Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
ejjj no i co ja mam teraz napisac skoro nawet zapytac sie o nic nie moge:shake:

wymysl cos:eviltong:
ale mi dogo muli...zaraz sie wsciekne i wylacze:shake::angryy:
a tak powaznie to nie mam czasu na nic...dzis caly dzien pracowalam, nie mam czasu isc do schronu, nie mam kasy isc z Timem do weta, nie mam czasu sie polozyc i wyleczyc (wczoraj goraczka, krew z nosa ciagle i potworny bol glowy)...
a teraz ide pod prysznic chyba bo zaraz mi sie beda nogi platac i nie bede w stanie:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
wymysl cos:eviltong:
ale mi dogo muli...zaraz sie wsciekne i wylacze:shake::angryy:
a tak powaznie to nie mam czasu na nic...dzis caly dzien pracowalam, nie mam czasu isc do schronu, nie mam kasy isc z Timem do weta, nie mam czasu sie polozyc i wyleczyc (wczoraj goraczka, krew z nosa ciagle i potworny bol glowy)...
a teraz ide pod prysznic chyba bo zaraz mi sie beda nogi platac i nie bede w stanie:diabloti:

Wymysl:crazyeye: do kogo Ty to mowisz...ja nie mysle przeciez:shake:

Wakacje sobie zrob i pojedz gdzies... nie wiem... ooo do Uk mozesz przyjechac:diabloti:

A jak tam z Twoim jedzeniem kochana?? Bo ze sie odwodnisz to sie nie martwie bo duuuzo pijesz:eviltong:

nie utop sie tam...ja polece popcorn sobie zrobic:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

A jak tam z Twoim jedzeniem kochana?? Bo ze sie odwodnisz to sie nie martwie bo duuuzo pijesz:eviltong:

z jedzeniem roznie...mam dni kiedy jem prawie tak jak kiedys normalnie a mam dni kiedy nie jem wogole...
ale widze poprawe...chyba...
dzis zrobilismy sobie z kolega spaghetti u mnie w domu...i sie tak przejedlismy az nas brzuchy bolaly:evil_lol:
...no odwodnienie to mi nie grozi:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Taaaa jasne:lol: goopia to moze i jestem ale napewno nie naiwna:eviltong:

o rany siostra jaka ty upierdliwa jestes...przeciez ja tobie juz tlumaczylam ze to moj kolega i tylko kolega (ja chcialabym inaczej ale on zakochany w innej...czaisz juz? ja nie mam szans na nic wiecej procz przyjazni, wiec postanowilismy sie przyjaznic i tyle)...juz rozumiesz goopia ty!!!:roll:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
o rany siostra jaka ty upierdliwa jestes...przeciez ja tobie juz tlumaczylam ze to moj kolega i tylko kolega (ja chcialabym inaczej ale on zakochany w innej...czaisz juz? ja nie mam szans na nic wiecej procz przyjazni, wiec postanowilismy sie przyjaznic i tyle)...juz rozumiesz goopia ty!!!:roll:

aaaaa teraz juz rozumiem.... ja po prostu myslalam ze to jakis inny kolega a nie ten kolega co no wiesz...:evil_lol:

A upierdliwosc po siostrze odziedziczylam :eviltong:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
no nareszcie....to juz wiesz dlaczego pije z zalu...

Jak popadniesz w alkoholizm to zabije tego kolege:mad: wiec se uwazaj...

no chyba ze bedziesz chciala pic razem ze mna, wtedy to co innego:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio muli strasznie:angryy:

Tak myslalam ze goscia mialas:evil_lol: to sie robi norma juz:eviltong:

koffana...jutro wyjezdza na weekend, wiec znow bede tylko twoja:eviltong:
sprobuje wrzucic fotke spiacego tima:cool1:

Posted

standardowa pozycja do spania Tima...coz moge powiedziec...CENZURA ! (przepraszam modow wszystkich:) )

kazalam sie Timowi troche ogarnąc i zachowywac sie porządnie...
widzicie jak merda do mnie ogonkiem?:)

...wiecej fotek nie bedzie, nie bede go juz meczyc...on chce spac...zaraz po tym jest powrot do pozycji standardowej:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
koffana...jutro wyjezdza na weekend, wiec znow bede tylko twoja:eviltong:
sprobuje wrzucic fotke spiacego tima:cool1:

Nio i dobrze ze jedzie:diabloti: bo powoli zazdrosna sie robie... czuje sie taka zaniedbywana:placz: :placz:(mam nadzieje ze bedziesz miala poczucie winy:eviltong:)

czekam na spiacego lyzwa:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nio i dobrze ze jedzie:diabloti: bo powoli zazdrosna sie robie... czuje sie taka zaniedbywana:placz: :placz:(mam nadzieje ze bedziesz miala poczucie winy:eviltong:)

ty sie robisz zazdrosna? to ja nie moge do ciebie pisac bo TZ:diabloti: !!!!
furciaczek napisał(a):

On taki troche bezwstydny jest... ciekawe po kim to ma:evil_lol:
Sliczny nochalek:loveu:

ja nie mam pojecia po kim on to ma!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ty sie robisz zazdrosna? to ja nie moge do ciebie pisac bo TZ:diabloti: !!!!

ja nie mam pojecia po kim on to ma!!!!!!!!!!!!:diabloti:

Bo TZ bedzie zadrosny:eviltong:

a ja sie domyslam po kim to ma:diabloti::evil_lol: