Marta_Ares Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 piekna jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tola Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ale cudeńko:loveu: Zycze malutkiej wszystkiego dobrego:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 maciaszek napisał(a):I co u Was słychowywać? co? pozarlam sie dzis z rodziną o malucha... mama sie wydarla na mnie, ze zle ją wychowuje...ze popelniam podstawowe bledy...kto to moiw? kobieta ktora nie ma pojecia o szkoleniu psow kontra ja gowniara ktora pochlonela tysiace ksiazek i szkoli ludziom psy!! a potem siostra przywalila z calej sily malej kapciem za to ze owego kapcia chciaal zjesc:shake: zabije tą rodzine!!ja chce wychowywac tego psa sama...bo kolejnego nie dam juz zepsuc:angryy: a poza tym....to Abi nauczyla sie dzis szcezkac ...a ja caly dzien spedzilam na zmuszaniu moich dwoch siersciuchow do przyjazni....jest roznie, ale trzeba im tylko czasu...narazie ja kontroluje wszytsko i jest poprawnie a jak nie jest to ja rozganiam towarzystwo...jutro lub pojeutrze przyjedzie klatka:) zaraz beda fotki ze wspolnej zabawy;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 no i obiecane fotki ze wspolnej zabawy...zabawa byla kontrolowana przeze mnie ale bylo ok...Tim musi sie nauczyc ze mała to nie worek treningowy i zaczac wyczuwac swoja sile...a mala ze nie moze go szarpac jak jej sie podoba i za co jej sie podoba (szukala cycka , zgadnijcie za co ciagnela?) w tle widac jej bude....beczke...hihi...pomyslowam:) zdjecia marnej jakosci bo swirowaly troche a ja musialam kontrolowac:) Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ej dobry pomysl mialas z ta "buda" :) a mala przeslodka:loveu: Niki moze dam Twojej rodzinie Fur i Prezia na wychowanie:diabloti: Niech tylko kapcia podniosa hihi Quote
maciaszek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://img183.imageshack.us/img183/658/tdsc01778yi0.jpg - jaka malutka :). A pokój to Ty chyba masz duży, skoro nawet beczka się w nim mieści ;). Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 maciaszek napisał(a):A pokój to Ty chyba masz duży, skoro nawet beczka się w nim mieści ;). hehe no ja mam zawsze najwiekszy pokoj w domu bo moj pokoj oznacza pokoj dla lidzi psa i komputera...nie ma innej rady (no w poprzednim mieszkaniu mialam dwa pokoje:evil_lol:) teraz przenieslismy sie na przedmiescia...wiecje przestrezni do spacerowania z psami, podrowko, ogrod....ale domke mni8ejdszy duzo od naszego miejskiego mieszkania...i teraz mam pokoj razem z siostra (podla gowniara) i dwoma psami:evil_lol: a i na komputer miejsce musialo sie znalezc...wiec znow dostalam najwiekszy pokoj:diabloti: beczka sie zmiescila tez:diabloti: ja jestem mistrzem w pakowaniu wielu rzeczy w malutka walizke i wstawianiu wielu rzeczy do malego pomieszczenia...a o ironio lubie min mebli na jak najwiekszej powierzchni...potrafie zrezygnowac z szafki na rzecz poslanka dla psa...bo lubie malo przedmiotow...a wiadomo ja z szafki moge zrezygnowac a psie poslanko zmiescic sie musi..tak samo i ta beczka:diabloti: kiedys bede miala jedno wielkie pomieszceznie i tam pokoj, kuchnie, lazienke...a i beczka sie zmiesci:diabloti: Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Widze masz to samo co ja:loveu: Jedna wilka przestzen i konieczne minimum sprzetu bez zadnych ******* i niepotrzebnych gratow ktore sie tylko kurza:p Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 hehe swietny pomysl z ta beczka:evil_lol: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 agaciaaa napisał(a):hihi fajna ta buda :evil_lol: furciaczek napisał(a):Ej dobry pomysl mialas z ta "buda" :) maciaszek napisał(a): A pokój to Ty chyba masz duży, skoro nawet beczka się w nim mieści ;). Marta_Ares