sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 furciaczek napisał(a):oddawaj moje wlosy:placz: tez takie mialam a teraz....:shake: ale fryzjerke juz zamowilam:diabloti: olej moje foty...Tima widzials z poprzedniej strony?:cool3: Quote
furciaczek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):olej moje foty...Tima widzials z poprzedniej strony?:cool3: Tak sie zachwycilam ze zapomnialam:oops: Lece naprawic swoj blad:loveu: a GG to Ci dziala?? ja pisze pisze i nic:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 furciaczek napisał(a):Tak sie zachwycilam ze zapomnialam:oops: nie zbijaj sie!!! :mad: natknelam sie ostatnio na wątek o kopiowaniu uszu i ogonow u psiakow...bardzo ciekawy wątek, szczegolnie biorąc pod uwage ze schodzi z tematu czesto i ludzie są tacy nerwowi:evil_lol: czulam sie tam jak ryba w wofdzie czytajac kolejne posty:cool3: tymczasem zaczelam sie zastanawiac jak Tim wygladalby ze skopiowanymi uszolami...trzeba bylo to sprawdzic...oto rezultat:lol: musicie sobie tylko wyobrazic ze nie ma gumku do wlosow hihihi i jak?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: alez ja jestem pomyslowa:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 no a teraz juz powaznie...obiecana fota w szelkach i halti...ale jestem powazny pan pies !!! Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 i troche fot spacerowych...odkrywanie pol za domami ciag dalszy... patrzymy w dal...rozmarzony Tim...o czym on mysli...chce zwiac? chce wolnosci? jaki ja piekny jestem i skormny tak jak Niki:):):) Quote
maciaszek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://img180.imageshack.us/img180/6138/tdsc01699za5.jpg - morda kochana :loveu:. I proszę już mu więcej nie maltretować uszu gumkami :mad:. Zdecydowanie lepiej wygląda z kłapaciatymi ucholami! Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 maciaszek napisał(a):I proszę już mu więcej nie maltretować uszu gumkami :mad:. Zdecydowanie lepiej wygląda z kłapaciatymi ucholami! ale ja tylko chcialam zobaczyc jakby wygladal ze skopiowanymi!!!:diabloti: on zawsze jest piekny, tak jak ja:diabloti: hahaha no dobra...ja nie jestem, ale to wszystko przez to ze on taki ladny, dla mnie urody juz nie zostalo...za to on glupi, wiec ja mądra:evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jaki śliczny...nic dodać nic ująć...;) Widzę, że u was też trochę napadało śniegu :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Justys95 napisał(a):Jaki śliczny...nic dodać nic ująć...;) Widzę, że u was też trochę napadało śniegu :) noooo u nas sniegu sporo, Tim sie cieszy bo to sniezny pies:diabloti: on mysli, ze jest husky:shake:...i na dodatek mysli, ze jest caly czas w zaprzegu, wiec musi ciagnąc co sil w lapach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: on sniegu baaaardzo potrzebuje, potrzebuje go do tarzania sie, do wycierania pyska, do jedzenia, do wycierania łapek, do wrzucania Niki w zaspy...snieg jest w zimie niezbedny:lol: Quote
furciaczek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Buhahahahaha Ty czubie cos Ty mu zrobila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurde jak ja dawno sniegu nie widzialam:crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 furciaczek napisał(a):Buhahahahaha Ty czubie cos Ty mu zrobila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chodzi tobie o kopiowanie uszu, czy halti?