rwpb Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To fajnie macie, tyle przestrzeni wokół. My mamy za to Siedmiomilowy Las około 130 metrów i Dziką Łąkę jakieś 250 metrów od domu. A mieszkamy tutaj Quote
maciaszek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niki, a co to się z Tobą działo? Co to za szpital? Co się stało? :( Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka Co u was slychac? Zajrzyj kiedys do nas :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 przepraszam musialam poodwwiedzac szpital...ale jak na razie jest oki... jutro wkleje zalegle fotki (Abi szaleje w wodzie i Tim z jęzorem) i poodwiedzam Wasze galerie:) pozdrawiam i dzieki za pamiec:) Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Niki, zdrowiej w końcu kobieto! ;) staram sie Agacia staram sie jak moge...no dobra...nie staralam sie za bardzo ostatnio,aleteraz sie juz poprawie:diabloti: a teraz fotki z wczoraj, bylismy na podmoklych ląkach:cool3: Timek zwial nam na pare ladnych minut (za sarnami), po powrocie abi byla bardzo steskniona i nie szczedzila z buziakami:evil_lol: Timek wrocil po polowaniu na sarenki baaaaardzo zmeczony:shake: tak wyglada podroba wyzla z bliska:cool3: Fur jak sie tobie podoba?:diabloti: w drodze powrotnej poszli sie wspolnie napic z bajora:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 znalezlismy spory kawal zalanej ląki...po prostu raj dla Abi...zaczela sie dzika radosc w wodzie na co Timek przygladal sie z bezpiecznej odleglosci odpoczywajac w trawce... biegala biegala biegala... skakala skakala skakala... Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 i komenda "do mnie" ...wlasnie tak Abi frunie do mnie w kazdych warunkach nawet z ukochanej wody:):):) Quote
Basia i Barni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 http://img100.imageshack.us/img100/7333/dsc00189jf5.jpg no piekna labka obciąć jej trzeba końcówke ogonka- oczywiscie mam na mysli włosy nie ciało :diabloti::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 pedzelek na ogonie ma po tacie goldenie:D (tak samo fale Dunaju na grzbiecie hihihi)wiec nic nie bedziemy obcinac;) Quote
agaciaaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale Abi szaleje w tej wodzie :) http://img128.imageshack.us/img128/7984/dsc00247cx8.jpg tu widać te fale dunaju :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no no sucz urosla :cool3: Tim chyba nie przepada za wodą co? hih :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 wiosna na calego, wiec porzadki w ogrodku rowniez na calego! a hoj kosiarko! a hoj donice,ziemia,kwiatki! psy dzielnie dotrzymywaly mi towarzystwa...Timek strozowal a Abi wyjadala tulipany:D jak widzicie Tim pilnowal zeby nikt mi nie przeszkadzal na podworku...nie pozwalal nawet nikomu sie zatrzymac za plotem...moj misio:) potem pilnowal tez troche kosiarki:) Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 wieczorem poszlysmy z Abi do miasta...jak to baby - na zakupy!!! niestety bardzo sie tym zmeczylysmy i wracalysmy juz autobusem...Kulka sie tak zmeczyla, ze az zasnela w autobusie...nie moglam jej dobudzic na przystanku na ktorym mialymy wysiadac i musialam ją troszke niesc...chyba udawala:D na poczatku sie jakos trzymala jeszcze...ale do nas sie jedzie dlugo...i w koncu padla:) na kolankach najfajniej oczywiscie:D Quote
diabelkowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 wreszcie panienka ma jakas rozsadna figure ;) prawdziwy retriever kocha wode :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 no retriever to sie zgadza...i tylko tyle sie zgadza hehe jak ktos mnie pyta co to za rasa to mowie, ze retriever:D ona uwielbia wode i uwielbia aportowac...to jest cos co moze robic godzinami...a jak jej rzucac aport do wody to pewnie by padla ale napewno nie zrezygnowala z aportu;) Quote
infers Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://img128.imageshack.us/img128/3549/dsc00261fw3.jpg Jak moja Lenka:loveu: Tylko że Lena od takiego taplania mam stan zapalny w uchu:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 infers1995 napisał(a): Jak moja Lenka:loveu: Tylko że Lena od takiego taplania mam stan zapalny w uchu:shake: Abi uszy ma oki...ale ma jakas paskudna wysypke na brzuchu:shake: miala Lenka moze kiedys cos takiego od lazenia w bajorach? Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 nie wiem...moze i tak... Logan ma cos takiego od traw? nie bardzo wiem co z tym zrobic... Quote
rwpb Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ta Twoja zawieszka niedługo przerośnie Timka :multi:. Pędzelka nie obcinaj, jest fajny. A Tim wychodzi na fotkach jakoś tak smutno i poważnie. A co kupiłyście w mieście? Quote
diabelkowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 nie ma bo u nas sie nie spotkalam z meszkami za to peeelno kleszczy jest Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 a ja znalazlam dzis u Abi kleszcza...na pysku! taki malutki...w zyciu bym go nie zobaczyla....tylko akurat cos sie z nia wyglupialam,wzilam ja na raczki i pod slonce na jej pysk spojrzalam...przez to leczenie swierzba nie moglam i zapodac frontline i juz mam efektu...jutro jade po frontline:(:(:( Quote
diabelkowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 u nas nie dziala frontline az sie zdziwilam mielismy tez obrozke kiltixa i nawet spoko bylo malo sie zlapalo bardzo teraz psikamy fripexem i nie jest tragicznie ale moj na kazdym spacerze sie musi w czyms wytaplac wiec nam dziala wszystko o polowe krocej Quote
Recommended Posts