sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):ejjj no i co ja mam teraz napisac skoro nawet zapytac sie o nic nie moge:shake: wymysl cos:eviltong: ale mi dogo muli...zaraz sie wsciekne i wylacze:shake::angryy: a tak powaznie to nie mam czasu na nic...dzis caly dzien pracowalam, nie mam czasu isc do schronu, nie mam kasy isc z Timem do weta, nie mam czasu sie polozyc i wyleczyc (wczoraj goraczka, krew z nosa ciagle i potworny bol glowy)... a teraz ide pod prysznic chyba bo zaraz mi sie beda nogi platac i nie bede w stanie:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):wymysl cos:eviltong: ale mi dogo muli...zaraz sie wsciekne i wylacze:shake::angryy: a tak powaznie to nie mam czasu na nic...dzis caly dzien pracowalam, nie mam czasu isc do schronu, nie mam kasy isc z Timem do weta, nie mam czasu sie polozyc i wyleczyc (wczoraj goraczka, krew z nosa ciagle i potworny bol glowy)... a teraz ide pod prysznic chyba bo zaraz mi sie beda nogi platac i nie bede w stanie:diabloti: Wymysl:crazyeye: do kogo Ty to mowisz...ja nie mysle przeciez:shake: Wakacje sobie zrob i pojedz gdzies... nie wiem... ooo do Uk mozesz przyjechac:diabloti: A jak tam z Twoim jedzeniem kochana?? Bo ze sie odwodnisz to sie nie martwie bo duuuzo pijesz:eviltong: nie utop sie tam...ja polece popcorn sobie zrobic:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a): A jak tam z Twoim jedzeniem kochana?? Bo ze sie odwodnisz to sie nie martwie bo duuuzo pijesz:eviltong: z jedzeniem roznie...mam dni kiedy jem prawie tak jak kiedys normalnie a mam dni kiedy nie jem wogole... ale widze poprawe...chyba... dzis zrobilismy sobie z kolega spaghetti u mnie w domu...i sie tak przejedlismy az nas brzuchy bolaly:evil_lol: ...no odwodnienie to mi nie grozi:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 mmm spaghetti razem jedliscie:cool3: jakos stanela mi przed oczami scena z "zakochanego kundla":evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):mmm spaghetti razem jedliscie:cool3: jakos stanela mi przed oczami scena z "zakochanego kundla":evil_lol: mielismy oddzielne talerze i ani jednego wspolnego kluska:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):mielismy oddzielne talerze i ani jednego wspolnego kluska:eviltong: Taaaa jasne:lol: goopia to moze i jestem ale napewno nie naiwna:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):Taaaa jasne:lol: goopia to moze i jestem ale napewno nie naiwna:eviltong: o rany siostra jaka ty upierdliwa jestes...przeciez ja tobie juz tlumaczylam ze to moj kolega i tylko kolega (ja chcialabym inaczej ale on zakochany w innej...czaisz juz? ja nie mam szans na nic wiecej procz przyjazni, wiec postanowilismy sie przyjaznic i tyle)...juz rozumiesz goopia ty!!!:roll: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):o rany siostra jaka ty upierdliwa jestes...przeciez ja tobie juz tlumaczylam ze to moj kolega i tylko kolega (ja chcialabym inaczej ale on zakochany w innej...czaisz juz? ja nie mam szans na nic wiecej procz przyjazni, wiec postanowilismy sie przyjaznic i tyle)...juz rozumiesz goopia ty!!!:roll: aaaaa teraz juz rozumiem.... ja po prostu myslalam ze to jakis inny kolega a nie ten kolega co no wiesz...:evil_lol: A upierdliwosc po siostrze odziedziczylam :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no nareszcie....to juz wiesz dlaczego pije z zalu... Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):no nareszcie....to juz wiesz dlaczego pije z zalu... Jak popadniesz w alkoholizm to zabije tego kolege:mad: wiec se uwazaj... no chyba ze bedziesz chciala pic razem ze mna, wtedy to co innego:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 elo!!! jestem (goscia mialam:) ) Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 furciaczek napisał(a):Nie zaczesto masz gosci:diabloti:?? mam codziennie od dwoch tygodni:eviltong: nie zauwazylas ze mnie na dogo nie ma?:eviltong::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Niki-lidka napisał(a):mam codziennie od dwoch tygodni:eviltong: nie zauwazylas ze mnie na dogo nie ma?:eviltong::diabloti: Zauwazylem ale myslalem ze komp Ci zeswirowal:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='furciaczek']Zauwazylem ale myslalem ze komp Ci zeswirowal:evil_lol:Zmieniłaś płeć? :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 maciaszek napisał(a):Zmieniłaś płeć? :eviltong: a co nie mozna:evil_lol::eviltong: Siostra odezwij sie nioooo, foty chce:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 furciaczek napisał(a): Siostra odezwij sie nioooo, foty chce:mad: czeeeesc:) (sorki ze tak pozno ale goscia mialam:diabloti:) fot nie bedzie...bo Tim spi a dogo mi posluszenstwa odmawia:angryy: Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nio muli strasznie:angryy: Tak myslalam ze goscia mialas:evil_lol: to sie robi norma juz:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 furciaczek napisał(a):Nio muli strasznie:angryy: Tak myslalam ze goscia mialas:evil_lol: to sie robi norma juz:eviltong: koffana...jutro wyjezdza na weekend, wiec znow bede tylko twoja:eviltong: sprobuje wrzucic fotke spiacego tima:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 standardowa pozycja do spania Tima...coz moge powiedziec...CENZURA ! (przepraszam modow wszystkich:) ) kazalam sie Timowi troche ogarnąc i zachowywac sie porządnie... widzicie jak merda do mnie ogonkiem?:) ...wiecej fotek nie bedzie, nie bede go juz meczyc...on chce spac...zaraz po tym jest powrot do pozycji standardowej:) Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):koffana...jutro wyjezdza na weekend, wiec znow bede tylko twoja:eviltong: sprobuje wrzucic fotke spiacego tima:cool1: Nio i dobrze ze jedzie:diabloti: bo powoli zazdrosna sie robie... czuje sie taka zaniedbywana:placz: :placz:(mam nadzieje ze bedziesz miala poczucie winy:eviltong:) czekam na spiacego lyzwa:loveu: Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dobra juz nie czekan na lyzwa:evil_lol: On taki troche bezwstydny jest... ciekawe po kim to ma:evil_lol: Sliczny nochalek:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 furciaczek napisał(a):Nio i dobrze ze jedzie:diabloti: bo powoli zazdrosna sie robie... czuje sie taka zaniedbywana:placz: :placz:(mam nadzieje ze bedziesz miala poczucie winy:eviltong:) ty sie robisz zazdrosna? to ja nie moge do ciebie pisac bo TZ:diabloti: !!!! furciaczek napisał(a): On taki troche bezwstydny jest... ciekawe po kim to ma:evil_lol: Sliczny nochalek:loveu: ja nie mam pojecia po kim on to ma!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):ty sie robisz zazdrosna? to ja nie moge do ciebie pisac bo TZ:diabloti: !!!! ja nie mam pojecia po kim on to ma!!!!!!!!!!!!:diabloti: Bo TZ bedzie zadrosny:eviltong: a ja sie domyslam po kim to ma:diabloti::evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://img232.imageshack.us/img232/1982/tdsc01461oh2.jpg - wie gdzie leżeć. Na dywanie oczywiście :). Quote
Recommended Posts