sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 my po wizycie u weta...obejrzal ją tak dokladnie i dlugo dyskutowalismy (mialam pare pytan hehe) ze az zasnela na lezance hihihi dzisiaj bylo szczepienie (jej drugie w zyciu) za 3 tygodnie kolejne, dostala witaminki z fosforem...wet powiedzial, ze powinna dogonic reszte szczeniat z miotu (jest najmniejsza i najchudsza- wyglada jak wychudzony szcezniak a nie jak grubutki labek) i bedzie z niej ladny labradorek... co jeszcze...? bylismy na zakupach w zoologicznym...kupilismy lezaczek, zabawki gryzaczki, kosci z wapniem do gryzienia,karme, szeleczki i smycz...mała miala pierwszy raz w zyziu cos na sobie...juz na poczatku mi z tych szeleczek wyszla(balam sie ze za ciasno i w koncu bylo za luzno) ale zmniejszylam bardziej, bo miasto to nie miejsce na ryzykowanie ze sie uwolni...widziala pierwszy raz tez wlasnie miasto, samochody, tyle ludzi...momentami byla zszokowana i kladla sie na ziemi...ale ignorowalam jej paniczne ataczki i szlam dalej...w koncu doszla do wniosku, ze miasto to fajna sprawa bo wszyscy chca ja glaskac jak merdnie ogonkiem...wycieczka bardzo ją zmeczyla...wrocilismy, zjadla i spi jak aniolek:)...no poza tym, ze chrapie jak diablica wredna:) Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No nie chcę nic mówić ale najwyższy czas zmienić tytuł galerii ":cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Luzia ma racje :) a pytałaś weta o sterylke? Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Luzia ma racje :) a pytałaś weta o sterylke? zapomnialam...mialam tyle pytan (pare o tima tez) i zapomnialam...ale za 3 tygodnie idziemy na koncowe szczepienie wiec zapytam...jak nie zapomne:diabloti: a no tytul wypadaloby zmienic hehe Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 tytuł i bannerek :razz: i nowe fotki też by sie przydały :) Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Luzia ma racje :) a pytałaś weta o sterylke? Ona mi rację przyznała :crazyeye: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 oficjalnie przedstawiam nowego członka mojej nienormalnej rodziny... stworzenie sikająco-gryzące... ma 3 miesiace, nazywa sie Abi (po mamusi) ...jest mixem...mama to czarny labrador retriver Abi a tato to biszkoptowy golden retrivier Borys... jest najmniejsza z miotu i najspokojniejsza... dzis pierwszy raz zalozyli jej cos na jej male cialko (szeleczki) i na dodatek kazali isc w tym samym kierunku co ta co trzymala drugi koniec linki...ciezko bylo sie skupic, bo dzis pierwszy raz byla na spacerze w miescie...na poczatku troche nerwowo...ale ze Niki ją olewala i nie reagowala na ataki pisku i proby wymuszenia zabrania na raczki, to mała w koncu doszla do wniosku, ze miasto jest cool:evil_lol: dostala dzis swoje zabawki (niby mialy byc jej i tylko jej...ale Tim sobienprzywlaszczyl zabawke sznurek - jakby swojej nie mial:shake:) odkryla co to kosc do gryzienia (na krotko, bo Tim zakosil i zjadl w trzy sekundy) poza tym lezaczek -co ewidentnie oznacza koniec spania w lozku... koniec gadania teraz fotki...dzien byl meczacy i Abi spi...wiec fotki senne:loveu: na rączkach zdecydowanie najlepiej:lol: maciaszek...a to wlasnie jest fotka specjlanie dla ciebie....juz wiesz cezmu jej fleszem po oczach strzelam? bo jak nie strzelam to widzisz cos? widzisz?:eviltong: a z fleszem o tak:cool3: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://img201.imageshack.us/img201/8278/tdsc01807yt7.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 i spimy na lezaczku...zmusili to spimy:):):) i jak senne fotki?? Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czarna piękność :loveu::loveu::loveu: http://img156.imageshack.us/img156/1606/tdsc01823wk5.jpg Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ale z niej ślicznota :loveu: i bardzo fajne imie ma :loveu: mój dawny kolega miał taką ksywke :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Czarna piękność :loveu::loveu::loveu: ze niby ladna? :diabloti: agaciaaa napisał(a):ale z niej ślicznota :loveu: i bardzo fajne imie ma :loveu: mój dawny kolega miał taką ksywke :evil_lol: hehe ona odziedziczyla po mamie:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):ze niby ladna? :diabloti: Ładna :crazyeye: Phi ona jest cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Niki-lidka']maciaszek...a to wlasnie jest fotka specjlanie dla ciebie....juz wiesz cezmu jej fleszem po oczach strzelam? bo jak nie strzelam to widzisz cos? widzisz?:eviltong:Jasne, że widzę. wszystko widzę :eviltong:! http://img148.imageshack.us/img148/8166/tdsc01819nl0.jpg - a już bardziej z brzegu położyć się nie mogła? :diabloti: :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 maciaszek napisał(a):a już bardziej z brzegu położyć się nie mogła? :diabloti: :eviltong: ona zostawila miejsce dla mnie:eviltong: Quote
goldenka245 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://img156.imageshack.us/img156/1606/tdsc01823wk5.jpg Boska:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Boska:loveu: i ma tatuska takiego jak Twoj i mamusie taka jak Brutus Rinusiowy:cool3: to sie nazywa idealny mix:diabloti: Quote
goldenka245 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):i ma tatuska takiego jak Twoj i mamusie taka jak Brutus Rinusiowy:cool3: to sie nazywa idealny mix:diabloti: Ale brutus to biszkopt:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Ale brutus to biszkopt:diabloti: noooo i pies a nie suczka:eviltong::diabloti: o rase mi tylko chodzilo:eviltong:...ciekawa jestem jak bedzie wygladac jak dorosnie...narazie siersc ma jak labek (dwa pieski z miotu maja juz dluzsza)tylko delikatniejsza budowe, nie jest takim masywnym szczeniorkiem jak labki tylko delikatniejsza.... Quote
goldenka245 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):noooo i pies a nie suczka:eviltong::diabloti: o rase mi tylko chodzilo:eviltong:...ciekawa jestem jak bedzie wygladac jak dorosnie...narazie siersc ma jak labek tylko delikatniejsza budowe, nie jest takim masywnym szczeniorkiem jak labki tylko delikatniejsza.... bedzie boska... Sugerujesz ze gordi i brut to geje?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 goldenka245 napisał(a):bedzie boska... Sugerujesz ze gordi i brut to geje?:cool3: zobaczymy, czy bedzie boska...narazie jest cudowna...cudownie sika wszedzie:diabloti: a co do orientacji waszych psiakow...nie znam. nie wiem, nie wypowiadam sie:diabloti: Quote
goldenka245 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):zobaczymy, czy bedzie boska...narazie jest cudowna...cudownie sika wszedzie:diabloti: a co do orientacji waszych psiakow...nie znam. nie wiem, nie wypowiadam sie:diabloti: Obfoce jajka gordka to zobaczysz ze to facet z.... dwóch kulek:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 goldenka245 napisał(a):Obfoce jajka gordka to zobaczysz ze to facet z.... dwóch kulek:diabloti: trzymam za slowo:diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 anetta napisał(a):Ależ ona malutka!! no malusia...ostatnia w miocie najmniejsza ...ale wet dzis stwierdzil, ze dogoni reszte na stowe...:diabloti: Quote
Recommended Posts