sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 maciaszek napisał(a):Ufff......, jak dobrze, że jesteś :). Spróbuj pogadać z panią, powiedz, jaka jest sytuacja, poproś. Może zamieni na inny dzień, taki, który masz wolny? furciaczek napisał(a):Ublagaj ja jakos... nie moze byc az taka "nieczula".... pani jest naprawde oki...gdyby mi nie pasowala sobota to oni sobie juz zarezerwowali hotel w zamosciu z soboty na niedziele...ale i tak nie musza nocowac, bo po prostu powiedzialam rodzince ze ja sie musze tym jutro zajac i juz...nie ma dyskusji...podjelam sie tego i teraz sie nie zamierzam wykrecac...poza tym beze mnie nawet im psa nie wydadza...a tak wogole pani mnie dzis zapytala czy schronisko moze przyjmowac datki pieniezne bo chcieli by skromna sume przekazac....ciesze sie bo kazda zlotowka sie przyda a jestem pewna ze kierownik dobrze kazdy grosz weykorzysta:) Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 nio to niebylo sie czym martwic:p telefon naladowalas:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 furciaczek napisał(a):nio to niebylo sie czym martwic:p telefon naladowalas:diabloti: no ja sie zamartwiam juz teraz na powaznie...a jak sie sunka nie spodoba...a jak panstwo jej sie nie spodobaja (ja sie jej nie spodobalam nawet podejsc mi nie dawala)...jak beda problemy z wsadzeniem jej do samochodu, jak zareaguje agresja?....o matko zeswiruje!!:shake: Ps.telefon naladowany na maksa!! a oktorej jutro wyjezdzasz? Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):no ja sie zamartwiam juz teraz na powaznie...a jak sie sunka nie spodoba...a jak panstwo jej sie nie spodobaja (ja sie jej nie spodobalam nawet podejsc mi nie dawala)...jak beda problemy z wsadzeniem jej do samochodu, jak zareaguje agresja?....o matko zeswiruje!!:shake: Ps.telefon naladowany na maksa!! a oktorej jutro wyjezdzasz? nie denerwuj sie, bedzie dobrze:loveu: o 13.30 Twojego czasu:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 mam sie nie martwic, a ty sie nie martwisz? u nas to cholercia rodzinne jest:( ja przed kazda adopcją sie tak "sram" jak to moja mama mowi:( Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):mam sie nie martwic, a ty sie nie martwisz? u nas to cholercia rodzinne jest:( ja przed kazda adopcją sie tak "sram" jak to moja mama mowi:( I dobrze ze starasz sie myslec o tych zlych sytuacjach... pozniej jaka to radosc ze jednak sie nie mialo racji:loveu: a adopcja pojdzie dobrze.... ja zawsze mam racje wiec sie nie kluc:diabloti: Quote
maciaszek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Nie dziwię Ci się. Też tak mam przed ważnymi wydarzeniami (nawet jak jestem prawie pewna, że będzie ok). Może jestem jakąś Waszą zapomnianą siostrą?? :evil_lol: Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i pięknie !!! :loveu: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nikki a moge ci fotki na fona przysylac?? Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 furciaczek napisał(a):Nikki a moge ci fotki na fona przysylac?? mozesz mozesz mozesz...ja wszystkie fotki w galerii mam z telefonu, wiec chyba taki zly nie jest:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Niki-lidka napisał(a):mozesz mozesz mozesz...ja wszystkie fotki w galerii mam z telefonu, wiec chyba taki zly nie jest:diabloti: Pytanie tylko ile sobie beda liczyli za te fotki:evil_lol: zobacze moze cos podesle:loveu: nie chcem jechac:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 furciaczek napisał(a):Pytanie tylko ile sobie beda liczyli za te fotki:evil_lol: zobacze moze cos podesle:loveu: nie chcem jechac:placz: nie chcesz jechac? alez ty bardzo chcesz...tylko jeszcze o tym nie wiesz:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 a tu same gadanie... gdzie fotki Tima? :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 agaciaaa napisał(a):a tu same gadanie... gdzie fotki Tima? :cool3: koffana milam okropne dni teraz...pomieszanie z poplataniem...nie bylo jak fotek robic:shake: ale zamierzam nadrobic:diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ok wybaczam :diabloti: ale musisz nadrobić!!! Quote
