sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 na ktoyrm filmiku sie tak drzesz?:) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 hehe spryciaz:evil_lol: No bombowy ten filmik:loveu: wklej go niech inni tez obacza:p Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 na ktoryms o kopaniu... obejzyj "2 spy i kot":loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 moj Tim udaje, ze cos potrafi...zapraszam:) dzieki zyczliwosci Fur bedzie tego pewni wiecej:) http://www.youtube.com/watch?v=JZF393OA6Gw Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):moj Tim udaje, ze cos potrafi...zapraszam:) dzieki zyczliwosci Fur bedzie tego pewni wiecej:) http://www.youtube.com/watch?v=JZF393OA6Gw Kozystaj kiedy chcesz :) a widzialas znecam sie nad psem:cool3: w kolczatce jest:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 widzialam widzialam...nieladnie:) a Furiia z tym dlugim ogonem to jak mala tygrysica wyglada:) jutro nagram jeszcze jakies filmiki...moze na spacerze, w terenie jest zwykle bardziej powazny:) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):widzialam widzialam...nieladnie:) a Furiia z tym dlugim ogonem to jak mala tygrysica wyglada:) jutro nagram jeszcze jakies filmiki...moze na spacerze, w terenie jest zwykle bardziej powazny:) nagrywaj ile wlezie:loveu: z przyjemnoscia poogladam:loveu: a jak tam twoje przeziebienie?? Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 furciaczek napisał(a):nagrywaj ile wlezie:loveu: z przyjemnoscia poogladam:loveu: a jak tam twoje przeziebienie?? juz lepiej, chyba siedzenie w domu pomoglo....a moze wypocenie na rowerkach (dzis tez bylam tylko krocej:) ) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):juz lepiej, chyba siedzenie w domu pomoglo....a moze wypocenie na rowerkach (dzis tez bylam tylko krocej:) ) oj ty cholero no:mad: ale najwazniejsze ze lepiej juz sie czujesz:loveu: a jak tam kociak?? wiesz cos:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 kociak w porzadku:) ... sorki Furr ze tak znieknelam ale net mi zniknal:( Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie przejmuj sie , mi padl jakies 2godziny po Tobie:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 u nas dzis smutny dzien...jutro raczej nie pojade do schroniska, bo wlasnie sie dowiedzialam... pogrzeb:( i nie wyrobie sie juz nigdzie pojechac:( ale pojade napewno w sobote, ma byc piekna pogoda to i zdjecia wyjdą fajne...dzis byla znajoma w schroniksu, wyzelka jest ale nie mogla znalezc CC...mam nadzieje, ze sie gdzies schowal, poza tym czarnucha w ciemnym boksie ledwo widac, a nie jakis pseudohodowca go capnal:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 filmik ...Tim wyprowadza mnie na spacer:) http://www.youtube.com/watch?v=2KgO9S679mI Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 troszke zdjęc... zdecydowanie jego ulubiona pozycja do spania (wiem wiem cenzura:diabloti:ale ja nie umiem robic takich fajnych chmurek jak w tv do cenzury uzywają:evil_lol:) oczywiscie to jest spanko po zabawie ze sznurkiem...w tle niezwykly tworczy balagan mojej siostry:cool1: a teraz zdjęcie z serii "jestem powazny i grozny" ...i interesuje mnie jak zjesc ten aparat:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No i do was wpadłam :cool3: Już widze ze Tim sie kryje jak widzi twoj aparat- musisz znalesc sposob zeby np. skupil sie na jakims smakołyku a ty pstrykaj do woli :cool3: Piesio cudowny ! Wycałuj mua :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):No i do was wpadłam :cool3: Już widze ze Tim sie kryje jak widzi twoj aparat- musisz znalesc sposob zeby np. skupil sie na jakims smakołyku a ty pstrykaj do woli :cool3: Piesio cudowny ! Wycałuj mua :loveu: skupic na smakolyku? ten pies ma ADHD...on nie potrafi sie na niczym skupic :evil_lol: dluzej moj aparat ustawia ostrosc niz Tim sie na smakolyku skupi:diabloti: jedyny sposob to byc bardziej podekscytowanym niz on wtedy patrzy na ciebie jak na dziwoląga ale patrzy:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To niech patrzy xD Co cie jego zdanie obchodzi... On ma rodowodzik? Pytam bo jestem ciekawska xD Ale on jest boski- wpadaj z nim do Rzeszowa xD do mnie Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie patrz jak patrzy tylko rób nowe fotki :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 moniska napisał(a):Nie patrz jak patrzy tylko rób nowe fotki :cool3: nie moge na niego nie patrzec...bo jak na niego nie patrze to on trez na mnie nie patrzy, bo patrzy gdzie to ja patrze, ze na niego nie patrze:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale problem gdzie kto patrzy xD Cykaj zdjecia jak popadnie :P Quote
Moniskaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nerul ma racje! xD cykaj zdjęcia jak popadnie :diabloti: Weź przykład ze mnie xD Ja robilam fotke jak moj psiur... był w ubikacij :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):To niech patrzy xD Co cie jego zdanie obchodzi... On ma rodowodzik? Pytam bo jestem ciekawska xD Ale on jest boski- wpadaj z nim do Rzeszowa xD do mnie nie ma...bo to kuuuundel jest:diabloti: a powaznie, to 8lat temu na Slowacji rodowodowa sunia miala romans z wyzelkiem, ktory nie dostal rodowodu (byl ponoc bezplodny i mial zle ukątowane uszy)...i narodzil sie Tim...kundelek:eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jest i tak boski- wlasnie widac ze jest bardziej wyżłowaty niz kundelkowaty- Ej Zamość jest daleko od Rzeszowa xD Ja chce poznac tego psa xD Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nerul napisał(a):Jest i tak boski- wlasnie widac ze jest bardziej wyżłowaty niz kundelkowaty- Ej Zamość jest daleko od Rzeszowa xD Ja chce poznac tego psa xD no tak w pierwszej linii ma matke rodowodowa i ojca, ktory mial rodowodowych rodzicow, wiec trudno zeby byl kundelkowaty...ale papierow nie ma...kundel!!!:diabloti: a ty wiesz gdzie zamosc jest? Quote
Coffee&Nera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie xD Dlatego pytam czy to daleko xDDD Dzisiaj mam troche zwariowany humor- sorki Quote
Recommended Posts