sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):Nie xD Dlatego pytam czy to daleko xDDD Dzisiaj mam troche zwariowany humor- sorki a kojarzysz lublin? to jest 100km od lublina na poludnie(czyli w strone rzeszowa) Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Może wpadniesz do nas na Miedzynarodową wystawe jako widz? Z chęcią bym cie poznała ;) Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):Może wpadniesz do nas na Miedzynarodową wystawe jako widz? Z chęcią bym cie poznała ;) chetnie bym zajrzala na wystawe (kiedy to dokladnie?) ale ja mam teraz duzo zamieszania w zamosciu ze schroniskowymi psiakami, na dniach bede wyciągac wyzlice, szukam domu dla kochanej doroslej rottki i prawdopodobnie znalazlam CC i musze go wyciagnac nim jakis pseudohodowca go wypatrzy:shake:...do tego jest malutki szczeniaczek, prawdopodobnie bardzo chory, trzeba go wyciagnac, bo w schronie nie prezzyje a nie mam narazie gdzie...paranoja:shake: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A to wystawa dopiero w lutym- pierwsza miedzynarodowa u nas ;) Cudownie ze pomagasz schronowi :* Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ja skoro sie uczylam mapu Polski to wiem juz Niki gdzie mieszkasz ;) juz kiedys pytalam czy nie bierzesz tej wyzlicy ale nie doczytalam odpowiedzi a jestem zbyt leniwa zeby szukac:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 kochana diabelkowa tutaj masz watek tej suni wyzlicy:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83786 zaprazsam wszystkich:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 i drugi filmik, dzieki zyczliwosci Furr (dzieki) http://www.youtube.com/watch?v=_s1B22ODSJs Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bry Wieczorek :multi: Masz zamiar isc spac? Miejmy nadzieje ze nie... trzaba z kims obgadac pieknego Tima :loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 co robi pies dogomaniaczki jak ta nie ma dla niego czasu, bo wlasnie klika na kompie?? oczywiscie pilnuje komputera, zeby nikt nie smial jej przeszkadzac!! Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No i dobra postawa Tima- trzeba go jakos nagrodzic za to prawda? :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):No i dobra postawa Tima- trzeba go jakos nagrodzic za to prawda? :cool3: ogladals filmiki? on sie dzis nazarl kielbasy...wystarczy:eviltong: Quote
basia bonnie Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o jaaaa... Ty też masz niezle na spacerku :evil_lol: w każdym bądz razie witam nowego ADHDowca :loveu: Oo i Tobie też wychodzą niektóre rozmazane fotki :evil_lol: urok psa z ADHD :evil_lol: :) :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 ciekawa jestem jak to jest ze spokojnym zrownowazonym psem...o moim kiedys zawsze mowili "spokojnie, przejdzie mu z wiekiem"...on ma 8 lat...to kiedy mu przejdzie? po smierci? hihihi Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o matko, ile on tych fikołków zrobił :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 nie wiem w sumie ile, ale jak widac on to uwielbia...:) Quote
anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jestem, widziałam :evil_lol::evil_lol: Tim bardzo ładnie Cie wyprowadza na spacerek :evil_lol: Krzywe łapki mnie powaliły :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 anetta napisał(a):Jestem, widziałam :evil_lol::evil_lol: Tim bardzo ładnie Cie wyprowadza na spacerek :evil_lol: Krzywe łapki mnie powaliły :lol: a teraz najlepsze...jestesmy w miescie (kolczatka, kaganiec, krociutka skorzana smycz) i Tim idzie caly czas przy nodze:diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Timek jest niezle zakrecony od tych fikolkow;) Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 moja Sara to strasznie koślawe fikołki robi, zawsze wpada na ściane czy coś :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Matko mam nadzieje ze CC sie po prostu gdzies schowal... filmik mi sie nie chce otworzyc:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 hmm innym sie otwieral:( mozliwe ze to dlatego ze teraz siedze na koncie i wrzucam inny filmik? Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):hmm innym sie otwieral:( mozliwe ze to dlatego ze teraz siedze na koncie i wrzucam inny filmik? Nie Niki to moj komp:shake: wczoraj jak ladowalas to tez siedzialam na youtubie i bylo wszystko ok... znajac zycie niedlugo bede mogla go zobaczyc:loveu: a w ogole ale ja jestem glopia:evil_lol: wejde sobie na youtuba i tam obejze:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 oj od razu glupia...po prostu taka jak ja:) w sobote bede w schronie to dokladnie poszukam tego CC...byla corka znajomej, wiec moze po prostu nie wiedziala jakiego dokladnie szukac (dla niewtajemniczonych to wszystkie duze sa po prostu duze) a moze sie gdzies schowal...ja tak mialam czasem, ze szukalam psiaka myslalam ze juz go nie ma a po tygodniu nagle wychodzi:) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mam nadzieje... napisallam do adopcji bullowatych moze oni beda mogli jakos pomoc... narazie zero wiesci od tego potecjalnego DT... najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 diabelkowa...specjalne pozdrowienia od mojego Tima dla Ciebie:) http://www.youtube.com/watch?v=juOJoDQNvDQ Quote
Recommended Posts