Klaudia :-) Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 historyjka nie ciekawa,uwielbiam taki właścicielki,wczoraj szłam z Miką i na przeciwko baba z suką rzucającą się na wszystkie psy. Ja zapięłam Mike i skupiłam ją na piłce,a tak suka podleciała co ważne,i ta suka się rzuca na moją,a baba nic. Więc ja ją ochrzaniłam,źe jak się pies rzuca to nie powinien chodzić spuszczony.Po czym usłyszałam,źe moja powinna być w kagańcu i byłoby po problemie.Na szczęście jak się mijałyśmy drugi raz to zapięła tą suke i o nic się nie stało,bo Mika zajęta piłką przeszła spokojnie. Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 zazdroszcze takiego skupienia Miki na Tobie (i zabawce) moj tTm jak widzi rzucajacego sie do niego psa to go az w srodku nosi... mam nadzieje, ze Abi zdolam wychowac inaczej...bo tym razem tylko ja wychowuje swojego psa... Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 dawno byly fotki:) dzis postanowilam sobie posprzatac w szafkach z ubraniami...ubrania sie nie mieszcza a ja nie mam sie w co ubrac.....wiec robilam gruntowny przeglad tego co mam... a psy mi dzielnie pomagaly... Tim pilnowal zeby zaden sweter sie nie zgubil:) a Abi walczyla ze stolikiem,ktory mi ewidentnie przeszkadzal bezczelnie:) stolik sie poddal,wiec w nagrode dostala kosc:) Quote
furciaczek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Aaaaa Timek:loveu: Tesknilam za ta mordeczka:loveu: a Abi rosnie jak na drozdzach:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 w koncu jednak Abi doszla do wniosku,ze sam Timek nie upilnuje tyle swetrow i trzeba mu pomoc....i pomogla:) i tak mi aniolki dzielnie pomagaly az sie zmeczyly:):):) Quote
maciaszek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wcale się nie dziwię, że właśnie ten sweter wybrały :). Zrobiłabym tak samo! Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ale masz grzeczne psy, nawet w porządkach pomagają :loveu: :evil_lol: sweter cały? :diabloti: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 caly caly...Abi na poczatku chciala go na szmatke przerobic ale ladnie reaguje na "zostaw" powtorzylam jej dwa razy i wiedziala juz ze przytulac sie mozna a gryzc nie:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ulubione zajecie Abi jak nikt dla niej nie ma czasu to gryzienie kosci na lezaczku Tima..bo po co isc na swoj? a to dowod, ze metody przyzwyczajania duzej kulki do malej kulki skutkują:):):) trzeba bylo 3 tygodni powaznej pracy,nerwow zszarpanych totalnie,oczu dookola glowy, podporzadkowania calego zycia pod psy...ale oplacilo sie:):):) Timek nie ma nic przeciwko temu, zeby Abi spala z nim na jego lezaczku...on do niej nie chodzi...kradnie jej tylko zabawki jak chce sie z nią pobawic:) Quote
anetta Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Aż miło się patrzy na tą dwójeczke :loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 jeszcze jedna wspolna fotka (po spacerze z pilką i frisbee) i zmykam do nauki:) Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://img124.imageshack.us/img124/3627/tdsc02035jn6.jpg dopiero teraz widac jaki ten kennelik jest wielki :)) logan ma w dupie moje porzadki w ogole mnie ma w dupie :P Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 moj Tim w nocy zachorowal...jest co raz gorzej...dostal leki na zbicie temperatury i lezy...lapy ma cale powygryzane z siersci, swedzi go wszystko, widac ze sie potwornie meczy... zmieniam weta po raz setny chyba, poczekam tylko na wyniki i przejade sie do kliniki gdzie przyjmuje wet, ktory przyjezdza z lublina...ponoc bardzo dobry...a przede wszystkim...ROBIA BADANIA a nie zmieniaja leki na oko... Quote
maciaszek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ojej, poważnie to wygląda. Ktoś musi wreszcie przebadać Tima porządnie! Kiedy jedziesz do tego innego weta? Quote
Klaudia :-) Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 trzymam kciuki za Tima,zróbcie wszystkie potrzebne badania i czekam na dobre wieści Quote
furciaczek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sis gg padlo zadzwonic nie moge (wiesz dlaczego:roll:) ale myslami jestem z Toba... Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ten wet przyjmuje w czwartki, piatki i soboty...mam do niego numer telefonu i zadzwonie sie zarejestrowac...teraz Tim czuje sie lepiej, bawi sie z Abi... do nowego weta pojedziemy w piatek... Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mam nadzieje ze z timkiem juz bedzie dobrze logan tez mnie nastraszyl dzisiaj... Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 a logan co wymyslil? ja dzis praktycznie nie spalam... teraz juz jest mu lepiej...ale dzis nie bede spac bo dla odmiany mam jutro egzamin... a czuje sie tak fatalnie, ze ja bede potrzebowac lekarza a nie Tim:( zarejestruje Tima na piatek i po prostu nie wezme dla niego zadnych lekow bez badan.... Quote
diabelkowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a u mnie w galeri jest nie chce mi sie kopiowac... bede trzymac kciuki za egzamin... sory takie strzelanie diagnozy bez badan jest bezsensowne... prawie jak zgadywanie nr z totolotka.... Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ja to wiem ty to wiesz...ale weci sa madrzejsi:( teraz nie bede patrzec na to ze oni sa wyksztalceni w tym kierunku a ja nie...chce badan i porzadnej diagnozy, dopiero potem leczenie... Quote
furciaczek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Niki dbaj o sobie:mad: jesli gorzej sie rozchorujesz to kto zajmie sie Timem?? Quote
sacred PIRANHA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 furciaczek napisał(a):Niki dbaj o sobie:mad: jesli gorzej sie rozchorujesz to kto zajmie sie Timem?? dobre pytanie...:shake: Quote
Recommended Posts