Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

historyjka nie ciekawa,uwielbiam taki właścicielki,wczoraj szłam z Miką i na przeciwko baba z suką rzucającą się na wszystkie psy. Ja zapięłam Mike i skupiłam ją na piłce,a tak suka podleciała co ważne,i ta suka się rzuca na moją,a baba nic. Więc ja ją ochrzaniłam,źe jak się pies rzuca to nie powinien chodzić spuszczony.Po czym usłyszałam,źe moja powinna być w kagańcu i byłoby po problemie.Na szczęście jak się mijałyśmy drugi raz to zapięła tą suke i o nic się nie stało,bo Mika zajęta piłką przeszła spokojnie.

Posted

dawno byly fotki:)
dzis postanowilam sobie posprzatac w szafkach z ubraniami...ubrania sie nie mieszcza a ja nie mam sie w co ubrac.....wiec robilam gruntowny przeglad tego co mam...
a psy mi dzielnie pomagaly...

Tim pilnowal zeby zaden sweter sie nie zgubil:)

a Abi walczyla ze stolikiem,ktory mi ewidentnie przeszkadzal bezczelnie:)

stolik sie poddal,wiec w nagrode dostala kosc:)

Posted

ulubione zajecie Abi jak nikt dla niej nie ma czasu to gryzienie kosci na lezaczku Tima..bo po co isc na swoj?

a to dowod, ze metody przyzwyczajania duzej kulki do malej kulki skutkują:):):)
trzeba bylo 3 tygodni powaznej pracy,nerwow zszarpanych totalnie,oczu dookola glowy, podporzadkowania calego zycia pod psy...ale oplacilo sie:):):)

Timek nie ma nic przeciwko temu, zeby Abi spala z nim na jego lezaczku...on do niej nie chodzi...kradnie jej tylko zabawki jak chce sie z nią pobawic:)

Posted

moj Tim w nocy zachorowal...jest co raz gorzej...dostal leki na zbicie temperatury i lezy...lapy ma cale powygryzane z siersci, swedzi go wszystko, widac ze sie potwornie meczy...
zmieniam weta po raz setny chyba, poczekam tylko na wyniki i przejade sie do kliniki gdzie przyjmuje wet, ktory przyjezdza z lublina...ponoc bardzo dobry...a przede wszystkim...ROBIA BADANIA a nie zmieniaja leki na oko...

Posted

a logan co wymyslil?
ja dzis praktycznie nie spalam...
teraz juz jest mu lepiej...ale dzis nie bede spac bo dla odmiany mam jutro egzamin...
a czuje sie tak fatalnie, ze ja bede potrzebowac lekarza a nie Tim:(
zarejestruje Tima na piatek i po prostu nie wezme dla niego zadnych lekow bez badan....

Posted

a u mnie w galeri jest nie chce mi sie kopiowac... bede trzymac kciuki za egzamin... sory takie strzelanie diagnozy bez badan jest bezsensowne... prawie jak zgadywanie nr z totolotka....