Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam dla Ciebie propozycję :eviltong: znajoma ma hodowlę labków i urodziły się niedawno szczeniaki...jeden ma wadę zgryzu czyli jest tzw petem :) i zapewne będą go chcieli sprzedać taniej :)
chcesz namiary ?
czarny piesek :)

a za szelki Cię nie zabiję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']mam dla Ciebie propozycję :eviltong: znajoma ma hodowlę labków i urodziły się niedawno szczeniaki...jeden ma wadę zgryzu czyli jest tzw petem :) i zapewne będą go chcieli sprzedać taniej :)
chcesz namiary ?
czarny piesek :)

ja bym sunke wolala...a za ile chca go sprzedac?:cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja bym sunke wolala...a za ile chca go sprzedac?:cool3:
no tak bo Ty masz psa...
no nie wiem za ile chodzą pety...ale pewnie coś ok 800zł?

Posted

[quote name='Rinuś']no tak bo Ty masz psa...
no nie wiem za ile chodzą pety...ale pewnie coś ok 800zł?
wiesz co...ja poczekam jeszcvze z tymi moimi poznajomymi...ale jakby co to sie do ciebie zglosze:cool3:
[quote name='Rinuś']No nie jest oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale bomba :-o
no jak to nie jest oczywiste hehe...to co Tobie to przypomina?
dodam, ze zostalo mi stanowczo podkreslone,ze to jest termometr wewnetrzny:evil_lol:

Posted

maciaszek napisał(a):
Termometr???? :crazyeye:
A na jakiej zasadzie on działa?

w srodku w tym plynie (nie wiem co to ale napisali, ze latwopalne:evil_lol:) plywaja sobie banieczki z kolorowymi plynami...do kazdej banieczki przyczepiona jest plytka z temperatura (zakres jest od 18 do 26)...
wszytskie plyny zmieniaja swoja wlasciwa wage pod wplywem zmiany temperatury, przy rosnacej temperaturze plyn powieksza swoja objetosc i kuleczki opadaja na dno, wlasciwa temperatura wskazana jest przez najnizsza plywajaca jeszcze kuleczke...:diabloti:
zrozumialas?

Posted

no to jak Wam sie podoba, to jeszcze kilka fotek mojego prezenciku:)
mam dokladniejsze, zeby bylo widac ze nie klamalam z tą temperatura:):):)

najnizsza plywajaca kuleczka to ta z 24, kuleczka z 22 tez lekko sie podnosi, wiec u mnie 23:):):) to jest termometr zmuszajacy do myslenia:)

Posted

agaciaaa napisał(a):

przecież Ty nie myślisz......:diabloti: ale termometr bardzo fajny :lol:

no i chyba dlatego go dostalam...zebym zaczela myslec:cool3:
a termometr tez mi sie podoba:evil_lol:...i wiecie co? wedlug opisu ma 33 cm dlugosci:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='gassira']ach te baby:evil_lol:
hihi no tak napisali na ulotce, wiec ja tylko podaje rzetelne informacje:diabloti:
dla wsszystkich nie zorientowanych w temacie...tutaj i na poprzedniej stronie są fotki mojego prezenty mikolajkowego...to nie ja sobie kupilam, dostalam go:diabloti:

a teraz, zeby nie bylo ze ja ciagle o tym...fotki Tima z naszego spaceru dzisiejszego...deszcz nas przegonil niestety:shake:

Posted

olekg18 napisał(a):
mmmm super nadawałby się też do paru innych rzeczy:P

yhy...tak tez myslalam, ze sie tobie spodoba...i ma 33cm ten termometr wewnetrzny:eviltong:
dobra koniec o MOIM termometrze bo zaraz bedzie bann bann bann:mad:
:diabloti:

Posted

Justys95 napisał(a):
Oho...wpadłam a tu takie...gaduły są :diabloti:

Tim jest przeeee...śliczny :loveu: :p

no ja jestem straszna gadula:diabloti:
i Tim dziekuje za komplement...napisalby cos sam na dogo, ale uczymy sie dzis nowej komendy "popros" ..skakanie mu wychodzi, gorzej z utrzymaniem sie na tylnych lapkach...po prostu nie idzie mu to...i ma dola:shake:
zaraz idziemy na spacer bo bede go kąpac, wiec humor mu sie pogorszy a po skonczeniu tej udreki polepszy bardzo:lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja przed chwilą płukałem kaje:P Bo moja koleżanka rzucała jej piłkę w największe kałuże heheh i psica caaała w błocie była

kolezanka hehe:evil_lol:
ja juz po kąpieli Tima...teraz trzeba lazienke posprzatac:shake: