Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
Danke :) i tak jak cos to teraz go nie ciacham potem... teraz dam rodzica troche pozyc ;) potem tatuaz i ciachanie ;]

ja bym cieła juz, im szybciej tym lepiej....ale z rodzicami to wieczny problem jest...chcialam wziasc wyzelke na tymczas"(ona jest chudziutka, krociutka siersc a na dworze co raz zimniej)...jaka wojna sie o to zrobila, myslalam, ze mnie z domu wyrzuca...teraz sie mijamy w domu:shake::angryy:

Posted

seria : "ciiiii bo Timo spiiii"

tutaj nic nie widac, trzeba uruchomic wyobraznie:cool3:

a dla tych, ktorzy mają problemy z wyobraźnią uruchomiłam flesz:diabloti:

to zdjecie ze spanka po jedzonku, wiec Tim ma zalepioną brode:)

Posted

diabelkowa napisał(a):
ta sunia CAO sliczna bierz ja bierz! i ten szczenior lisi... mam do liskow slabosc:loveu:

no wiem, ze jest sliczna le co z tego jak moja rodzina boi sie "mordercow":shake:
a do liskow ja tez mam slabosc:loveu:

Vectra napisał(a):
ale wiecie co , z tą kastracja to wcale nie jest że się pies zmienia :diabloti:
Kano nie zmienił się nic ,a nic - nadal jest dziarski i samczy

bo za stary byl jak go cielas:eviltong:
im pozniej sie psa kastruje tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze to wplynie na zachowanie psa...najlepiej jak jet mlody roczek, 2 gora 3:lol:

Posted

Mnie sie w sumie podoba charakterek lolka ma identyczny jak moj: mimo malego wzrostu zadziorny waleczny uparty mily jak cos chce slodki i kochany:loveu: w sumie jak juz bede brac suuuuuczke to on juz bedzie stary pewno a i tak bede ja sterylkowac i potem i tak wystawiac mozna a szczeniakow nie chce :)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
no wiem, ze jest sliczna le co z tego jak moja rodzina boi sie "mordercow":shake:
a do liskow ja tez mam slabosc:loveu:

Nio to nie bede mogla wpasc na kawke do Ciebie z Furia:placz: przeciez to pies morderca:placz:

Vectra suka musi miec szczeniaczki, musi sie spelnic jako matka...jesli jej odbierzemy taka mozliwosc popadnie w depresje i bedzie nieszczesliwa do konca zycia:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Diabełkowa , to nie wiesz że sucka raz w życiu musi mieć szczeniaczki ? :evilbat:

furciaczek napisał(a):
Nio to nie bede mogla wpasc na kawke do Ciebie z Furia:placz: przeciez to pies morderca:placz:

Vectra suka musi miec szczeniaczki, musi sie spelnic jako matka...jesli jej odbierzemy taka mozliwosc popadnie w depresje i bedzie nieszczesliwa do konca zycia:diabloti:

przepraszam ze taka zacofana jestem:placz: macie racje to przeciez dla jej zdrowia ,,, szczeniaki odda sie do schroniska i po sprawie nie ?:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
przepraszam ze taka zacofana jestem:placz: macie racje to przeciez dla jej zdrowia ,,, szczeniaki odda sie do schroniska i po sprawie nie ?:evil_lol:

no baa...albo wysle sie je do niemiec:diabloti:

furciaczek napisał(a):

koffana zanim Ty do mnie przyjedziesz, to ja juz bede osobno mieszkac i wtedy to u mnie cala sfora mordercow bedzie...takich CAO i CC:diabloti:

Vectra napisał(a):
szczeniaczki kundelki moment się rozejdą , bo kundelki mniej sikają :evilbat:

hahahha:cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
szczeniaczki kundelki moment się rozejdą , bo kundelki mniej sikają :evilbat:

Tak maja to wrodzone i nie trzeba ich wcale uczyc czystosci:evil_lol:

Niki-lidka napisał(a):
no baa...albo wysle sie je do niemiec:diabloti:

koffana zanim Ty do mnie przyjedziesz, to ja juz bede osobno mieszkac i wtedy to u mnie cala sfora mordercow bedzie...takich CAO i CC:diabloti:
hahahha:cool3:

Wyprowadzasz sie za tydzien:crazyeye::diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
nie zartuj tak nie rob nadzieji blondynce, ze przy okiazji tej wizyty przyjedziesz, ja wiem ze dopiero za rok:eviltong::-(:diabloti:

Nie to nie:cool1::eviltong:

Kobito jakie masz plany na sylwestra:cool3:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a kiedy wracasz do londynu? moze sie jeszcze nie miniemy?:cool3:

Dokladnych dat nie znam jeszcze:roll: do Pl jedziemy kolo 20 grudnia, posiedzimy u rodzicow a na sylwka planujemy gdzie pojechac...jakies takie fajne miejsce gdzie z piesami da rade:loveu: i tak sobie kombinowalam czy Ty przypadkiem nie masz ochoty na jakiegos dogo sylwestra:cool3:
ja to bym w gory z checia pojechala:loveu::loveu: sylwester w gorach to jest cos:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dokladnych dat nie znam jeszcze:roll: do Pl jedziemy kolo 20 grudnia, posiedzimy u rodzicow a na sylwka planujemy gdzie pojechac...jakies takie fajne miejsce gdzie z piesami da rade:loveu: i tak sobie kombinowalam czy Ty przypadkiem nie masz ochoty na jakiegos dogo sylwestra:cool3:
ja to bym w gory z checia pojechala:loveu::loveu: sylwester w gorach to jest cos:loveu:

jak mi londek nie wypali to napewno bede miec wolny wieczor wtedy:diabloti:...ale moj Tim zostanie, bo sie z Prezesem zjedzą...chyba ze bede miec juz jakiegos morderce to sobie wezme ze soba(a planuje sunke):lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
jak mi londek nie wypali to napewno bede miec wolny wieczor wtedy:diabloti:...ale moj Tim zostanie, bo sie z Prezesem zjedzą...chyba ze bede miec juz jakiegos morderce to sobie wezme ze soba(a planuje sunke):lol:

nio wlasnie szkoda ze te nasz piesy moga sie nie polubic:shake:
To daj znac czy Ci wypali czy nie, moze uda sie cos zorganizowac:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
nio wlasnie szkoda ze te nasz piesy moga sie nie polubic:shake:
To daj znac czy Ci wypali czy nie, moze uda sie cos zorganizowac:loveu:

koffanie...wlasnie wnerwili mnie rodzice na maksa...wyprowadzam sie po swietach z domu a przed swietami sprowadzam sobie sunke...prawdopodobnie zainwestuje w mloda CC, no chyba ze znalazlabym cos w schronach bardzo lagodnego (zalezy mi zeby z timem nie bylo atrakcji a on tylko bardzo ulegle akceptuje) i morderca sie nazywajacego:diabloti:
kolega mnie tutaj urabia zebym przygarnela za miesiac labradora...z nim to sie twoje fufle dogadaja napewno:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
koffanie...wlasnie wnerwili mnie rodzice na maksa...wyprowadzam sie po swietach z domu a przed swietami sprowadzam sobie sunke...prawdopodobnie zainwestuje w mloda CC, no chyba ze znalazlabym cos w schronach bardzo lagodnego (zalezy mi zeby z timem nie bylo atrakcji a on tylko bardzo ulegle akceptuje) i morderca sie nazywajacego:diabloti:
kolega mnie tutaj urabia zebym przygarnela za miesiac labradora...z nim to sie twoje fufle dogadaja napewno:diabloti:

A cc z jakiej hodowli:cool3:

Zobaczysz ze jak sie wyprowadzisz to relacje z rodzicami sie polepsza... przynajmniej tak u mnie bylo:roll: