Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lece na youtube filmiki obejzec bo tu nie moge:roll:

Najpierw chcialam sobie rozjasnic, wyszly rude, chcialam je farbnac na braz, wyszedl wsciekly fiolet... teraz mam brazowo fioletowe z jasnymi pasemkami:evil_lol: fryzjerka stopniowo mnie doprowadza do pozadku bo od razu sie nie da:lol:

Posted

Witam;)
sliczne fotki tych schroniskowych bid, bernardynek:-( :loveu: :loveu: :loveu:

Twoj Tmi jest swietny, obiecuje ze jak bede miala wiecej czasu to dokladniej przejrze cala galerie, ale juz mowie ze tak latwo sie mnie stad nie pozbedziesz:diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witam;)
sliczne fotki tych schroniskowych bid, bernardynek:-( :loveu: :loveu: :loveu:

Twoj Tmi jest swietny, obiecuje ze jak bede miala wiecej czasu to dokladniej przejrze cala galerie, ale juz mowie ze tak latwo sie mnie stad nie pozbedziesz:diabloti:

nie zamierzam sie ciebie pozbywac, nie po to cie zapraszalam:loveu:
a co do schroniskowych (na str 27 jest wiecej) to odwiedzam schronisko w miare regularnie i wrzucam tutaj fotki, zatsanawiam sie nad stworzeniem oddzielnego watku dla nich....

Posted

diabelkowa napisał(a):
czy tym kims bylam ja ? :D:diabloti:

a Tim taaki rozgadany jest:loveu:

Tim bardzo lubi z nami rozmawiac:cool3:
potarfi tez nasladowac glosy...co prawda to jest takie nasladowanie jak mu powiem dluuuugo "łuuuuuuuuuuuuuu" to on powtorzy dlugo a jak krociutko "łu" to on krotko...papuga z niego zadna ale smiechu jest zawsze duzo:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dlatego ze niki jest wredna i na zlosc nam robi:diabloti::evil_lol:

Niki ja juz glosowalam...a ty??
http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/

jestem wredna tak to sie zgadza:diabloti:
swiat jest jeszcze bardziej dla mnie wredny, wiec mi wolno:eviltong:
a powaznie to mialam wczoraj takiego stresa, ze i tak nie przespalam tej nocy wogole....padlam nad ranem na pol godzonki i teraz znow chodze i paznokcie obgryzam...wykoncze sie, zaczynam panikowac i nie wiem co robic:placz:
edit: i nie glosowalam, ale zaglosuje zaraz....

Posted

troche zdjec...siostra chora na lozku, a Tim udaje ze jest szczeniaczkiem i tez mu tam wolno:

nie wiem czy juz wspominalam, ze mi rodzina go rozwydrza...

a on oczywiscie udaje niewiniatko...przecoez wogole nie lezy na lozku...

no o co chodzi tej Niki, przeciez ja jestem malutki i trzeba mnie troche pomiziac...