sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 maciaszek napisał(a): wie gdzie leżeć. Na dywanie oczywiście :). ...a co bedzie swoj szlachecki tyleczek na podlodze kladl:eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://img232.imageshack.us/img232/1482/tdsc01466pr1.jpg fajną ma minke :loveu: pancia spadaj z tym aparatem, daj spać!!!!!! :evil_lol: Quote
amelka0 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pozdrowienia serdeczne dla Tima i jego Pańci-Nocnej Markówny:loveu:;) Quote
diabelkowa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Timek tak zawsze slicznie ogonkiem merda :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 moi drodzy...od dzis mam na tymczasie mala skatowana przez palanta sunie... prosze o zajrzenie na watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8751181#post8751181 Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 o to nasz nowy domownik (tymczasowo na tydzien) psinka jest okropnie wytraszona, wiec Tim dostal zakaz podchodzehia do niej...no i ona spi na lozku a on na podlodze...wystarczylo pare minut i do czego to doszlo hihii Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tim glupi nie jest i napewno sie nie obrazi:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale bidulka... super że mogłaś ją wziąć!!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a):Tim glupi nie jest i napewno sie nie obrazi:loveu: agaciaaa napisał(a):Ale bidulka... super że mogłaś ją wziąć!!! Tim jest w szoku narazie jak ona startuje do niego z zebami...ja mowie do niego...on jest zdziwiony, ze skoro to ona zachowuje sie nagannie czemu to jemu kaze odejsc i jego strofuje...no ale przeciez on mnie rozumie a ona nie bardzo...mysle, ze sie dogadaja tylko ona msi nabrac pewnosci, ze Tim nie jest zagrozenime zadnym...na noc idzie spac do kuchni letniej a Tim zostaje w domu...sprawiedliwosc musi byc:diabloti: ja ją wzielam na jakis czas tylko...do czasu az skombinujemy kase na transport (bo szykuje sie domek jak dobrze pojdzie)...ale kasy nam bedzie potrzeba duzo...licze na pomoc dogomaniakow:( Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nikki trzymam kciuki za szybkie dogadanie sie psiakow i dobry domek dla malej:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a):Nikki trzymam kciuki za szybkie dogadanie sie psiakow i dobry domek dla malej:loveu: na razie musze te ich relacje kontrolowac, ale chyba nie mam takiego glupiego psa skoro bez problemow wnioslam do jego domu obca sunie, ktora na niego powarkuje i lapie go zebami a on na moje NIE po prostu ją olewa merdajac do mnie ogonkiem?:diabloti: a ktos mi powiedzial kiedys ze glupszego psa to on nie widzial:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mądry Timek, należy mu sie jakaś nagroda ;) Ode mnie prosze pogłaskać tam gdzie lubi najbardziej :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Mądry Timek, należy mu sie jakaś nagroda ;) Ode mnie prosze pogłaskać tam gdzie lubi najbardziej :diabloti: on sie juz sam nagrodzil....zakosil malej kostke...a co...ona i tak nie bardzo wie do czego to sluzy (masakra.nie wie co to zabawka, co to kostka do gryzienia)a on sobie pociumcia troszke:) najgorzej ze on sie strasznie pcha do jej ranek...a on sie wtedy boi i startuje do niego z zebiskami...musze miec oczy dookola glowy z nimi:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No pilnuj ich, pilnuj. Normalnie jak patrze na to maleństwo, to łzy mam w oczach :( mam nadzieje, że znajdzie dobry domek i nikt już jej nie skrzywdzi... Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niki-lidka napisał(a):na razie musze te ich relacje kontrolowac, ale chyba nie mam takiego glupiego psa skoro bez problemow wnioslam do jego domu obca sunie, ktora na niego powarkuje i lapie go zebami a on na moje NIE po prostu ją olewa merdajac do mnie ogonkiem?:diabloti: a ktos mi powiedzial kiedys ze glupszego psa to on nie widzial:evil_lol: Nio pewnie ze Tim glupi nie jest:loveu: ( czy ja sie powtarzam??:evil_lol:) Chlopak pewnie wie ze z tego zamieszania bedzie mial pelno korzysci to siedzi cicho:diabloti: a rodzinka co na to?? Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a): a rodzinka co na to?? zanim ją wzielam rozmawialam z mama...wzielam ją na powazną rozmowe, powiedzialam ze mimo ze wiem ze nasze relacje nie naleza do udanych i pewnie sporo zaslugi w tym z mojej strony to chce z nia porozmawiac raz bez wrzaskow, bez wzajemnych pretensji, bez nielilych slow...powiedzialam ze decyzja nalezy do mamy bo to jej dom a nie moj...powiedzialam ze jesli powie nie to nie zrozumiem tego (bo to sytuacja podbramkowa, jesli pies nie trafi do mnie to trafi do schroniska a tam zdechnie) ale uszanuje to... mama powiedziala ze jesli uwazam ze poradze sobie z tak chorym psem to moge ją wziasc na pare dni... Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 uffff czyli nie bylo tak zle:loveu: ciesze sie ze tak to wszytko przebieglo:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a):uffff czyli nie bylo tak zle:loveu: ciesze sie ze tak to wszytko przebieglo:multi: no zobaczymy jak bedzie teraz...oni jej nie widzieli (minelismy sie w bramie, wiec tylko widzieli ze jest malutka)...nie widzieli w jakim jest stanie...jutro jade z nią do weta... Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niki-lidka napisał(a):no zobaczymy jak bedzie teraz...oni jej nie widzieli (minelismy sie w bramie, wiec tylko widzieli ze jest malutka)...nie widzieli w jakim jest stanie...jutro jade z nią do weta... Mam nadzieje ze nie bedzie zle... powinna ich chwycic za serce... slodkie biedactwo jest:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze nie bedzie zle... powinna ich chwycic za serce... slodkie biedactwo jest:loveu: yhy slodkie...ale jak ona sie cigale drapie:shake: az mnie wszytsko swedzi jak na nią patrze:shake: i telepie uszami...a rany wygladaja strasznie ...gryzie sie w nie ciagle...musze Tima odpchlic i odrobaczyc na wszelki wypadek...i siebie chyba tez... Quote
anetta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Następny roznegliżowany :evil_lol: http://img232.imageshack.us/img232/1982/tdsc01461oh2.jpg Bidnulka mała, jak dobrze że Twoja mama się zgodziła!! Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niki-lidka napisał(a):yhy slodkie...ale jak ona sie cigale drapie:shake: az mnie wszytsko swedzi jak na nią patrze:shake: i telepie uszami...a rany wygladaja strasznie ...gryzie sie w nie ciagle...musze Tima odpchlic i odrobaczyc na wszelki wypadek...i siebie chyba tez... Nio odrobaczanko w takich przypadkach to podstwa chyba... Bedzie dobrze kochana:loveu: Quote
maciaszek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 O! Jakie słodkie i biedne maleństwo masz w domku. A Tim to bardzo mądry i rozsądny chłopak jest. Wycałuj go ode mnie :). Idę poczytać na wątek maleńkiej. Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nikki fotki jakies na tym nocnym spacerku zrob bo Ci nie wierze... spac pewnie idziesz:eviltong: Quote
Recommended Posts