Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey Niki:lol:,nie było mnie parę dni,ale już wróciłam,więc odwiedzam i serdecznie pozdrawiam Ciebie,Tima i Schroniskowe Bidulki,oraz ma się rozumieć pozostałe Cioteczki także.
Przepraszam,ale mam trochę zaległości,więc nie wiem:oops:czy któryś z bidulków znalazł domek??

Posted

[quote name='Niki-lidka']nooo:-( on sie zestarzal....a tak powaznie...chory jest i sil nie maOjej, to przepraszam za swoją reakcję :oops:.

wypilam o wiele za duzo...glowa potwornie boli a do pracy musze isc:shake:
Współczucia...

Posted

furciaczek napisał(a):
Przejdzie CI:eviltong:

jeszcze mi nie przeszlo siostro:loveu:
...oj to nie ta minka miala byc...mialo byc to:diabloti:

amelka0 napisał(a):
Hey Niki:lol:,nie było mnie parę dni,ale już wróciłam,więc odwiedzam i serdecznie pozdrawiam Ciebie,Tima i Schroniskowe Bidulki,oraz ma się rozumieć pozostałe Cioteczki także.
Przepraszam,ale mam trochę zaległości,więc nie wiem:oops:czy któryś z bidulków znalazł domek??

czesc :cool3: fajnie ze juz jestes:lol:
wyzelka pojechala do domu w wawie, jeden szczeniaczek wyzelek tez juz w domu, teraz dom dla sky teriera i rottki w trakcie kombinacji...

maciaszek napisał(a):
Ojej, to przepraszam za swoją reakcję :oops:.

Współczucia...

a nie ma za co przepraszac...kupie sobie mlodego i bede z nim szalec a Tim sobie odpocznie:eviltong:
anetta napisał(a):
"Uzupełnić braki" dobrze powiedziane :lol::lol: Podoba mi się :lol:

...ja zawszew potrafie odpowiednio ladnie okreslic to co ma na mysli...:diabloti:

Posted

juuuu...
Tim patrzyl na mnie podejrzliwe ("co za cholercia lata za mna z aparatem wnocy...co ona chce jakas sesje nocna zrobic?")

ja jestem grzeczny...zadnych nocnych fot...ja sie stad nie ruszam...

no i co...rob sobie fotki...a ja sie nie rusze...ty sie kladz na podlodze i wyginaj smialo cialo a ja leze i juz!!!

ale ta moja Niki jest glupia:) brak mi slow...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
maciaszek widzialas fotke specjlanie dla ciebie? (na poprzedniej stronie!)??
Dobrze, że napisałaś, bo ja tu spieszę się przeokropnie, żeby przejrzeć wszystkie wątki (bo czuję już oddech TZta na plecach :evil_lol:) i nie zajrzałam na poprzednią stronę. Ale już nadrobiłam. Wszystkie fotki oglądnęłam. Tim jest po prostu ŚLICZNY :loveu: :loveu: :loveu:.

A jak się czuje bidula?