Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Sis i co??
Gadaj mi tu natychmiast co i jak!!! skreca mnie od wczoraj...

wszytsko jest narazie na dobrej drodze...boje sie cieszyc zeby nie zapeszyc...ale dzis lub jutro powinien juz byc:loveu:

Ps. Tim mial wczoraj maly wypadek...na psacerze pogonil kota, a ze to bylo na polach tam sniegu pelno wszystko zasypane - nie wiedac gdzie dolki...i niefortunnie wpadl do rowu...wyszedl na trzech lapkach...zadzwonilam po weta....przyjechal, obejrzal i stwierdzil ze wyglada dobrze, zle trzeba zrobic przeswietlenie...ale jest oki:):):)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
wszytsko jest narazie na dobrej drodze...boje sie cieszyc zeby nie zapeszyc...ale dzis lub jutro powinien juz byc:loveu:

Ps. Tim mial wczoraj maly wypadek...na psacerze pogonil kota, a ze to bylo na polach tam sniegu pelno wszystko zasypane - nie wiedac gdzie dolki...i niefortunnie wpadl do rowu...wyszedl na trzech lapkach...zadzwonilam po weta....przyjechal, obejrzal i stwierdzil ze wyglada dobrze, zle trzeba zrobic przeswietlenie...ale jest oki:):):)

Dobra to ja tez jeszcze sie cieszyc nie bede:loveu: chociaz na sama mysl o tym pysk mi sie smieje:evil_lol:

Oj ten Timek zawsze musi cos wymyslec, mam nadzieje ze to jakies niegrozne stluczenie tylko:)

Posted

furciaczek napisał(a):

Oj ten Timek zawsze musi cos wymyslec, mam nadzieje ze to jakies niegrozne stluczenie tylko:)

przesowtlenie nic nie wykazalo...ja panikowalam a ten kretyn dzis biega jakby nigdy nic...ale wet kazal go oszczedzac wiec spacerki ma ograniczone...za to nauczylam go z nudow aportowac pileczke...oddaje wprost do reki...co kiedys dla niego bylo nie do pomyslenia zeby pobiegl za pilka i ja wzial na dluzej niz sekunda do pyska...a o przyniesieniu i oddaniu to wogole moglam pomarzyc...nienawidzil pilek gumowych...a dzis przynosi z taka radoscia ze jak szczeniak glupkowaty wyglada:loveu:
starego psa tez da sie nauczyc jeszcze czegos:diabloti:

a ja juz sie sram, bo sklepy do czwartku pozamykane a ja nie mam nic na labka :shake:
i tak pierwsze noce beda nie przespane...przeciez ten pies nic nie umie:shake:
czy mnie to nie przerosnie Fur przypadkiem?

Posted

agaciaaa napisał(a):
a w jakim jest wieku?

ma 3 miesiace ....jutro skonczy dokladnie:)
diabelkowa napisał(a):
imie hmmm ... mi sie babskie podoba : Saba , Rasta, Tequila moze byc tez Whisky ;] ew Warka(Strong) :D

hehe wszytskie propozycje mile widziane...cos sie wybierze...
maciaszek napisał(a):
A ja bym jej dała ludzkie imię. Nasze domowe psy zawsze miały i mają ludzkie imiona.
Jakie? Jeszcze nie wiem... Pomyślę.

mysl mysl:cool3:

pierwsze sikanie na dywan zaliczone...bylam za wolna:shake:
ja juz nie wiem jak szczeniaka sie uczy czystosci:shake:
ona sika co pol godziny, czeka mnie dlutasna bezsenna noc:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
daj jej Perelka:evil_lol: jak to sie stalo ze jednak jest u was ? :))) i sterylkujesz ja przed czy po cieczce?

hehe byla juz propozycja Marysia:cool3: :evil_lol:

co do sterylki musze pogadac z wetem...
jutro jeszcze wszystko pozamykane w czwartek zoologik i wet...