Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
widzialam widzialam...nieladnie:)
a Furiia z tym dlugim ogonem to jak mala tygrysica wyglada:)
jutro nagram jeszcze jakies filmiki...moze na spacerze, w terenie jest zwykle bardziej powazny:)

nagrywaj ile wlezie:loveu:
z przyjemnoscia poogladam:loveu:

a jak tam twoje przeziebienie??

Posted

Niki-lidka napisał(a):
juz lepiej, chyba siedzenie w domu pomoglo....a moze wypocenie na rowerkach (dzis tez bylam tylko krocej:) )

oj ty cholero no:mad:
ale najwazniejsze ze lepiej juz sie czujesz:loveu:

a jak tam kociak?? wiesz cos:cool3:

Posted

u nas dzis smutny dzien...jutro raczej nie pojade do schroniska, bo wlasnie sie dowiedzialam... pogrzeb:( i nie wyrobie sie juz nigdzie pojechac:(
ale pojade napewno w sobote, ma byc piekna pogoda to i zdjecia wyjdą fajne...dzis byla znajoma w schroniksu, wyzelka jest ale nie mogla znalezc CC...mam nadzieje, ze sie gdzies schowal, poza tym czarnucha w ciemnym boksie ledwo widac, a nie jakis pseudohodowca go capnal:(

Posted

troszke zdjęc...
zdecydowanie jego ulubiona pozycja do spania (wiem wiem cenzura:diabloti:ale ja nie umiem robic takich fajnych chmurek jak w tv do cenzury uzywają:evil_lol:)

oczywiscie to jest spanko po zabawie ze sznurkiem...w tle niezwykly tworczy balagan mojej siostry:cool1:

a teraz zdjęcie z serii "jestem powazny i grozny"

...i interesuje mnie jak zjesc ten aparat:evil_lol:

Posted

No i do was wpadłam :cool3: Już widze ze Tim sie kryje jak widzi twoj aparat- musisz znalesc sposob zeby np. skupil sie na jakims smakołyku a ty pstrykaj do woli :cool3: Piesio cudowny ! Wycałuj mua :loveu:

Posted

Nerul napisał(a):
No i do was wpadłam :cool3: Już widze ze Tim sie kryje jak widzi twoj aparat- musisz znalesc sposob zeby np. skupil sie na jakims smakołyku a ty pstrykaj do woli :cool3: Piesio cudowny ! Wycałuj mua :loveu:

skupic na smakolyku? ten pies ma ADHD...on nie potrafi sie na niczym skupic :evil_lol: dluzej moj aparat ustawia ostrosc niz Tim sie na smakolyku skupi:diabloti: jedyny sposob to byc bardziej podekscytowanym niz on wtedy patrzy na ciebie jak na dziwoląga ale patrzy:evil_lol:

Posted

Nerul napisał(a):
To niech patrzy xD Co cie jego zdanie obchodzi... On ma rodowodzik? Pytam bo jestem ciekawska xD Ale on jest boski- wpadaj z nim do Rzeszowa xD do mnie

nie ma...bo to kuuuundel jest:diabloti:
a powaznie, to 8lat temu na Slowacji rodowodowa sunia miala romans z wyzelkiem, ktory nie dostal rodowodu (byl ponoc bezplodny i mial zle ukątowane uszy)...i narodzil sie Tim...kundelek:eviltong:

Posted

Nerul napisał(a):
Jest i tak boski- wlasnie widac ze jest bardziej wyżłowaty niz kundelkowaty- Ej Zamość jest daleko od Rzeszowa xD Ja chce poznac tego psa xD

no tak w pierwszej linii ma matke rodowodowa i ojca, ktory mial rodowodowych rodzicow, wiec trudno zeby byl kundelkowaty...ale papierow nie ma...kundel!!!:diabloti:
a ty wiesz gdzie zamosc jest?