Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooooooooooo...takie wielkie, pokoj z siostra i psem (dodam ze pies zagarnia cala wolna podloge)...a co do millana t on uzywa takich podstatwowych slow ang w tych filmikach....powaznie prosciutkie, a najwyzej z kontekstu sie mozna domyslic:)

Posted

Ja sie boje że coś źle zrozumiem i więcej z tego będzie szkody niż pożytku ;) no ale spróbuje jutro.. tzn dziś, ale jak sie prześpie, bo teraz to na pewno nic nie zrozumiem :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja sie boje że coś źle zrozumiem i więcej z tego będzie szkody niż pożytku ;) no ale spróbuje jutro.. tzn dziś, ale jak sie prześpie, bo teraz to na pewno nic nie zrozumiem :evil_lol:

agaciaaa to wylacz dzwiek i popatrz co on robi, jego postawe, gesty itd
on nie uzywa mowy ludzkiej rozmawiajac z psami;)

Posted

furciaczek napisał(a):
wymiziaj tam lyzwa jak bedziesz go deptac:loveu:

nie podeptalam go...zszedl mi z drogi...jestem alfa? a moze juz nie chce zebym byla w jego stadzie? a moze wogole juz nie chce zadnego stada? hihi paranoja z tymi teoriami:evil_lol:
a Niki czuje sie dzis zdecydowanie gorzej...nie wiem czy by mnie przewialo na tym rowerze (w zamosciu cieplutko dzis bardzo) ale napewno wyplulabym pluca jak juz bym przejechala te 15km:diabloti:
wstalam dzis pozno, wiec narazie zaliczylismy tylko krotki spacerek (prawie wyplulam pluca jak sie darlam za nim...kot:shake:) i pare zdjec moge juz wkleic:

tak wyglada za bramą wewnetrzną (miedzy podworkiem a ogrodem)....wydaje sie taki malutki hihi:evil_lol:

wogole to wyszedl jak szczeniaczek:)

Posted

szkolenie szkoleniem, ale trzeba bylo sie najesc...a po jedzonku i krotkiej zabawie sznurkiem poobiednia drzemka:cool3:

na dywanie widoczne pozostalosci zabawki sznurka:diabloti: (sznurek oczywiscie spi razem z Timem...dzis oslania tyly:cool3:)

ale z niego killer jest :diabloti:

Posted

jestem na antybiotykach, a moj tato ma dzis urodzinki, w zwiazku z tym skladajac zyczenia wypilismy po lampce wina...i chyba mi odwalilo...glupawka totalna...Timowi sie udzielilo:evil_lol:
nagralam filmik na telefonie (marna jakosc) ale nie umiem tego wrzucic hihi
niby narazie sie wgrywa na wrzuta.pl wiec moze cos z tego bedzie:diabloti:

Posted

no jak to co...poszedl spac:)

zaczynam byc zazdrosna o tego slonia, sznurek przezyje jakos, ale slonia nie!!

Ps. ten slon, to maskotka mojej siostry z jej 18nastki...cwiczymy na niej komende "zabij misia!"...na maskotce oczywiscie:)
ja jestem zazdrosna, a Timowi chyba troche wstyd....

Posted

z zadrosci poszlam do Tima na podloge (czy to aby nie oslabi mojej pozycji alfa furciaczku? hihihi) ...i zasnelam...siorka chciala mi strzelic zenujaca fotke mojej paskudnej twarzy, ale ja bylam przewidywalna i nic nie bylo widac:)

spimy z Timem łeb w łeb (czy to bezpieczne ? przeciez ten killer w snie mi gardlo rozszarpie!! hihihi ...to dopisek z pozdrowieniami dla furciakowej)