Moniskaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jakie śliczne fotki ;) Głaski dla Tima:lol: Quote
furciaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To Timek do prezia pasuje:loveu: on tez kilka godzin musi latac zeby sie choc troszke zmeczyc:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Niki-lidka napisał(a):haha a ty myslisz, ze kazdy pies jest taki leniwy jak Bazyl?:eviltong:No wiesz co??? :mad: :mad: :mad: chociaż... sporo prawdy w tym jest :evil_lol: :evil_lol:. Wybaczam :diabloti:. Mam nadzieję, że jakieś foteczki ze spacerku będą! Quote
furciaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Trzymaj sie siostra i laduj telefon:diabloti::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 furciaczek napisał(a):Trzymaj sie siostra i laduj telefon:diabloti::loveu: naladowany kochana:loveu: moi drodzy jutro ide do pracy wiec sprawozdanie bedzie dopiero poznym wieczorkiem:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 za co kocham wyzly??? http://pl.youtube.com/watch?v=V5ZDGUyqXLo za to!!!!!!!!!! Quote
Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://img231.imageshack.us/img231/5378/tplamatc7.jpg Po czym to ma ? http://img231.imageshack.us/img231/9048/tsucheleccr8.jpg No faktycznie schudł.... http://img527.imageshack.us/img527/4715/tdsc01414di0.jpg No to miał zabawę :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 a kto to wie po czym on to ma:( ja juz nie mam sily ani kasy na chodzenie do kolejnych wetow:( Quote
sacred PIRANHA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 dzis pracowalam do 18...poprosilam rodzicow jak beda jechac do maista zeby przywzielzi mi Tima...i po 18 wyrzuszylismy z Timem na miasto...wypilismy pepsi w barze z kolezanka z dogo a potem powrot na piechotke do domu...skutek jest taki, ze tim siedzi wiernie teraz kolo mnie ale....zasypia na siedząco:) tak tak moi drodzy...w miescie Tim chodzi w kolczatce....:) zdjęcia niewyrazne, bo Tim jakos pozowac nie chcial...w miescie tyle sie rzeczy dzieje...wszystko trzeba obserwowac...a aparat z telefonu slabo ostrosc ustawia:) no i juz w domu...chyba Tim sie zmeczyl...staruszek juz za mną nie nadąza:) czas kupic jeszcze jakiegos szczeniorka:) Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Timek slyszysz? chca Cie zamienic na lepszy model:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 diabelkowa napisał(a):Timek slyszysz? chca Cie zamienic na lepszy model:evil_lol: etam zamienic...nie zamienic...uzupelnic braki:eviltong: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tak to sie nazywa :evil_lol: to ja poprosze pouzupelniac braki u mojego TZta :evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A nie mówiłam, a nie mówiłam??? Zmęczył się...:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):Czesc kochanie:loveu: czeeeeeeeeeeeesc:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I co glowka boli??:diabloti::eviltong: Musialas naprawde duuuuzo wypic, psy olali totalnie:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 maciaszek napisał(a):A nie mówiłam, a nie mówiłam??? Zmęczył się...:eviltong: nooo:-( on sie zestarzal....a tak powaznie...chory jest i sil nie ma furciaczek napisał(a):I co glowka boli??:diabloti::eviltong: Musialas naprawde duuuuzo wypic, psy olali totalnie:evil_lol: wypilam o wiele za duzo...glowa potwornie boli a do pracy musze isc:shake: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 I to napewno moja wina co??:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):I to napewno moja wina co??:eviltong: nie:diabloti: nie:diabloti: nie:diabloti: to byl tylko i wylacznie moj wybor...ale zrobilam to dla ciebie siostro:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie:diabloti: nie:diabloti: nie:diabloti: to byl tylko i wylacznie moj wybor...ale zrobilam to dla ciebie siostro:diabloti: wiec jesli popadniesz w nalog to mam czuc sie winna?? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):wiec jesli popadniesz w nalog to mam czuc sie winna?? :evil_lol: winna...nie...ale zobowiązania do utrzymania stalego zpaasu w moim barku jak najbardziej:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Niki-lidka napisał(a):winna...nie...ale zobowiązania do utrzymania stalego zpaasu w moim barku jak najbardziej:evil_lol: ehhh wiedzialam ze do czegos takiego dojdzie:shake: Ty nic nie mozesz zrobic bezinteresownie:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 furciaczek napisał(a):ehhh wiedzialam ze do czegos takiego dojdzie:shake: Ty nic nie mozesz zrobic bezinteresownie:eviltong: fooooch!!!!!!!!!!!!:shake: Quote
Recommended Posts