amelka0 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witaj Niki-Lidka,masz fajnego psiaka:lol:-dopiero dzis tu zajrzałam,ale widzę,że ma fajną przyjaciółkę Korusię-wypisz wymaluj jak Loluś z mego podpisu:-o,czy to nie jest aby jakaś jego siostrzyczka?? Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='amelka0']Witaj Niki-Lidka,masz fajnego psiaka:lol:-dopiero dzis tu zajrzałam,ale widzę,że ma fajną przyjaciółkę Korusię-wypisz wymaluj jak Loluś z mego podpisu:-o,czy to nie jest aby jakaś jego siostrzyczka?? a zaraz spojrze na Lolusia:lol: Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jak tam Twoja senność? Już występuje czy pojawi się tak dopiero koło 1 w nocy? :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 maciaszek napisał(a):Jak tam Twoja senność? Już występuje czy pojawi się tak dopiero koło 1 w nocy? :) koffana dostalam leki nasenne, wiec teraz jest tak ze padam:evil_lol: a dzis poza tym mialam meczacy dzien (adopcja psiaka) wiec jestem zmeczona do tego jeszcze emocjonalnie:shake: wejdzdo galerii Fur...dalam tam realcje z jej dzisiejszego dnia:) Quote
maciaszek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Już tam lecę... A jak adopcja? Udana? Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 :lol:dzis fotek tima nie bedzie...ale beda te schroniskowe (dzis adopcja wyezlki zostala sfinalizowana i przy oiazji porobilam mase fotek:) moja kochana sunia CAO...musze ją wyciagnac!! kolo z garnkiem...bawi sie nim caly czas...ciaglke sluchac w schornie odglos uderzajacego o kraty garnka:evil_lol: sliczna ruda jamniczka..."nowa"..placze okropnie:-( Murzyn...jeszcze szczeniak, nieufny...zaczepny w stosunku do panow na rowerze:cool3: Łatka, sunia...miala szczeniaki, wszystkie znalazly domek, ona zostala...spokojna ale ciekawska:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 malenstwa z mamusia (sa takie malutkie, ze przecgodza bez problemu przez oczka w siatce od ogroidzenia)...sliczne futrzaczki:) rottka z dlugim ogonkeim, schudla okropnie...prawie jej nie poznalam:( sliczny kudlacz, siersc w potwornym stanie...takie psy powinny mieszkac na salonach a nie w klatce ze sloma:( i nastepny wyzel...ja gdybym sie zajmowala znajdowaniem domu tylko dla wyzlow mailabym rece pelne roboty:( mlody, piekny, przyjacielski... Quote
amelka0 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Lidka,biedne te Twoje schronkowe psiaki,zresztą tak jak i nasze szczecińskie. Niby jest ich 350,więc mam komu domu szukać,ale....jak widzę inne biedy z innych miast,tez nie są mi oojętne,też o nich myślę i kibicuję,wszak wszystkie psiaki nasz są i każde nieszczęście boli,a każda adopcja cieszy,dlatego proszę,jak psiurki znajdą dom,daj znak. Wimiziaj własnego Tima i wszystkie bezdomne psiaki. Życzę powodzenia. Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Niki, informacje (wszystkie jakie masz) o rotce + zdjęcia wyślij do Fundacji Rottka: http://www.rottka.pl/pl/home/index/0.html Może uda im się jakoś suni pomóc. Z Katowic wyciągnęli jedną sukę :). Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='maciaszek']Niki, informacje (wszystkie jakie masz) o rotce + zdjęcia wyślij do Fundacji Rottka: http://www.rottka.pl/pl/home/index/0.html Może uda im się jakoś suni pomóc. Z Katowic wyciągnęli jedną sukę :). kochana....ta fundacja sie sama ze mna skontaktowala w zwiazku z "naszymi" rottkami z Zamoscia, bo one maja tutaj swoj watek oddzielny...spodobalo im sie jedno zdjecie i pytali mnie nawet czy moga je wykorzystac... te sunki sa juz tak dlugo w schronie...:shake: Quote
maciaszek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 To dobrze. Może dzięki fundacji poszczęści się przynajmniej tym bidom... No i jak? Zakładasz wątek zamościowym czterołapom? Quote
Recommended Posts