Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przestalam sie smarowac...bo jak sie smarowalam to mialam taka skore jakbym rzeczywiscie byla chora :( odstawilam masci i od 2 tygodni jest wszytsko oki...chyba ta masc mnie podrazniala...ale bacznie sie obserwuje, jakby cos sie wyklulo to lece do dermatologa natychmiast, narazie nie kazal mi pnikowac....lykac witaminki i obserwowac sie ale bez paniki:)

Posted

najpierw moja malutka niewyrosnieta udziwniona labka w nowej roli wodolaz...odkryla ze kocha wode...to takie dziwne dla labkow prawda?:D bo ona wygladala jakby byla bardzo zdziwiona ze woda to taka fajna:D

poza tym przyszla dzis no nas zamowiona karma i dostalismy gratisowa zabawke...pileczke na sznureczku...Abi jest zachwycona, nie aportowala jeszcze nigdy tak chetnie...a zawsze robila to chetnie...teraz po prostu frunie za ta pilka i rownie szybko z nia wraca:D

Posted

a to jest Tito...pies Kingi (Terhenetar)...staruszke,ktory nienawidzi Abi...z Timem jeszcze sie nie zapoznawal ale zapoznam go...swoja droga jestem bardzo ciekawa reakcji Titunia...bo do Abi sie sadzi jak wsciekly (ona tylko troche od niego wieksza no i merdajaca mimo wszsytsko do niego ogonem, z Timem mu tak latwo nie pojdzie hehe)
jak tylko Tim bedzie zdrowy to wybierzemy sie w odwiedziny do Tita:D

wiecej fot nie bedzie bo sie net zbuntowal:(

Posted

diabelkowa napisał(a):
a mi tez wstyd ze mnie tak dlugo nie bylo Niki jakie smarowanie?

diabelkowa Ty nie w temacie....
okazalo sie ze Tim nie mial alergii tylko swierzbowca drązącego
jednym swloem kicha...wydalam setki zlotycvh na leczenie alergi a jego wykanczal zwykly swierzbowiec:shake:
psy zostaly eksmitowane do kuchni letniej (rodzina byla wsciekla za to ze sa chore na cos czym mozna sie zarazic), dostaly potwornie drogie leki...my dostalismy witaminy i masci rowniez...nikt sie nie zarazil poza mna...
podsumowujac nikomu nic nie jest...ale psy maja znow nawrot choroby a rodzinie sie bez psow w domu spodobalo i nie chca ich z powrotem:placz:
poza tym ja juz sie tak zadluzylam na ich leczenie, ze nie mam juz skad pozyczyc kasy nie mowiac o tym jak oddac to co juz pozyczylam:shake:
kicha i tyle:angryy:

Posted

anetta na fotkach jest tylko ogrodek (czyli ten maly zielony teren przed domkiem)
za domem jest podworze (takiej wielkosci jak ogrodek) a za podworzem teren jeszcze nieogrodzony (tak mniej wiecej 10 razy wiekszy od ogrodka)...miejsca jest duzo:D
a surykatki poszly spac:D