agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://img265.imageshack.us/img265/7826/dsc00274yc3.jpg ale ona błyszcząca :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 rwpb napisał(a):Ta Twoja zawieszka niedługo przerośnie Timka :multi:. Pędzelka nie obcinaj, jest fajny. A Tim wychodzi na fotkach jakoś tak smutno i poważnie. A co kupiłyście w mieście? mysle, ze jednak go nie przerosnie...wydaje mi sie,ze juz nie rosnie wogole- ma 7 miesiecy dokladnie dzisiaj:diabloti: i chyba sie zatrzymala...a szkoda:shake: kupilysmy bluze dla mnie-zebym miala w czym chodzic na spacery wieczorem jak komary gryza... kupilysmy obroze dla Abi i adresowki dla futrzakow (bo Tim ostatnio zwial i zdalam sobie sprawe z tego ze kolczatke moze zgubic z latwoscia,wiec dostal obroze skorzana a przeciez jak on to i Abi tez musi taka miec) a i jeszcze cala siatke gryzakow,kosci i innych pysznosci do szkolenia... az strach powiedziec ile zaplacilysmy:evil_lol: diabelkowa napisał(a):u nas nie dziala frontline az sie zdziwilam mielismy tez obrozke kiltixa i nawet spoko bylo malo sie zlapalo bardzo teraz psikamy fripexem i nie jest tragicznie ale moj na kazdym spacerze sie musi w czyms wytaplac wiec nam dziala wszystko o polowe krocej frontline nie dziala dobrze u psa,ktory sie czesto moczy... u mnie Abi bedzie miala frontline i obroze chyba... Quote
diabelkowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 generalnie nic nie dziala dobrze jak sie ma wymoczka ;) pokaz obrozki :) Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No to sto lat na 7 miesięcznicę! :new-bday::tort::BIG::drinka: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 diabelkowa napisał(a):generalnie nic nie dziala dobrze jak sie ma wymoczka ;) pokaz obrozki :) ostatnie fotki z ogrodu (dwie strony wczesniej) - widac Tima obroze Abi ma taka samo czarna skorzana tylko bez cwiekow:) rwpb napisał(a):No to sto lat na 7 miesięcznicę! :new-bday::tort::BIG::drinka: a dziekujemy dziekujemy:loveu::loveu::loveu: jest szansa,ze ten skrzat jeszcze urosnie jak ma teraz 7 miesiecy juz?:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 niebo nad nami...(dzisiejsze) Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Niki-lidka napisał(a):jest szansa,ze ten skrzat jeszcze urosnie jak ma teraz 7 miesiecy juz?:cool1: Przecież wszystkie szczeniaczki rosną całe życie :evil_lol:. Najpierw na wysokość, potem na szerokość Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 jakosc fotek...no coz...aparat z telefonu... Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Timek w nowej obrozy... psiaki zmęczone po spacerze...wody,wody,wody... potem lezymy i odpoczywamy... Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Niki-lidka napisał(a):jakosc fotek...no coz...aparat z telefonu... He he Sony Ericsson K800i Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://img208.imageshack.us/img208/1913/dsc00282bh8.jpg dyskryminacja!! dlaczego Abi ma taką mała miske :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 rwpb napisał(a):He he Sony Ericsson K800i nie smiac sie bo nie bedzie w ogole fotek!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::shake: :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img208.imageshack.us/img208/1913/dsc00282bh8.jpg dyskryminacja!! dlaczego Abi ma taką mała miske :eviltong: ta mala niebieska to miska Timka na wode:eviltong: tylko Abi sie do niej dorwala...wiec Timek dostal wode w misce Abi na zarcie (czyli tej duzej z ktorej pije na fotce) w ramach wyjasniena ...moje futra maja trzy miski jedna mala (ta niebieska) na wode i dwie duze (biala dla Tima i ta rozowo-fioletowa dla Abi) ale one i tak sie zamieniaja, kombinuja...laza z tymi miskami za mna... ehh zero dyscypliny:roll: Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Przecież to jest jeden z lepszych aparatów w telefonach. Jak nie chcesz, aby ktoś się dowiedział cokolwiek o sprzęcie, to odznacz opcję "zachowaj dane EXIF" Takie moje skrzywienie prawie zawodowe Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 nie zamierzam ukrywac tego,ze to fotki z telefonu...bez przesady:D jak widac Abi szybko zregenerowala sily...Tim jeszczez dlugo odpoczywal...ale to u niego norma po biegu 13km:) (Abi zostala w domu-dolaczyla do nas pod koniec spaceru jak juz wracalismy) Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ok już rozumiem z tymi miskami :D Zdjęcia są super, jak na telefon!!! :) Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Zdjęcia są super, a jeszcze superowa jest ich treść Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak wykończyć psiaki. Serca nie masz? Z tym zamiłowaniem Abika do wody to chyba będziesz wracać z tego zlotu przez Kołobrzeg :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 nie wiem czy przez Kolobrzeg ale moze o Szczecin zahacze:D:D:D Quote
rwpb Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 W Szczecinie nie ma morza, trzeba jechać około 90km. Takie to morskie miasto bez morza. Ale zapraszamy! Quote
infers Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Suuper fotki:loveu: Jak na telefon to są spoko:roll: Quote
Basia i Barni Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://img137.imageshack.us/img137/6363/dsc00286ag9.jpg śliczne toż twoja labka wyglada jak labka zaden mix :razz: piekna juz sie nie umiem doczekac jak na zlot wpadniesz chyba zauwazysz bo bedzie jeden labrador biszkoptowy :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 jeden biszkoptowy a czarnych ile bedzie:)? taki najmniejszy to bedzie moj:D ja mam straszny problem z dogo od paru dni...tso razy pisze tego samego posa zanim mi zatwierdzi...ehhh...o wstawianu fotek wogole nie ma mowy:(:(:( Quote
Recommended Posts