Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Bo TZ to ta moja dobra polowa:evil_lol: i dlatego wytrzymuje:lol:

aaaaaha...to ja tes musze znalezc ta swoja dobra polowe to wtedy taki TZ wytrzyma?
...oj ze mna juz nikt nier wytrzyma...no dobra...ja nikogo innego nie chce, a tego co chce nie moge miec, wiec jestes skazana na mnie:diabloti::evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
aaaaaha...to ja tes musze znalezc ta swoja dobra polowe to wtedy taki TZ wytrzyma?
...oj ze mna juz nikt nier wytrzyma...no dobra...ja nikogo innego nie chce, a tego co chce nie moge miec, wiec jestes skazana na mnie:diabloti::evil_lol:

Plakac nie bede:eviltong:

Nio jak znajdziesz ta dobra polowe to wytrzyma, wkoncu dobra jest i potrafi wybaczyc spora ilosc przytarganych do domu zwierzatek i to ze nic innego sie nie liczy:loveu:

zobaczysz jeszcze sie jakis TZ przypaleta do Ciebie:loveu: ale najpierw bede musiala go sprawdzic czy aby napewno zasloguje:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):

zobaczysz jeszcze sie jakis TZ przypaleta do Ciebie:loveu: ale najpierw bede musiala go sprawdzic czy aby napewno zasloguje:diabloti:

a sprawdzaj go sobie siostro...z rodzenstwiem sie trzeba dzielic:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a sprawdzaj go sobie siostro...z rodzenstwiem sie trzeba dzielic:diabloti:

Motto mojego szwagra:
Co w rodzinie to nie zginie:evil_lol:
i po tych slowach zawsze sie do mnie przyklejal:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
A jak tam sie czujesz?? co zjadlas dzisiaj:mad::cool3:

czuje sie fizycznie srednio, psychicznie slabo...ale to nei minie tak szybko...wz zwiazku z tym bede musiala spadac zaraz bo niestety kazali mi wypoczywac:roll: ciekawe tylko jak wylaczyc myslenie:roll:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
czuje sie fizycznie srednio, psychicznie slabo...ale to nei minie tak szybko...wz zwiazku z tym bede musiala spadac zaraz bo niestety kazali mi wypoczywac:roll: ciekawe tylko jak wylaczyc myslenie:roll:

Nie odpowiedzialas na moje pytanie:diabloti: CO ZJADLAS DZISIAJ:mad:

i cos ci sie pomylilo:shake: jestes blondynka a blondynki nie mysla:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie odpowiedzialas na moje pytanie:diabloti: CO ZJADLAS DZISIAJ:mad:

i cos ci sie pomylilo:shake: jestes blondynka a blondynki nie mysla:evil_lol:

oj no nie mysla...no to musze wylaczyc to takie przeskakiwanie ekranikow z filmikami w glowie:evil_lol:
a co ja zjadlam...dwa rogaliki z czekolada i serek wiejski z pomidorem i wedlina...i duuuzo herbatki wypilam:eviltong:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
oj no nie mysla...no to musze wylaczyc to takie przeskakiwanie ekranikow z filmikami w glowie:evil_lol:
a co ja zjadlam...dwa rogaliki z czekolada i serek wiejski z pomidorem i wedlina...i duuuzo herbatki wypilam:eviltong:

wow mam nadzieje ze sie nie przejadlas:roll:
ale ciesze sie ze chociaz cos wszamalas:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
wow mam nadzieje ze sie nie przejadlas:roll:
ale ciesze sie ze chociaz cos wszamalas:loveu:

a i jeszcze batonika...kolega mu kupil batonika...glupio mi blo nie zjecs wiec zjadlam, ale mnie zamdlilo:roll:
spadam za chwilke...musze:placz:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a i jeszcze batonika...kolega mu kupil batonika...glupio mi blo nie zjecs wiec zjadlam, ale mnie zamdlilo:roll:
spadam za chwilke...musze:placz:

lepiej bys jakiegos owoca czy cos zjadla:roll: nastepnym razem powiedz ze wolisz pomaranczka albo cos:p

spadaj juz...mam Cie na dzisiaj dosyc:eviltong:

