Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Tim glupi nie jest i napewno sie nie obrazi:loveu:

agaciaaa napisał(a):
Ale bidulka... super że mogłaś ją wziąć!!!

Tim jest w szoku narazie jak ona startuje do niego z zebami...ja mowie do niego...on jest zdziwiony, ze skoro to ona zachowuje sie nagannie czemu to jemu kaze odejsc i jego strofuje...no ale przeciez on mnie rozumie a ona nie bardzo...mysle, ze sie dogadaja tylko ona msi nabrac pewnosci, ze Tim nie jest zagrozenime zadnym...na noc idzie spac do kuchni letniej a Tim zostaje w domu...sprawiedliwosc musi byc:diabloti:
ja ją wzielam na jakis czas tylko...do czasu az skombinujemy kase na transport (bo szykuje sie domek jak dobrze pojdzie)...ale kasy nam bedzie potrzeba duzo...licze na pomoc dogomaniakow:(

Posted

furciaczek napisał(a):
Nikki trzymam kciuki za szybkie dogadanie sie psiakow i dobry domek dla malej:loveu:

na razie musze te ich relacje kontrolowac, ale chyba nie mam takiego glupiego psa skoro bez problemow wnioslam do jego domu obca sunie, ktora na niego powarkuje i lapie go zebami a on na moje NIE po prostu ją olewa merdajac do mnie ogonkiem?:diabloti:
a ktos mi powiedzial kiedys ze glupszego psa to on nie widzial:evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Mądry Timek, należy mu sie jakaś nagroda ;) Ode mnie prosze pogłaskać tam gdzie lubi najbardziej :diabloti:

on sie juz sam nagrodzil....zakosil malej kostke...a co...ona i tak nie bardzo wie do czego to sluzy (masakra.nie wie co to zabawka, co to kostka do gryzienia)a on sobie pociumcia troszke:)
najgorzej ze on sie strasznie pcha do jej ranek...a on sie wtedy boi i startuje do niego z zebiskami...musze miec oczy dookola glowy z nimi:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
na razie musze te ich relacje kontrolowac, ale chyba nie mam takiego glupiego psa skoro bez problemow wnioslam do jego domu obca sunie, ktora na niego powarkuje i lapie go zebami a on na moje NIE po prostu ją olewa merdajac do mnie ogonkiem?:diabloti:
a ktos mi powiedzial kiedys ze glupszego psa to on nie widzial:evil_lol:

Nio pewnie ze Tim glupi nie jest:loveu: ( czy ja sie powtarzam??:evil_lol:)
Chlopak pewnie wie ze z tego zamieszania bedzie mial pelno korzysci to siedzi cicho:diabloti:

a rodzinka co na to??

Posted

furciaczek napisał(a):

a rodzinka co na to??

zanim ją wzielam rozmawialam z mama...wzielam ją na powazną rozmowe, powiedzialam ze mimo ze wiem ze nasze relacje nie naleza do udanych i pewnie sporo zaslugi w tym z mojej strony to chce z nia porozmawiac raz bez wrzaskow, bez wzajemnych pretensji, bez nielilych slow...powiedzialam ze decyzja nalezy do mamy bo to jej dom a nie moj...powiedzialam ze jesli powie nie to nie zrozumiem tego (bo to sytuacja podbramkowa, jesli pies nie trafi do mnie to trafi do schroniska a tam zdechnie) ale uszanuje to...
mama powiedziala ze jesli uwazam ze poradze sobie z tak chorym psem to moge ją wziasc na pare dni...

Posted

furciaczek napisał(a):
uffff czyli nie bylo tak zle:loveu: ciesze sie ze tak to wszytko przebieglo:multi:

no zobaczymy jak bedzie teraz...oni jej nie widzieli (minelismy sie w bramie, wiec tylko widzieli ze jest malutka)...nie widzieli w jakim jest stanie...jutro jade z nią do weta...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
no zobaczymy jak bedzie teraz...oni jej nie widzieli (minelismy sie w bramie, wiec tylko widzieli ze jest malutka)...nie widzieli w jakim jest stanie...jutro jade z nią do weta...

Mam nadzieje ze nie bedzie zle... powinna ich chwycic za serce... slodkie biedactwo jest:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam nadzieje ze nie bedzie zle... powinna ich chwycic za serce... slodkie biedactwo jest:loveu:

yhy slodkie...ale jak ona sie cigale drapie:shake:
az mnie wszytsko swedzi jak na nią patrze:shake:
i telepie uszami...a rany wygladaja strasznie ...gryzie sie w nie ciagle...musze Tima odpchlic i odrobaczyc na wszelki wypadek...i siebie chyba tez...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
yhy slodkie...ale jak ona sie cigale drapie:shake:
az mnie wszytsko swedzi jak na nią patrze:shake:
i telepie uszami...a rany wygladaja strasznie ...gryzie sie w nie ciagle...musze Tima odpchlic i odrobaczyc na wszelki wypadek...i siebie chyba tez...

Nio odrobaczanko w takich przypadkach to podstwa chyba...
Bedzie dobrze kochana:loveu: