anetta Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ufff, warto było iść do takeigo weta :))) Teraz będzie tylko lepiej. Quote
Moniskaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobre wieści :lol: Teraz to już bedzie tylko lepiej ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 no wiec...Tim drapie sie bardzo malo...skora widac ze przygasa... teraz albo spi albo biega jak szczeniaczek z Abi i wszytskie dywany fruwaja...pilke do aportowania juz wyeksploatowli dzis...rozpadla sie...maja teraz dwie polowki:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 wszytskim ulzylo jak widzimy wreszcie poprawe...ostatnio bylo bardzo zle, Z DNIA NA DZIEN GORZEJ.... uspilismy sznaucerka kolezanki...i jakas taka melancholia przyszla...kazdy sie zaczal zastanawiac jakby to bylo gdyby... dobrze jest patrzec ze nareszcie cos zaczelo pomagac...w sobote idziemy na kolejna wizyte...mam nadzieje, ze do tego czasu nadal bedzie sie poprawiac... Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No to świetnie! :multi::multi: :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 u nas w miare oki...Tim jest leczony, w sobote do kontroli...mala rosnie jak na drozszach....teraz noszenie jej na raczkach to spory wysilek... a ja mam egzaminy wiec nie mam na nic czasu:( ide sie uczyc:( Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 bylismy na polach...Tim ganial sarny cale pol godziny bez przerw...byly trzy wiec go niezle rolowaly...az w koncu odkryl w sobie umiejetnosci psa pasterskiego i zaczal je takimi polkolami zaganiac gdzies pomiedzy krzaki w zagajniki...musialam go odwolac bo byl co raz blizej...musza na niego wymyslic inny patent bo rozproszenie juz nie dziala:) a Abi kapala sie w rzeczce...a raczej wskakiwala do niej, biegla co sil w lapach do mnie i z powrotem do mnie i znow do rzeczki...i tak przez caly czas jak tim byl sarnami zajety...dotsaly glupawki...a ja stalam sobie na polach i czekalam az im przejdzie...jak juz przeszlo to pobiegaly troche za pileczka i wrocilismy... a w domu padly... troche fotek, bo zaniedbalam ostatnio ich galerie:) Tim nie moze juz sie polozyc i sobie polezec na srodku dywanu bezkarnie...za 3 sekundy jest juz Abi...ale jemu to najwyrazniej nie przeszkadza... zawsze to cieplej w szyje:) a nawet jak Tim sie zdenerwuje i sobie pojdzie to Abi i tak jak cien podąży za nim:) w koncu Tim sie poddaje:) caly czas sie zastanawiam po co ja kupowalam dwa lezaczki? czy mala kulka urosla? sami ocencie.... Quote
ariss Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jestem i ja;)dawno nie pisałam,ale żeby nie było cały czas podglądam;):loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 gassira napisał(a):jestem i ja;)dawno nie pisałam,ale żeby nie było cały czas podglądam;):loveu: to tak jak ja u Ciebie:):loveu: Quote
ariss Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niki-lidka napisał(a):to tak jak ja u Ciebie:):loveu: hahahaha-to się dogadałyśmy:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No rosnie pannica jak na drozdzach:loveu: Quote
agaciaaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://img104.imageshack.us/img104/3222/tdsc02115zt3.jpg Niki, ktoś Ci psa podmienił! Tamten był duużo mniejszy!!!! :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 no wlasnie jakies UFO podmienilo...i co teraz? gdzie moja mala kulka? Quote
Moniskaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Niki-lidka napisał(a):no wlasnie jakies UFO podmienilo...i co teraz? gdzie moja mala kulka? No wiesz jak Ci sie nei podoba to ja zawsze moge....wziąźc od Ciebie :loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 dzis zrobilismy sobie wyprawe do lasu....pierwsza w zyciu wyprawa Abi do lasu... Tim niestety musial byc na smyczy...za duzo saren, zajaczkow, bazantow i innych zwierzat na raz dla mysliwego psa, chec polowania niepohamowana...glupawka totalna, wiec musial byc pod kontrola:) Tim zalatwia swe potrzeby...abi dzielnie krolowi towarzyszy:) oslania tyly:) las taaaaki duzy a kulka malutka:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jestem taka madra...wiec siedze i mysle:) moje kuleczki:):):) grozne kuleczki...Tim chcial mnie bronic przed sasiadem a Abi nie wiedziala o co chodzi z tym sasiadem i jego psem wiec na wszelki wypadek trzymala sie blisko Tima:) i powrot do domu...jak Abi jest bez smyczy to zawsze tak samo...jak tylko sie zorientuje,ze idziemy juz do domu to pędzi co sil w lapach pierwsza do domciu...bo skoro i tak idziemy juz do domu to dlaczego niby mamy isc spokojnie? Tim jest zbulwersowany tą postawą...on najchetniej wogole by nie wracal a ta gowniara cieszy sie ze to koniec spaceru:) wrazenia z pierwszej wycieczki do lasu...? Abi byla wniebowzieta nowo odkrytymi terenami...spotkalismy paru spacerowiczow z psami...jest pewne zainteresowanie z jej strony (patrzy), ale nie ma opcji zeby do kogos poleciala...pilnuje sie mnie i Timka... w drodze powrotnej przez brame zaatakowala ją stara mala sunka...Abi podeszla z merdaniem ogonka, sunia rzucala sie nie miala ochoty na zabawe a raczej na pozarcie Abi...wiec Abi sie zjezyla i przybiegla do nas...co bedzie tracic czas:) poza tym Tim pokazal jej zdechlego chomika jak szlismy do lasu...na moje wsciekle "zostaw" psy odskoczyly od niego jak oparzone...ale w drodze powrotnej Abi byla juz z przodu wiec zlapala tego chomcia i urzadzila sobie cyrkowy maraton szczesliwa ze ja kaze zostawic a ona z nim lata...biegac za nia nei zamierzalam...wiadomo ze i tak jej nie zlapie...wiec poczekalam az sie wybiega i zatrzyma...zatrzymala sie zeby go skonsumowac i jka ryknelam wiazanke...szooook...zostawila go merdnela ogonkiem i wziela patyka i poleciala dalej...glupia wariatka...:) Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://img207.imageshack.us/img207/8342/dsc02148resizejy8.jpg - a tu to Abi wygląda jakby już była duża, duża :). Quote
Recommended Posts