Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Buhahahahhha :evil_lol:[/quote]
Ty sie smiejsz a ja nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac:diabloti:
moj Timi to mi urzadza takie czasem popisy, ze szok:-o...ale trudno sie dziwic to jest ADHDowiec z ewidentna checia wspolpracy tylko i wylacznie ze mna...czyli diabel wcielony:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']yhy tak sie mowi, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem....jam przecie taka spokojniutka jak anielica:diabloti:[/quote]
tak jak ja :loveu: :loveu: :loveu:
i przeczytaj post wyżej :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']A gdzie foty:mad::mad:[/quote]
nie mialam dzis jakos natchnienia do focenia (rymowanka:evil_lol:)
jutro jade z timem rano do weta(skora co raz gorsza) potem do pracy...wieczorem bede w domu i na dogo:loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
juz wiem czemu moja ulubiona modka jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
i znowu komplementy :diabloti:

a co Wy spać poszłyście czy co :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']i znowu komplementy :diabloti:

a co Wy spać poszłyście czy co :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
MY ??????? SPAC?????? a co to takiego?:evil_lol:
my inne watki obskakujemy caly czas, trzeba w nocy podbijac, bo INNI spia czy cos takiego...nie wiem dokladnie jak to sie nazywa:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']nie mialam dzis jakos natchnienia do focenia (rymowanka:evil_lol:)
jutro jade z timem rano do weta(skora co raz gorsza) potem do pracy...wieczorem bede w domu i na dogo:loveu:[/quote]

Ciekawa jestem co to jest...alergia czy co:roll:
A w nocy tez bedziesz:cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Ciekawa jestem co to jest...alergia czy co:roll:
A w nocy tez bedziesz:cool3:[/quote]
ja jak czytalam o tej egzemie to wszytko mi pasuje...tylko wychodzi na to ze on to ma od paru lat ladnych:roll:
a w nocy bede bede...tylko pozno jak zawsze:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja jak czytalam o tej egzemie to wszytko mi pasuje...tylko wychodzi na to ze on to ma od paru lat ladnych:roll:
a w nocy bede bede...tylko pozno jak zawsze:diabloti:[/quote]

Jak to egzema to czeka was dosc dlugie leczenie...

Posted

[quote name='furciaczek']Jak to egzema to czeka was dosc dlugie leczenie...[/quote]
ja nie wiem co to...tak sobie mysle, ale czy to moglby miec od kilku lat i nadal miec siersc? dopiero teraz mu zaczela wypadac?
dzwonilam do weta (tego nowego) jutro rano powiedzial, ze go obejzry i zobaczymy co dalej robimy...

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja nie wiem co to...tak sobie mysle, ale czy to moglby miec od kilku lat i nadal miec siersc? dopiero teraz mu zaczela wypadac?
dzwonilam do weta (tego nowego) jutro rano powiedzial, ze go obejzry i zobaczymy co dalej robimy...[/quote]

Hmmm nio z tego co sie dowiedzialam to raczej malo prawdopodobne zeby mial to kilka lat i byl dalej futrzakiem...
ale takie domysly mozna sobie o kant tylnej czesci ciala potluc, jutro sie dowiesz... mam nadzije ze tym razem diagnoza bedzie trafna a nie wyzsana z palca:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Hmmm nio z tego co sie dowiedzialam to raczej malo prawdopodobne zeby mial to kilka lat i byl dalej futrzakiem...
ale takie domysly mozna sobie o kant tylnej czesci ciala potluc, jutro sie dowiesz... mam nadzije ze tym razem diagnoza bedzie trafna a nie wyzsana z palca:roll:[/quote]
nowy wet stwierdzil,ze to zdecydowanie jest reakcja pokarmowa...ze widac to na oko po tym czyms co mu ze skory schodzi...dostal jakies tabletki w postaci kostek cukru ...nie wiem co to, ale jak to wet powiedzuial 99% psow je to bardzo chetnie bo to slodkie(i juz wiedzialam, ze z Timem bedzie problem bo on jest ZAWSZE w tym 1% "innych" zachowan:shake:...wiec musialam go wziasc na sposob i podraznilam sie z nim, az z wielka pasja mi tego cukierka spod stopy zabral i szybko zjadl zebym ja nie zjadla nawet okruszka, bo ewidentnie mialam na to ochote:diabloti:)
kazal sie przerzucic na kurczaka, ryz i marchewe gotowane i NIC kompletnie NIC poza tym...nie wiem jak to wyperswaduje mojej rodzinie:roll:
a najsmieniejsze jest to ze jak powiedzialam o tym mamie, to ona do mnie "to teraz idz i kup mu karme dla alergikow w zoologiku, bo jak mu zaczne gotowac codziennie kurczaczka to na psa nie wyrobie!"...ciekawe, czy ona wie ile taka karma kosztuje i co bedzie tansze:evil_lol:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
jade teraz pootwierac sklepy i bary...piotem wroce to polaze z aparatem za Timem i dzis juz powrzucam...obiecuje:loveu:

Huuuuuraaa :multi:

Posted

No nie bylo mnie tutaj troche...a zdjecia to wogole juz dawno byly...
dzis znalazlam chwile (rodzina mnie zostawila praktycznie na sile w domu, zebym troche odpoczela...a ze ja nienawidze siedziec i nic nie robic bo wtedy za duzo mysle i dola lapie to postanowilam pomęczyc Tima:evil_lol:)
zaczynamy bardzo normalnie...
Tim spi...ale juz cos czuje, ze to nie bedzie takie proste bo Niki cos kombinuje z tym aparatem:evil_lol:

on ma jakies rogi ...tylko nie na glowie:evil_lol:
...i moje ulubione zdjęcia Tima, czyli z serii "nochalek"

Posted

a teraz kombinacje moje własne z ustawieniami aparatu...
tutaj seria czarno-biała
kłebuszek...kotecek??:diabloti:

czarno-białe zdjęcia wychodzą tak inaczej:lol:

Tim prawie stracił dla mnie głowe:evil_lol:

"no co robisz glupia babo?"

"no co?"