Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']
Ciesz się, że nie ściągnął kołdry bardziej i że leży tak bardziej na dywanie. Znam takich (z własnego domu), coby na pewno wleźli całym cielskiem na pościel :eviltong:.
Miał rację, że się zniesmaczył zapalonym światłem! A siostra się nie zniesmaczyła?

I jak się czujesz? Lepiej choć troszkę? :roll:
on przy mnie nie wejdzie na łóżko:diabloti: i tak podejrzewal, ze zaraz po fotacj opierdziel dostanie...ale darowalam mu....wiecon strzelil na mnie focha za to swiatlo:evil_lol:
a siostra spi jak zabita;)
a ja sie czuje zle...mierze sobie temperature i mam co raz nizsza...teraz 35.8:shake:
[quote name='furciaczek']haha no nie moge:evil_lol: co za pies:loveu:

a nochal slodki:loveu:
on jest taki jak jego pani...slodki glupol ale wredny jak zmija:diabloti:

foch za swiatlo...

Posted

agaciaaa napisał(a):
ten słoń to chyba jego nieodłączny przyjaciel :lol:

tak:cool3:
gdy sie pojawil w naszym domu (czerwiec - 18nastka siostry) nie spodobal sie Timowi...na poczatku go ignorowal, potem po cichazcu pozbawil go oczu....:diabloti:...ale dotarli sie...i teraz jest wieeelka przyjazn:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a rodzice sie zgodzili bo co slysze ciagle o cos waty maja ^^

a poza tym ze nic nie wiesz to czy wiesz czy szczeniak czy dorosly?

rodzice sie nie zgodzili, jeszcze nie wiedza ze sie zgodza...ba...nawet nie wiedza ze tak naprawde tego chca....:diabloti:
ja NIC nie wiem ale podejrzewam, ze to labek sunia czarna ponad 2-miesieczna
ale moge sie mylic:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Niki a skad takie przypuszczenia
a skoro NIC nie powiesz to taki prawie labek schroniskowy czy rasowy?

labek z przypadkowego rozmnozenia:angryy: od znajomych znajomego....:shake:
wiem wiem ze nie mozna wspierac pseudohodowli,ale jak trafi do mnie to bedzie sterylka i juz ....a jak trafi do pseudohodowcy?
agaciaaa napisał(a):
pewnie niedługo zobaczysz :evil_lol:

nooooooooooo:shake::evil_lol::diabloti:

Posted

a czy tamta suka tez bedzie wysterylizowana ? Ja w domu juz nic nie mowie o drugim psa juz nawet dla jego dobra bo bedzie to na pewno CzW i bedzie musialo byc konsekwentne wychowanie a przy moich rodzicach to trudne :-) Bedzie samiec i nazwe go Kakashi ^^ ale to kuuupa czasu do tego na razie przymierzam sie na jakiegos ptoka ^^