sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='maciaszek'] Ciesz się, że nie ściągnął kołdry bardziej i że leży tak bardziej na dywanie. Znam takich (z własnego domu), coby na pewno wleźli całym cielskiem na pościel :eviltong:. Miał rację, że się zniesmaczył zapalonym światłem! A siostra się nie zniesmaczyła? I jak się czujesz? Lepiej choć troszkę? :roll: on przy mnie nie wejdzie na łóżko:diabloti: i tak podejrzewal, ze zaraz po fotacj opierdziel dostanie...ale darowalam mu....wiecon strzelil na mnie focha za to swiatlo:evil_lol: a siostra spi jak zabita;) a ja sie czuje zle...mierze sobie temperature i mam co raz nizsza...teraz 35.8:shake: [quote name='furciaczek']haha no nie moge:evil_lol: co za pies:loveu: a nochal slodki:loveu: on jest taki jak jego pani...slodki glupol ale wredny jak zmija:diabloti: foch za swiatlo... Quote
furciaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 haha jak sie skulil:evil_lol: No slodki jest:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 on powiedzial w ten sposob kulturalanie dobranoc...i ja tez mowie juz, wybaczcie ze dzis tak szybko alem chora:) Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img413.imageshack.us/img413/4517/tdsc01620ql2.jpg Timkowi za Pestką tęskno, oj,tak,tak :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a): Timkowi za Pestką tęskno, oj,tak,tak :evil_lol: i wlasnie zastanawiam sie nad sprawieniem mu kolezanki..tym razem na stale...ale narazie cicho sza:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Timek mówi dzien dobry w niedzielne popoludnie:)!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 ale ta pani go męczy tymi sesjami!!! Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 kolezanki jakiejs wyzelki czy CAO?:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a):kolezanki jakiejs wyzelki czy CAO?:) prawdopodobnie czarny labek:cool3: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img164.imageshack.us/img164/7594/tdsc01624wy4.jpg ten słoń to chyba jego nieodłączny przyjaciel :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a):ten słoń to chyba jego nieodłączny przyjaciel :lol: tak:cool3: gdy sie pojawil w naszym domu (czerwiec - 18nastka siostry) nie spodobal sie Timowi...na poczatku go ignorowal, potem po cichazcu pozbawil go oczu....:diabloti:...ale dotarli sie...i teraz jest wieeelka przyjazn:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):prawdopodobnie czarny labek:cool3: taka krotka odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje prosze o cos wiecej ^^ Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a):taka krotka odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje prosze o cos wiecej ^^ nie moge NIC powiedziec bo ja NIC nie wiem, bo to prezent niespodzianka:diabloti: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a rodzice sie zgodzili bo co slysze ciagle o cos waty maja ^^ a poza tym ze nic nie wiesz to czy wiesz czy szczeniak czy dorosly? Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a):a rodzice sie zgodzili bo co slysze ciagle o cos waty maja ^^ a poza tym ze nic nie wiesz to czy wiesz czy szczeniak czy dorosly? rodzice sie nie zgodzili, jeszcze nie wiedza ze sie zgodza...ba...nawet nie wiedza ze tak naprawde tego chca....:diabloti: ja NIC nie wiem ale podejrzewam, ze to labek sunia czarna ponad 2-miesieczna ale moge sie mylic:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 pewnie Niki zrobi rodzicom prezent- niespodzianke :evil_lol; :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a):pewnie Niki zrobi rodzicom prezent- niespodzianke :evil_lol; :diabloti: o nie, co to to nie....to bedzie dla mnie prezent niespodzianka:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 no chyba że :diabloti: ale myśle że rodzice by sie ucieszyli :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 agaciaaa napisał(a):no chyba że :diabloti: ale myśle że rodzice by sie ucieszyli :evil_lol: taaa juz widze mine taty...:diabloti: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niki a skad takie przypuszczenia a skoro NIC nie powiesz to taki prawie labek schroniskowy czy rasowy? Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):taaa juz widze mine taty...:diabloti: pewnie niedługo zobaczysz :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hej :) przyszłam Ci powiedzieć że w naszej galerii Ci odpisałam :evil_lol: i przy okazji obejrzałam śliczne śpiące foteczki Tima:loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki a skad takie przypuszczenia a skoro NIC nie powiesz to taki prawie labek schroniskowy czy rasowy? labek z przypadkowego rozmnozenia:angryy: od znajomych znajomego....:shake: wiem wiem ze nie mozna wspierac pseudohodowli,ale jak trafi do mnie to bedzie sterylka i juz ....a jak trafi do pseudohodowcy? agaciaaa napisał(a):pewnie niedługo zobaczysz :evil_lol: nooooooooooo:shake::evil_lol::diabloti: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a czy tamta suka tez bedzie wysterylizowana ? Ja w domu juz nic nie mowie o drugim psa juz nawet dla jego dobra bo bedzie to na pewno CzW i bedzie musialo byc konsekwentne wychowanie a przy moich rodzicach to trudne :-) Bedzie samiec i nazwe go Kakashi ^^ ale to kuuupa czasu do tego na razie przymierzam sie na jakiegos ptoka ^^ Quote
Recommended Posts