Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masz racje wyprowadź się , wyprowadź - relacje z rodziną no może się polepszą ,a jak nie to jak zaczną nudzić - możesz zatrzasnąć drzwi i iść do swojego domu.

Moi rodzice nie raz mi mówię - wróc do domku :evilbat: NIGDY :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
A cc z jakiej hodowli:cool3:

nie wiem jeszcze z jakiej hodowli...trzeba by sie kogos poradzic:cool3:

Vectra napisał(a):
masz racje wyprowadź się , wyprowadź - relacje z rodziną no może się polepszą ,a jak nie to jak zaczną nudzić - możesz zatrzasnąć drzwi i iść do swojego domu.

Moi rodzice nie raz mi mówię - wróc do domku :evilbat: NIGDY :diabloti:

wyprowadzilabym sie szybciej jakbym TZta miala...jakos tak z nim razniej...a tak musze sobie rozplanowac wszystko, zeby nie musiec pozniej naprawde wracac bo to by byla wtedy juz tragedia:shake:
wiec jak uzbieram kasy i kupie sobie obronce morderce wtedy sie wyprowadzam...w grudniu:lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
nie wiem jeszcze z jakiej hodowli...trzeba by sie kogos poradzic:cool3:

wyprowadzilabym sie szybciej jakbym TZta miala...jakos tak z nim razniej...a tak musze sobie rozplanowac wszystko, zeby nie musiec pozniej naprawde wracac bo to by byla wtedy juz tragedia:shake:
wiec jak uzbieram kasy i kupie sobie obronce morderce wtedy sie wyprowadzam...w grudniu:lol:

To ja Ci polece szwedzka hodowle Angelo del Guardiano i polska "Z Mazurskiego Edenu" mozesz sie powolac na mnie dzwoniac tam:cool3:

Czyli Tima nie nie bierzesz ze soba??

Posted

furciaczek napisał(a):

Czyli Tima nie nie bierzesz ze soba??

zalezy koffana...od tego gdzie bede mieszkac...poza tym rodzice zapowiedzieli juz ze mi go nie oddadzą, bo on jest juz stary i nie przyzwyczai sie do nowego miejsca itp itd na zlosc mi robia po prostu:placz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
zalezy koffana...od tego gdzie bede mieszkac...poza tym rodzice zapowiedzieli juz ze mi go nie oddadzą, bo on jest juz stary i nie przyzwyczai sie do nowego miejsca itp itd na zlosc mi robia po prostu:placz:

Ehhh mam nadzieje ze jakos sobie to wszystko ulozysz...

zaraz Ci podam linki do stron tych hodowli :loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):

Mój tato też mi nie oddał drugiego psa :cool1: więc ja miałam jednego i on miał jednego ... ja wynalazłam Lalke ,a tacie Tomasza i mieliśmy po dwa :evil_lol: on ma nadal dwa ,a ja nie mam dwóch :p

Posted

mialam czekac z wizyta u weta do poniedzialku tak jak bylismy umowieni na kontrole, ale Tim ma kleszcza...nie bede czekac i jade dzis...w sumie to moja wina, on jest regularnie co 3miesiace odpchlany plynem od pchel i kleszczy...na wszelki wypadek...ale na pchly to dziala owszem 3 miesiace a na kleszcze 6-8tygodni...a ja o tym nie pomyslalam...a teraz mieszkamy przeciez na wsi:( ale jestem durna:(

Posted

bylismy u weta...ale innego, bo nasz niedostepny dzis a z kleszczem do poniedzialku czekac nie chcialam...
niestety wet sie spoznial, wiec musielismy na niego poczekac troche...
wiec lazilismy po terenie lecznicy...
Tim lapal juz stresa...on tak samo jak ja nie lubi czekac, lubi przyjechac szybko zalatwic sprawe i miec to z glowy bez zbednego przeciagania w czasie

w rogu placu zrobilam takie fotki...tak wyszly jakby byl w klatce...nie wyobrazam sobie ze moj Tim moglby byc w schronie ...a tyle wyzlow sie tam męczy:shake:

nawet minka mu taka smutna wyszla:(

...i nagle uslyszal strzaly...

Posted

i oczywiscie moj mysliwski pies przyciagnal mnie do samochodu, bo przeciez strzaly są taaaaakie straszne, ze trzeba sie kryc:diabloti:

po chwili jednak doszedl do wniosku, ze w bagazniku tez jest malo bezpieczny, wiec przesiadl sie do tylu...bylo mi go szkoda wiec mu pozwolilam a pozniej czyscilam fotele i szybe:diabloti:

kolejne z serii "mysle, wiec jestem" :

Posted

a i jeszcze jedno...tak tak moje drogie Tim ma KOLCZATKE :)
i mozecie mnie teraz zlinczowac a ja i tak bede z nia chodzic...mowcie sobie co chcecie...
wiadomosc z dnia dzisiejszego rodzice zaczeli ze mna rozmowe, ze moze zalozylabym hodowle z prawdziwego zdarzenia , bo skoro juz musze sie tym zajmowac to przynajmniej jakis dochod bym z tego miala...i co wy na to?
Oni mysla ze to jest dochodowe hahaha!!

Posted

Niki-lidka napisał(a):
mialam czekac z wizyta u weta do poniedzialku tak jak bylismy umowieni na kontrole, ale Tim ma kleszcza...nie bede czekac i jade dzis...w sumie to moja wina, on jest regularnie co 3miesiace odpchlany plynem od pchel i kleszczy...na wszelki wypadek...ale na pchly to dziala owszem 3 miesiace a na kleszcze 6-8tygodni...a ja o tym nie pomyslalam...a teraz mieszkamy przeciez na wsi:( ale jestem durna:(

jak ja nie cierpie kleszczy:shake: panikuje jak nie wiem przez nie...

Niki-lidka napisał(a):
o ten CC w schronie jest taki z budowy jak Silver z tego drugiego linku...tylko czarny:)

Silver:loveu: Swietny jest...powinnam miec gdzies filmik z nim:roll:

Niki-lidka napisał(a):
o rany ...maja NIKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nio i co z tego??:cool3:

anetta napisał(a):

A jak juz o hodowlach mowa to poczytaj o Del Orte 8)

Nie polecam 8) Psy maja dobre i eksterierowo i pod wzgledem charakteru, socjalizowane itd ale....nio moge na PW napisac:roll:

Ehhh widok psa za kratami jest zawsze przykry:-(
Ostatnia fotka jest swietna:loveu: taki zapatrzony:loveu:

haha rodzice maja duze poczucie humoru:evil_lol::evil_lol:

Posted

dawaj mi tutaj PW:diabloti:
ostatnia fotka to ktora, bo wlasnie dorzucilam kilka:eviltong:
a rodzice nie maja ani poczucia humoru ani pojecia o czym mowili...chyba im o pseudohodowle chodzilo:shake: po moim trupie!!!!!!!!!!!!!

Posted

Niki-lidka napisał(a):
dawaj mi tutaj PW:diabloti:
ostatnia fotka to ktora, bo wlasnie dorzucilam kilka:eviltong:
a rodzice nie maja ani poczucia humoru ani pojecia o czym mowili...chyba im o pseudohodowle chodzilo:shake: po moim trupie!!!!!!!!!!!!!

Zara podesle;)

Nio ta co siedzi w samochodzie i taki zapatrzony jest gdzies:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja tez nie wiem jak to wyglada w Polsce, niczego sie nie moglam dowiedziec:shake: myslalam ze moze jakas pomoc w szkole, podpatrywalabym chociaz...ale jedyna blisko jest w lublinie....ale oni nie sa zbyt chetni:shake:przynajmniej nie bylo w zeszlym roku...moze teraz sie cos zmienilo:)
jakbys sie dowiedziala czegokolwiek o jakichkolwiek kursach w tym zakresie to daj znac:)
Tak wpadłam, przeglądając, na 32 stronę i nie wiem czy temat jeszcze aktualny (bo na razie przeglądam galerię wyrywkowo), ale jeśli tak to zaglądnij tu: http://www.alteri.pl/Kursy_instruktorskie/index.html