Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']Skąd ja to znam?:razz::diabloti:[/quote]
A witam witam:loveu:
Twoj tez tak sie wyleguje? Musze przznac, ze psy konkretenej rasy maja swoje takie podobne "zagrywki"...bylam ostatnio u kumpeli z wyzlica...ona nawet siada tak samo jak tim i kladzie lapki tak samo na lezy, miny podobne strzela:cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']troche jeszcze molosow (kocham wielkie psy)
ruda sunia (jej zdjecia juz wklejalam)...ma skopiowane uszy i ogon...jaka to rasa?
http://img131.imageshack.us/img131/1245/oruda1pq9.jpg
jest bardzo spokojna, merda ogonkiem (resztką) jak sie do niej mowi...nie zwraca uwagi na wsciekajace sie obok niej psy....

http://img267.imageshack.us/img267/7454/oruda2cr6.jpg

wygląda na owczarka środkowo azjatyckiego :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']wygląda na owczarka środkowo azjatyckiego :cool3:[/quote]
wlasnie tak myslalam, ze to CAO...kurcze mam juz jednego CC i bernardyna do wyciagniecia...boje sie pseudohodowli :shake:
to jest jakas paranoja....

Posted

[quote name='furciaczek']Wrocilam:loveu:

Jak Timek sie czuje??[/quote]
czeeeeeeeeeesc:loveu: jak ja sie za Toba stesknilam!!:calus:
juz sie nie moglam doczekac az cie znow na dogo zoabacze diablico:lilangel:
edit: a Timek juz lepiej, od wczoraj nic nie je, wiec chodzi i probuje kazdego na ladne slepia wziasc ale stanowczo opieprzylam calą rodzine tak na zas gdyby ktos chocby pomyslalm o podkarmianiu go...dzis ma sie jeszcze przeglodzic, jutro gotujemy marchewke z ryzem:)

Posted

[quote name='furciaczek']mmmm Mniam marcheweczka:loveu: kocham marchewke:evil_lol:
dobrze ze lyzew sie juz lepiej poczol:loveu:[/quote]
ni Tim to by wogole sama marchewke jadl gotowana bez ryzu bez mieska...kjujik nooo mam kjujika:evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ni Tim to by wogole sama marchewke jadl gotowana bez ryzu bez mieska...kjujik nooo mam kjujika:evil_lol:[/quote]

Moje jedza wszystko bez wyjatku, furcia to czasami i "talerz" potrafi jeszcze zjesc:lol:

Bede leciec, wroce wieczorkiem:loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']witam widze Timi na glodowce jest:diabloti:
moj Ares tez tak czesto spi:loveu:[/quote]
a witam witam...jest na glodowce, ale jak to moja babcia mowi juz "kocio-cwiku" dostaje:evil_lol: (co znaczy ze swiruje ostro)...poczekam jeszcze pare godzin jak wszystko bedzie oki to ugotuje mu zupki:)

Posted

[quote name='BBeta']Hello :cool3: Witamy tych normalnych inaczej :diabloti: Co im 3h snu wystarczy :cool3:[/quote]
haha a witam witam:cool3:
no ja juz tak po prostu mam, co ja mam na to poradzic zem inna:evil_lol:
ktos mi kiedys napisal, ze Tim sie za mnie wysypia...moze to i prawda:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']haha a witam witam:cool3:
no ja juz tak po prostu mam, co ja mam na to poradzic zem inna:evil_lol:
ktos mi kiedys napisal, ze Tim sie za mnie wysypia...moze to i prawda:diabloti:[/QUOTE]
Masz racje, szkoda życia :cool3: Wyśpisz się po śmierci :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Masz racje, szkoda życia :cool3: Wyśpisz się po śmierci :diabloti:[/quote]
jak bede zyc w takim tempie jak teraz zyje to ta smierc szybko nadejdzie:evil_lol:
a powaznie to poruszam sie teraz rowerek i pokonuje grube dziesiatki kilometrow dziennie...na poczatku mialam takie zakwasy ze sie ruszac nie moglam a teraz juz nie wiem co to zakwasy:evil_lol:
Tim na poczatku dotrzymywal mi kroku, teraz jak wyciagam rower to on do domu idzie z fochem:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']wiedzialam, ze to byl ktos bardzo blyskotliwy i wrecz emanujący inteligencją siostrzyczko:loveu:[/quote]

hmmm nie poznajce cie:crazyeye: Zle sie czujesz?? a moze cos chcesz:cool3:
Ty nie mozesz byc mila:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']No gdzie sie podziewasz:placz:[/quote]
troche mnie turaj nie bylo...wszyscy zorientowani w temacie wiedza dlaczego...a Ci nie zorientowani moga sie tylko domyslac z postow:eviltong:
sytuacja na chwile obecna wyglada tak...
adopcje stanely w miejscu przez nieodpowiedzialnych ludzi...
z wyzelka jest jeszcze szansa, bo ponoc jest jakis ktos kto szukal wyzlicy jako towarzystwa do swojej niedawno adoptowanej ...i mial ochote na ta ode mnie, ale byla juz zaklepana przez ta pania, ktora teraz zrezygnowala...moze uda sie to odkrecic...:shake:
biala sunia demoluje nadal mieszkanie ale juz nie wyje, wiec przynajmniej tyle...zajeta gryzieniem mebli wiec nie ma jak wyc...:roll:
jutro wybieram sie do schroniska, wiec beda nowe wiesci o CC, CAO, bernardynku, rottce, wyzelce...
dzwonilam, tez do nowego (mlody i przystojny lecz zonaty i dzieciaty:roll:)
weta Timka i jutro mamy sie znim umowic na wizyte...bo Timowi wrocilo z podwojna silą to cos...a po przeczytaniu wszystkiego w necie na temat egzemy (bo Furr wspomniala, ze prezes to ma, a ze ja nie wiedzialam co to wiec sie doszkolic musialam bo bym nie przezyla :evil_lol:) stwierdzilam ze moj Tim to ma od paru lat...tzn w lajtowej wersji,teraz sie pogorszylo...wiec bedziemy sie leczyc:diabloti:

Posted

aaa i biore leki uspokajajace, troszke zaczelam jesc (jablko)...i zaraz jade na zakupy tzw zakupy pocieszające...najlepsze bo nie za moje pieniadze:evil_lol:
wieczorkiem polatam z aparatem za timem i powklejam fotki, bo juz pewnie o nim zapomnieliscie:angryy: