Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
I co u Was słychowywać?

co?
pozarlam sie dzis z rodziną o malucha...
mama sie wydarla na mnie, ze zle ją wychowuje...ze popelniam podstawowe bledy...kto to moiw? kobieta ktora nie ma pojecia o szkoleniu psow kontra ja gowniara ktora pochlonela tysiace ksiazek i szkoli ludziom psy!!
a potem siostra przywalila z calej sily malej kapciem za to ze owego kapcia chciaal zjesc:shake:
zabije tą rodzine!!ja chce wychowywac tego psa sama...bo kolejnego nie dam juz zepsuc:angryy:

a poza tym....to Abi nauczyla sie dzis szcezkac ...a ja caly dzien spedzilam na zmuszaniu moich dwoch siersciuchow do przyjazni....jest roznie, ale trzeba im tylko czasu...narazie ja kontroluje wszytsko i jest poprawnie a jak nie jest to ja rozganiam towarzystwo...jutro lub pojeutrze przyjedzie klatka:)
zaraz beda fotki ze wspolnej zabawy;)

Posted

no i obiecane fotki ze wspolnej zabawy...zabawa byla kontrolowana przeze mnie ale bylo ok...Tim musi sie nauczyc ze mała to nie worek treningowy i zaczac wyczuwac swoja sile...a mala ze nie moze go szarpac jak jej sie podoba i za co jej sie podoba (szukala cycka , zgadnijcie za co ciagnela?)

w tle widac jej bude....beczke...hihi...pomyslowam:)

zdjecia marnej jakosci bo swirowaly troche a ja musialam kontrolowac:)

Posted

maciaszek napisał(a):
A pokój to Ty chyba masz duży, skoro nawet beczka się w nim mieści ;).

hehe no ja mam zawsze najwiekszy pokoj w domu bo moj pokoj oznacza pokoj dla lidzi psa i komputera...nie ma innej rady (no w poprzednim mieszkaniu mialam dwa pokoje:evil_lol:)
teraz przenieslismy sie na przedmiescia...wiecje przestrezni do spacerowania z psami, podrowko, ogrod....ale domke mni8ejdszy duzo od naszego miejskiego mieszkania...i teraz mam pokoj razem z siostra (podla gowniara) i dwoma psami:evil_lol: a i na komputer miejsce musialo sie znalezc...wiec znow dostalam najwiekszy pokoj:diabloti:
beczka sie zmiescila tez:diabloti:
ja jestem mistrzem w pakowaniu wielu rzeczy w malutka walizke i wstawianiu wielu rzeczy do malego pomieszczenia...a o ironio lubie min mebli na jak najwiekszej powierzchni...potrafie zrezygnowac z szafki na rzecz poslanka dla psa...bo lubie malo przedmiotow...a wiadomo ja z szafki moge zrezygnowac a psie poslanko zmiescic sie musi..tak samo i ta beczka:diabloti:
kiedys bede miala jedno wielkie pomieszceznie i tam pokoj, kuchnie, lazienke...a i beczka sie zmiesci:diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
hihi fajna ta buda :evil_lol:

furciaczek napisał(a):
Ej dobry pomysl mialas z ta "buda" :)

maciaszek napisał(a):

A pokój to Ty chyba masz duży, skoro nawet beczka się w nim mieści ;).

Marta_Ares napisał(a):
hehe swietny pomysl z ta beczka:evil_lol: :evil_lol:

moi drodzy beczka to tylko kwestia przejściowa...bedzie klatka profesjonalna...tylko nie moge jej sciagnac z warszawy!!!!
a przydalaby sie, bo narazie jestem przez Abi uwiazana, nie moge z domu nawet na chwioe wyjsc...za zimno zeby ją brac ze soba, za czesto sika i gryzie wszytsko zeby zostawic ją luzem...:shake:
a tpo nie jest dobre dla niej, ze siedzi ze mna 24 na dobe, pomijam fakt ze moja glupota jej sie udzieli...ale ona juz w pisk uderza jak traci mnie z oczu...ratunku!!
a tak wogole co myslicie o kwarantannie poszczepiennej..mała byla drugi raz zaszczepiona, za 3 tygodnie ostatnie trzecie szczepienie...czy to oznacza ze przez najblizsze 6 tygodni musi siedziec w domu?

Posted

[quote name='Rinuś']Wpadłam zobaczyć Abi :loveu::loveu::loveu:
śliczna jest :)
czekać tylko aż podrośnie :p
dzieki:lol:
no ja juz bym chciala zeby ona duza byla, taka przynajmniej pol roczna juz:cool3:
bedziesz na zlocie? to sie moze z brutuskiem zaprzyjaznia?:cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']dzieki:lol:
no ja juz bym chciala zeby ona duza byla, taka przynajmniej pol roczna juz:cool3:
bedziesz na zlocie? to sie moze z brutuskiem zaprzyjaznia?:cool3:
heh na temat zlotu na razie się nie wypowiadam :diabloti:
a Tim jak ja przyjął?

Posted

[quote name='Rinuś']heh na temat zlotu na razie się nie wypowiadam :diabloti:
a Tim jak ja przyjął?
oki to z tym tematem poczekamy jeszcze troszke:diabloti:
a Tim...no troszke minie az ją zaakceptuje,o zostawieniu ich samych nie ma mowy...i nie bedzie jeszcze dlugo...mała bedzie zostawac w klatce pod moja nieobecnosc, bo Tim nie nalezy do lagodnych psow, a slucha tylko mnie...narazie mam wolne wiec jestem caly czas w domu no to chodza sobie razem...nie izoluje ich od siebie ale mam oczy dookola glowy,bylo juz pare akcji takich ze ją przetelepal (zasluzyla wiec sie nie wtsracalam) lub chcial zjesc bez zadnych podstaw...trzeba im czasu zeby sie wzajemnie poznali, rozumieli, zaakceptowali... juz ja ich zmusze do przyjazni...kto wie moze nawet do milosci:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']milosci taak ?:P nazwij ja orzech:evil_lol: widzialas\lolka w rozowych gaciach?
a dlaczego orzech?:eviltong:
mowie do niej orzeszku czesto...z przyzwyczajenia:evil_lol: (pozdrowienia tomaszku)
widzilama, tylko te gatki jakies na fotce malo rozowe wyszly...a szkoda:diabloti: