diabelkowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Niki dawaj mi tego Mikolaja :):loveu: Quote
furciaczek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Sis i co?? Gadaj mi tu natychmiast co i jak!!! skreca mnie od wczoraj... Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 furciaczek napisał(a):Sis i co?? Gadaj mi tu natychmiast co i jak!!! skreca mnie od wczoraj... wszytsko jest narazie na dobrej drodze...boje sie cieszyc zeby nie zapeszyc...ale dzis lub jutro powinien juz byc:loveu: Ps. Tim mial wczoraj maly wypadek...na psacerze pogonil kota, a ze to bylo na polach tam sniegu pelno wszystko zasypane - nie wiedac gdzie dolki...i niefortunnie wpadl do rowu...wyszedl na trzech lapkach...zadzwonilam po weta....przyjechal, obejrzal i stwierdzil ze wyglada dobrze, zle trzeba zrobic przeswietlenie...ale jest oki:):):) Quote
furciaczek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):wszytsko jest narazie na dobrej drodze...boje sie cieszyc zeby nie zapeszyc...ale dzis lub jutro powinien juz byc:loveu: Ps. Tim mial wczoraj maly wypadek...na psacerze pogonil kota, a ze to bylo na polach tam sniegu pelno wszystko zasypane - nie wiedac gdzie dolki...i niefortunnie wpadl do rowu...wyszedl na trzech lapkach...zadzwonilam po weta....przyjechal, obejrzal i stwierdzil ze wyglada dobrze, zle trzeba zrobic przeswietlenie...ale jest oki:):):) Dobra to ja tez jeszcze sie cieszyc nie bede:loveu: chociaz na sama mysl o tym pysk mi sie smieje:evil_lol: Oj ten Timek zawsze musi cos wymyslec, mam nadzieje ze to jakies niegrozne stluczenie tylko:) Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 furciaczek napisał(a): Oj ten Timek zawsze musi cos wymyslec, mam nadzieje ze to jakies niegrozne stluczenie tylko:) przesowtlenie nic nie wykazalo...ja panikowalam a ten kretyn dzis biega jakby nigdy nic...ale wet kazal go oszczedzac wiec spacerki ma ograniczone...za to nauczylam go z nudow aportowac pileczke...oddaje wprost do reki...co kiedys dla niego bylo nie do pomyslenia zeby pobiegl za pilka i ja wzial na dluzej niz sekunda do pyska...a o przyniesieniu i oddaniu to wogole moglam pomarzyc...nienawidzil pilek gumowych...a dzis przynosi z taka radoscia ze jak szczeniak glupkowaty wyglada:loveu: starego psa tez da sie nauczyc jeszcze czegos:diabloti: a ja juz sie sram, bo sklepy do czwartku pozamykane a ja nie mam nic na labka :shake: i tak pierwsze noce beda nie przespane...przeciez ten pies nic nie umie:shake: czy mnie to nie przerosnie Fur przypadkiem? Quote
maciaszek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ale fajnie :) :) :). Będzie maluch :)!!!!! Dasz sobie radę, na pewno. Jestem o tym PRZEKONANA! A Timek proszony o niestresowanie swojej ukochanej pani! Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No to niedługo myślę że będziemy oblewać nowego członka dogomaniackiej rodziny :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ojej super wiesci, napewno wszystko bedzie dobrze i dasz sobie rade:lol: Tim Ci pomoze:eviltong: :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 noooo super! ja już czekam na fotki nowego domownika!!! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 moi drodzy labek (oani labkowa) jest juz u mnie...narazie ma stresa jak widzi tima...trzesie sie jak galareta, a on warczy...poza tym z nerwow mala dostala biegunki...czeka mnie dluuuga noc hihi Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nooo czyli naprawde sie udalo!!!! rób fotke szybko! Jak ją nazwiesz? Quote
maciaszek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jaka malutka :loveu: :loveu:. No właśnie, jakie będzie miała imię? Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 oglaszam konkurs na imie dla niej:):):) Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jakie słodkości :loveu: a w jakim jest wieku? Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 NIKI ALE ZAJEBISCIE !!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze :) imie hmmm ... mi sie babskie podoba : Saba , Rasta, Tequila moze byc tez Whisky ;] ew Warka(Strong) :D Quote
maciaszek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A ja bym jej dała ludzkie imię. Nasze domowe psy zawsze miały i mają ludzkie imiona. Jakie? Jeszcze nie wiem... Pomyślę. Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 daj jej Perelka:evil_lol: jak to sie stalo ze jednak jest u was ? :))) i sterylkujesz ja przed czy po cieczce? Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 agaciaaa napisał(a): a w jakim jest wieku? ma 3 miesiace ....jutro skonczy dokladnie:) diabelkowa napisał(a):imie hmmm ... mi sie babskie podoba : Saba , Rasta, Tequila moze byc tez Whisky ;] ew Warka(Strong) :D hehe wszytskie propozycje mile widziane...cos sie wybierze... maciaszek napisał(a):A ja bym jej dała ludzkie imię. Nasze domowe psy zawsze miały i mają ludzkie imiona. Jakie? Jeszcze nie wiem... Pomyślę. mysl mysl:cool3: pierwsze sikanie na dywan zaliczone...bylam za wolna:shake: ja juz nie wiem jak szczeniaka sie uczy czystosci:shake: ona sika co pol godziny, czeka mnie dlutasna bezsenna noc:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 diabelkowa napisał(a):daj jej Perelka:evil_lol: jak to sie stalo ze jednak jest u was ? :))) i sterylkujesz ja przed czy po cieczce? hehe byla juz propozycja Marysia:cool3: :evil_lol: co do sterylki musze pogadac z wetem... jutro jeszcze wszystko pozamykane w czwartek zoologik i wet... Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Marysia sie moja chomiczka nazywala :)) a my w czwartek ucinamy jajeczka! wreszczie juz ponad tydzien temu zamawialismy ta wizyte ;] haha tak sie ciesze Nikus! Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 diabelkowa napisał(a):a my w czwartek ucinamy jajeczka! wreszczie juz ponad tydzien temu zamawialismy ta wizyte ;] bedziemy trzymac kciuki...teraz we trojke:diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 to prosze trzymac kciuki o 8 :))) jaa tez bym chciala znowu szczeniaczka :))) Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 diabelkowa napisał(a):to prosze trzymac kciuki o 8 :))) jaa tez bym chciala znowu szczeniaczka :))) a ja juz mam dosc...ciagle sika:shake: Quote
Recommended Posts