sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):Bo TZ to ta moja dobra polowa:evil_lol: i dlatego wytrzymuje:lol: aaaaaha...to ja tes musze znalezc ta swoja dobra polowe to wtedy taki TZ wytrzyma? ...oj ze mna juz nikt nier wytrzyma...no dobra...ja nikogo innego nie chce, a tego co chce nie moge miec, wiec jestes skazana na mnie:diabloti::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):aaaaaha...to ja tes musze znalezc ta swoja dobra polowe to wtedy taki TZ wytrzyma? ...oj ze mna juz nikt nier wytrzyma...no dobra...ja nikogo innego nie chce, a tego co chce nie moge miec, wiec jestes skazana na mnie:diabloti::evil_lol: Plakac nie bede:eviltong: Nio jak znajdziesz ta dobra polowe to wytrzyma, wkoncu dobra jest i potrafi wybaczyc spora ilosc przytarganych do domu zwierzatek i to ze nic innego sie nie liczy:loveu: zobaczysz jeszcze sie jakis TZ przypaleta do Ciebie:loveu: ale najpierw bede musiala go sprawdzic czy aby napewno zasloguje:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a): zobaczysz jeszcze sie jakis TZ przypaleta do Ciebie:loveu: ale najpierw bede musiala go sprawdzic czy aby napewno zasloguje:diabloti: a sprawdzaj go sobie siostro...z rodzenstwiem sie trzeba dzielic:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):a sprawdzaj go sobie siostro...z rodzenstwiem sie trzeba dzielic:diabloti: Motto mojego szwagra: Co w rodzinie to nie zginie:evil_lol: i po tych slowach zawsze sie do mnie przyklejal:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):Motto mojego szwagra: Co w rodzinie to nie zginie:evil_lol: i po tych slowach zawsze sie do mnie przyklejal:evil_lol: hyhy fajny szwagier:evil_lol: a co na to Twoj TZ?:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):hyhy fajny szwagier:evil_lol: a co na to Twoj TZ?:diabloti: TZ nie uswiadomiony jeszcze:evil_lol: A jak tam sie czujesz?? co zjadlas dzisiaj:mad::cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):A jak tam sie czujesz?? co zjadlas dzisiaj:mad::cool3: czuje sie fizycznie srednio, psychicznie slabo...ale to nei minie tak szybko...wz zwiazku z tym bede musiala spadac zaraz bo niestety kazali mi wypoczywac:roll: ciekawe tylko jak wylaczyc myslenie:roll: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):czuje sie fizycznie srednio, psychicznie slabo...ale to nei minie tak szybko...wz zwiazku z tym bede musiala spadac zaraz bo niestety kazali mi wypoczywac:roll: ciekawe tylko jak wylaczyc myslenie:roll: Nie odpowiedzialas na moje pytanie:diabloti: CO ZJADLAS DZISIAJ:mad: i cos ci sie pomylilo:shake: jestes blondynka a blondynki nie mysla:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):Nie odpowiedzialas na moje pytanie:diabloti: CO ZJADLAS DZISIAJ:mad: i cos ci sie pomylilo:shake: jestes blondynka a blondynki nie mysla:evil_lol: oj no nie mysla...no to musze wylaczyc to takie przeskakiwanie ekranikow z filmikami w glowie:evil_lol: a co ja zjadlam...dwa rogaliki z czekolada i serek wiejski z pomidorem i wedlina...i duuuzo herbatki wypilam:eviltong: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):oj no nie mysla...no to musze wylaczyc to takie przeskakiwanie ekranikow z filmikami w glowie:evil_lol: a co ja zjadlam...dwa rogaliki z czekolada i serek wiejski z pomidorem i wedlina...i duuuzo herbatki wypilam:eviltong: wow mam nadzieje ze sie nie przejadlas:roll: ale ciesze sie ze chociaz cos wszamalas:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):wow mam nadzieje ze sie nie przejadlas:roll: ale ciesze sie ze chociaz cos wszamalas:loveu: a i jeszcze batonika...kolega mu kupil batonika...glupio mi blo nie zjecs wiec zjadlam, ale mnie zamdlilo:roll: spadam za chwilke...musze:placz: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):a i jeszcze batonika...kolega mu kupil batonika...glupio mi blo nie zjecs wiec zjadlam, ale mnie zamdlilo:roll: spadam za chwilke...musze:placz: lepiej bys jakiegos owoca czy cos zjadla:roll: nastepnym razem powiedz ze wolisz pomaranczka albo cos:p spadaj juz...mam Cie na dzisiaj dosyc:eviltong: Dobranoc:loveu: Mizianko dla lyzwa:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):lepiej byc jakiegos owoca czy cos zjadla:roll: nastepnym razem powiedz ze wolisz pomaranczka albo cos:p spadaj juz...mam Cie na dzisiaj dosyc:eviltong: Dobranoc:loveu: