D a od wczoraj moja Abi dostala cieczki...TIM po prostu szaleje:D Quote
maciaszek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):osobiste potezne zmiany zarowno mieszkaniowe jak i obraczkowe:DNo kochana, GRATULACJE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
furciaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No to wesolo teraz masz z Abi i lyzwem:diabloti: Ino sie nie stresuj!!!:mad: Quote
infers Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No to Timek ma fajnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
rwpb Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No to gratulacje!!! Przedstawisz nam swojego przyszłego? Pozdrawiamy Quote
rwpb Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 No to gratulacje!!! Przedstawisz nam swojego przyszłego? Pozdrawiamy Quote
infers Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='rwpb']No to gratulacje!!! Przedstawisz nam swojego przyszłego? Pozdrawiamy[/quote] Właśnie?! Kto jest tym farciarzem:multi::multi: Quote
Recommended Posts