agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Niki, Ty też się obnażasz? No, nie i jeszcze się przyznaje!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 agusiazet napisał(a):Niki, Ty też się obnażasz? No, nie i jeszcze się przyznaje!!! mnie chodzilo o to, ze jestem taka mądra:placz: Quote
Origami-7 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):...dzięki, bede czekac:lol: ja na razie tylko stworzylam swiat swojemu psiakowi( mam nadzieje, ze jest happy bo ja dzięki niemu bardzo) i przyczyniam sie do zmiany swiata tym schroniskowym... teraz planuję wziąsc staruszke ze schroniska, zeby zmienic jej swiat na te ostatnie lata jej zycia... Twój psiaczek wygląda na szczęśliwego. :multi: Teraz , jeszcze jeden schroniskowy biedak będzie szczęśliwy. ;) Ja biorąc moją sunie ze schroniska mówiłam, że wezmę taką, której nikt niechce. I tak zrobiłam. Nikt jej nie chciał, bo utykała. Te wybory w schronisku są jednak bardzo trudne, którego psiaka wybrać. Ja mogę mieć tylko jednego psa. Myślę, że szybko zamieścisz fotki drugiego szczęśliwego psiaka!!:lol: Quote
furciaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 dobry wieczorek :) sliczny ten nowy ogrod:loveu: Timek pozowal wyjatkowo slicznie, aczkolwiek troszke bezwstydnie:evil_lol: mialam nadzieje ze zobacze fotki sunieczki... no nic bede czekac cierpliwie :) a wiadomo na co ma Tim ma alergie? Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [quote name='furciaczek']dobry wieczorek :) sliczny ten nowy ogrod:loveu: Timek pozowal wyjatkowo slicznie, aczkolwiek troszke bezwstydnie:evil_lol: mialam nadzieje ze zobacze fotki sunieczki... no nic bede czekac cierpliwie :) a wiadomo na co ma Tim ma alergie? nie bylam dzis jeszcze w schronisku wiec sunki jeszcze nie mam:( (nagmatwalo mi sie teraz w zyciu osobistym i zawodowym wiec nie mam na nic czasu:-( ) ale juz prawie sie przeprowadzilam więc moze uda mi sie powoli wrocic do rownowagi, dzis znajomi wzieli kolejnego psiaka ze schroniska, wiec zamiast mojej sunki przedstwaiam wam Toffika: A Tim ma alergie na: zboza, pylki traw, pylki lipy i ...wszelkie szampony, mydla itp ( a ostatnio sie wytarzal w gow*** i zostal wykapany wlasnie w zwyklym mydle, stad alergia) Quote
furciaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 oj nio nieciekawie z ta alergia:shake: Toficzek sliiiczny:loveu: mam nadzieje ze bedzie zyl dluuugo i szczesliwie:loveu: ja niecierpie przeprowadzek, a ty sie nie doluj tam bo zle chwile kiedys mijaja... Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 furciaczek napisał(a):oj nio nieciekawie z ta alergia:shake: Toficzek sliiiczny:loveu: mam nadzieje ze bedzie zyl dluuugo i szczesliwie:loveu: ja niecierpie przeprowadzek, a ty sie nie doluj tam bo zle chwile kiedys mijaja... ja wiem ze bedzie kochany najmocniej jak oni tylko potrafia kochac bo to tacy sami psychole jak ja:loveu: i mieszkaja blisko mnie wiec bede na biezaco:evil_lol: co do przeprowadzek to mam dosc juz:shake: co do dolowania, to silniejsze ode mnie:shake: co do Timka alergii...to on juz to kiedys mial, trzy dni zastrzykow i mu przechodzi, tylko trzeba kuc, a kto to lubi?:shake: Quote
diabelkowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niki ale ja tez chce miec swoj domek i ogrod tak jak Ty i Tim ... Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 no gdzie ty sie cholero podziewasz:mad: zamiast lazic po swiecie i pluc tym swoim jadem wklej pare fotek:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki ale ja tez chce miec swoj domek i ogrod tak jak Ty i Tim ... ciesz sie z tego co masz...np. z TZta... a do domku z ogrodkiem moge cie zaprosic...zagladaj kiedy tylko chcesz :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 furciaczek napisał(a):no gdzie ty sie cholero podziewasz:mad: zamiast lazic po swiecie i pluc tym swoim jadem wklej pare fotek:diabloti: wlasnie wrocilam ze spaceru z psem...musielismy sobie z Timem pochodzic, podolowac sie... fotek nie mam bo aparat padl:shake: Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ojej a czemu to sie dolujesz? czytalam cos ze rodzice niepopieraja twojego pomysly z 2 psiakiem... Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 furciaczek napisał(a):ojej a czemu to sie dolujesz? czytalam cos ze rodzice niepopieraja twojego pomysly z 2 psiakiem... no nie popieraja...wojna totalna...poza tym TZ:shake: ]ej na jaka stronke trzeba wejsc zeby zdjecia wrzucac image...? jak to lecialo? Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 oj ty jeszcze z TZ wojujesz:-( niemartw sie jakos to bedzie;) a cio do wojny z rodzicami.... moja skonczyla sie tym ze z dnia na dzien sie wynioslam z Preziem pod pacha:evil_lol: fotki wrzucam z fotosika.... a tobie chodzi pewnie o image shack czy jakos tak:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 zTZtem to jest początek konca:-( a ja siedze sobie teraz na dogo a co moj Timo robi? siedzi obok mnie i gapi sie :eviltong: on tez by chcial na dogo poklikac ale nic z tego , nie dam kompa:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 niedobra pancia:shake: tak odcinac psiaka od swiata:placz: slodkie oczeta ma:loveu: nio niestety z facetami nigdy nic niewiadomo... trzymaj sie Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 ja nie mam sily sie trzymac...Tim mnie trzyma:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 furciaczek napisał(a):to ja cie bede trzymac wirtualnie:) przyda sie...dzieki:loveu: Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niki-lidka napisał(a):przyda sie...dzieki:loveu: szpoko :) a cio tam jeszcze u ciebie slychac? moze cos pozytywnego?:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 furciaczek napisał(a):szpoko :) a cio tam jeszcze u ciebie slychac? moze cos pozytywnego?:razz: no jasne:) Gina ...sunia z zamojskiego schronu jedzie na tymczas...do mielca i ja musze znalezc jej transport...a najlepiej jakby sie znalazl ktos kto za zwrot kosztow pojedzie ze mna do tego Mielca:) znajomy szuka psa strozujacego i skontakowal sie ze mna zebym mu w schronie znalazla...a ja jak sie sytuacja wyklaruje w domu (troche unormuje z tymi przeprowadzkami i zdrowiem mamy i babci) jade do schronu szukac Mikrusi:) Quote
furciaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nio to jest sie jednak z czego cieszyc:loveu:... mysl zawsze o tych dobrych chwilach;) Quote
furciaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 co tam slychac u Timka i jego panci:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 a nic...konczymy wlasnie przeprowadzke...jutro zabieram tam kompa...neta nie bede miec ponad tydzien w najlepszym wypadku...:( i nadal szukam transportu z zamoscia do mielca...zalamka:( Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Tim jak przystalo na porządnego psa dzieli ze mna radosci i smutki...w związku z tym, ze ja mam dola...on tez:evil_lol: ..."nie będe pozowal do zdjęc!" .."no nie zaczepiaj mnie..." ..."ale ta moja pani glupia...dobrze ze jestem pijany:diabloti: " Quote
Recommended Posts