Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro jedziemy rano do lecznicy...Tim po leki a Abi na przeglad ogolny z badaniami...
Tim ma juz zaplanowane badania (krew,testy alergiczne) ale mozemy je zrobic dopiero jak zaleczymy to i zrobimy przerwe w lekach 2tyg...narazie jego skora jest w takim stanie ze nie mozemy pozwolic sobie nawet na jeden dzien bez lekow...
udalo mi sie zrobic fotki...jakosc okropna bo aparat robi jedno zdjecie na 20 prob i nie ustawia ostrosci wogole:(

psiny czekaja az Niki umyje oczka i troszke sie przebudzi zeby byla w stanie do lasu pojsc i nie wpasc na zadne drzewo...

i po spacerze...kruszyny padly...oczywiscie z nowa przytulanka Abika, czyli czapka swietego mikolaja:)

Posted

nie ma bo w lesie to fotki juz wogole tym aparatem nie wychodza:(
ale juz niedlugo, juz na dniach bedzie nowy aparat:)
wrocilismy z lecznicy wlasnie:)
tim dostal leki na kolejny tydzien...powoli ale jest lepiej...
Abi zostala obejrzana z kazdej strony, pobrano jej zeskrobine, oblookano krotski na brzuszku
nic sie nie dzieje...ma brac witaminki na skore i masc na krostki...
wazy 14kg:D
...prawie zabila weta ogonem tak intenswynie jej sie wszystko podobalo:)

Posted

Niki robi w domu rewolucje wlasnie...
piore posciel, wszytskie narzuty z lozek, przynioslam siwezo uprane lezaczki psow i wprowadzilam absolutny zakaz wchodzenia na lozka!
koniec tych smrodow na moich lozkach!
Timek dostal mieciutki lezaczek ktory poczatkowo mila byc kulki...ale kulka Niki dzis bardzo zdenerwowala i dostala stary lezaczek, twardy...i niech sie cieszy za na podlodze nie spi:):):)
a Timek nei wierzy, ze to prawda...jak wszedl na lezaczek tak z niego na wszelki wypadek nie schodzi:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
i tak beda wchodzic? a zobaczymy!!!!!!!!
ja sie tak latwo nie poddam!
mam manie czystej poscieli...nienawidze jak mi psami cos smierdzi...mala troszke podchowana WYSTARCZY basta, finito, the end!
hehe:):):)

Wiesz ja te zapewnienia od kilku tygodni na gg czytam:evil_lol:

Jednak Cie nie odcielo od neta:eviltong: W ciechu nie wieje prawie wiec doopa a nie huragan:lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ona na zdjeciach wychodzi tak ladnie...w rzeczywistosci jest taka brzydka w sumie...

Brzydka załamka:shake:Masz super psiaka:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Tim nie wzruszony zabawami Abi :lol::lol::lol:

A w 6.22 min. to tak ładnie z psa wariata robić? :evil_lol:

Na PwP jest prawie identyko wyżeł jak Tim :o