sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 wrocilam:)...fotek brak, bo ciemno jak nie wiem co...dobrze ze Tim mnie prowadzil a my z Pestką szlysmy grzecznie za nim:) macie linka do filmiku z malenka http://pl.youtube.com/watch?v=SSjs2Y6BuGo Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Ja nie widze:placz: wejdz do siebie na konto youtube...tam obejrzysz:cool3: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):wejdz do siebie na konto youtube...tam obejrzysz:cool3: Nio wlasnie nie moge... mam cos z kompem:shake: a dogo tak muli ze chyba se ide Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Nio wlasnie nie moge... mam cos z kompem:shake: a dogo tak muli ze chyba se ide bylas na watku malutkiej?? wszystkim dzis dogo swiruje:shake: ja tez mam juz dosc:shake: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):bylas na watku malutkiej?? wszystkim dzis dogo swiruje:shake: ja tez mam juz dosc:shake: Nio bylam ino sie nie odzywalam... cio ja bede tam smiecic:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Nio bylam ino sie nie odzywalam... cio ja bede tam smiecic:oops: nie smiec...szukaj kasy na transport:eviltong: a powaznie to jutro z nią jade do weta...mam nadzieje ze to jej drapanie ciagle to nie jakis wierzbowiec czy cos innego zarazliwego:shake: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie smiec...szukaj kasy na transport:eviltong: a powaznie to jutro z nią jade do weta...mam nadzieje ze to jej drapanie ciagle to nie jakis wierzbowiec czy cos innego zarazliwego:shake: Moze cos wygrzebie z portfela... ale ciezko bedzie bo Fur mnie majatek kosztuje teraz:shake: hmmm moze cos na bazarek znajde.... i wierzbowiec to to napewno nie jest, jak juz to swierzbowiec:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a): i wierzbowiec to to napewno nie jest, jak juz to swierzbowiec:eviltong: bardzo smieszne...ja sie zabije jak to swierzbowiec bedzie........ Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):bardzo smieszne...ja sie zabije jak to swierzbowiec bedzie........ Nie martw sie na zapas... poczekaj na diagnoze... moze to po prostu pchly albo cos niezarazliwego... Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Nie martw sie na zapas... poczekaj na diagnoze... moze to po prostu pchly albo cos niezarazliwego... martwią mnie te rany...skad one sie mogly wziasc? wygryzlaby sobie siersc do skory z powodu pchel?? Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):martwią mnie te rany...skad one sie mogly wziasc? wygryzlaby sobie siersc do skory z powodu pchel?? Widzialam juz psy ktore mialy takie cus wlasnie od pchel... jesli zapchlona dlugo to moze i od tego... Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 I moze lepiej jakbys izolowala narazie psy od siebie... Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Widzialam juz psy ktore mialy takie cus wlasnie od pchel... jesli zapchlona dlugo to moze i od tego... a kto to wie czy dlugo...ona ma okolo 6miesiecy...podejrzewam ze pchly miala od zawsze... furciaczek napisał(a):I moze lepiej jakbys izolowala narazie psy od siebie... za pozno...przeciez one juz dzis razem siedzialy w domu...dzis zapodalam timkowi kropelki od pchel i kleszczy...bo pannica byla odrobaczona i odpchlona ale dwa dni temu wiec pchelki moze jeszcze miec... Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):a kto to wie czy dlugo...ona ma okolo 6miesiecy...podejrzewam ze pchly miala od zawsze... za pozno...przeciez one juz dzis razem siedzialy w domu...dzis zapodalam timkowi kropelki od pchel i kleszczy...bo pannica byla odrobaczona i odpchlona ale dwa dni temu wiec pchelki moze jeszcze miec... Nio szkoda ze od razu razem byly... trzymam kciuki zeby to nie bylo zadne paskudztwo... Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 widziałam filmik! słodka jest.. i to ma być pies łańcuchowy? :( jak dzisiaj malutka sie miewa? Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 agaciaaa napisał(a):widziałam filmik! słodka jest.. i to ma być pies łańcuchowy? :( jak dzisiaj malutka sie miewa? zapraszam na jej watek:cool3: a tutaj napisze tylko tyle, ze bylismy u weta i wg niego to drapanie i tak dalej to alegria na pchly...dostala witaminiki i antybiotyk bo jest mocno oslabiona i podziebiona...chodza teraz razem z Timem po domu...spacer romantyczne sobie urządzaja:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 już czytałam na wątku Pestki :) dobrze, że to nic zaraźliwego :) Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nio mowilam ze niepotrzebie panikujesz:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 troszke sie opuscilam w prowadzieniu galerii Tima... no coz czas byl powiedzmy ciezki:( mam u siebie na tymczasie mała sunke skatowaną przez debila...wiec teraz fotki jak juz to beda podwojne:) jak tylko komp przestanie sie buntowac to wrzucam fotki:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 w sumie to znow cenzura powinna byc:) Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 świetna fotka!!!!! :loveu: Tim dostał powolenie na wejście do łóżka? ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pestka pisze na dogo, zeby ją ktos ode mnie w konuc zabral!!!!!!!! nikt jej nie odpisal...wiec sie poddala i poszla spac:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 to juz ocenzurowane i jeszcze zamyślona Pestka... i uhahana Pestka... Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 agaciaaa napisał(a):świetna fotka!!!!! :loveu: Tim dostał powolenie na wejście do łóżka? ;) dzieki:) a no dostal...wyjątkowo ma pozwolenie na wiele rzeczy w zamian za nie zjedzenie Pestki....taki uklad miedzy nami:diabloti: Quote
Recommended Posts