Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Może wpadniesz do nas na Miedzynarodową wystawe jako widz? Z chęcią bym cie poznała ;)

chetnie bym zajrzala na wystawe (kiedy to dokladnie?) ale ja mam teraz duzo zamieszania w zamosciu ze schroniskowymi psiakami, na dniach bede wyciągac wyzlice, szukam domu dla kochanej doroslej rottki i prawdopodobnie znalazlam CC i musze go wyciagnac nim jakis pseudohodowca go wypatrzy:shake:...do tego jest malutki szczeniaczek, prawdopodobnie bardzo chory, trzeba go wyciagnac, bo w schronie nie prezzyje a nie mam narazie gdzie...paranoja:shake:

Posted

anetta napisał(a):
Jestem, widziałam :evil_lol::evil_lol:
Tim bardzo ładnie Cie wyprowadza na spacerek :evil_lol:

Krzywe łapki mnie powaliły :lol:

a teraz najlepsze...jestesmy w miescie (kolczatka, kaganiec, krociutka skorzana smycz) i Tim idzie caly czas przy nodze:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
hmm innym sie otwieral:( mozliwe ze to dlatego ze teraz siedze na koncie i wrzucam inny filmik?

Nie Niki to moj komp:shake: wczoraj jak ladowalas to tez siedzialam na youtubie i bylo wszystko ok... znajac zycie niedlugo bede mogla go zobaczyc:loveu:

a w ogole ale ja jestem glopia:evil_lol: wejde sobie na youtuba i tam obejze:eviltong:

Posted

oj od razu glupia...po prostu taka jak ja:)
w sobote bede w schronie to dokladnie poszukam tego CC...byla corka znajomej, wiec moze po prostu nie wiedziala jakiego dokladnie szukac (dla niewtajemniczonych to wszystkie duze sa po prostu duze) a moze sie gdzies schowal...ja tak mialam czasem, ze szukalam psiaka myslalam ze juz go nie ma a po tygodniu nagle wychodzi:)