Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 masz racje wyprowadź się , wyprowadź - relacje z rodziną no może się polepszą ,a jak nie to jak zaczną nudzić - możesz zatrzasnąć drzwi i iść do swojego domu. Moi rodzice nie raz mi mówię - wróc do domku :evilbat: NIGDY :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a):A cc z jakiej hodowli:cool3: nie wiem jeszcze z jakiej hodowli...trzeba by sie kogos poradzic:cool3: Vectra napisał(a):masz racje wyprowadź się , wyprowadź - relacje z rodziną no może się polepszą ,a jak nie to jak zaczną nudzić - możesz zatrzasnąć drzwi i iść do swojego domu. Moi rodzice nie raz mi mówię - wróc do domku :evilbat: NIGDY :diabloti: wyprowadzilabym sie szybciej jakbym TZta miala...jakos tak z nim razniej...a tak musze sobie rozplanowac wszystko, zeby nie musiec pozniej naprawde wracac bo to by byla wtedy juz tragedia:shake: wiec jak uzbieram kasy i kupie sobie obronce morderce wtedy sie wyprowadzam...w grudniu:lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja sie wyprowadziłam sama , mój TZ zamieszkał ze mną po roku to były czasy , sama w domku :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Vectra napisał(a):Ja sie wyprowadziłam sama , mój TZ zamieszkał ze mną po roku to były czasy , sama w domku :evilbat: a psiaka juz wtedy jakiegos mialas ze soba? Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie wiem jeszcze z jakiej hodowli...trzeba by sie kogos poradzic:cool3: wyprowadzilabym sie szybciej jakbym TZta miala...jakos tak z nim razniej...a tak musze sobie rozplanowac wszystko, zeby nie musiec pozniej naprawde wracac bo to by byla wtedy juz tragedia:shake: wiec jak uzbieram kasy i kupie sobie obronce morderce wtedy sie wyprowadzam...w grudniu:lol: To ja Ci polece szwedzka hodowle Angelo del Guardiano i polska "Z Mazurskiego Edenu" mozesz sie powolac na mnie dzwoniac tam:cool3: Czyli Tima nie nie bierzesz ze soba?? Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):a psiaka juz wtedy jakiegos mialas ze soba? Kano , potem Lalunie wynalazłam ;) i były dwa w wynajętym mieszkanku w bloczku :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a): Czyli Tima nie nie bierzesz ze soba?? zalezy koffana...od tego gdzie bede mieszkac...poza tym rodzice zapowiedzieli juz ze mi go nie oddadzą, bo on jest juz stary i nie przyzwyczai sie do nowego miejsca itp itd na zlosc mi robia po prostu:placz: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):zalezy koffana...od tego gdzie bede mieszkac...poza tym rodzice zapowiedzieli juz ze mi go nie oddadzą, bo on jest juz stary i nie przyzwyczai sie do nowego miejsca itp itd na zlosc mi robia po prostu:placz: Ehhh mam nadzieje ze jakos sobie to wszystko ulozysz... zaraz Ci podam linki do stron tych hodowli :loveu: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):zalezy koffana...od tego gdzie bede mieszkac...poza tym rodzice zapowiedzieli juz ze mi go nie oddadzą, bo on jest juz stary i nie przyzwyczai sie do nowego miejsca itp itd na zlosc mi robia po prostu:placz: Mój tato też mi nie oddał drugiego psa :cool1: więc ja miałam jednego i on miał jednego ... ja wynalazłam Lalke ,a tacie Tomasza i mieliśmy po dwa :evil_lol: on ma nadal dwa ,a ja nie mam dwóch :p Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Naprawde polecam pieski z tych hodowli:loveu: male sa swietnie socjalizowane i w ogole:loveu: www.simplesite.com/canecorso http://www.123hjemmeside.dk/cane-corso-italiano Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 mialam czekac z wizyta u weta do poniedzialku tak jak bylismy umowieni na kontrole, ale Tim ma kleszcza...nie bede czekac i jade dzis...w sumie to moja wina, on jest regularnie co 3miesiace odpchlany plynem od pchel i kleszczy...na wszelki wypadek...ale na pchly to dziala owszem 3 miesiace a na kleszcze 6-8tygodni...a ja o tym nie pomyslalam...a teraz mieszkamy przeciez na wsi:( ale jestem durna:( Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']Naprawde polecam pieski z tych hodowli:loveu: male sa swietnie socjalizowane i w ogole:loveu: www.simplesite.com/canecorso http://www.123hjemmeside.dk/cane-corso-italiano o ten CC w schronie jest taki z budowy jak Silver z tego drugiego linku...tylko czarny:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 o rany ...maja NIKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 bylismy u weta...ale innego, bo nasz niedostepny dzis a z kleszczem do poniedzialku czekac nie chcialam... niestety wet sie spoznial, wiec musielismy na niego poczekac troche... wiec lazilismy po terenie lecznicy... Tim lapal juz stresa...on tak samo jak ja nie lubi czekac, lubi przyjechac szybko zalatwic sprawe i miec to z glowy bez zbednego przeciagania w czasie w rogu placu zrobilam takie fotki...tak wyszly jakby byl w klatce...nie wyobrazam sobie ze moj Tim moglby byc w schronie ...a tyle wyzlow sie tam męczy:shake: nawet minka mu taka smutna wyszla:( ...i nagle uslyszal strzaly... Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 i oczywiscie moj mysliwski pies przyciagnal mnie do samochodu, bo przeciez strzaly są taaaaakie straszne, ze trzeba sie kryc:diabloti: po chwili jednak doszedl do wniosku, ze w bagazniku tez jest malo bezpieczny, wiec przesiadl sie do tylu...bylo mi go szkoda wiec mu pozwolilam a pozniej czyscilam fotele i szybe:diabloti: kolejne z serii "mysle, wiec jestem" : Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 a i jeszcze jedno...tak tak moje drogie Tim ma KOLCZATKE :) i mozecie mnie teraz zlinczowac a ja i tak bede z nia chodzic...mowcie sobie co chcecie... wiadomosc z dnia dzisiejszego rodzice zaczeli ze mna rozmowe, ze moze zalozylabym hodowle z prawdziwego zdarzenia , bo skoro juz musze sie tym zajmowac to przynajmniej jakis dochod bym z tego miala...i co wy na to? Oni mysla ze to jest dochodowe hahaha!! Quote
Pimpek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Super foty :loveu: co do kolczatki : niestety czasem trzeba jej użyć :roll: A ci twoje rodzice, wow :cool3: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Coś mu na nosie wyrosło http://img522.imageshack.us/img522/3724/tnauto2kv5.jpg :evil_lol: A wiesz że ja tez miałam taką rozmowe na temat zalożenia hodowli :lol::lol: Tylko nie z rodzicami a z siostrą cioteczną. Buhahaha oni NIC nie wiedzą :shake: Dochodowe, smiech na sali. A jak juz o hodowlach mowa to poczytaj o Del Orte 8) Quote
diabelkowa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tak samo dochodowe jak howla kotow ;P moja kolezanka jest na minusie 20 tys... :siara: nie musisz ich uswiadamiac przynajmniej bedziesz miec wiecej psow ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 kolejne fotki Tima, tym razme z serii " łapki" tyle łapek mam, ze sam sie juz gubie:evil_lol: "i co pstrykasz foty, kobieto? daj spac!" Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):mialam czekac z wizyta u weta do poniedzialku tak jak bylismy umowieni na kontrole, ale Tim ma kleszcza...nie bede czekac i jade dzis...w sumie to moja wina, on jest regularnie co 3miesiace odpchlany plynem od pchel i kleszczy...na wszelki wypadek...ale na pchly to dziala owszem 3 miesiace a na kleszcze 6-8tygodni...a ja o tym nie pomyslalam...a teraz mieszkamy przeciez na wsi:( ale jestem durna:( jak ja nie cierpie kleszczy:shake: panikuje jak nie wiem przez nie... Niki-lidka napisał(a):o ten CC w schronie jest taki z budowy jak Silver z tego drugiego linku...tylko czarny:) Silver:loveu: Swietny jest...powinnam miec gdzies filmik z nim:roll: Niki-lidka napisał(a):o rany ...maja NIKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nio i co z tego??:cool3: anetta napisał(a): A jak juz o hodowlach mowa to poczytaj o Del Orte 8) Nie polecam 8) Psy maja dobre i eksterierowo i pod wzgledem charakteru, socjalizowane itd ale....nio moge na PW napisac:roll: Ehhh widok psa za kratami jest zawsze przykry:-( Ostatnia fotka jest swietna:loveu: taki zapatrzony:loveu: haha rodzice maja duze poczucie humoru:evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 dawaj mi tutaj PW:diabloti: ostatnia fotka to ktora, bo wlasnie dorzucilam kilka:eviltong: a rodzice nie maja ani poczucia humoru ani pojecia o czym mowili...chyba im o pseudohodowle chodzilo:shake: po moim trupie!!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):dawaj mi tutaj PW:diabloti: ostatnia fotka to ktora, bo wlasnie dorzucilam kilka:eviltong: a rodzice nie maja ani poczucia humoru ani pojecia o czym mowili...chyba im o pseudohodowle chodzilo:shake: po moim trupie!!!!!!!!!!!!! Zara podesle;) Nio ta co siedzi w samochodzie i taki zapatrzony jest gdzies:loveu: Quote
maciaszek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Coś mi się widzi, że teraz dwie galerie będę miała do ciągłego nadganiania - Twoją i Furciakowej :evil_lol:. Chociaż tutaj nie gadacie do bladego świtu :eviltong:. Witam! http://img84.imageshack.us/img84/7800/tlapki1ug5.jpg - :loveu: :loveu: :loveu:, taki zaspany słodziak. I te poduszeczki :loveu:. Quote
maciaszek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja tez nie wiem jak to wyglada w Polsce, niczego sie nie moglam dowiedziec:shake: myslalam ze moze jakas pomoc w szkole, podpatrywalabym chociaz...ale jedyna blisko jest w lublinie....ale oni nie sa zbyt chetni:shake:przynajmniej nie bylo w zeszlym roku...moze teraz sie cos zmienilo:) jakbys sie dowiedziala czegokolwiek o jakichkolwiek kursach w tym zakresie to daj znac:) Tak wpadłam, przeglądając, na 32 stronę i nie wiem czy temat jeszcze aktualny (bo na razie przeglądam galerię wyrywkowo), ale jeśli tak to zaglądnij tu: http://www.alteri.pl/Kursy_instruktorskie/index.html Quote
Recommended Posts