sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 filmik z Timkiem moim ADHDowcem i ciastkami w roli glownej:) http://www.youtube.com/watch?v=1uxH6VIYS2M Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 filmik z Timkiem i spiewami do ciasteczek nr 2:) http://www.youtube.com/watch?v=lUJiRjqCMIM Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a):holero wstretna masz taka sama fryzure jak ja... ale ja sie zamaskowalam i juz nie jestem blondynka:eviltong: a teraz co ruda?...rude jest ...wredne:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Lece na youtube filmiki obejzec bo tu nie moge:roll: Najpierw chcialam sobie rozjasnic, wyszly rude, chcialam je farbnac na braz, wyszedl wsciekly fiolet... teraz mam brazowo fioletowe z jasnymi pasemkami:evil_lol: fryzjerka stopniowo mnie doprowadza do pozadku bo od razu sie nie da:lol: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 eee niepodobaja mi sie filmiki:diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a):eee niepodobaja mi sie filmiki:diabloti::evil_lol: bann bann bann :mad::mad::mad: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Niki-lidka napisał(a):bann bann bann :mad::mad::mad: A ja dam Ci bana za grozenie mi pala:diabloti::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a):A ja dam Ci bana za grozenie mi pala:diabloti::evil_lol: hahha hahhha hahha nie uzywaj TAKICH slow!!:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Niki-lidka napisał(a):hahha hahhha hahha nie uzywaj TAKICH slow!!:evil_lol: No tak moga mnie za to zbanowac:evil_lol: zapomnialam... a za skleroze mozna dostac punkty karne?? Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witam;) sliczne fotki tych schroniskowych bid, bernardynek:-( :loveu: :loveu: :loveu: Twoj Tmi jest swietny, obiecuje ze jak bede miala wiecej czasu to dokladniej przejrze cala galerie, ale juz mowie ze tak latwo sie mnie stad nie pozbedziesz:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam;) sliczne fotki tych schroniskowych bid, bernardynek:-( :loveu: :loveu: :loveu: Twoj Tmi jest swietny, obiecuje ze jak bede miala wiecej czasu to dokladniej przejrze cala galerie, ale juz mowie ze tak latwo sie mnie stad nie pozbedziesz:diabloti: nie zamierzam sie ciebie pozbywac, nie po to cie zapraszalam:loveu: a co do schroniskowych (na str 27 jest wiecej) to odwiedzam schronisko w miare regularnie i wrzucam tutaj fotki, zatsanawiam sie nad stworzeniem oddzielnego watku dla nich.... Quote
diabelkowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czy tym kims bylam ja ? :D:diabloti: a Tim taaki rozgadany jest:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 diabelkowa napisał(a):czy tym kims bylam ja ? :D:diabloti: a Tim taaki rozgadany jest:loveu: Tim bardzo lubi z nami rozmawiac:cool3: potarfi tez nasladowac glosy...co prawda to jest takie nasladowanie jak mu powiem dluuuugo "łuuuuuuuuuuuuuu" to on powtorzy dlugo a jak krociutko "łu" to on krotko...papuga z niego zadna ale smiechu jest zawsze duzo:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Matinka napisał(a):Tim - cud, miód i orzeszki xD taaak Tim uwielbia miód i orzeszki, szcezgolnie na raz...potem chodzi zalepieony bo mu sie do brody wszystko przykleja...zrobie kiedys fote:cool1: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mam nadzieje ze jutro dasz jakies foteczki:cool3::loveu: stesknilam sie za Timkowymi fotami:loveu: I nie przesadz ze spaniem, to szkodzi:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dlaczego dziś nie ma fotek? :cool3: :mad: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 agaciaaa napisał(a):dlaczego dziś nie ma fotek? :cool3: :mad: Dlatego ze niki jest wredna i na zlosc nam robi:diabloti::evil_lol: Niki ja juz glosowalam...a ty?? http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 furciaczek napisał(a):Dlatego ze niki jest wredna i na zlosc nam robi:diabloti::evil_lol: Niki ja juz glosowalam...a ty?? http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ jestem wredna tak to sie zgadza:diabloti: swiat jest jeszcze bardziej dla mnie wredny, wiec mi wolno:eviltong: a powaznie to mialam wczoraj takiego stresa, ze i tak nie przespalam tej nocy wogole....padlam nad ranem na pol godzonki i teraz znow chodze i paznokcie obgryzam...wykoncze sie, zaczynam panikowac i nie wiem co robic:placz: edit: i nie glosowalam, ale zaglosuje zaraz.... Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 troche zdjec...siostra chora na lozku, a Tim udaje ze jest szczeniaczkiem i tez mu tam wolno: nie wiem czy juz wspominalam, ze mi rodzina go rozwydrza... a on oczywiscie udaje niewiniatko...przecoez wogole nie lezy na lozku... no o co chodzi tej Niki, przeciez ja jestem malutki i trzeba mnie troche pomiziac... Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 a tak wyglada nasz niedzielny poranek z perspektywy mojego lozka...ledwo oczy otworzylam a tu oczywiscie Tim u siostry na lozku urzeduje... chyba są zmeczeni hihihi Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://img405.imageshack.us/img405/6649/oniedzielnyporanekov5.jpg biedny Timek, łapy mu sie nie mieszczą :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hehe no padlam:evil_lol: http://img405.imageshack.us/img405/6649/oniedzielnyporanekov5.jpg ciekawe pozycje do spania i Tim i siostra:lol: Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 eheheh swietna ta ostatnia fotka:evil_lol: Quote
Recommended Posts