Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio bylam ino sie nie odzywalam... cio ja bede tam smiecic:oops:

nie smiec...szukaj kasy na transport:eviltong:
a powaznie to jutro z nią jade do weta...mam nadzieje ze to jej drapanie ciagle to nie jakis wierzbowiec czy cos innego zarazliwego:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
nie smiec...szukaj kasy na transport:eviltong:
a powaznie to jutro z nią jade do weta...mam nadzieje ze to jej drapanie ciagle to nie jakis wierzbowiec czy cos innego zarazliwego:shake:

Moze cos wygrzebie z portfela... ale ciezko bedzie bo Fur mnie majatek kosztuje teraz:shake: hmmm moze cos na bazarek znajde....

i wierzbowiec to to napewno nie jest, jak juz to swierzbowiec:eviltong:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
martwią mnie te rany...skad one sie mogly wziasc?
wygryzlaby sobie siersc do skory z powodu pchel??

Widzialam juz psy ktore mialy takie cus wlasnie od pchel... jesli zapchlona dlugo to moze i od tego...

Posted

furciaczek napisał(a):
Widzialam juz psy ktore mialy takie cus wlasnie od pchel... jesli zapchlona dlugo to moze i od tego...

a kto to wie czy dlugo...ona ma okolo 6miesiecy...podejrzewam ze pchly miala od zawsze...
furciaczek napisał(a):
I moze lepiej jakbys izolowala narazie psy od siebie...

za pozno...przeciez one juz dzis razem siedzialy w domu...dzis zapodalam timkowi kropelki od pchel i kleszczy...bo pannica byla odrobaczona i odpchlona ale dwa dni temu wiec pchelki moze jeszcze miec...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a kto to wie czy dlugo...ona ma okolo 6miesiecy...podejrzewam ze pchly miala od zawsze...

za pozno...przeciez one juz dzis razem siedzialy w domu...dzis zapodalam timkowi kropelki od pchel i kleszczy...bo pannica byla odrobaczona i odpchlona ale dwa dni temu wiec pchelki moze jeszcze miec...

Nio szkoda ze od razu razem byly... trzymam kciuki zeby to nie bylo zadne paskudztwo...

Posted

agaciaaa napisał(a):
widziałam filmik! słodka jest.. i to ma być pies łańcuchowy? :( jak dzisiaj malutka sie miewa?

zapraszam na jej watek:cool3:
a tutaj napisze tylko tyle, ze bylismy u weta i wg niego to drapanie i tak dalej to alegria na pchly...dostala witaminiki i antybiotyk bo jest mocno oslabiona i podziebiona...chodza teraz razem z Timem po domu...spacer romantyczne sobie urządzaja:loveu:

Posted

troszke sie opuscilam w prowadzieniu galerii Tima...
no coz czas byl powiedzmy ciezki:(
mam u siebie na tymczasie mała sunke skatowaną przez debila...wiec teraz fotki jak juz to beda podwojne:)
jak tylko komp przestanie sie buntowac to wrzucam fotki:)

Posted

agaciaaa napisał(a):
świetna fotka!!!!! :loveu: Tim dostał powolenie na wejście do łóżka? ;)

dzieki:)
a no dostal...wyjątkowo ma pozwolenie na wiele rzeczy w zamian za nie zjedzenie Pestki....taki uklad miedzy nami:diabloti: