agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Niki, lepiej uzbroj sie w cierpliwosc! :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):Niki, lepiej uzbroj sie w cierpliwosc! :diabloti: ja juz kombinuje z kojcem:eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nie kombinuj, tylko ucz! smaczki, smaczki, smaczki i na dwór często, choćbyś miała chodzić co te pół godziny! :diabloti: taki urok szczeniaka, ja jeszcze to pamiętam :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):nie kombinuj, tylko ucz! smaczki, smaczki, smaczki i na dwór często, choćbyś miała chodzić co te pół godziny! :diabloti: taki urok szczeniaka, ja jeszcze to pamiętam :evil_lol: a ja juz nie pamietalam...i nie chce sobie przypominac;p smaczkow jej nie moge dawac bo ma biegunke...teraz zaczyna sie wlasnie akcja piszczenie nocne zastanawiam sie czy wystawic ją na noc do lazienki, czy trzymac ze soba na lozku (spac raczej nie bede)...najchetniej wystawilabym do lazienki...ale narobi pisku i rodzina mnie wyklnie.... Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ja pamietam jak lol gapil nam sie w oczy z niewinna minka i z pedzelka sisiu lecialo:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 mała może sie na łóżku wylegiwać? :razz: czy tylko narazie? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):mała może sie na łóżku wylegiwać? :razz: czy tylko narazie? :evil_lol: narazie nie moze....ja mysle o tym pomysle...jak wygladala pierwsza noc sary w twoim domu? ile miala? gdzie spala? Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 lolek nie piszczal w nocy bo go bralam od razu do loozia i byl spokooj :) Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):narazie nie moze....ja mysle o tym pomysle...jak wygladala pierwsza noc sary w twoim domu? ile miala? gdzie spala? Sara miała jakieś 3 miesiące, spała na posłanku pod biurkiem w korytarzu, spokojnie przespała całą noc :) dopiero później zaczęła włazić na łóżka, na początku sie nie dostawała :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 lolek mial niecale 2,5 mies ... ;p Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 diabelkowa napisał(a):lolek mial niecale 2,5 mies ... ;p i do lozka ci nie nasikal? ja wlasnie znalazlam na podworku...beczke...hihi....bede robic bude...nastawie sobie budzik co godzine i z nia wyjde co godzine ...a potem do budy:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 tylko na łańcuch nie bierz!!!! :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):tylko na łańcuch nie bierz!!!! :evil_lol: juz wiem czemu ona tak czesto sika...bo za kazdym razem jak wychodzi zjada snieg:shake: bo co pol godziny to jakos za czesto jak nic nie pije...a ona wyzera snieg!!! bede miala duzo pracy z nia...dzis pierwszy raz w zyciu wyszla z domu, nigdy nie byla na dworze...nie umie nic...ale wybrana jest najspokojniejsza z miotu...najgorsze ze Tim na nią warczy...znow bede musiala go zmusic do przyjazni:evil_lol::diabloti: ja sie dzis nie klade....Fur potrzebuje ciebie dzis tutaj bo te łajzy pojda zaraz spac:shake: Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 wlasnie dziwne bo nie sikal chyba ze do rana zdazylo wyschnac:evil_lol: bo generalnie on mial swoje poslanie w kartonie bo jak go wzielismy to bylismy w gorach i tak od polowy nocy spal ze mna bo juz mnie wkurzalo jak wchodzi i wychodzi z tego kartonu a piszczec nie piszczal jak nie na lancuch ? na lancuch niech sie przyzwyczaja i niech zagryza psyy sasiadow potem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Już Ty ich zmusisz do przyjaźni :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 pierwsza afera rodzicow..."lidka czy to sie kiedys skonczy?" (chodzi im o to ze chodze ciagle z nia na dwor)...to nie oni chodza, nie oni beda cala noc latac wiec o co im biega? Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Tacy już są rodzice.. dobrze że w ogóle sie zgodzili!! Jak malutka? Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a):Tacy już są rodzice.. dobrze że w ogóle sie zgodzili!! Jak malutka? bylam na dworze ale nic nie chce gdybym ja wziela do lozka to by przespala cala noc chyba...ale mam dylemat teraz:shake: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja Sary do łóżka nie brałam jak była gówniarą.. teraz tego żałuje :eviltong: dopiero jak podrosła to sie złamałam.. zlała mi sie do łóżka 2 czy 3 razy ale to podczas zabawy :razz: nie wiem, co Ci doradzić, może spróbuj Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 z tego co pamietam to Aresa pierwsza noc wzielam troche do lozka a pozniej jak byl taki zaspany to polozylam go na poslaniu kolo lozka i reka glaskalam troche. A z nauka czystosci u nad odbylo sie bardzo szybko (w ciagu 4 dni:evil_lol:) w nocy nie sikal rano odrazu z nim bieglam (o 5 rano jak sie budzil) no a w dzien to latalam za nim i jak tylko sie zamierzal do sikania to psa na rece smak w druga reke i na dwor. Quote
sacred PIRANHA Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 noc minela spokojnie...wzielam ją do lozka i pzrespala cala noc...rano na dwor i siku...teraz ucze timka baiwc sie z nią bo narzzie to bawi sie ale NIĄ...naszescie mała ma bardzo ulegly charakter i jak przesadzi lub Timowi sie cos nie spodoba to od razu na plecki sie wywala...muszą sie nauczyc siebie, bo czasem jedno i drugie przesadzi...co dla jednego jest normalne w zabawie dla drugiego to juz przekroczenie granic rtozsadku...czasu trzeba i bedzie oki:) Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 super że noc była spokojna! :) ja poprosze jeszcze fotki! Quote
Recommended Posts