maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/7408/tdsc01888kg6.jpg - cudaśny. BOSKI po prostu! Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 ma jeszcze siwy ale to nie sweterek tylko raczej ....hmm...pelerynka,plaszczyk hihihi bo za waski i na brzuchu sie nie zapnie (urosl jej brzuchol hehe) wiec na wierzch szeleczki zakladamy zeby sie trzymalo wszytsko na mijescu, jutro ufoce:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 mam dosc...zamknelam ją w kenneliku...wyla i wyla godzine...siostra sie wkurzyla i ją wypuscila...teraz Abi siedzi i sie telepie z nerwow...jutro rano wstane zamkne ją i wychodze z domu na 2 godziny, niech sie dzieje wola nieba.....jak sie zawyje na smierc to trudno...tak najwyrazniej mialo byc... :(:(:(:(:( Quote
diabelkowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nie zawyje sie na smierc... musi sie na uczyc... ale przynajmniej sasiad z gory albo z dolu nie bedzie ci mowil ze psa meczysz :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 diabelkowa napisał(a):nie zawyje sie na smierc... musi sie na uczyc... ale przynajmniej sasiad z gory albo z dolu nie bedzie ci mowil ze psa meczysz :evil_lol: sasiad z boku juz mi to powiedzial po dzisiejszym dniu:diabloti: ...ja sie boje tego, ze takie zostawiane jej z wyciem nauczy ją tego, utrwali w niej ten nawyk...i zamiast przywyknac do mojej nieobecnosci i zostawac spokojnie to bedzie wyc juz tak zawsze...:shake: Quote
diabelkowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a pamietasz zeby jak wychodzisz jej zostawiac cos fajnego w klatce? Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 diabelkowa napisał(a):a pamietasz zeby jak wychodzisz jej zostawiac cos fajnego w klatce? kochana ona ma tam wszytsko co uwielbia, nawet sie siorka poswiecila i swoje ciapy ofiarowala (bo Abi ma swira na punkcie tych ciapow) to nic nie daje...dzis caly dzien ja zostawialam...najpierw na krotko pozniej mialo byc na dlugo...ale ona nawet krotko wyje...chcialam przeczekac az jej przejdzie...niech sie zasika i zasra w tej klatce ale ja poczekam az przestanie (taki mialam pomysl) ale wrocili rodzice i kazali mi ją uspokoic bo ją na dwor wywala:shake: jutro rano wszyscy (procz babci) wychodza z domu...zostawie ją i pojade do miasta...nie bedzie mnie okolo 2 godzin...jak wroce a ona bedzie nadal wyc to ja juz nie wiem co robic... Quote
diabelkowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 biedna babcia mam nadzieje ze glucha:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 diabelkowa napisał(a):biedna babcia mam nadzieje ze glucha:evil_lol: mi wcale do smiechu nie jest:roll: Quote
anetta Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://img168.imageshack.us/img168/6561/tdsc01881ms3.jpg :mdleje: wow Tim, no wesz co :oops: :evil_lol: No to się porbiło..:roll: A babcia nie może ją zainteresować czymś? Quote
maciaszek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 anetta napisał(a):No to się porbiło..:roll: A babcia nie może ją zainteresować czymś?Pewnie może, ale to chyba chodzi o to, żeby mała nauczyła się zostawać sama... Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 anetta napisał(a): No to się porbiło..:roll: A babcia nie może ją zainteresować czymś? moze i by mogla, ale ona nie bedzie nianczyc mojego psa...ani sprzatac po sikajacej co pol godziny Abi...mala ma zostawac w klatce... maciaszek napisał(a):Pewnie może, ale to chyba chodzi o to, żeby mała nauczyła się zostawać sama... dokladnie...ma zostawac w klatce sama...tylko ona jakos tego nie rozumie... wszytskie metodyktore ja znam nie poskutkowaly na nią...:shake: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A nie może zostać sama z Timem?? Sam na samy?? Czy jeszcze lepiej nie ryzykować? Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A nie może zostać sama z Timem?? Sam na samy?? Czy jeszcze lepiej nie ryzykować? zostawialam ich tak w pokoju...wychodzilam na pare minut doslownie np do lazienki... ona wyje a on sie denerwuje czemu ona wyje... po pierwsze wiec nie zostawie go z nia bez mojej kontroli, po drugie ona nie moze zostac w pokoju, ma zostawac w klatce bo przez pare godzina zasika wszytsko... Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niki-lidka napisał(a):zostawialam ich tak w pokoju...wychodzilam na pare minut doslownie np do lazienki... ona wyje a on sie denerwuje czemu ona wyje... po pierwsze wiec nie zostawie go z nia bez mojej kontroli, po drugie ona nie moze zostac w pokoju, ma zostawac w klatce bo przez pare godzina zasika wszytsko... Aha no to życzę powodzenia ;) Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Aha no to życzę powodzenia ;) za pol godziny wychodze...bedzie pisk...hmm...trudno... Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niki-lidka napisał(a):za pol godziny wychodze...bedzie pisk...hmm...trudno... A babcia co robi śpi?? Quote
diabelkowa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niki moze nie bedzie tak zle ? Ja tez myslalam ze logan przy zdejmowaniu szwow bedzie tak panikowal warczal i w ogole i ze dostanie glupiego jasia a sie tak fajnie zachowywal 3 razy warknal i tyle. Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A babcia co robi śpi?? nie spi ...ona nie spi od 5tej...ale powiedzialam jej ze bedzie pisk i to dlugo...powiedziala "trudno, musi sie przyzwyczaic. jakos przezyje" Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Niki-lidka napisał(a):nie spi ...ona nie spi od 5tej...ale powiedzialam jej ze bedzie pisk i to dlugo...powiedziala "trudno, musi sie przyzwyczaic. jakos przezyje" No to masz super babcię :multi: Moja by mi powiedziała że jestem sadystka i męczę psa :roll: Quote
diabelkowa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no fajna babcia :) ale moja babcia np jesli chodzi o kastracje to powiedziala ze dobrze bo ja wiem co robic i ze jestem nowoczesna:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No to masz super babcię :multi: Moja by mi powiedziała że jestem sadystka i męczę psa :roll: a to tez mi mowi za kazdym razem jak juz mała wyje:evil_lol: diabelkowa napisał(a):no fajna babcia :) ale moja babcia np jesli chodzi o kastracje to powiedziala ze dobrze bo ja wiem co robic i ze jestem nowoczesna:cool3: moja otwarcie mowi, ze psow nie lubi i gdyby ona rzadzila pies nie milaby wstepu do domu tylko na dworze na lancuchu...Tima tez chciala przynajmniej do klatki na dwor przenmiesc...wiec ja nie wiem czy ona taka fajna:diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Moja by ją wypuściła z klatki ledwie bym z domu wyszła :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Moja by ją wypuściła z klatki ledwie bym z domu wyszła :roll: moja tego nie zrobi, bo ona sie mnie boi...:evil_lol: tylko dlatego Tim jest w domu a nie w klatce na zewnatrz...ale juz pare razy bylo tak ze rano wszyscy wyszli z domu, babcia miala go wypuscic pozniej na podworko...i nie zrobila tego...tylko ja znienacka wrocilam do domu a tim byl zamkniety w pokoju moim... teraz ją tak opeiprzam za psy ze ona sie boi zrobic cos wbrew mojej woli...:diabloti: Quote
Recommended Posts