furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A konsultowalas sie z innym wetem? Moze znajdziesz gdzies u siebie w miescie jakiegos specjaliste od alergii... Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 moj maly rozrabiaka biega teraz bez obrozy (na spacery wychodzil w kolczatce- nikt go inaczej nie moze opanowac hihihi) a ze teraz jest panem posiadlosci to biega sobie luzem...i jak zwial do suczki (romansow mu sie zachcialo!!) to nie bylo go za co zlapac...wiec dostal szeleczki...czarne:) wyglada w nich powaznie i groznie hihihi a alergia tak jakby mu lekko przeszla...czeka go kapansko w szamponie antyalergicznym i czekamy... Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A to wariat no:loveu: zrob zdiecie w szeleczkach:cool3: Znalazlas juz jakas karme?? Bo ja sie rozgladalam za karma dla swoich i znalazlam przy okazji takie cus... http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowie1/diety_weterynaryjne/eukanuba_dermatosis_fp_response_formula,p1216561855 kiedy bedziesz miec tego neta:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 jestem! i to wlasnie pisze z wlasnego kompa z wlasnego pokoju z wlasnego neta!! a co do tej karmy...to odpada...Tim nie toleruje ziemniakow:( Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Niki-lidka napisał(a):jestem! i to wlasnie pisze z wlasnego kompa z wlasnego pokoju z wlasnego neta!! a co do tej karmy...to odpada...Tim nie toleruje ziemniakow:( Ciesze sie ze wkoncu masz polaczenie ze swiatem:multi::loveu: tesknilam strasznie:loveu::loveu::loveu: Oj cholercia...szkoda ze nie toleruje ziemniakow:shake: Jak cos jeszcze mi wpadnie w rece to podzuce Ci linka:) Co tam u Ciebie slychac?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 a u mnie w miare oki...oprocz tego ze tocze wojne z rodzina i prawdopodobnie sie wyprowadze...szkoda mi tylko mojej siersci a bede musiala go zostawic z rodzinka ...wiec odwlekam ale to chyba juz nieuniknione...mam troche zaleglosci ze zdjeciami wiec musze ponadrabiac:) a co do szelek to mialam niezly ubaw jak wczoraj z nimi walczylismy...za cholere nie moglam ich tak wyregulowac zeby bylo oki i dzis Tim obudzil sie ze szelkami z zapieciem na boku hihihi Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ehhh rodzinka rodzinka.... najlepiej na zdieiciach:roll: Nio nic mam nadzieje ze jakos sobie to wszystko ulozysz:) ta karma chyba nie ma nic wspolnego z ziemniakami Royal Canin Veterinary Diet Canin Hypoallergenic DR21 i dawaj te zdiecia:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Timciak odkad jest chory jest strasznie wszystkim znudzony...zamiast wariowac ze swoja zabawka sznurkiem ( o dziwo jeszcze istnieje ta zabawka) teraz chodzi i przytula sie do misia...od razu mowie - mis jest w dobrym stanie zarowno fizycznym jak i psychicznym (tak mniemam bo caly czas sie usmiecha jednym okiem, drugie stracil :diabloti:ale i tak sie usmiecha!!) Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ten twoj pies to sadysta:shake: wydlubac biednemu misiowi oczko:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 prawda ze jestem powazny w szelkach? Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 furciaczek napisał(a):ten twoj pies to sadysta:shake: wydlubac biednemu misiowi oczko:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja stosuje zasade ze jak nie widzialam ze to on zrobil tzn ze to nie on....wiec to nie on wydlubal miskowi oczko...miesiek tak sam...piratem chcial zostac:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jaki pysio:loveu: tylko tych szelek cos malo widac:evil_lol: http://img513.imageshack.us/img513/9977/szelkihr5.jpg A to misio jakis masochista czy cos:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 ide go obudzic...zaloze szelki i robimy zdjecie a szelki wysmienicie nadaja sie do jazdy na rowerze...rodzina sie smieje ze teraz to bedzie pies pociagowy...taki grzeczny jest jak sie wybieramy z nim na przejazdzke rowerowa:) Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hehe Tim pies zaprzegowy:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 no i co...obudzilam zboja...a on sie przestraszyl i zdjecia lipne hihihi...ale zaraz wkleje...poszedl spac, ma w doopie sesje o tej porze...co si8e znim zrobilo na tej wsi, a kiedys nocami ze mna lazil po miescie!!! Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hehe wyglada na to ze Tim "zszedl na psy":evil_lol: a jak wam sie mieszka w nowym domu:cool3: Timek pewnie z ogrodu najbardziej zadowolony:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Timek na ogrodzie jest tylko wtedy kiedy ja tam jestem, czyli prawie nigdy hihi...on jest tam gdzie ja czyli w pokoju przed tv, w pokoju przed kompem, w kuchni przed lodowka lub pod drzwiami w lazience ( w ramach wyjasnienia ja nie waruje pod drzwiami ja jestem w lazience a on pilnuje drzwi) Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 sesja nocna nie spodobala sie mojemu podopiecznemu...ciastka musialy wejsc w gre:diabloti: i na koniec Tim udaje niewiniatko:cool3: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Niki-lidka napisał(a):( w ramach wyjasnienia ja nie waruje pod drzwiami ja jestem w lazience a on pilnuje drzwi) hehe nie domyslilabym sie tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: swietnie udaje aniolka na tej ostatniej focie:loveu: Fajne szeleczki:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 on mnie zawsze probuje wziasc na te niewinne slepka...ale ja go znam i wiem swoje...kawal drania z niego hihihi a szeleczki fajne ale ja ich nie umiem wyregulowac bo ciagle mu sie na bok przesuwaja jak idziemy na smyczy...a jak scisne bardziej to mi sie wydaje ze jest za ciasno...paranoja:( Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja tez tak mialam na poczatku ze swoimi szelakmi... ciagle cos poprawiam kombinowalam...ale wkoncu udalo mi sie je dobrze wyregulowac. A Niki i co znalazl sie domek dla tej malej pregowanej suni ?? watek mi sie gdzies zapodzial:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 nie bylo mnie na dogo wiec nie moglam aktualizowac ...nie znalazl sie jeszcze, teraz szukam dla tej pregowanej i dla tej malej co ją zabralam ze schronu :( niestety ludzie czesto uwazaja ze w zwiazku z moim mlodym wiekiem "nie znam sie" i nie mam racji i wbrew moim opiniom dokonuja czasem wyboru psiaka a potem jest problem:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 furciaczek napisał(a): A Niki i co znalazl sie domek dla tej malej pregowanej suni ?? watek mi sie gdzies zapodzial:roll: a link do tego wątku jest w moim podpisie...powstawiam nowe zdjecia zaraz Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Niki-lidka napisał(a):a link do tego wątku jest w moim podpisie...powstawiam nowe zdjecia zaraz Zapomnialas ze ja glupia i slepa blondi jestem:evil_lol: lece poczytac... mam nadzieje ze jakies dobre wiesci tam beda... Quote
Recommended Posts