Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiecalam fotki...ale jak ja mam niby zrobic te fotki jak lyzew spi...i tylko patrzy na mnie spod oka, czemu ja jemu przszkadzam...nie wiem jak inni , ale ja sie boje budzic:evil_lol:

jeszcze jedno lekko ocenzurowane, czyli "solar"

Posted

furciaczek napisał(a):
jakie spojzenie:evil_lol:

To cenzura i na dogo dotarla juz:diabloti::lol:

Jak tam Ci dzisiaj dzionek minal:cool3:

a no dotarla dotarla...dzien dzis strasznie szybki najpierw a potem melancholijny..taki sklaniajacy do refleksji...
jakis dolek czy cos sie pojawil przy okazji...:shake:

Posted

diabelkowa napisał(a):

Niki co dzis jadlas ? :) Jak sie czujesZ?

troszke dzis zjadlam....troche ryzu z sosem wymęczylam....ale czuje sie zle...chyba sie zaczelo to glodzenie odbijac na samopoczuciu...sil brak, w glowie sie kreci, kregoslup wysiada, miesnie...wszystko......glowa po prostu pęka:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
mi tak samo swiruje...zaczyna mnie irytowac:angryy:

ehhh jak tak dalej pojdzie to kompa przez okno wyrzuce:angryy::shake:

Dotarlo do Twojej blond glowki to co napisalam wczesniej:mad:?

Posted

furciaczek napisał(a):
jakie spanie o czym Ty gadasz:shake::evil_lol:

Zainwestuj w soki i witaminki:loveu: i odpoczywaj wiecej:p

wlasnie tak mi sie jakos wydawalo, ze Ty o spaniu to ty nie moglas mowic...zreszta ja nie wiem co to jest, wiec mowienie mi o tym mija sie z celem:diabloti:
a witaminki (cala garsc doslownie) i soczki i owoce juz są...odpoczywac bede jednak po smierci, do tego mnie nic nie zmusi ani nikt:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
wlasnie tak mi sie jakos wydawalo, ze Ty o spaniu to ty nie moglas mowic...zreszta ja nie wiem co to jest, wiec mowienie mi o tym mija sie z celem:diabloti:
a witaminki (cala garsc doslownie) i soczki i owoce juz są...odpoczywac bede jednak po smierci, do tego mnie nic nie zmusi ani nikt:diabloti:

Dobrze ze sie faszerujesz witaminkami:loveu:
a jak nie zwolnisz tempa i sie nie zrelaksujesz to na ten "odpoczynek" dlugo czekac nie bedziesz...tak wiec wez sie za siebie kobieto...

Posted

furciaczek napisał(a):
Dobrze ze sie faszerujesz witaminkami:loveu:
a jak nie zwolnisz tempa i sie nie zrelaksujesz to na ten "odpoczynek" dlugo czekac nie bedziesz...tak wiec wez sie za siebie kobieto...

jutrio w ramach relaksu jade do dentysty:eviltong:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja sie raczej nie boje, gorzej z moim kolega(on sie boi panicznie) z ktorym wlasnie jade zeby go potrzymac za raczke...a raczej sie posmiac z niego:evil_lol:

a to o to chodzi:evil_lol: Nio to w tym wypadku chyba zazdroszcze:lol: