sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ale mieciutki jest i amortyzacja jest:) Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):ale mieciutki jest i amortyzacja jest:) gorzej jak pies sie odsunie i wbijesz sie zebawi w podloge:evil_lol: ale za to poniej jaki usmiech piekny:lol: Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 o czym wy tu gadacie? o deptaniu psów? :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 co ty....on mi tego nie robi...najwyzej mruknie cos przez sen ...cos w rodzaju "co za chole** mi przeszkadza spac...aaaa....to ta znowu czlapie do lozka" Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 agaciaaa napisał(a):o czym wy tu gadacie? o deptaniu psów? :shake: zastanawiamy sie z fur jak dojde do lozka....bo od 1 AM juz ide:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To musisz mieć strasznie duże mieszkanie, że łóżko tak daleko :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 nooooooooooo...takie wielkie, pokoj z siostra i psem (dodam ze pies zagarnia cala wolna podloge)...a co do millana t on uzywa takich podstatwowych slow ang w tych filmikach....powaznie prosciutkie, a najwyzej z kontekstu sie mozna domyslic:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja sie boje że coś źle zrozumiem i więcej z tego będzie szkody niż pożytku ;) no ale spróbuje jutro.. tzn dziś, ale jak sie prześpie, bo teraz to na pewno nic nie zrozumiem :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja sie boje że coś źle zrozumiem i więcej z tego będzie szkody niż pożytku ;) no ale spróbuje jutro.. tzn dziś, ale jak sie prześpie, bo teraz to na pewno nic nie zrozumiem :evil_lol: agaciaaa to wylacz dzwiek i popatrz co on robi, jego postawe, gesty itd on nie uzywa mowy ludzkiej rozmawiajac z psami;) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 dokladnie uzywa gestow i "szszszsz" tyle....:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ale na tej stronce są filmiki? bo z tego co zdążyłam zobaczyć, to nie było żadnych konkretnych przypadków :cool3: Quote
furciaczek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 wymiziaj tam lyzwa jak bedziesz go deptac:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 furciaczek napisał(a):wymiziaj tam lyzwa jak bedziesz go deptac:loveu: nie podeptalam go...zszedl mi z drogi...jestem alfa? a moze juz nie chce zebym byla w jego stadzie? a moze wogole juz nie chce zadnego stada? hihi paranoja z tymi teoriami:evil_lol: a Niki czuje sie dzis zdecydowanie gorzej...nie wiem czy by mnie przewialo na tym rowerze (w zamosciu cieplutko dzis bardzo) ale napewno wyplulabym pluca jak juz bym przejechala te 15km:diabloti: wstalam dzis pozno, wiec narazie zaliczylismy tylko krotki spacerek (prawie wyplulam pluca jak sie darlam za nim...kot:shake:) i pare zdjec moge juz wkleic: tak wyglada za bramą wewnetrzną (miedzy podworkiem a ogrodem)....wydaje sie taki malutki hihi:evil_lol: wogole to wyszedl jak szczeniaczek:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 w sumie to jest jeszcze szczeniak...osmioletni szczeniak:) tylko czasem sie bawi w stroza: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 piekne bursztynowe oczka mam...i na nie czesto rodzinke naciągam:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 a jak czasem przesadze (kot!!) to trzeba pancie przeprosic...wtedy robie sie malutki, chudziutki i nawet mam garba:) Łamaga !!! hihihi Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 szkolenie szkoleniem, ale trzeba bylo sie najesc...a po jedzonku i krotkiej zabawie sznurkiem poobiednia drzemka:cool3: na dywanie widoczne pozostalosci zabawki sznurka:diabloti: (sznurek oczywiscie spi razem z Timem...dzis oslania tyly:cool3:) ale z niego killer jest :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jestem na antybiotykach, a moj tato ma dzis urodzinki, w zwiazku z tym skladajac zyczenia wypilismy po lampce wina...i chyba mi odwalilo...glupawka totalna...Timowi sie udzielilo:evil_lol: nagralam filmik na telefonie (marna jakosc) ale nie umiem tego wrzucic hihi niby narazie sie wgrywa na wrzuta.pl wiec moze cos z tego bedzie:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 filmik sie nie wgral...wiec dalej zdjecia... po zabawie..."ratunku!!!! lapki mi sie polamaly!" "i co ja mam teraz zrobic???" Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 no jak to co...poszedl spac:) zaczynam byc zazdrosna o tego slonia, sznurek przezyje jakos, ale slonia nie!! Ps. ten slon, to maskotka mojej siostry z jej 18nastki...cwiczymy na niej komende "zabij misia!"...na maskotce oczywiscie:) ja jestem zazdrosna, a Timowi chyba troche wstyd.... Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 z zadrosci poszlam do Tima na podloge (czy to aby nie oslabi mojej pozycji alfa furciaczku? hihihi) ...i zasnelam...siorka chciala mi strzelic zenujaca fotke mojej paskudnej twarzy, ale ja bylam przewidywalna i nic nie bylo widac:) spimy z Timem łeb w łeb (czy to bezpieczne ? przeciez ten killer w snie mi gardlo rozszarpie!! hihihi ...to dopisek z pozdrowieniami dla furciakowej) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 i jeszcze jedna fotka mojego slodkiego killerka:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 słodki ten Twój kilerek :loveu: http://img260.imageshack.us/img260/6585/opolamany1cy3.jpg coś Ty mu zrobiła? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jestem pewna, ze zaprzyjaznilby sie z twoja Sara:) on lubi takie wysokie panny:) Quote
agaciaaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 trzeba ich zapoznać :loveu: ładne szczeniaki by były :evil_lol: joke oczywiście :cool3: Quote
Recommended Posts