Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj maly rozrabiaka biega teraz bez obrozy (na spacery wychodzil w kolczatce- nikt go inaczej nie moze opanowac hihihi) a ze teraz jest panem posiadlosci to biega sobie luzem...i jak zwial do suczki (romansow mu sie zachcialo!!) to nie bylo go za co zlapac...wiec dostal szeleczki...czarne:) wyglada w nich powaznie i groznie hihihi
a alergia tak jakby mu lekko przeszla...czeka go kapansko w szamponie antyalergicznym i czekamy...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
jestem! i to wlasnie pisze z wlasnego kompa z wlasnego pokoju z wlasnego neta!!
a co do tej karmy...to odpada...Tim nie toleruje ziemniakow:(

Ciesze sie ze wkoncu masz polaczenie ze swiatem:multi::loveu:
tesknilam strasznie:loveu::loveu::loveu:

Oj cholercia...szkoda ze nie toleruje ziemniakow:shake: Jak cos jeszcze mi wpadnie w rece to podzuce Ci linka:)

Co tam u Ciebie slychac?:cool3:

Posted

a u mnie w miare oki...oprocz tego ze tocze wojne z rodzina i prawdopodobnie sie wyprowadze...szkoda mi tylko mojej siersci a bede musiala go zostawic z rodzinka ...wiec odwlekam ale to chyba juz nieuniknione...mam troche zaleglosci ze zdjeciami wiec musze ponadrabiac:)
a co do szelek to mialam niezly ubaw jak wczoraj z nimi walczylismy...za cholere nie moglam ich tak wyregulowac zeby bylo oki i dzis Tim obudzil sie ze szelkami z zapieciem na boku hihihi

Posted

ehhh rodzinka rodzinka.... najlepiej na zdieiciach:roll: Nio nic mam nadzieje ze jakos sobie to wszystko ulozysz:)

ta karma chyba nie ma nic wspolnego z ziemniakami
Royal Canin Veterinary Diet Canin Hypoallergenic DR21

i dawaj te zdiecia:loveu:

Posted

Timciak odkad jest chory jest strasznie wszystkim znudzony...zamiast wariowac ze swoja zabawka sznurkiem ( o dziwo jeszcze istnieje ta zabawka) teraz chodzi i przytula sie do misia...od razu mowie - mis jest w dobrym stanie zarowno fizycznym jak i psychicznym (tak mniemam bo caly czas sie usmiecha jednym okiem, drugie stracil :diabloti:ale i tak sie usmiecha!!)

Posted

furciaczek napisał(a):
ten twoj pies to sadysta:shake: wydlubac biednemu misiowi oczko:shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja stosuje zasade ze jak nie widzialam ze to on zrobil tzn ze to nie on....wiec to nie on wydlubal miskowi oczko...miesiek tak sam...piratem chcial zostac:evil_lol:

Posted

Timek na ogrodzie jest tylko wtedy kiedy ja tam jestem, czyli prawie nigdy hihi...on jest tam gdzie ja czyli w pokoju przed tv, w pokoju przed kompem, w kuchni przed lodowka lub pod drzwiami w lazience ( w ramach wyjasnienia ja nie waruje pod drzwiami ja jestem w lazience a on pilnuje drzwi)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
( w ramach wyjasnienia ja nie waruje pod drzwiami ja jestem w lazience a on pilnuje drzwi)

hehe nie domyslilabym sie tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

swietnie udaje aniolka na tej ostatniej focie:loveu:
Fajne szeleczki:loveu:

Posted

on mnie zawsze probuje wziasc na te niewinne slepka...ale ja go znam i wiem swoje...kawal drania z niego hihihi
a szeleczki fajne ale ja ich nie umiem wyregulowac bo ciagle mu sie na bok przesuwaja jak idziemy na smyczy...a jak scisne bardziej to mi sie wydaje ze jest za ciasno...paranoja:(

Posted

Ja tez tak mialam na poczatku ze swoimi szelakmi... ciagle cos poprawiam kombinowalam...ale wkoncu udalo mi sie je dobrze wyregulowac.

A Niki i co znalazl sie domek dla tej malej pregowanej suni ?? watek mi sie gdzies zapodzial:roll:

Posted

nie bylo mnie na dogo wiec nie moglam aktualizowac ...nie znalazl sie jeszcze, teraz szukam dla tej pregowanej i dla tej malej co ją zabralam ze schronu :(
niestety ludzie czesto uwazaja ze w zwiazku z moim mlodym wiekiem "nie znam sie" i nie mam racji i wbrew moim opiniom dokonuja czasem wyboru psiaka a potem jest problem:(

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a link do tego wątku jest w moim podpisie...powstawiam nowe zdjecia zaraz

Zapomnialas ze ja glupia i slepa blondi jestem:evil_lol: lece poczytac... mam nadzieje ze jakies dobre wiesci tam beda...