Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']Coś mi się widzi, że teraz dwie galerie będę miała do ciągłego nadganiania - Twoją i Furciakowej :evil_lol:. Chociaż tutaj nie gadacie do bladego świtu :eviltong:.
Witam!
http://img84.imageshack.us/img84/7800/tlapki1ug5.jpg - :loveu: :loveu: :loveu:, taki zaspany słodziak. I te poduszeczki :loveu:.
nie gadamy...bo jak ja jestem to gadamy na jej galerii i na watku dla nocnych markow:evil_lol: i wtedy nikt nas nie przebije hihihi
a co do zdjecia....to on jest po prostu uroczy tak jak ja:)
co do tematu kursikow to temat oczywiscie ze aktualny...dzieki wielkie:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Mialo byc Jozefino no ale dobra:eviltong:

Dogi mi tak muli ze chyba sobie ide z tad :angryy: szlak mnie trafi zaraz przez to:placz:

ja znikam musze pilnowac psow (Tim z bernardynka "Fifi") wczoraj sie gryzly az sie krew polala a dzis niby sie prztjaznia ale wole miec jednak oko na tą przjazn jeszcze...
a dogo tez chodzi jakby chcialo a nie moglo:angryy:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja znikam musze pilnowac psow (Tim z bernardynka "Fifi") wczoraj sie gryzly az sie krew polala a dzis niby sie prztjaznia ale wole miec jednak oko na tą przjazn jeszcze...
a dogo tez chodzi jakby chcialo a nie moglo:angryy:

eee jaka bernardynka?? Ominelo mnie cos:roll:

Posted

agaciaaa napisał(a):

a jak tam szczeniaki ladradoro-goldeny? domki już zaklepane? :)

jutro sie dowiem co i jak dokladniej:lol:
furciaczek napisał(a):
Jozia gdzie jestes:mad::diabloti:

oj mama miala imieninowych gosci:shake::shake:
ß@$!@ napisał(a):
Hej... ooo, to Furr to Gienka, Ty to Józia.. noo, nieźle :evil_lol:

no i takim sposobem sie nawzajem wydalysmy na forum:diabloti:
maciaszek napisał(a):
Niki, gdzie się podziewasz? Zaczynam się martwić...

hejka! jestem jestem....zyje, moja anemia tez ma sie swietnie:shake:
nie bylo mnie bo wczoraj miala moja mama gosci a dzis ja...
a gdzie Fur:placz:
maciaszek co u ciebie powiedz?

Posted

maciaszek napisał(a):
Powiem kiedy indziej, bo teraz muszę już spadać z dogo.... :(.

oki:-(
ja tez zaraz znikam...rano musze wstac a zarwalam pare nocy pod rzad i chyba w polaczeniu z ta anemia jakas wykonczona jestem:shake:
na dodatek Fur nie ma:placz:
siostroooooo:placz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a i jeszcze jedno...tak tak moje drogie Tim ma KOLCZATKE :)
i mozecie mnie teraz zlinczowac a ja i tak bede z nia chodzic...mowcie sobie co chcecie...

:evil_lol: nie dobra pańcia nie chcesz by piesek wyrwał ci rączki , a FE :shake: :evil_lol:
magia dogomanii tu tylko klikamy i nagrody dajemy :evilbat:
Niki-lidka napisał(a):
wiadomosc z dnia dzisiejszego rodzice zaczeli ze mna rozmowe, ze moze zalozylabym hodowle z prawdziwego zdarzenia , bo skoro juz musze sie tym zajmowac to przynajmniej jakis dochod bym z tego miala...i co wy na to?
Oni mysla ze to jest dochodowe hahaha!!

hahahahahahaaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a od soboty to co? odliczamy dwa tygodnie?

Jak to co:roll: w sobote o 12.30 wyjezdzam do PL:diabloti: nie majac dogo bede musiala sie zadowlic pisaniem smsow do Ciebie :eviltong:

Gadaj no co z Timem?? cos powaznego czy lekkie zadrapania?? wet go ogladal??:-(

Posted

furciaczek napisał(a):
Jak to co:roll: w sobote o 12.30 wyjezdzam do PL:diabloti: nie majac dogo bede musiala sie zadowlic pisaniem smsow do Ciebie :eviltong:

Gadaj no co z Timem?? cos powaznego czy lekkie zadrapania?? wet go ogladal??:-(

a pisz pisz pisz tony smsow!! ja mam karte 1G wiec skrzynka mi sie nie zapcha:diabloti:
a Timowi nic nie jest, ma takie dluuuugie zadrapanie wzdluz calego lewego boku, troche krwi bylo ale go Fifi wylizala i teraz to nawet nie widac w siersci:)u weta bylismy bo Fifi miala ucho zszywane:shake:...on potrafi sie swietnie gryzc z duzo wiekszymi psami....wycwiczyl sie z wrogiem publicznym numer jeden w miescie przerosnietym dobermanem...on po prostu jak to pies mysliwski czeka az pies sie rzuci robi "klaps" na ziemie i od dolu lapie za gardlo i ciagnie do ziemi...niestety mysle, ze bernardynka podptarzyla to u tima w trakcie i dlatego sie tak skonczylo tragicznie:shake:

Posted

Ciesze sie ze Timowi i Fifi nic powaznego sie nie stalo...moglo byc znacznie gorzej:shake: cholera no... a facet jak sie tlumaczyl tym ze jego suka znalazla sie u was na podworzu?? uciekla mu czy jak??