Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']oki to z tym tematem poczekamy jeszcze troszke:diabloti:
a Tim...no troszke minie az ją zaakceptuje,o zostawieniu ich samych nie ma mowy...i nie bedzie jeszcze dlugo...mała bedzie zostawac w klatce pod moja nieobecnosc, bo Tim nie nalezy do lagodnych psow, a slucha tylko mnie...narazie mam wolne wiec jestem caly czas w domu no to chodza sobie razem...nie izoluje ich od siebie ale mam oczy dookola glowy,bylo juz pare akcji takich ze ją przetelepal (zasluzyla wiec sie nie wtsracalam) lub chcial zjesc bez zadnych podstaw...trzeba im czasu zeby sie wzajemnie poznali, rozumieli, zaakceptowali... juz ja ich zmusze do przyjazni...kto wie moze nawet do milosci:diabloti:
to widzę że Tim faktycznie chyba dużo przeszedł skoro ma taki charakterek...bo Brutus to z otawrtmi łapami by przyjął nowego domownika :loveu:
a ile Ty masz lat?bo wyczytałam że szkolisz psy i w ogóle :eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']Przezemnie nie jedzie .Rinuś się mnie boi Rinus się mnie boi sasasasasasassaasssssas
hahahhahahahaha uśmiałam się do łez :turn-l::turn-l::turn-l::roflt::roflt::roflt:
jesteś śmieszniejszy niż myślałam.

Posted

[quote name='Rinuś']to widzę że Tim faktycznie chyba dużo przeszedł skoro ma taki charakterek...bo Brutus to z otawrtmi łapami by przyjął nowego domownika :loveu:
a ile Ty masz lat?bo wyczytałam że szkolisz psy i w ogóle :eviltong:
Tim przeszedl sporo...mial kilkanascie bardzo powaznych pogryzien (nigdy nie zaczal tylko to on zostal zaatakowany), raz zostal mocno pobity przez pijaka (stanal w mojej obronie)...poza tym w moim domu kazdy wychowywal go inaczej, w mlodosci mial nabyte ADHD, to byl ciezki przypadek ze tak powiem, nikt poza mna sobie z nim tak naprawde nie radzil, wiec w pewnym momencie (gdy rodzina postanowila go oddac badz uspic:angryy:) wzielam sie na powaznie za jego szkolenie...skutek? jest bardzo nieufny w stosunku do psow i ludzi...ufa tylko mi i tylko mnie sie slucha...
a ja mam 23,5 (diabelkowa tylko "2" zgubilas:evil_lol:)
[quote name='diabelkowa']
Nikus wiesz ze cie kocham nie ?:evil_lol:
wiem wiem....jak zwykle cos chcesz...co tym razem?:eviltong:
[quote name='olekg18']Przezemnie nie jedzie .Rinuś się mnie boi Rinus się mnie boi sasasasasasassaasssssas
hehe jakas satysfakcja?:cool3:
[quote name='diabelkowa']dawac foty dawac foty:)
a wiec to chcesz...:diabloti:
[quote name='Luzia&Funia']Ja też chcę :loveu: :razz:
sie robi...chwilunia:lol:

Posted

i Abi...
pierwsze...spi u mnie na kolankach...

drugie...zabawa na moim lozku, jak ja jeszcze siedze przy kompie...ulubiona zabawa? ona na lokzu, Tim pod lozkiem ...i tak sobie szczekaja i warcza....to tak okolo pierwszej w nocy :):):)

no i fotka nowego domku Abi , na ktory tak bardzo czekalam...ona jeszcze nie wie ze to cos wspanialego...i nie wie ze nie bedzie spac juz ze mna w lozku...zebym miala nie spac wogole bede ja tam odnosic az zostanie...
beczka wrocila na podworko:):):)

ladny kenelik? najwiekszy mozliwy rozmiar:):):)

Posted

diabelkowa napisał(a):
sliczny kennelik :)) a nie myslalas zeby jej wziac inny kolor szelek jakis wesoly ?

sliczny? ja tam nie wiem czy sliczny...ale kur**** drogi:shake:
a szeleczki dostala dokladnie takie same jak Tim tylko mniejsze:eviltong:
siostra chciala czerwone, w zoologiku niebieskie chcieli mi dac ale ja chcialam czarne jak wiegielek:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
ile za niego dalas?

ja bym jej rozowe kupila :P kuzwa ostatnio mam manie na roz u psow:evil_lol: dobrze ze jestem splukana;]

ja nic za niego nie dalam, ale kosztuje 180 dolarow plus jeszcze koszt przesylki...ze stanow:shake:
a co do rozu...dobrze ze jestes splukana:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a tam od razu bez jaj :P bez sprawnosci plciowej ale zeby od razu od bezjajecznych wyzywac:evil_lol:

Logan jest bez jaj Logan jest bez jaj :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']Luzia to chyba dobrze nie ?:roll:

Nikus kochanie zyczonka :) http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf
jasne, ze dobrze...ja zaluje ze tima nie cicachnelam..z mala juz nie popelnie tego bledu i pojdzie na stol...
dzieki za zyczonka i oczywiscie wzajemnie
(ale sie rozpisalam:evil_lol:)
[quote name='Luzia&Funia']
Podziwiam za odwagę ja bym się bała Funię na stół wsadzić :roll:
pomysl o ropomaciczu...nadal nie masz odwagi?:diabloti:

a ja mam dzis zly dzien...dolek...spedze sylwetsra samiutenka w domu ...ja i moje dwa siersciuchy...
a co do uczenia Abi spania w kenneliku...rano obudzilam sie z Abi w lozku...a w kenneliku spal zadowolony Timek...:shake:
ide sie napic:-(