napisał(a):hehe swietny pomysl z ta beczka:evil_lol: :evil_lol: moi drodzy beczka to tylko kwestia przejściowa...bedzie klatka profesjonalna...tylko nie moge jej sciagnac z warszawy!!!! a przydalaby sie, bo narazie jestem przez Abi uwiazana, nie moge z domu nawet na chwioe wyjsc...za zimno zeby ją brac ze soba, za czesto sika i gryzie wszytsko zeby zostawic ją luzem...:shake: a tpo nie jest dobre dla niej, ze siedzi ze mna 24 na dobe, pomijam fakt ze moja glupota jej sie udzieli...ale ona juz w pisk uderza jak traci mnie z oczu...ratunku!! a tak wogole co myslicie o kwarantannie poszczepiennej..mała byla drugi raz zaszczepiona, za 3 tygodnie ostatnie trzecie szczepienie...czy to oznacza ze przez najblizsze 6 tygodni musi siedziec w domu? Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja wychodzilam ze swoim tylko na ogrodek przez ten okres. Quote
maciaszek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Bazyli nigdzie nie wychodził... Siedział w domu i szczał na dywany ;). Quote
basia bonnie Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 pomysł z beczką prześwietny ;) a maleństwo przesłodkie :loveu: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 fajna beczka :) widze ze mala juz ma swoje imie :) swietna jest :) Quote
orzech Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ale wyczochram to cudo na zlocie:loveu:([SIZE="1"]tzn dwa cuda:P) ja jednak proponuje nazwac ja "beczka" :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 orzech napisał(a): ja jednak proponuje nazwac ja "beczka" :lol: ciekawa propozycja:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wpadłam zobaczyć Abi :loveu::loveu::loveu: śliczna jest :) czekać tylko aż podrośnie :p Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś']Wpadłam zobaczyć Abi :loveu::loveu::loveu: śliczna jest :) czekać tylko aż podrośnie :p dzieki:lol: no ja juz bym chciala zeby ona duza byla, taka przynajmniej pol roczna juz:cool3: bedziesz na zlocie? to sie moze z brutuskiem zaprzyjaznia?:cool3: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Niki-lidka']dzieki:lol: no ja juz bym chciala zeby ona duza byla, taka przynajmniej pol roczna juz:cool3: bedziesz na zlocie? to sie moze z brutuskiem zaprzyjaznia?:cool3: heh na temat zlotu na razie się nie wypowiadam :diabloti: a Tim jak ja przyjął? Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Rinuś']heh na temat zlotu na razie się nie wypowiadam :diabloti: a Tim jak ja przyjął? oki to z tym tematem poczekamy jeszcze troszke:diabloti: a Tim...no troszke minie az ją zaakceptuje,o zostawieniu ich samych nie ma mowy...i nie bedzie jeszcze dlugo...mała bedzie zostawac w klatce pod moja nieobecnosc, bo Tim nie nalezy do lagodnych psow, a slucha tylko mnie...narazie mam wolne wiec jestem caly czas w domu no to chodza sobie razem...nie izoluje ich od siebie ale mam oczy dookola glowy,bylo juz pare akcji takich ze ją przetelepal (zasluzyla wiec sie nie wtsracalam) lub chcial zjesc bez zadnych podstaw...trzeba im czasu zeby sie wzajemnie poznali, rozumieli, zaakceptowali... juz ja ich zmusze do przyjazni...kto wie moze nawet do milosci:diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 milosci taak ?:P nazwij ja orzech:evil_lol: widzialas\lolka w rozowych gaciach? Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='diabelkowa']milosci taak ?:P nazwij ja orzech:evil_lol: widzialas\lolka w rozowych gaciach? a dlaczego orzech?:eviltong: mowie do niej orzeszku czesto...z przyzwyczajenia:evil_lol: (pozdrowienia tomaszku) widzilama, tylko te gatki jakies na fotce malo rozowe wyszly...a szkoda:diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no na czesc orzecha :P a wlasnie to jest taki majtkowy roz :P taki typowy :P aparat do dupy Quote
Recommended Posts