sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 maciaszek napisał(a): A jak się czuje bidula? hmm jak sie czuje...wrocilam do normalnego karmienia, bgo nie mogla patrzec jak chudnie...teraz wykapie go w antyalergicznym szamponie kila razy, zapodma lek od pchelek i kleszczy...mam jeszcze dwie dawki tabletek antyalergicznych...a potem pojde znow do weta:angryy: a jak sie czuje...zastanawiam sie nad wzieciem psa...zeby mial towarzystwo...bo on siedzi w tym domu sam caly czas (jest babcia ale on jej nie lubi i babcia mowi ze jak mnie nie ma to Tim siedzi w naszym pokoju i wcale z niego nie wychodzi)...mysle, ze gdyby mial towarzystwo to by chetniej na podworku albo w ogrodzie siedzial...co wy na to? Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A Ty mi powiedz co postanowialas w sprawie kotecka:diabloti: Nio Preziowi dobrze zrobilo to ze wzielismy Furciaka, nie ma to jak 2 psy w domku:) Zawsze sobie znajda zajecie, nie nudza sie jak zostaja same i na spacerkach latwiej je wylatac:evil_lol: a to Ci sie przyda przy psie z ADHD:loveu: Quote
maciaszek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jeśli domownicy się zgadzają to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :). Na pewno Timowi będzie raźniej, będzie miał z kim wariować i z kim się nudzić, gdy Ciebie nie ma. Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):A Ty mi powiedz co postanowialas w sprawie kotecka:diabloti: Nio Preziowi dobrze zrobilo to ze wzielismy Furciaka, nie ma to jak 2 psy w domku:) Zawsze sobie znajda zajecie, nie nudza sie jak zostaja same i na spacerkach latwiej je wylatac:evil_lol: a to Ci sie przyda przy psie z ADHD:loveu: kotecka narazie nie bedzie, bo ja nie mam czasu zeby byc w domu i kontrolowac chec Timka do pozarca futrzaka... a psa naprawde chce wziasc dla Tima...nie moge na niego patrzec ...on jest taki zrezygnowany...ja jestem rzadko w domu ale jak juz jestem to mnie na krok nie odstepuje...energia go rozpiera a sam sobie z nia nie poradzi...nie wychodzi wogole z domu jak mnie nie ma (rodzina go wypuszcza ale on nie chce...siedzi tylko ciagle w moim pokoju kolo fotela przy kompie)...on ma ADHD ...nie latwo go soba zainteresowac,nie latwo sprawic by sie skupil na robieniu czegos...moja rodzinka sobie eweidentnie nie radzi...ostatnio tato mi opowiadal, ze wszyscy byli w domu a tim siedzial u mnie w pokoju...krecil fikolki, obroty, siadal, kladl sie, dawal lape, dawal glos...tak jakby przypominal sobie wszystkie komendy ktore potrafil...tak jakbym ja tam z nim byla:placz: wolali go do siebie ale on nie reagowal...siostra wziela do na dwor, ale on ją olal na podworku...biegal bez sensu wzdluz plotu:shake::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 maciaszek napisał(a):Jeśli domownicy się zgadzają to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :). z tym jest problem wlasnie...oni nie wiedza jeszcze, a jak sie dowiedza beda napewno przeciw...:shake::-( Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):diabelkowa nie wiedzialam ze Ty taka zboczona jestes:diabloti: bo Ty jeszcze duzo rzeczy o mnie nie wiesz:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://img48.imageshack.us/img48/4885/tgrzeczny2nj5.jpg ale śliczne zdjęcie :loveu: buzi w tego nochala :loveu: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ejjjj siostra gdzie Ty sie podziewasz:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 furciaczek napisał(a):ejjjj siostra gdzie Ty sie podziewasz:mad: jeeeeeestem....goscia mialam:lol: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):jeeeeeestem....goscia mialam:lol: nio nio nio:cool3: A to gosc od tej smierdzacej sprawy czy jakis inny:cool3::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 furciaczek napisał(a):nio nio nio:cool3: A to gosc od tej smierdzacej sprawy czy jakis inny:cool3::diabloti: hahaha...to kolega byl:cool1: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):hahaha...to kolega byl:cool1: Tylko uwazaj tam bo ciotka nie chce zostac:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 furciaczek napisał(a):Tylko uwazaj tam bo ciotka nie chce zostac:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::evil_lol: ja sie na mamusie tez nie szykuje...ale wpadki sie zdarzaja...mozemy sie umowic ze dowiesz sie pierwsza na dogo oki?:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja sie na mamusie tez nie szykuje...ale wpadki sie zdarzaja...mozemy sie umowic ze dowiesz sie pierwsza na dogo oki?:diabloti: Czy chcesz mi cos powiedziec:diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 furciaczek napisał(a):Czy chcesz mi cos powiedziec:diabloti::evil_lol: nie!! panie bron!! nie! nie! nie! .....narazie:evil_lol::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie!! panie bron!! nie! nie! nie! .....narazie:evil_lol::diabloti: Zanim mi powiesz to mnie przygotuj jakos psychicznie... nio nie wiem ze 2 flaszki mi daj to jakos to przetrwam:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 furciaczek napisał(a):Zanim mi powiesz to mnie przygotuj jakos psychicznie... nio nie wiem ze 2 flaszki mi daj to jakos to przetrwam:evil_lol: pij siostro pij:cool1: kiedys ci to powiem:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):pij siostro pij:cool1: kiedys ci to powiem:diabloti: Coooo?? juz mam zaczac pic:crazyeye: Piecioraczkow sie spodziewasz czy co:eviltong: Quote
Moniskaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):Coooo?? juz mam zaczac pic:crazyeye: Piecioraczkow sie spodziewasz czy co:eviltong: Jak macie zamiar sie spodziewać pięcioraczków to współczucie :evil_lol: Trojaczki trudno wychować (wiem coś o tym :eviltong:) a co mówić o pięcioraczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):hahaha...to kolega byl:cool1: Aha :cool1: :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Powiesz mi cos dzisiaj bo nie wiem czy pic:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):Powiesz mi cos dzisiaj bo nie wiem czy pic:eviltong: nie pij...wystarczy, ze ja pije...martini z cytryna:cool3: dogo mi okropnie muli...co jakis czas mnie wywala:shake: Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie pij...wystarczy, ze ja pije...martini z cytryna:cool3: dogo mi okropnie muli...co jakis czas mnie wywala:shake: Fujjjj jak Ty mozez to pic:crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 furciaczek napisał(a):Fujjjj jak Ty mozez to pic:crazyeye: jak sie pijesz z zalu to wszystko jedno co pijesz aby pic procenty:eviltong: nie pytaj z powodu czego (kogo) ten zal...przypomnij sobie nute timbaland "apologize" Quote
furciaczek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niki-lidka napisał(a):jak sie pijesz z zalu to wszystko jedno co pijesz aby pic procenty:eviltong: nie pytaj z powodu czego (kogo) ten zal...przypomnij sobie nute timbaland "apologize" ejjj no i co ja mam teraz napisac skoro nawet zapytac sie o nic nie moge:shake: Quote
Recommended Posts