Vectra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pirania pożarła Niki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Vectra napisał(a):Pirania pożarła Niki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: no co TY! toz ona swieta:eviltong: a co Ty tu robisz wogole?? ze podgladasz to rozumiem ale piszesz?:evil_lol::diabloti: Ty lepiej szukaj goracyh watkow albo szperaj po adopcjach za tym TWOIM wreszcie:diabloti: Quote
rwpb Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):...w kubku jest herbata bez wkladki:eviltong: I jak tu nie wierzyć świętej? Chociaż u nas to się nazywa klin :diabloti: Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nowy nick :cool3: Witaj Piranio, święta Piranio :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 no nie mam psow fotek...ale mam fotki z parku zamojskiego:D Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 wlasnie zaczynaja napelniac zalew...Abi bedzie miala raj:) trupek:D Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 a to psiak ktorego mijam w drodze powrotnej...jest bardzo milusinski...zawsze merda do mnie ogonkiem, Timek go uwielbia:) (Abi tez ale ona wszytskich uwielbia) Quote
Anna_33 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witaj Masz piekne psy, moja labka tez nazywa sie Abi) A przyszlam tutaj szukajac Ciebie, bo wyslalam pw, ale nie mam odpowiedzi.Mozesz sprawdzic skrzynke? Quote
Vectra Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):no co TY! toz ona swieta:eviltong: a co Ty tu robisz wogole?? ze podgladasz to rozumiem ale piszesz?:evil_lol::diabloti: Ty lepiej szukaj goracyh watkow albo szperaj po adopcjach za tym TWOIM wreszcie:diabloti: ale ja już mam wybranego :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Vectra napisał(a):ale ja już mam wybranego :diabloti: poka:cool3: daj linka tutaj:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 pragne przedstawic wreszcie moją coreczke, ma 11 miesiecy i w przeciwienstwie do mamy kocha psy:D:D:D zastanawiacie sie co ona tam trzyma? tak tak to jest duzyyyyy plemnik:D odkrylam cos dzisiaj....my kobity od malego wiemy co z tym robic hihihi cieszymy sie,usmiechamy;) i...:D Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 a potem to juz bylo tylko tak:):):) i to takie krotkie przedstawienie Klaudii...jak widac aparatka z niej niezla...potwierdza sie,ze dzieci wdaja sie w chrzestnych;) Quote
Izabela124. Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Hejka Jaka sliczna dzidzia, ale co ty jej robisz, jessu ty wredna matko:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Plemnik jest super :evil_lol: i córeczka śliczna :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 hehe ja jej nic nie robie...ona naprawde lubi tego plemnika...są przyjaciolmi:D a to juz pelne skupienie na grajacym motylku a co ma pod tyleczkiem? :D kuleczke z perfumami z Avonu...jak prawdziwa kobita lubi takie *******ki ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 wlasnie,ze nie bardzo...ma ciemne oczy i dluuuugie rzesy - ja mam szaro-niebieskie i krotkie niewypierdki :D Quote
rwpb Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Gratuluję rodzinki. Fajma jest. Zdradzisz jej imię? Pozdrawiamy Quote
rwpb Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Od razu wiedziałem. Wszystkie Klaudie są takie fajne. Ładny park macie. Quote
Recommended Posts