Marta_Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://img404.imageshack.us/img404/2231/dsc02149resizeqf6.jpg ale sierotka :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
rwpb Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witamy i pozdrawiamy Tima, Abi i ich Pańcię. Fajne psiaki. Doczytałem dopiero do 60 strony, bo jest co czytać, ale doczytamy wkrótce do końca. Timku zdrowiej szybko. Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 furciaczek napisał(a):Ladnie Timowi w niebieskim:loveu: diabelkowa napisał(a):nooo ladna ta obrozka :)))) kupilismy taka robocza dla psiakow ze schroniska i nam sie spodobala, wiec trzeba kupic druga:) maciaszek napisał(a): a tu to Abi wygląda jakby już była duża, duża :). jest co raz wieksza....ciekawe czy dogoni tima:cool3: Marta_Ares napisał(a): ale sierotka :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: noooo...na poczatku byla przerazona...ale musze teraz intesywnie nadrabiac jej socjalizacje,wiec miasto las....ulice, polne siecki...wszystko tzreab odwiedzac:) rwpb napisał(a):Witamy i pozdrawiamy Tima, Abi i ich Pańcię. Fajne psiaki. Doczytałem dopiero do 60 strony, bo jest co czytać, ale doczytamy wkrótce do końca. Timku zdrowiej szybko. witamy witamy:loveu: jestescie na 60tej...hmm...to juz prawie koniec:diabloti: milego czytania:lol: Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dobranoc sis moja najpodlejsza:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 furciaczek napisał(a):Dobranoc sis moja najpodlejsza:loveu: a dzien dobry dzien dobry:cool3::loveu: gassira napisał(a):biedny chomiczek:roll:;) on juz nie zyl...podejrzewam ze bylo mu wszystko jedno:eviltong: Quote
Moniskaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witanko:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 i dzisiejsze foty pod tytulem "zawsze razem" Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 i jeszcze Tim podpierajacy kolumne...zeby dom sie nie zawalil:) i Abi odpoczywająca w swojej strasznej klatce...bo przeciez to jest potworne zamykac psa w klatce....zero milosci do zwierzat, znecanie sie...powinni mnie podac do TOZu:) Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Super fotki z lasu i te domowe też :loveu: http://img114.imageshack.us/img114/6126/dsc02157resizeqr0.jpg już niedługo Abi dogoni Timka ;) Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 no goni go goni:):):) teraz juz moga sie pobawic w zapasy:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 lepiej...w czwartek kolejna wizyta...kolejne leki i bedzie znow lepiej:):):) Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mowilam Ci ze Tim z Abi pokochaja sie tak jak Fur z Preziem:loveu: Quote
rwpb Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W końcu dotarłem do ostatniej strony. Wiem już (prawie) wszystko. Cieszę się, że w końcu wiadomo co jest Timowi. Ja mam podobną historię z moim Atosem. Zarówno w Warszawie, jak i dotąd w Szczecinie były leczone skutki, a nie przyczyna. Ostatnio też uparłem się na robienie badań i testów. Troszkę to kosztowna zabawa, bo poszczególne testy to od 60 do 140 zł, ale naprawdę warto. Atos zrobionych testów miał w sumie osiem, niektóre były powtarzane. To, że ma nużycę i mocno się drapie, to jest skutek. Cały czas dostawał leki na nużycę, była poprawa i ponowny nawrót. Można by tak w nieskończoność. Teraz wiemy chyba już na pewno, że po wyeliminowaniu przyczyny, czyli tej rzadkiej i złośliwej bakterii w jego skórze, wszystko powinno samo ustąpić. Podobnie i u Timka bez badań nic by nie wyszło. Nie żałuj pieniążków na testy. O siebie też dbaj. Takie spacerki po lesie rób jak najczęściej. My do lasu mamy 200 metrów i chodzimy tam dwa-trzy razy dziennie na godzinne spacerki. Warto! Jak tylko pozwolisz swoim psiakom, to będą Ciebie wyprowadzać na takie spacerki. Abi jest z każdą fotką coraz bardziej ładniejsza :lol:. I rośnie okropnie szybko. Pozdrowienia dla fajnych psiaków i ich zakręconej Pańci. Będę wpadać tutaj po nowe wiadomości. Quote
sacred PIRANHA Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 rwpb Ty to masz cierpliwosc....wszytskie strony przeczytales i objerzales? gratuluje! chyba Atos musial Ciebie troche zastepowac i pomagac w tym jakze trudnym zajeciu... a my z Timem wlasnie jedzemu do weta po leki bo nam sie skonczyly:) Timek tak bardzo sie cieszy, ze az siedzi w szafie:):):) Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Niki-lidka napisał(a):Timek tak bardzo sie cieszy, ze az siedzi w szafie:):):)Ależ to musi być radość :eviltong:. Quote
rwpb Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Niki-lidka napisał(a):...a my z Timem wlasnie jedzemu do weta po leki bo nam sie skonczyly:) Timek tak bardzo sie cieszy, ze az siedzi w szafie:):):) Atos jak tylko wyczuje otwarte drzwi do samochodu to już jest w środku. Nie trzeba nawet go namawiać. To jest szczególny przykład klaustrofobii u zwierząt. Radzę Ci Tima też tak przyzwyczaić. A gdzie jest fotka Tima w szafie? Quote
sacred PIRANHA Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 fotek tima w szafie nie ma...bo Tim sie boi aparatu...wolalam go nie stresowac:( ale mam fotki Abi spiacej u mojego boku:) Quote
Moniskaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Abi mi przypomina mojego dobka [*] Też był caly czarny :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 czy komus to cos przypomina? a moze kogos? rwpb Ty mimo,ze nowy bywalec tej galerii tez napewno wiesz bo obejrzales całą (jak to mlodziez teraz mowi "szacun" hehe) Quote
rwpb Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Widzę, że Timek postanowił wyszkolić Abika na swój sposób :lol: i powoli przekazuje wszystko to, co najlepsze. Chyba będzie następna cenzura? http://img409.imageshack.us/img409/5213/avdsc00496fu9.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 no i znow nas troche nie bylo...mialam totalne zamieszanie z psami schroniskowymi...zaniedbalam przez to swoje... ale teraz juz obiecalam im poprawe...dostaly kosci i gryza sobie wlasnie oczywiscie z fochem i z mina " nie mysl sobie ze damy sie przekupic tymi marnymi gryzakami" Abi dostala obroze -niebieska...zeby do Tima pasowala:) jutro idziemy na wycieczke do lasu - to takie moje male przeprosiny dla nich...bo glupio mi ze nie mialam dla nich czasu:( troszke fotek... Abi oglada TV:) no i oczywiscie Abi z Timem... Abi jak ma tylko mozliwosc to je "na" Timku...bo to szlachcianka...ona z podlogi nie lubi:) jak Niki jest w lazience....to psy czekaja pod lazienka... czasem jak Niki sie nie myje ale na przyklad robi pranie to sie zlituje i wpusci psy do srodka...a one udaja ze ich nie ma i ze nie przeszkadzaja... Quote
Recommended Posts