Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Niki, zdrowiej w końcu kobieto! ;)
staram sie Agacia staram sie jak moge...no dobra...nie staralam sie za bardzo ostatnio,aleteraz sie juz poprawie:diabloti:
a teraz fotki z wczoraj, bylismy na podmoklych ląkach:cool3:

Timek zwial nam na pare ladnych minut (za sarnami), po powrocie abi byla bardzo steskniona i nie szczedzila z buziakami:evil_lol:

Timek wrocil po polowaniu na sarenki baaaaardzo zmeczony:shake:

tak wyglada podroba wyzla z bliska:cool3:
Fur jak sie tobie podoba?:diabloti:

w drodze powrotnej poszli sie wspolnie napic z bajora:cool3:

Posted

znalezlismy spory kawal zalanej ląki...po prostu raj dla Abi...zaczela sie dzika radosc w wodzie na co Timek przygladal sie z bezpiecznej odleglosci odpoczywajac w trawce...

biegala biegala biegala...

skakala skakala skakala...

Posted

wiosna na calego, wiec porzadki w ogrodku rowniez na calego! a hoj kosiarko! a hoj donice,ziemia,kwiatki!

psy dzielnie dotrzymywaly mi towarzystwa...Timek strozowal a Abi wyjadala tulipany:D

jak widzicie Tim pilnowal zeby nikt mi nie przeszkadzal na podworku...nie pozwalal nawet nikomu sie zatrzymac za plotem...moj misio:)
potem pilnowal tez troche kosiarki:)

Posted

wieczorem poszlysmy z Abi do miasta...jak to baby - na zakupy!!!
niestety bardzo sie tym zmeczylysmy i wracalysmy juz autobusem...Kulka sie tak zmeczyla, ze az zasnela w autobusie...nie moglam jej dobudzic na przystanku na ktorym mialymy wysiadac i musialam ją troszke niesc...chyba udawala:D

na poczatku sie jakos trzymala jeszcze...ale do nas sie jedzie dlugo...i w koncu padla:)

na kolankach najfajniej oczywiscie:D

Posted

no retriever to sie zgadza...i tylko tyle sie zgadza hehe
jak ktos mnie pyta co to za rasa to mowie, ze retriever:D
ona uwielbia wode i uwielbia aportowac...to jest cos co moze robic godzinami...a jak jej rzucac aport do wody to pewnie by padla ale napewno nie zrezygnowala z aportu;)

Posted

infers1995 napisał(a):

Jak moja Lenka:loveu:

Tylko że Lena od takiego taplania mam stan zapalny w uchu:shake:

Abi uszy ma oki...ale ma jakas paskudna wysypke na brzuchu:shake:
miala Lenka moze kiedys cos takiego od lazenia w bajorach?

Posted

Ta Twoja zawieszka niedługo przerośnie Timka :multi:. Pędzelka nie obcinaj, jest fajny. A Tim wychodzi na fotkach jakoś tak smutno i poważnie.
A co kupiłyście w mieście?

Posted

a ja znalazlam dzis u Abi kleszcza...na pysku!
taki malutki...w zyciu bym go nie zobaczyla....tylko akurat cos sie z nia wyglupialam,wzilam ja na raczki i pod slonce na jej pysk spojrzalam...przez to leczenie swierzba nie moglam i zapodac frontline i juz mam efektu...jutro jade po frontline:(:(:(

Posted

u nas nie dziala frontline az sie zdziwilam mielismy tez obrozke kiltixa i nawet spoko bylo malo sie zlapalo bardzo teraz psikamy fripexem i nie jest tragicznie ale moj na kazdym spacerze sie musi w czyms wytaplac wiec nam dziala wszystko o polowe krocej