Dobranoc:loveu: Mizianko dla lyzwa:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
lepiej byc jakiegos owoca czy cos zjadla:roll: nastepnym razem powiedz ze wolisz pomaranczka albo cos:p

spadaj juz...mam Cie na dzisiaj dosyc:eviltong:

Dobranoc:loveu: Mizianko dla lyzwa:loveu:

ide sobie juz ide...tylko maila musze wyslac...dostalam wiadomosc od fundacji pomorskiej pomagajaceh rottkom:) sumieszca zamojskie rottki na strone i chca moje zdjecie wykorzystac dla siebie bo bardzo im sie spodobalo:loveu:...a co tam, dam wsystko, wszystko aby tylko psom pomoc...a tą sunie rottke to ja kocham i juz:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ide sobie juz ide...tylko maila musze wyslac...dostalam wiadomosc od fundacji pomorskiej pomagajaceh rottkom:) sumieszca zamojskie rottki na strone i chca moje zdjecie wykorzystac dla siebie bo bardzo im sie spodobalo:loveu:...a co tam, dam wsystko, wszystko aby tylko psom pomoc...a tą sunie rottke to ja kocham i juz:)

Super ze bedzie na stronie:loveu::multi:

w sprawie CC cisza:-( myslisz ze warto by bylo mu watek na dogo zalozyc?? troche sie boje pseudohodowcow, podobno wielu wlasnie na dogo szuka materialu genetycznego:angryy:

Posted

furciaczek napisał(a):

w sprawie CC cisza:-( myslisz ze warto by bylo mu watek na dogo zalozyc?? troche sie boje pseudohodowcow, podobno wielu wlasnie na dogo szuka materialu genetycznego:angryy:

nie wiem...ja mam zarezerwowana na siebie wyzelke i nie wiem co z nia zrobic...wstyd sie w schronie pokazac teraz i odrezerwowac:shake:
gdybym ją wyciągnela, to moglabym wziasc CC na siebie i umowic sie ze gdyby ktos go chical to niech dzwoni do mnie, czy to aktulane bo ja tez szukam domu wiec maialambym mozliwosc pogadania przynajmniej...ale narzzie mam wyzleke a wiecje mi nie dadza na siebie...bo oni i tak mi zarezerwowali sunie bo mialam juz pewny domek (ktory nie wypalil:angryy:) teraz nie wiem jak sie tam pokazac:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
nie wiem...ja mam zarezerwowana na siebie wyzelke i nie wiem co z nia zrobic...wstyd sie w schronie pokazac teraz i odrezerwowac:shake:
gdybym ją wyciągnela, to moglabym wziasc CC na siebie i umowic sie ze gdyby ktos go chical to niech dzwoni do mnie, czy to aktulane bo ja tez szukam domu wiec maialambym mozliwosc pogadania przynajmniej...ale narzzie mam wyzleke a wiecje mi nie dadza na siebie...bo oni i tak mi zarezerwowali sunie bo mialam juz pewny domek (ktory nie wypalil:angryy:) teraz nie wiem jak sie tam pokazac:shake:

ehhh ludzie to sa:angryy:
a wylalas wyzelke na strone lyzwow?? chyba taka jest...cos mi sie tak wydaje przynajmniej:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
ehhh ludzie to sa:angryy:
a wylalas wyzelke na strone lyzwow?? chyba taka jest...cos mi sie tak wydaje przynajmniej:roll:

ja juz nie wiem gdzie ona jest, ma allegro i nic:shake: ludzie dzwonia i potem cisza....:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja juz nie wiem gdzie ona jest, ma allegro i nic:shake: ludzie dzwonia i potem cisza....:shake:

ehhh mam nadzieje ze znajdzie sie jakis domek:loveu:

idz juz do wyra odpoczac:)

Posted

diabelkowa napisał(a):
Niki dawaj zdjecia mojego TImka :)))))

furciaczek napisał(a):
On nie jest Twoj tylko moj:diabloti:

on jest kazdego kto siedzi przy ciasta\kach...na stare lata zrobic sie przekupny:diabloti:
dzis zdjec nie bedzie bo wyszlam rano a wlasnie teraz wrocilam do domu...jutro postaram sie nadrobic...buziaczki dla wlascicielek Tima:loveu: