furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Niki-lidka napisał(a):no pewnie po mnie...mnie tez przekupuja...batoniki mi przywoza, ciasteczka:diabloti: hehe tak wlasnie myslalam:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 obiecalam fotki...ale jak ja mam niby zrobic te fotki jak lyzew spi...i tylko patrzy na mnie spod oka, czemu ja jemu przszkadzam...nie wiem jak inni , ale ja sie boje budzic:evil_lol: jeszcze jedno lekko ocenzurowane, czyli "solar" Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jakie spojzenie:evil_lol: To cenzura i na dogo dotarla juz:diabloti::lol: Jak tam Ci dzisiaj dzionek minal:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):jakie spojzenie:evil_lol: To cenzura i na dogo dotarla juz:diabloti::lol: Jak tam Ci dzisiaj dzionek minal:cool3: a no dotarla dotarla...dzien dzis strasznie szybki najpierw a potem melancholijny..taki sklaniajacy do refleksji... jakis dolek czy cos sie pojawil przy okazji...:shake: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bo ja mam zawsze psie ciacha w kieszeni:diabloti: Niki co dzis jadlas ? :) Jak sie czujesZ? Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 diabelkowa napisał(a): Niki co dzis jadlas ? :) Jak sie czujesZ? troszke dzis zjadlam....troche ryzu z sosem wymęczylam....ale czuje sie zle...chyba sie zaczelo to glodzenie odbijac na samopoczuciu...sil brak, w glowie sie kreci, kregoslup wysiada, miesnie...wszystko......glowa po prostu pęka:shake: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 to z oslabienia i braku witamin musisz teraz szczegolnie dbac o siebie :) Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dogo mi znowu wariuje:angryy: Niki Ty spadaj do wyra ale to juz:mad: i blagam Cie postaraj sie jesc wiecej...witaminki jakies biezesz?? i sokow duzo pij Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):dogo mi znowu wariuje:angryy: mi tak samo swiruje...zaczyna mnie irytowac:angryy: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):mi tak samo swiruje...zaczyna mnie irytowac:angryy: ehhh jak tak dalej pojdzie to kompa przez okno wyrzuce:angryy::shake: Dotarlo do Twojej blond glowki to co napisalam wczesniej:mad:? Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a): Dotarlo do Twojej blond glowki to co napisalam wczesniej:mad:? ja nie wiem o co Tobie chodzi:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja nie wiem o co Tobie chodzi:eviltong::diabloti::diabloti: A jak Ci przywale w ten goopi leb to sie dowiesz??:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):A jak Ci przywale w ten goopi leb to sie dowiesz??:diabloti: sprawdzmy:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):sprawdzmy:diabloti::diabloti::diabloti: :olympic::2gunfire::-x:snipersm::evil: jak nie pomaga to powtorze ta terapie w realu:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a)::olympic::2gunfire::-x:snipersm::evil: jak nie pomaga to powtorze ta terapie w realu:diabloti: hmmm cos mi swita...cos mowilas...yyy...cos o spaniu? Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):hmmm cos mi swita...cos mowilas...yyy...cos o spaniu? jakie spanie o czym Ty gadasz:shake::evil_lol: Zainwestuj w soki i witaminki:loveu: i odpoczywaj wiecej:p Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):jakie spanie o czym Ty gadasz:shake::evil_lol: Zainwestuj w soki i witaminki:loveu: i odpoczywaj wiecej:p wlasnie tak mi sie jakos wydawalo, ze Ty o spaniu to ty nie moglas mowic...zreszta ja nie wiem co to jest, wiec mowienie mi o tym mija sie z celem:diabloti: a witaminki (cala garsc doslownie) i soczki i owoce juz są...odpoczywac bede jednak po smierci, do tego mnie nic nie zmusi ani nikt:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):wlasnie tak mi sie jakos wydawalo, ze Ty o spaniu to ty nie moglas mowic...zreszta ja nie wiem co to jest, wiec mowienie mi o tym mija sie z celem:diabloti: a witaminki (cala garsc doslownie) i soczki i owoce juz są...odpoczywac bede jednak po smierci, do tego mnie nic nie zmusi ani nikt:diabloti: Dobrze ze sie faszerujesz witaminkami:loveu: a jak nie zwolnisz tempa i sie nie zrelaksujesz to na ten "odpoczynek" dlugo czekac nie bedziesz...tak wiec wez sie za siebie kobieto... Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):Dobrze ze sie faszerujesz witaminkami:loveu: a jak nie zwolnisz tempa i sie nie zrelaksujesz to na ten "odpoczynek" dlugo czekac nie bedziesz...tak wiec wez sie za siebie kobieto... jutrio w ramach relaksu jade do dentysty:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):jutrio w ramach relaksu jade do dentysty:eviltong: hehe nie zazdroszcze:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 furciaczek napisał(a):hehe nie zazdroszcze:evil_lol: ja sie raczej nie boje, gorzej z moim kolega(on sie boi panicznie) z ktorym wlasnie jade zeby go potrzymac za raczke...a raczej sie posmiac z niego:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja sie raczej nie boje, gorzej z moim kolega(on sie boi panicznie) z ktorym wlasnie jade zeby go potrzymac za raczke...a raczej sie posmiac z niego:evil_lol: a to o to chodzi:evil_lol: Nio to w tym wypadku chyba zazdroszcze:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 bylam dzis u dentysty z kolega...smiesznie jest sie patrzec jak favet sie boi:evil_lol::evil_lol: Tim dzis spi...chyba dotrzymuje mi towrzystwa w zlym samopoczuciu i tez postanowil ze bedzie lezal i umieral:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 a to z wczoraj...nocne ufo:diabloti: Tim to bardzo powazny gosc:cool1: Quote
Recommended Posts