Mizianko dla lyzwa:loveu: ide sobie juz ide...tylko maila musze wyslac...dostalam wiadomosc od fundacji pomorskiej pomagajaceh rottkom:) sumieszca zamojskie rottki na strone i chca moje zdjecie wykorzystac dla siebie bo bardzo im sie spodobalo:loveu:...a co tam, dam wsystko, wszystko aby tylko psom pomoc...a tą sunie rottke to ja kocham i juz:) Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):ide sobie juz ide...tylko maila musze wyslac...dostalam wiadomosc od fundacji pomorskiej pomagajaceh rottkom:) sumieszca zamojskie rottki na strone i chca moje zdjecie wykorzystac dla siebie bo bardzo im sie spodobalo:loveu:...a co tam, dam wsystko, wszystko aby tylko psom pomoc...a tą sunie rottke to ja kocham i juz:) Super ze bedzie na stronie:loveu::multi: w sprawie CC cisza:-( myslisz ze warto by bylo mu watek na dogo zalozyc?? troche sie boje pseudohodowcow, podobno wielu wlasnie na dogo szuka materialu genetycznego:angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a): w sprawie CC cisza:-( myslisz ze warto by bylo mu watek na dogo zalozyc?? troche sie boje pseudohodowcow, podobno wielu wlasnie na dogo szuka materialu genetycznego:angryy: nie wiem...ja mam zarezerwowana na siebie wyzelke i nie wiem co z nia zrobic...wstyd sie w schronie pokazac teraz i odrezerwowac:shake: gdybym ją wyciągnela, to moglabym wziasc CC na siebie i umowic sie ze gdyby ktos go chical to niech dzwoni do mnie, czy to aktulane bo ja tez szukam domu wiec maialambym mozliwosc pogadania przynajmniej...ale narzzie mam wyzleke a wiecje mi nie dadza na siebie...bo oni i tak mi zarezerwowali sunie bo mialam juz pewny domek (ktory nie wypalil:angryy:) teraz nie wiem jak sie tam pokazac:shake: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie wiem...ja mam zarezerwowana na siebie wyzelke i nie wiem co z nia zrobic...wstyd sie w schronie pokazac teraz i odrezerwowac:shake: gdybym ją wyciągnela, to moglabym wziasc CC na siebie i umowic sie ze gdyby ktos go chical to niech dzwoni do mnie, czy to aktulane bo ja tez szukam domu wiec maialambym mozliwosc pogadania przynajmniej...ale narzzie mam wyzleke a wiecje mi nie dadza na siebie...bo oni i tak mi zarezerwowali sunie bo mialam juz pewny domek (ktory nie wypalil:angryy:) teraz nie wiem jak sie tam pokazac:shake: ehhh ludzie to sa:angryy: a wylalas wyzelke na strone lyzwow?? chyba taka jest...cos mi sie tak wydaje przynajmniej:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):ehhh ludzie to sa:angryy: a wylalas wyzelke na strone lyzwow?? chyba taka jest...cos mi sie tak wydaje przynajmniej:roll: ja juz nie wiem gdzie ona jest, ma allegro i nic:shake: ludzie dzwonia i potem cisza....:shake: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja juz nie wiem gdzie ona jest, ma allegro i nic:shake: ludzie dzwonia i potem cisza....:shake: ehhh mam nadzieje ze znajdzie sie jakis domek:loveu: idz juz do wyra odpoczac:) Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Niki dawaj zdjecia mojego TImka :))))) Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki dawaj zdjecia mojego TImka :))))) On nie jest Twoj tylko moj:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki dawaj zdjecia mojego TImka :))))) furciaczek napisał(a):On nie jest Twoj tylko moj:diabloti: on jest kazdego kto siedzi przy ciasta\kach...na stare lata zrobic sie przekupny:diabloti: dzis zdjec nie bedzie bo wyszlam rano a wlasnie teraz wrocilam do domu...jutro postaram sie nadrobic...buziaczki dla wlascicielek Tima:loveu: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hehe czyli Tim podatny na korupcje jest:diabloti: Lapowkarz:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 furciaczek napisał(a):hehe czyli Tim podatny na korupcje jest:diabloti: Lapowkarz:eviltong: pies przyszlego celnika w koncu:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Niki-lidka napisał(a):pies przyszlego celnika w koncu:diabloti: hehe musisz sie pochwalic na zajeciach:evil_lol: swoja droga ciekawe po kim to ma:diabloti::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 furciaczek napisał(a):hehe musisz sie pochwalic na zajeciach:evil_lol: swoja droga ciekawe po kim to ma:diabloti::eviltong: no pewnie po mnie...mnie tez przekupuja...batoniki mi przywoza, ciasteczka:diabloti: Quote
Recommended Posts