sacred PIRANHA Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Basia i Barni napisał(a):witam cie a coż to za rasa ? pozdrawiamy Barnuś i basia a ktoro? chodzi o mojego Tima, czy o nowy planowany nabytek rasy Brutusowej?:cool3: Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ejjj no chyba uda Ci się wynegocjować Labusia co ? :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rinuś napisał(a):ejjj no chyba uda Ci się wynegocjować Labusia co ? :razz: no jak to sie mowi...wierce dziure w brzuchu....:diabloti: Luzia&Funia napisał(a):A jeśli labek to jakiego koloru :cool3: oczywiscie czarny jak wegielek i sunia oczywiscie...towarzyszka dla mojego diabla Tima:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hehe widze ze Tim bedzie mial koelzanke jak dobrze pojdzie:evil_lol: Trzymam kciuki oczywiscie!!! Quote
furciaczek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Niki odezwij sie bo Cie znalesc na gg nie moge:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 furciaczek napisał(a):Niki odezwij sie bo Cie znalesc na gg nie moge:roll: sorki gg mi ledwo dziala...rozlacza mnie co chwila:roll: Quote
Luzia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Niki-lidka napisał(a): oczywiscie czarny jak wegielek i sunia oczywiscie...towarzyszka dla mojego diabla Tima:diabloti: Mi też najbardziej podobają się czarne :loveu: Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Stanowczo domagam sie fot lyzwa:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 furciaczek napisał(a):Stanowczo domagam sie fot lyzwa:loveu: a co Ty tam mozesz?:diabloti: lyzew spi:eviltong: Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):a co Ty tam mozesz?:diabloti: lyzew spi:eviltong: No moge sie domagac:evil_lol: Chyba zadna ustawa mi tego nie zabrania:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 furciaczek napisał(a):No moge sie domagac:evil_lol: Chyba zadna ustawa mi tego nie zabrania:eviltong: aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! wgrywalam zdjecia i mi padl net!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! wgrywalam zdjecia i mi padl net!!!!:angryy::angryy::angryy: Jak pieknie sie drzesz:loveu::diabloti::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 bede wklejac po jednej fotce w takim razie... Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zblizenie mordeczki dla furciaczka i maciaszka:):):) Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 a chcecie wiedziec co Tim mysli o budzenie go o tej porze i robieniu fotek? chcecie?? ...to sami popatrzcie i sie domyslcie....jak go juz wiecej nie budze:) Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 buhahahahaha jakie spojzenie no nie moge...padlam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://img481.imageshack.us/img481/4157/tdsc01639or9.jpg Toż to szatan wcielony :diabloti: Quote
maciaszek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 http://img481.imageshack.us/img481/4157/tdsc01639or9.jpg biedniutki... No wiesz co??? Jak mogłaś... :mad: :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 furciaczek napisał(a):buhahahahaha jakie spojzenie no nie moge...padlam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no a Ty sie zdjec domagsz:mad: to ja budze i co? popatrz co ja musze znosic:diabloti: Luzia&Funia napisał(a): Toż to szatan wcielony :diabloti: nooo do diabla mu niedaleko...ma to po mnie:diabloti: maciaszek napisał(a): biedniutki... No wiesz co??? Jak mogłaś... :mad: :mad: o a maciaszek mowi, ze to nie diabel tylko biedniutki piesio:eviltong: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Luzia&Funia napisał(a):Mi też najbardziej podobają się czarne :loveu: masz u nas przechlapane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Timek to w domku w szeleczkach chadZa? :cool3: i co z tym labkiem ? :p Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Rinuś napisał(a): a Timek to w domku w szeleczkach chadZa? :cool3: i co z tym labkiem ? :p a chadza chadza...i zjedzcie mnie za to prosze bardzo, bo powiem wiecej..czasem nawet w nich spi jak zapomne go rozebrac do snu a on juz pojdzie... do miasta chodzi w kolczatce (hihi:diabloti:) ...a w domu ma szeleczki, bo mieszkamy poza miastem w domku jednorodzinnym i musi miec cos na sobie, zeby bylo go za co zlapac w razie czego na podworku, w ogrodzie, czy w domu...bo to jest tak ze jak ja jestem to on nic nie musi miec bo reaguje na glos idelanie ale jak mnie nie ma to rodzina woli miec go za co zlapac...a on kocha te szeleczki:eviltong: a z labkiem to jest tak...czekamy az Ci ludzie zrezygnuja ze sprzedazy ich a beda je chcieli oddac za darmo bo nie beda na jedzenie wyrabiac:evil_lol: a tak powaznie...to czekam az je beda oddawac (wszystko na to wskazuje ze to juz niedlugo bo zostalo im 6 i to suczek ) za darmo bo nie zaplace nawet zlotowki za psa z pseudohowodli...nie bede wpsierac finansowo pseudohodowli...ale jak juz takie psy są i to u znajomych to moge za darmo wziasc sunię zeby nie trafila do kolejnego pseudohodowcy:angryy: a wiec czekamy...ale jest dobrze:lol: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://img481.imageshack.us/img481/4...sc01639or9.jpg hahahahhahahaha:evil_lol: Daj mi spokuj:evil_lol:no mistrz:lol: Quote
Recommended Posts