sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 przestalam sie smarowac...bo jak sie smarowalam to mialam taka skore jakbym rzeczywiscie byla chora :( odstawilam masci i od 2 tygodni jest wszytsko oki...chyba ta masc mnie podrazniala...ale bacznie sie obserwuje, jakby cos sie wyklulo to lece do dermatologa natychmiast, narazie nie kazal mi pnikowac....lykac witaminki i obserwowac sie ale bez paniki:) Quote
sacred PIRANHA Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 najpierw moja malutka niewyrosnieta udziwniona labka w nowej roli wodolaz...odkryla ze kocha wode...to takie dziwne dla labkow prawda?:D bo ona wygladala jakby byla bardzo zdziwiona ze woda to taka fajna:D poza tym przyszla dzis no nas zamowiona karma i dostalismy gratisowa zabawke...pileczke na sznureczku...Abi jest zachwycona, nie aportowala jeszcze nigdy tak chetnie...a zawsze robila to chetnie...teraz po prostu frunie za ta pilka i rownie szybko z nia wraca:D Quote
sacred PIRANHA Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 a to jest Tito...pies Kingi (Terhenetar)...staruszke,ktory nienawidzi Abi...z Timem jeszcze sie nie zapoznawal ale zapoznam go...swoja droga jestem bardzo ciekawa reakcji Titunia...bo do Abi sie sadzi jak wsciekly (ona tylko troche od niego wieksza no i merdajaca mimo wszsytsko do niego ogonem, z Timem mu tak latwo nie pojdzie hehe) jak tylko Tim bedzie zdrowy to wybierzemy sie w odwiedziny do Tita:D wiecej fot nie bedzie bo sie net zbuntowal:( Quote
Moniskaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Hej, dzieki ze zajzalas do naszej galerii, wpadnij jeszcze raz moze? :-( Jaka Abi duza jest ;) Quote
diabelkowa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a mi tez wstyd ze mnie tak dlugo nie bylo Niki jakie smarowanie? Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 diabelkowa napisał(a):a mi tez wstyd ze mnie tak dlugo nie bylo Niki jakie smarowanie? diabelkowa Ty nie w temacie.... okazalo sie ze Tim nie mial alergii tylko swierzbowca drązącego jednym swloem kicha...wydalam setki zlotycvh na leczenie alergi a jego wykanczal zwykly swierzbowiec:shake: psy zostaly eksmitowane do kuchni letniej (rodzina byla wsciekla za to ze sa chore na cos czym mozna sie zarazic), dostaly potwornie drogie leki...my dostalismy witaminy i masci rowniez...nikt sie nie zarazil poza mna... podsumowujac nikomu nic nie jest...ale psy maja znow nawrot choroby a rodzinie sie bez psow w domu spodobalo i nie chca ich z powrotem:placz: poza tym ja juz sie tak zadluzylam na ich leczenie, ze nie mam juz skad pozyczyc kasy nie mowiac o tym jak oddac to co juz pozyczylam:shake: kicha i tyle:angryy: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witanko Hihi labrador w owodzie, caluski sle Quote
rwpb Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witamy Abi nie wybiera się czasem na zlot wodniaków? A może nad morze? Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 cwiczy cwiczy caly czas:) na razie to ona na gleboka wode nie wchodzi jak widzi...fale:D takze nad morze sie jeszcze nie nadaje...pluska sie tylko w spokojnych stojacych bajorach:) Quote
rwpb Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Zapraszamy Was do nas, to pokażemy morze. I zrób coś, bo zawieszka nie może być taka duża :evil_lol: Quote
infers Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 http://img100.imageshack.us/img100/7333/dsc00189jf5.jpg Jak moja Lenka:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 troche Timka jak widac siersc na lapach szybko odrasta... i razem siedzą... i razem strozują... Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a tak wyglada nasz wiosenny ogrodeczek a tak fruwa po nim Abi a tak Abi sie pasie:) Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Abi dalej sie pasie a Timek strozuje:) Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 i wspolne bieganko z zabawka sznurkiem...nic nie widac hihi sa za szybcy i za wsciekli:D i jak zwykle Timek pozwolil gowniarze wygrac:) Quote
furciaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przeciez wiesz ze ja lyzwa bardziej lubie:eviltong: ale Abi tyz ladna noo:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko Wow ile duzo fajnych fotaskow, miznko dla peiskow Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Hhahhaha, mi to przypomina życie surykatek w stadzie :lol::lol: Jedna się posila a druga czatuje czy drapieżnik nie nadchodzi http://img380.imageshack.us/img380/48/dsc00218mu4.jpg :lol: Sporo miejsca w ogródku...od razu bym tam jakieś stacjonatki porobiła :siara: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 anetta na fotkach jest tylko ogrodek (czyli ten maly zielony teren przed domkiem) za domem jest podworze (takiej wielkosci jak ogrodek) a za podworzem teren jeszcze nieogrodzony (tak mniej wiecej 10 razy wiekszy od ogrodka)...miejsca jest duzo:D a surykatki poszly spac:D Quote
infers Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/48/dsc00218mu4.jpg Ale Tim dumnie siedzi:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts