diabelkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Danke :) i tak jak cos to teraz go nie ciacham potem... teraz dam rodzica troche pozyc ;) potem tatuaz i ciachanie ;] Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):Danke :) i tak jak cos to teraz go nie ciacham potem... teraz dam rodzica troche pozyc ;) potem tatuaz i ciachanie ;] ja bym cieła juz, im szybciej tym lepiej....ale z rodzicami to wieczny problem jest...chcialam wziasc wyzelke na tymczas"(ona jest chudziutka, krociutka siersc a na dworze co raz zimniej)...jaka wojna sie o to zrobila, myslalam, ze mnie z domu wyrzuca...teraz sie mijamy w domu:shake::angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 seria : "ciiiii bo Timo spiiii" tutaj nic nie widac, trzeba uruchomic wyobraznie:cool3: a dla tych, ktorzy mają problemy z wyobraźnią uruchomiłam flesz:diabloti: to zdjecie ze spanka po jedzonku, wiec Tim ma zalepioną brode:) Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ta sunia CAO sliczna bierz ja bierz! i ten szczenior lisi... mam do liskow slabosc:loveu: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ale wiecie co , z tą kastracja to wcale nie jest że się pies zmienia :diabloti: Kano nie zmienił się nic ,a nic - nadal jest dziarski i samczy Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):ta sunia CAO sliczna bierz ja bierz! i ten szczenior lisi... mam do liskow slabosc:loveu: no wiem, ze jest sliczna le co z tego jak moja rodzina boi sie "mordercow":shake: a do liskow ja tez mam slabosc:loveu: Vectra napisał(a):ale wiecie co , z tą kastracja to wcale nie jest że się pies zmienia :diabloti: Kano nie zmienił się nic ,a nic - nadal jest dziarski i samczy bo za stary byl jak go cielas:eviltong: im pozniej sie psa kastruje tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze to wplynie na zachowanie psa...najlepiej jak jet mlody roczek, 2 gora 3:lol: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mnie sie w sumie podoba charakterek lolka ma identyczny jak moj: mimo malego wzrostu zadziorny waleczny uparty mily jak cos chce slodki i kochany:loveu: w sumie jak juz bede brac suuuuuczke to on juz bedzie stary pewno a i tak bede ja sterylkowac i potem i tak wystawiac mozna a szczeniakow nie chce :) Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Diabełkowa , to nie wiesz że sucka raz w życiu musi mieć szczeniaczki ? :evilbat: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):no wiem, ze jest sliczna le co z tego jak moja rodzina boi sie "mordercow":shake: a do liskow ja tez mam slabosc:loveu: Nio to nie bede mogla wpasc na kawke do Ciebie z Furia:placz: przeciez to pies morderca:placz: Vectra suka musi miec szczeniaczki, musi sie spelnic jako matka...jesli jej odbierzemy taka mozliwosc popadnie w depresje i bedzie nieszczesliwa do konca zycia:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Vectra napisał(a):Diabełkowa , to nie wiesz że sucka raz w życiu musi mieć szczeniaczki ? :evilbat: furciaczek napisał(a):Nio to nie bede mogla wpasc na kawke do Ciebie z Furia:placz: przeciez to pies morderca:placz: Vectra suka musi miec szczeniaczki, musi sie spelnic jako matka...jesli jej odbierzemy taka mozliwosc popadnie w depresje i bedzie nieszczesliwa do konca zycia:diabloti: przepraszam ze taka zacofana jestem:placz: macie racje to przeciez dla jej zdrowia ,,, szczeniaki odda sie do schroniska i po sprawie nie ?:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 szczeniaczki kundelki moment się rozejdą , bo kundelki mniej sikają :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):przepraszam ze taka zacofana jestem:placz: macie racje to przeciez dla jej zdrowia ,,, szczeniaki odda sie do schroniska i po sprawie nie ?:evil_lol: no baa...albo wysle sie je do niemiec:diabloti: furciaczek napisał(a):Nio to nie bede mogla wpasc na kawke do Ciebie z Furia:placz: przeciez to pies morderca:placz: koffana zanim Ty do mnie przyjedziesz, to ja juz bede osobno mieszkac i wtedy to u mnie cala sfora mordercow bedzie...takich CAO i CC:diabloti: Vectra napisał(a):szczeniaczki kundelki moment się rozejdą , bo kundelki mniej sikają :evilbat: hahahha:cool3: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 przeczytaj :diabloti: Kundel siusia mniej... bez komentarza Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Vectra napisał(a):szczeniaczki kundelki moment się rozejdą , bo kundelki mniej sikają :evilbat: Tak maja to wrodzone i nie trzeba ich wcale uczyc czystosci:evil_lol: Niki-lidka napisał(a):no baa...albo wysle sie je do niemiec:diabloti: koffana zanim Ty do mnie przyjedziesz, to ja juz bede osobno mieszkac i wtedy to u mnie cala sfora mordercow bedzie...takich CAO i CC:diabloti: hahahha:cool3: Wyprowadzasz sie za tydzien:crazyeye::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a): Wyprowadzasz sie za tydzien:crazyeye::diabloti: nie zartuj tak nie rob nadzieji blondynce, ze przy okiazji tej wizyty przyjedziesz, ja wiem ze dopiero za rok:eviltong::-(:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie zartuj tak nie rob nadzieji blondynce, ze przy okiazji tej wizyty przyjedziesz, ja wiem ze dopiero za rok:eviltong::-(:diabloti: Nie to nie:cool1::eviltong: Kobito jakie masz plany na sylwestra:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a): Kobito jakie masz plany na sylwestra:cool3: zastanawiam sie nad londynem:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):zastanawiam sie nad londynem:diabloti: UUU to lipa bo ja sylwestra w Pl spedzam:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a):UUU to lipa bo ja sylwestra w Pl spedzam:diabloti: a kiedy wracasz do londynu? moze sie jeszcze nie miniemy?:cool3: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):a kiedy wracasz do londynu? moze sie jeszcze nie miniemy?:cool3: Dokladnych dat nie znam jeszcze:roll: do Pl jedziemy kolo 20 grudnia, posiedzimy u rodzicow a na sylwka planujemy gdzie pojechac...jakies takie fajne miejsce gdzie z piesami da rade:loveu: i tak sobie kombinowalam czy Ty przypadkiem nie masz ochoty na jakiegos dogo sylwestra:cool3: ja to bym w gory z checia pojechala:loveu::loveu: sylwester w gorach to jest cos:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a):Dokladnych dat nie znam jeszcze:roll: do Pl jedziemy kolo 20 grudnia, posiedzimy u rodzicow a na sylwka planujemy gdzie pojechac...jakies takie fajne miejsce gdzie z piesami da rade:loveu: i tak sobie kombinowalam czy Ty przypadkiem nie masz ochoty na jakiegos dogo sylwestra:cool3: ja to bym w gory z checia pojechala:loveu::loveu: sylwester w gorach to jest cos:loveu: jak mi londek nie wypali to napewno bede miec wolny wieczor wtedy:diabloti:...ale moj Tim zostanie, bo sie z Prezesem zjedzą...chyba ze bede miec juz jakiegos morderce to sobie wezme ze soba(a planuje sunke):lol: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):jak mi londek nie wypali to napewno bede miec wolny wieczor wtedy:diabloti:...ale moj Tim zostanie, bo sie z Prezesem zjedzą...chyba ze bede miec juz jakiegos morderce to sobie wezme ze soba(a planuje sunke):lol: nio wlasnie szkoda ze te nasz piesy moga sie nie polubic:shake: To daj znac czy Ci wypali czy nie, moze uda sie cos zorganizowac:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 furciaczek napisał(a):nio wlasnie szkoda ze te nasz piesy moga sie nie polubic:shake: To daj znac czy Ci wypali czy nie, moze uda sie cos zorganizowac:loveu: koffanie...wlasnie wnerwili mnie rodzice na maksa...wyprowadzam sie po swietach z domu a przed swietami sprowadzam sobie sunke...prawdopodobnie zainwestuje w mloda CC, no chyba ze znalazlabym cos w schronach bardzo lagodnego (zalezy mi zeby z timem nie bylo atrakcji a on tylko bardzo ulegle akceptuje) i morderca sie nazywajacego:diabloti: kolega mnie tutaj urabia zebym przygarnela za miesiac labradora...z nim to sie twoje fufle dogadaja napewno:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki-lidka napisał(a):koffanie...wlasnie wnerwili mnie rodzice na maksa...wyprowadzam sie po swietach z domu a przed swietami sprowadzam sobie sunke...prawdopodobnie zainwestuje w mloda CC, no chyba ze znalazlabym cos w schronach bardzo lagodnego (zalezy mi zeby z timem nie bylo atrakcji a on tylko bardzo ulegle akceptuje) i morderca sie nazywajacego:diabloti: kolega mnie tutaj urabia zebym przygarnela za miesiac labradora...z nim to sie twoje fufle dogadaja napewno:diabloti: A cc z jakiej hodowli:cool3: Zobaczysz ze jak sie wyprowadzisz to relacje z rodzicami sie polepsza... przynajmniej tak u mnie bylo:roll: Quote
Recommended Posts