Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co...podesle Ci Fureczke...niech se dziewczynka luzem pobiega po wsi... nie reaguje na gwizdanie wiec se bedziesz mogla gwizdac do woli:diabloti:

Zdiecia suuuper:loveu: Szczegolnie Timek:multi::loveu: Uwielbiam tego lyzwa:loveu:

A Ty sie moja droga nie stresuj bo Ci nakopie do tej szanownej doopy:diabloti::mad:
Mam nadzieje ze jesz normalnie itd

Posted

Fur Ty chorobo...wlazlabys na gg od czasu do czasu bom sie stesknila!!!!
u mnie jest wszystko srednio...przezywam jakas hustawke nastrojow czy cos...jakby menopauze miala:D
wiec czesto sobie placze, ciesze sie i zloszcze...zwykle nie wiem z jakiego powodu tak naprawde:D

Posted

Podobno na głupotę nie ma lekarstwa, więc nic nie pomoże (oprócz Timka :diabloti:). Może to jedyna droga, aby facet zrozumiał? Szkoda tylko piesów.
PS Już jest jutro.

Posted

od razu przepraszam za nieobecnosc, brak fotek i relacji z zycia moich futrzakow...
po pierwsze nie wiem dlaczego ale mam potworny problem z dogo...nawet jesli uda mi sie czasem wejsc na dogo to napisanie posta graniczy juz z cudem...upload mi nie dziala wiec zapomnijcie na razie o ftokach:(
po drugie mam taki zawrot glowy w zyciu ze szok...w skrocie- ostatnie zawirowania w pracy mgr (temat : skutki unii celnej w polskim handlu zagranicznym produktami rolnymi), osobiste potezne zmiany zarowno mieszkaniowe jak i obraczkowe:D
a od wczoraj moja Abi dostala cieczki...TIM po prostu szaleje:D