Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
...dzięki, bede czekac:lol:
ja na razie tylko stworzylam swiat swojemu psiakowi( mam nadzieje, ze jest happy bo ja dzięki niemu bardzo) i przyczyniam sie do zmiany swiata tym schroniskowym... teraz planuję wziąsc staruszke ze schroniska, zeby zmienic jej swiat na te ostatnie lata jej zycia...

Twój psiaczek wygląda na szczęśliwego. :multi: Teraz , jeszcze jeden schroniskowy biedak będzie szczęśliwy. ;) Ja biorąc moją sunie ze schroniska mówiłam, że wezmę taką, której nikt niechce. I tak zrobiłam. Nikt jej nie chciał, bo utykała. Te wybory w schronisku są jednak bardzo trudne, którego psiaka wybrać. Ja mogę mieć tylko jednego psa. Myślę, że szybko zamieścisz fotki drugiego szczęśliwego psiaka!!:lol:

Posted

dobry wieczorek :)

sliczny ten nowy ogrod:loveu: Timek pozowal wyjatkowo slicznie, aczkolwiek troszke bezwstydnie:evil_lol:

mialam nadzieje ze zobacze fotki sunieczki... no nic bede czekac cierpliwie :)

a wiadomo na co ma Tim ma alergie?

Posted

[quote name='furciaczek']dobry wieczorek :)

sliczny ten nowy ogrod:loveu: Timek pozowal wyjatkowo slicznie, aczkolwiek troszke bezwstydnie:evil_lol:

mialam nadzieje ze zobacze fotki sunieczki... no nic bede czekac cierpliwie :)

a wiadomo na co ma Tim ma alergie?
nie bylam dzis jeszcze w schronisku wiec sunki jeszcze nie mam:( (nagmatwalo mi sie teraz w zyciu osobistym i zawodowym wiec nie mam na nic czasu:-( ) ale juz prawie sie przeprowadzilam więc moze uda mi sie powoli wrocic do rownowagi, dzis znajomi wzieli kolejnego psiaka ze schroniska, wiec zamiast mojej sunki przedstwaiam wam Toffika:

A Tim ma alergie na: zboza, pylki traw, pylki lipy i ...wszelkie szampony, mydla itp ( a ostatnio sie wytarzal w gow*** i zostal wykapany wlasnie w zwyklym mydle, stad alergia)

Posted

oj nio nieciekawie z ta alergia:shake: Toficzek sliiiczny:loveu: mam nadzieje ze bedzie zyl dluuugo i szczesliwie:loveu:

ja niecierpie przeprowadzek, a ty sie nie doluj tam bo zle chwile kiedys mijaja...

Posted

furciaczek napisał(a):
oj nio nieciekawie z ta alergia:shake: Toficzek sliiiczny:loveu: mam nadzieje ze bedzie zyl dluuugo i szczesliwie:loveu:

ja niecierpie przeprowadzek, a ty sie nie doluj tam bo zle chwile kiedys mijaja...

ja wiem ze bedzie kochany najmocniej jak oni tylko potrafia kochac bo to tacy sami psychole jak ja:loveu: i mieszkaja blisko mnie wiec bede na biezaco:evil_lol:
co do przeprowadzek to mam dosc juz:shake:
co do dolowania, to silniejsze ode mnie:shake:
co do Timka alergii...to on juz to kiedys mial, trzy dni zastrzykow i mu przechodzi, tylko trzeba kuc, a kto to lubi?:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
no gdzie ty sie cholero podziewasz:mad: zamiast lazic po swiecie i pluc tym swoim jadem wklej pare fotek:diabloti:

wlasnie wrocilam ze spaceru z psem...musielismy sobie z Timem pochodzic, podolowac sie...
fotek nie mam bo aparat padl:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
ojej a czemu to sie dolujesz? czytalam cos ze rodzice niepopieraja twojego pomysly z 2 psiakiem...

no nie popieraja...wojna totalna...poza tym TZ:shake:
]ej na jaka stronke trzeba wejsc zeby zdjecia wrzucac image...? jak to lecialo?

Posted

oj ty jeszcze z TZ wojujesz:-( niemartw sie jakos to bedzie;)

a cio do wojny z rodzicami.... moja skonczyla sie tym ze z dnia na dzien sie wynioslam z Preziem pod pacha:evil_lol:

fotki wrzucam z fotosika.... a tobie chodzi pewnie o image shack czy jakos tak:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
szpoko :)

a cio tam jeszcze u ciebie slychac? moze cos pozytywnego?:razz:

no jasne:)
Gina ...sunia z zamojskiego schronu jedzie na tymczas...do mielca i ja musze znalezc jej transport...a najlepiej jakby sie znalazl ktos kto za zwrot kosztow pojedzie ze mna do tego Mielca:)
znajomy szuka psa strozujacego i skontakowal sie ze mna zebym mu w schronie znalazla...a ja jak sie sytuacja wyklaruje w domu (troche unormuje z tymi przeprowadzkami i zdrowiem mamy i babci) jade do schronu szukac Mikrusi:)

Posted

Tim jak przystalo na porządnego psa dzieli ze mna radosci i smutki...w związku z tym, ze ja mam dola...on tez:evil_lol:
..."nie będe pozowal do zdjęc!"

.."no nie zaczepiaj mnie..."

..."ale ta moja pani glupia...dobrze ze jestem pijany:diabloti: "