Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i kolejna funkcja...negatyw...hihihi zabójcza:evil_lol:

Tim jest kosmita!!!!

i na dodatek sypia na lozku ten kosmiczny kundel!!

i nic sobie nie robi z sesji zdjeciowej...zmeczyl sie pozowaniem i podczas mojej wizyty w lazience poszedl spac na kanape, a co!!:diabloti:

Posted

baaaardzo mi sie spodobala ta funkcja..jest taka nienormalna, jak ja!!!:evil_lol:

...ale ma wlochy na klacie:evil_lol:

hihi a jak sie Wam podoba?:evil_lol:

chyba pofarbuje Tima na takie kolorki:diabloti:

a do oczu szkla kontaktowe:diabloti:

Posted

i ostatnia funkcja "solaryzacja"...brzmi tajemniczo i podejrzanie?:diabloti:
wyglada ...ciekawie:lol:...Tim jak malowany:loveu:

tutaj mu sie ziewnęlo...no coz...sesja meczy nawet profesjonalnego modela:diabloti:

na kanape pozwolili znow wejsc:cool3:...ale ja nie lubie tak lezec...

wole tak!! ...dzieki tej opcji "solaryzacja" ...jest taka jakby mini cenzura na te pozy Tima:evil_lol:

kocham te jego slepia:loveu:

jak juz wspominalam...to wstydliwy chlopak jest, wiec albo trzeba sie chowac ciagle za Niki, albo...

przynamniej sie przytulic:loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a jak Niki sie czujesz ?

zaczelam jesc...narazie jem to na co mam ochote, czyli wymyslam...teraz np ciagle jem monte czekoladowe z bananem i platkami kukurydzianymi lub serek wiejski z pomidorem i wedlina wkrojona...na reszte jak patrze to mnie zbiera na...bleeee lub bardzo mnie jelita bolaa po tym sie czuje ok...
psychicznie troszke lepiej, bo szukam sobie ciagle zajecia qwiec nie mysle, poklocilam sie za to okropnie z siostra i czeka mnie rozmowa z rodzicami dzis jak wroca w nocy...bedzie stara spiewka "jestes starszna powinnas byc madrzejsza " tp:shake:

Posted

udalo sie...jeszcze jedno oko :)

prawda, ze mam madre spojrzenie:cool3:?

a teraz Tim razem z Niki na podlodze...(siostra musiala uwiecznic, ze sie tłuke z psem po podlodze jak kretynka -jej slowa:shake:)

i to juz ostatnia fotka na dzis:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']zaczelam jesc...narazie jem to na co mam ochote, czyli wymyslam...teraz np ciagle jem monte czekoladowe z bananem i platkami kukurydzianymi lub serek wiejski z pomidorem i wedlina wkrojona...na reszte jak patrze to mnie zbiera na...bleeee lub bardzo mnie jelita bolaa po tym sie czuje ok...
psychicznie troszke lepiej, bo szukam sobie ciagle zajecia qwiec nie mysle, poklocilam sie za to okropnie z siostra i czeka mnie rozmowa z rodzicami dzis jak wroca w nocy...bedzie stara spiewka "jestes starszna powinnas byc madrzejsza " tp:shake:

Ciesze sie ze zaczelas jesc:loveu: mam nadzieje ze nie padniesz dopuki sie nie spotkamy:diabloti::evil_lol:
i powiedz jak tam rozmowa z rodzicami poszla... wiem ciekawska jestem:eviltong:

Kocham czrnobiale fotki:loveu: maja w sobie to "cos":loveu:

a ta jest boska po prostu:loveu::loveu:
http://img515.imageshack.us/img515/6261/tnnosekvg7.jpg

kocham psie nochale:loveu: