ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a ja bym chciala takiej prawdziwej zimy!!!!!!!!!!!!!!!! I białych świąt przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 a jak juz sobie tak dzis wspominam...to fotki rudej...mojej ukochanej z zamojskiego schronu...ja ją musze wyciagnac i tyle!! fotka z lata...sunia jeszcze była przy kosci w miare... teraz jest szkielecikiem:( orzech ja ją kocham...bedziesz musial zrozumiec, ze ja ją kocham:) Quote
orzech Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 spoko robaczku... im wiecej dzieci tym weselej :lol: Quote
diabelkowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 timek z kopiowanymi uszami no no taki troche inny doberman:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 kuzwa Niki ta CAO wyglada strasznie... moze Niki wezmie ja na tymczasik i podtuczy? :siara: Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 diabelkowa napisał(a):kuzwa Niki ta CAO wyglada strasznie... moze Niki wezmie ja na tymczasik i podtuczy? :siara: niki by bardzo bardzo chciala..ale jak ten pomysl przepchac u rodziny? z malym psem nie byloby takiego problemu....az tym ? ona jest chudziutka ale mimo wszytsko wielka...beda sie jej bac:shake: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://img524.imageshack.us/img524/4290/avkwiatekdj8.jpg ja też chce wiosne!!!!! :placz: http://img86.imageshack.us/img86/8080/tcao2ms5.jpg straasznie schudła :shake: Niki, a jak tam sprawa z nowym domownikiem? :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a): Niki, a jak tam sprawa z nowym domownikiem? :razz: sprawa w toku....:roll: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Niki-lidka napisał(a):sprawa w toku....:roll: a idzie chociaż w dobrą strone? Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 agaciaaa napisał(a):a idzie chociaż w dobrą strone? hmm trudno powiedziec...jak sie nagle przestane odzywac na dogo...tzn ze wywalili mnie z domu i mieszkam na dworcu w zamosciu...podeslijcie jakas paczke z jedzeniem na swieta:roll: Quote
furciaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Niki-lidka napisał(a):hmm trudno powiedziec...jak sie nagle przestane odzywac na dogo...tzn ze wywalili mnie z domu i mieszkam na dworcu w zamosciu...podeslijcie jakas paczke z jedzeniem na swieta:roll: No wiesz ja mam w sumie wolny pokoj w Londynie:cool3::lol: Psa sie przemyci jak cos:diabloti: Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i jakos sie przyzwyczaja do tej mysli:) Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 furciaczek napisał(a):No wiesz ja mam w sumie wolny pokoj w Londynie:cool3::lol: Psa sie przemyci jak cos:diabloti: Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i jakos sie przyzwyczaja do tej mysli:) a ja jestem pełna obaw:shake: co raz bardziej mysle, ze nic z tego nie wyjdzie:roll: :placz::placz::placz: Quote
furciaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Niki-lidka napisał(a):a ja jestem pełna obaw:shake: co raz bardziej mysle, ze nic z tego nie wyjdzie:roll: :placz::placz::placz: No ja bede trzymam kciuki zeby jednak wyszlo... zreszta Twoje przeczucie sie nie sprawdzaja to co sie martwisz:eviltong: i nie udawaj ze myslisz:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Niki-lidka napisał(a):hmm trudno powiedziec...jak sie nagle przestane odzywac na dogo...tzn ze wywalili mnie z domu i mieszkam na dworcu w zamosciu...podeslijcie jakas paczke z jedzeniem na swieta:roll: trzeba być dobrej myśli :razz: paczke podeślemy jakby co :lol: Quote
Moniskaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie, prezentów ile słoń uniesie. Szczęścia większego niż Pałac Kultury, przygód ciekawszych niż szkolne lektury. Życia dłuższego niż włoskie spaghetti, snów kolorowych jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej niż tort, Życzy Monika Quote
diabelkowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niki nie panikuj zacisnij zwieracze i bedzie dobrze ;] mozesz mieszkac u mnie wtedy bedzie 6 osob i 2 psy w 3 pokojach:evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
Inkaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Czeeeeeeeeeść ! :loveu: Super zdjęcia psiaków ze schroniska ale .... ja chce też foty Tima ! Pees. Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj dla psiaka z okazji świąt ! Nooooo ... i dla ciebie też :cool2: Quote
furciaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sioooostra!!!!!! gdzie jestes cholero???:diabloti: Quote
maciaszek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Niko Kochana wesołych i spokojnych i całego stadka psiaków :loveu:. Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesołych Świąt życzymy! http://images31.fotosik.pl/86/11d2c31c0b440a21.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 diabelkowa napisał(a): mozesz mieszkac u mnie wtedy bedzie 6 osob i 2 psy w 3 pokojach:evil_lol: to sie diabelku wkopalas:eviltong: Enchantress* napisał(a):Czeeeeeeeeeść ! :loveu: Super zdjęcia psiaków ze schroniska ale .... ja chce też foty Tima ! fotki tima ? hehe oki zaraz cos wkleje:) furciaczek napisał(a):Sioooostra!!!!!! gdzie jestes cholero???:diabloti: oj Sis walcze...przygotowuje grunt pod labka...ciezko ciezko ciezko...rodzice mi sie zbuntowali...teraz to juz sami nie wiemy co robic...:shake: Quote
diabelkowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 przykuj ich do kaloryfera wal pejczem i niech blagaja o litosc wtedy sie zgodza:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 DZIEKUJE WSZYSTKIM serdecznie za zyczonka!! Ja zycze przede wszystkim Swiąt spędzonych tak by na sama mysl o tych chwilach na Waszych twarzach pojawial sie szczery usmiech...i niewazne, czy beda spedzone z rodzina, ze znajomymi, z przyjaciolmi czy moze pod cieplym kocykiem przy tv z psem u boku...tego zycze Wam wszytskim kochani ja, Tim i Swiety Mikolaj!! Quote
Recommended Posts