Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 mam dla Ciebie propozycję :eviltong: znajoma ma hodowlę labków i urodziły się niedawno szczeniaki...jeden ma wadę zgryzu czyli jest tzw petem :) i zapewne będą go chcieli sprzedać taniej :) chcesz namiary ? czarny piesek :) a za szelki Cię nie zabiję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']mam dla Ciebie propozycję :eviltong: znajoma ma hodowlę labków i urodziły się niedawno szczeniaki...jeden ma wadę zgryzu czyli jest tzw petem :) i zapewne będą go chcieli sprzedać taniej :) chcesz namiary ? czarny piesek :) ja bym sunke wolala...a za ile chca go sprzedac?:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 postanowilam sie podzielic z Wami moim prezentem mikolajkowym... oto on...hihi to jest oczywiscie termometr...oczywiscie to jest oczywiste no nie?:) Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja bym sunke wolala...a za ile chca go sprzedac?:cool3: no tak bo Ty masz psa... no nie wiem za ile chodzą pety...ale pewnie coś ok 800zł? Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No nie jest oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bomba :-o Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']no tak bo Ty masz psa... no nie wiem za ile chodzą pety...ale pewnie coś ok 800zł? wiesz co...ja poczekam jeszcvze z tymi moimi poznajomymi...ale jakby co to sie do ciebie zglosze:cool3: [quote name='Rinuś']No nie jest oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale bomba :-o no jak to nie jest oczywiste hehe...to co Tobie to przypomina? dodam, ze zostalo mi stanowczo podkreslone,ze to jest termometr wewnetrzny:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Termometr???? :crazyeye: A na jakiej zasadzie on działa? Quote
BBeta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://img223.imageshack.us/img223/5765/ter1el3.jpg Termometr? :hmmmm: A wygląda jak... :diabloti: Strzykawka :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 maciaszek napisał(a):Termometr???? :crazyeye: A na jakiej zasadzie on działa? w srodku w tym plynie (nie wiem co to ale napisali, ze latwopalne:evil_lol:) plywaja sobie banieczki z kolorowymi plynami...do kazdej banieczki przyczepiona jest plytka z temperatura (zakres jest od 18 do 26)... wszytskie plyny zmieniaja swoja wlasciwa wage pod wplywem zmiany temperatury, przy rosnacej temperaturze plyn powieksza swoja objetosc i kuleczki opadaja na dno, wlasciwa temperatura wskazana jest przez najnizsza plywajaca jeszcze kuleczke...:diabloti: zrozumialas? Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 BBeta napisał(a): Termometr? :hmmmm: A wygląda jak... :diabloti: Strzykawka :cool3: hihii...podoba sie??:diabloti: Quote
BBeta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niki-lidka napisał(a):hihii...podoba sie??:diabloti: Tak :cool3: Bardzo gustowny :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 no to jak Wam sie podoba, to jeszcze kilka fotek mojego prezenciku:) mam dokladniejsze, zeby bylo widac ze nie klamalam z tą temperatura:):):) najnizsza plywajaca kuleczka to ta z 24, kuleczka z 22 tez lekko sie podnosi, wiec u mnie 23:):):) to jest termometr zmuszajacy do myslenia:) Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://img481.imageshack.us/img481/4157/tdsc01639or9.jpg biedny Timek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']to jest termometr zmuszajacy do myslenia:) przecież Ty nie myślisz......:diabloti: ale termometr bardzo fajny :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 agaciaaa napisał(a): przecież Ty nie myślisz......:diabloti: ale termometr bardzo fajny :lol: no i chyba dlatego go dostalam...zebym zaczela myslec:cool3: a termometr tez mi sie podoba:evil_lol:...i wiecie co? wedlug opisu ma 33 cm dlugosci:crazyeye::diabloti: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niki-lidka napisał(a): wedlug opisu ma 33 cm dlugosci:crazyeye::diabloti: ach te baby:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='gassira']ach te baby:evil_lol: hihi no tak napisali na ulotce, wiec ja tylko podaje rzetelne informacje:diabloti: dla wsszystkich nie zorientowanych w temacie...tutaj i na poprzedniej stronie są fotki mojego prezenty mikolajkowego...to nie ja sobie kupilam, dostalam go:diabloti: a teraz, zeby nie bylo ze ja ciagle o tym...fotki Tima z naszego spaceru dzisiejszego...deszcz nas przegonil niestety:shake: Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niki-lidka napisał(a):wedlug opisu ma 33 cm dlugosci:crazyeye::diabloti: o czym ty myślisz :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 mmmm super nadawałby się też do paru innych rzeczy:P Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 olekg18 napisał(a):mmmm super nadawałby się też do paru innych rzeczy:P yhy...tak tez myslalam, ze sie tobie spodoba...i ma 33cm ten termometr wewnetrzny:eviltong: dobra koniec o MOIM termometrze bo zaraz bedzie bann bann bann:mad: :diabloti: Quote
Bewarka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Oho...wpadłam a tu takie...gaduły są :diabloti: Tim jest przeeee...śliczny :loveu: :p Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Justys95 napisał(a):Oho...wpadłam a tu takie...gaduły są :diabloti: Tim jest przeeee...śliczny :loveu: :p no ja jestem straszna gadula:diabloti: i Tim dziekuje za komplement...napisalby cos sam na dogo, ale uczymy sie dzis nowej komendy "popros" ..skakanie mu wychodzi, gorzej z utrzymaniem sie na tylnych lapkach...po prostu nie idzie mu to...i ma dola:shake: zaraz idziemy na spacer bo bede go kąpac, wiec humor mu sie pogorszy a po skonczeniu tej udreki polepszy bardzo:lol: Quote
olekg89 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja przed chwilą płukałem kaje:P Bo moja koleżanka rzucała jej piłkę w największe kałuże heheh i psica caaała w błocie była Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 olekg18 napisał(a):Ja przed chwilą płukałem kaje:P Bo moja koleżanka rzucała jej piłkę w największe kałuże heheh i psica caaała w błocie była kolezanka hehe:evil_lol: ja juz po kąpieli Tima...teraz trzeba lazienke posprzatac:shake: Quote
diabelkowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zdjecia timka swietne termometr tez super ale nie dla mnie ... niki chyba dla ciebie tez nie ... za duzo myslenia jak dla nas:evil_lol: Quote
Recommended Posts