maciaszek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wpadłam na chwilkę. Króciutką. Żyć bez dogo chyba nie mogę.... Co u mnie? Bez większych zmian. Przynajmniej na razie. Dzisiaj miałam wolne. Ale nie odpoczęłam ani trochę - cały dzień latania i załatwiania różnych rzeczy... Całuję na dobranoc, a anemii mówię stanowcze NIE! Niech wreszcie się wynosi! Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 I se polazla cholera jedna bez pozegnania:shake::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Vectra napisał(a)::obrazic: ..... a tobie co? za co sie obrazasz?:diabloti: maciaszek napisał(a): Całuję na dobranoc, a anemii mówię stanowcze NIE! Niech wreszcie się wynosi! ja tez jej tak mowie, a ona sie upiera chole** jasna!! furciaczek napisał(a):I se polazla cholera jedna bez pozegnania:shake::diabloti: komp:shake: net dziala bez zarzutu ale komp to po prostu grat:shake: Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czesc siostro:loveu: przyszlam Ci troche pmarudzic:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 furciaczek napisał(a):czesc siostro:loveu: przyszlam Ci troche pmarudzic:diabloti: czesc...przepraszam Cie, ale mialam dzis bardzo powazna rozmowe z chlopakiem i nie mam humoru siedziec na necie...weszlam tylko odczytac pw bo zalatwiam domek dla dwoch psiakow (po wyzelke przyjezdzaja w sobote:multi:)...a teraz ide ryczec...:placz: Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):czesc...przepraszam Cie, ale mialam dzis bardzo powazna rozmowe z chlopakiem i nie mam humoru siedziec na necie...weszlam tylko odczytac pw bo zalatwiam domek dla dwoch psiakow (po wyzelke przyjezdzaja w sobote:multi:)...a teraz ide ryczec...:placz: Oj kochana nie przepraszaj bo nie masz za co... ciesze sie ze domki sie znalazly:loveu::multi: i nie rycz za duzo, nie warto przez faceta plakac;) Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):czesc...przepraszam Cie, ale mialam dzis bardzo powazna rozmowe z chlopakiem i nie mam humoru siedziec na necie...weszlam tylko odczytac pw bo zalatwiam domek dla dwoch psiakow (po wyzelke przyjezdzaja w sobote:multi:)...a teraz ide ryczec...:placz::calus: Trzymaj się jakoś :calus:. Myślę o Tobie ciepło :calus:. Quote
diabelkowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Niki wszystko bedzie dobrze ... ulozy sie ... musi ! Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nikki martwie sie o Ciebie...czy Ty przypadkiem spisz:shake: :diabloti::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):nikki martwie sie o Ciebie...czy Ty przypadkiem spisz:shake: :diabloti::diabloti: hahahhahaha ale sie usmialam...koffana Ty to wiesz, ze ja nie potrafie spac...przynajmnije nie w nocy:diabloti: komp mnie irytuje, ze sie tak delikatnie wyraze...zbieram na nowego bo z tego juz chyba nic nie bedzie...ciagle mi sie wiesza:shake: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):hahahhahaha ale sie usmialam...koffana Ty to wiesz, ze ja nie potrafie spac...przynajmnije nie w nocy:diabloti: komp mnie irytuje, ze sie tak delikatnie wyraze...zbieram na nowego bo z tego juz chyba nic nie bedzie...ciagle mi sie wiesza:shake: Hmm bedzie trzeba jakas akcje zrobic i uzbierac na tego kompa bo ja dlugo bez Ciebie nie pociagne:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):Hmm bedzie trzeba jakas akcje zrobic i uzbierac na tego kompa bo ja dlugo bez Ciebie nie pociagne:placz: juz jestem....mialam goscia;) chyba jestem chora psychicznie, bo ledwo wyszedl a ja na dogo juz siedze:diabloti:...no ale coz zaden facet mi Ciebie nie zastapi Fur:loveu: a tak powaznie to musze posprawdzac szybko czy nie mam zadnych wiadomosci odnosnie moich adopcji poki komp dziala:shake: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):juz jestem....mialam goscia;) chyba jestem chora psychicznie, bo ledwo wyszedl a ja na dogo juz siedze:diabloti:...no ale coz zaden facet mi Ciebie nie zastapi Fur:loveu: a tak powaznie to musze posprawdzac szybko czy nie mam zadnych wiadomosci odnosnie moich adopcji poki komp dziala:shake: uuu a cio to za gosc:cool3: i nie przejmuj sie ja tez jestem chora psychicznie...to u nas rodzinne:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):uuu a cio to za gosc:cool3: i nie przejmuj sie ja tez jestem chora psychicznie...to u nas rodzinne:diabloti: a taki jeden...i tyle sie ode mnie dowiesz:eviltong: wlasnie sie dowiedzialam, ze Ginka (ta ktora wiozlam do DT) juz pojechala do domku stalego...wspanialego domku stalego!! Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):a taki jeden...i tyle sie ode mnie dowiesz:eviltong: wlasnie sie dowiedzialam, ze Ginka (ta ktora wiozlam do DT) juz pojechala do domku stalego...wspanialego domku stalego!! Czyli dzisiejszy dzien mozna zaliczyc do udanuch:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):Czyli dzisiejszy dzien mozna zaliczyc do udanuch:loveu: nooo dzis jest dobry dzien...a przynajmniej wieczor i noc:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):nooo dzis jest dobry dzien...a przynajmniej wieczor i noc:eviltong: ciesze sie:loveu: a jak tam Twoje jedzenie...a raczej nie jedzenie?? Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a): a jak tam Twoje jedzenie...a raczej nie jedzenie?? hmm roznie:roll: dzis zjadlam miske zupy...zostalam zmuszona przez mojego goscia poprzez sprytny szantaz...nie mialam innego wyjscia musialam zjesc:cool1: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):hmm roznie:roll: dzis zjadlam miske zupy...zostalam zmuszona przez mojego goscia poprzez sprytny szantaz...nie mialam innego wyjscia musialam zjesc:cool1: Lubie tego goscia:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):Lubie tego goscia:loveu: ja tez go lubie:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm cos mi Tu smierdzi:diabloti: nie mylas sie jeszcze dzis?:eviltong: dobra ja sie ide umyc:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie mylas sie jeszcze dzis?:eviltong: dobra ja sie ide umyc:evil_lol: hehe dobrze wiesz o co mi chodzi:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):hehe dobrze wiesz o co mi chodzi:eviltong: nie ma mnie...poszlam sie myc:eviltong: Quote
Recommended Posts