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Chyba o kopiowanie :diabloti: chyba? czyli jest szansa ze nie o kopiowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: gassira napisał(a):Witanko niedzielne;) a witamy witamy:loveu: ja byłam dzis pod dlugiej nieobecnosci w schronisku...ostatnim razem jak tam bylam t nie bylo jeszcze sniegu:shake: a teraz snieg, mroz...:placz: ja bym je wszystkie do domu zabrala...jak mam wybrac ktoremu pomoc? jakie kryteria wybrac?:shake::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 strasznie duzo sie zmienilo w schronie, psy sa w innych boksach, pochowane bo mroz, troche sie nalazilam zanim je znalazalm...Fur nie mam fotki CAO...byla zamknieta w kojcu, nie wypuszczona na wybieg...nie wiem czemu...ale wyszla z budy jak zaczelam sie krecic kolo jej dawnego boksu...siedzi z innymi psiakami wiec za garesje zamknieta nie jest...wyszla z budy patrzyla na mnie i chichutko piszczala...ona mnie juz poznaje :(:(:( a teraz pare fotek tych psiakow ktore udalo mi sie uwiecznic... sliczna sunia ONka...jest piekna, nie udalo sie zrobic lepszej fotki bo padl mi aparat pod koniec jak podeszla blizej...sliczne umaszczenie, sliczna budowa, piekny ONek:) kolejny piękny pies...chyba sunia...niestety nie udalo mi sie zrobic z tak daleka wyrazniejszej fotki...ale dla mnie to jest piękny sniezny pies:) bardzo piszczala jak odchodzilam:( ...husky...co tu mowic...sliczny blekitnooki pies...baaaardzo smutny, zrezygnowanym wzrokiem obserwowal moją sesje... Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 sliczna sunka, młoda spragniona kontaktu z czlowiekiem...bardzo sympatyczna, lagodna i ze smiesznie wielkimi uszyskami:):):) na krotkich łapkach... sunia w typie bernardyna? a moze to inna rasa? wiem,ze są jakies takie podobne do bernardynow...ale nie pamietam nazwy:( moze ktos wie? w kazdym razie piękna, chodzila za mna wzdluz plotu...inteligentny wzrok sprytnej bestii (jakby przytyla bylaby wielka) Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 i stala rezydentka...juz od kilku lat...poprzednio bardzo zrezygnowana..dzis nie odstepowala mnie na krok... juz staruszka, czy musi zakonczyc swoj zywot wlasnie tam? Quote
furciaczek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Niki-lidka napisał(a):chodzi tobie o kopiowanie uszu, czy halti?:cool3: Logiczne ze o halti:lol: Boze jakie one chude sa:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 ...ale mnie dzis dol opanowal...:(:(:( ja chce wiosnyyyyy, albo lata !!! o takiego.... Quote
furciaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ojej cudna fota:loveu: ja tez chce juz lato:placz: Quote
maciaszek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Fotka rzeczywiście przepiękna! Aż się chce uciec do ciepłych krajów... Nie cierpię późnej jesieni, zimy (tym bardziej, że w naszym kraju mam mało wspólnego ze śniegiem) i początku wiosny. Te pory roku mogłyby dla mnie nie istnieć. Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='furciaczek']Ojej cudna fota:loveu: ja tez chce juz lato:placz: ja tez...wiec dzis troszke fotek z tego lata przemyce choc tutaj:diabloti: [quote name='maciaszek']Fotka rzeczywiście przepiękna! Aż się chce uciec do ciepłych krajów... a to byla fotka z mojego ogrodu latem:cool3: wiec latem wiecej takich widokow bedziecie widziec:lol: a teraz troszke lata2007 u Niki w ogrodku, na podworzu i na polach... przed wejsciem do domu...na sztucznej trawce:evil_lol: uśmiechniety pełnym pyskiem Tim;) na podworzu, przed wejsciem na ogrod... na trawniku koło ulicy ...nasza dawna dzienna trasa spacerowa ( z czasow jak mieszkalismy w miescie-Tim w kolczatce i na smyczy...dawne czasy hehe) na polach - tutaj tim moze poudawac dzikiego psa, bez smyczy, bez obrozy, bez szeleczek...za to z dużą porcją ADHD:evil_lol: (maciaszek to te same pola co teraz odkrywamy na nowo...kiedys trzymalismy sie blisko domow....teraz juz sie nie boimy:diabloti:) i jeszcze łąka za naszym domem...nasze ukochane miejsce na opalanie...Tim pilnuje Niki, wiec ma szeleczki, zeby grozniej wygladal:loveu: i to tyle wspomnien z lata....ach rozmarzyłam sie....:loveu: Quote
maciaszek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Piękna zieleń... Ja chcę wiosny !!!! Aaaaaaaa... :( Quote
Recommended Posts