maciaszek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/2496/dsc02281resizegl3.jpg Czy ja już pisałam, że ona jest prześliczna??? Quote
sacred PIRANHA Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 jutro jedziemy rano do lecznicy...Tim po leki a Abi na przeglad ogolny z badaniami... Tim ma juz zaplanowane badania (krew,testy alergiczne) ale mozemy je zrobic dopiero jak zaleczymy to i zrobimy przerwe w lekach 2tyg...narazie jego skora jest w takim stanie ze nie mozemy pozwolic sobie nawet na jeden dzien bez lekow... udalo mi sie zrobic fotki...jakosc okropna bo aparat robi jedno zdjecie na 20 prob i nie ustawia ostrosci wogole:( psiny czekaja az Niki umyje oczka i troszke sie przebudzi zeby byla w stanie do lasu pojsc i nie wpasc na zadne drzewo... i po spacerze...kruszyny padly...oczywiscie z nowa przytulanka Abika, czyli czapka swietego mikolaja:) Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/2496/dsc02281resizegl3.jpg sliczna to teraz jest mniej wiecej wielkosci mojego Aresa:evil_lol: a zdjecia z lasu sa?? Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nie ma bo w lesie to fotki juz wogole tym aparatem nie wychodza:( ale juz niedlugo, juz na dniach bedzie nowy aparat:) wrocilismy z lecznicy wlasnie:) tim dostal leki na kolejny tydzien...powoli ale jest lepiej... Abi zostala obejrzana z kazdej strony, pobrano jej zeskrobine, oblookano krotski na brzuszku nic sie nie dzieje...ma brac witaminki na skore i masc na krostki... wazy 14kg:D ...prawie zabila weta ogonem tak intenswynie jej sie wszystko podobalo:) Quote
diabelkowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ale z niej juz baba :)) Timkowi bedzie lepiej :) Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Niki robi w domu rewolucje wlasnie... piore posciel, wszytskie narzuty z lozek, przynioslam siwezo uprane lezaczki psow i wprowadzilam absolutny zakaz wchodzenia na lozka! koniec tych smrodow na moich lozkach! Timek dostal mieciutki lezaczek ktory poczatkowo mila byc kulki...ale kulka Niki dzis bardzo zdenerwowala i dostala stary lezaczek, twardy...i niech sie cieszy za na podlodze nie spi:):):) a Timek nei wierzy, ze to prawda...jak wszedl na lezaczek tak z niego na wszelki wypadek nie schodzi:) Quote
diabelkowa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 hehe :) Niki sadystka przeciez lozka sa dla psow ;) Quote
maciaszek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 furciaczek napisał(a):I tak beda wchodzic i tak:eviltong:No właśnie... No bo jak to tak? Jak można psy z łóżka zrzucać? No wiesz!!!??? :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 i tak beda wchodzic? a zobaczymy!!!!!!!! ja sie tak latwo nie poddam! mam manie czystej poscieli...nienawidze jak mi psami cos smierdzi...mala troszke podchowana WYSTARCZY basta, finito, the end! hehe:):):) Quote
furciaczek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Niki-lidka napisał(a):i tak beda wchodzic? a zobaczymy!!!!!!!! ja sie tak latwo nie poddam! mam manie czystej poscieli...nienawidze jak mi psami cos smierdzi...mala troszke podchowana WYSTARCZY basta, finito, the end! hehe:):):) Wiesz ja te zapewnienia od kilku tygodni na gg czytam:evil_lol: Jednak Cie nie odcielo od neta:eviltong: W ciechu nie wieje prawie wiec doopa a nie huragan:lol: Quote
agaciaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://img161.imageshack.us/img161/4232/dsc02279resizevo2.jpg ale ona piękna :loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ona na zdjeciach wychodzi tak ladnie...w rzeczywistosci jest taka brzydka w sumie... Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 no powaznie....taki wyploch...do labradora nie podobna zupelnie...z podktrecana sierscia na grzbiecie, falujacy krotkowlosy golden:D Quote
infers Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Niki-lidka napisał(a):ona na zdjeciach wychodzi tak ladnie...w rzeczywistosci jest taka brzydka w sumie... Brzydka załamka:shake:Masz super psiaka:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
sacred PIRANHA Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 hehe no nie wierzycie? to macie dowod! http://pl.youtube.com/watch?v=CeMXxx6sL8o Quote
diabelkowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 haha biedny tim taka ma minke na tym filmiku : co ta mala odpierdziela ;P niki jaka tam brzydka mala popatrz na siebie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Moim zdaniem ladna jest a Ty sie sis nie znasz... jestes totalne bezguscie i mam nadzieje ze bedzie Ci przez cala noc puszczala "merry christmas":diabloti: Quote
anetta Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tim nie wzruszony zabawami Abi :lol::lol::lol: A w 6.22 min. to tak ładnie z psa wariata robić? :evil_lol: Na PwP jest prawie identyko wyżeł jak Tim :o Quote
sacred PIRANHA Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 anetta daj linka do tego wyzla:) to raczej nie moj hehe:D Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 mam aparata! Sis dzieki:):):):) no to fota UFO ...z reniferkiem od Sis:) i falujacy wlos mojego labka-nie labka:) Quote
maciaszek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No to teraz fot będzie co niemiara! Hehe, UFO jest boskie :). Quote
Recommended Posts