Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy się u Was po raz pierwszy :)
Fajne te Wasze yorki, a Ajuś ścięty na grzywka wygląda rewelacyjnie. Miya ma uśmiech mojej Toriczki.. :)

Posted (edited)

omry witaj u mnie;-)
a Ty masz jakiegoś yorasa aktualnie? (przepraszam za pytanie, ale nie jestem na bieżąco i po imionach nie kojarze Twoich psów)

Miya została przechrzszczona:-D teraz nazywa się Żmija...reaguje:-D
ona jest super słodka jak śpi i akurat jej nie trącisz przypadkiem;-) a Ayusia nikomu nie oddam, bo to moj ulubieniec, Żmiji nienawidze:-D

Edited by sacred PIRANHA
Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
omry witaj u mnie;-)
a Ty masz jakiegoś yorasa aktualnie? (przepraszam za pytanie, ale nie jestem na bieżąco i po imionach nie kojarze Twoich psów)

Miałam Tori przez 12 lat, w kwietniu odeszła. Teraz mam Avril, widać w bannerku :)

Posted

evel napisał(a):
Ja to sobie pomyślałam, że jak mnie kiedyś los uraczy yorkiem, to go będę golić na Ajusia, hahaha :D

Mnie TŻ chce uraczyć yorkiem ze swojego domu rodzinnego. I na pewno będę ją strzygła na Ajusia :D

Posted

dorka1403 napisał(a):
ta co to marzy o duzym psie napomina co by ja los uraczyl jorasem...:) a jak by tak podhalana albo np....colie ogolic na ayusia?

Ej, nie żeby teraz, ale ogólnie kiedyś, co nie :D

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
wszystko fajnie, tylko znajdzcie groomera, który Wam tak psa wystrzyże:-D

Ja mam Ciebie, a Tyś zaprawiona w bojach :D

Posted

no tak, Ty masz mnie a reszta chętnych ma problem :-D
evel Ty nie myśl o yorku! to nie są psy! wstyd mieć yorka;-) ostatnio na wątku adopcyjnym yorków dowiedziałam się, że yorki drą ryja jak opętane, szczają po kątach i ogólnie są niereformolne, w ogóle większość miniatur taka po prostu jest i nic się z tym zrobić nie da...można jedynie z miłości do nich łazić i sprzątać szczyny, prać i chodzić w zatyczkac do uszu chyba :-D

Posted

U mnie byłby traktowany jak Zu (a przypominam, że ona z natury szczekilwa, z ziemniakiem zamiast mózgu i w ogóle z problemami z koncentracją i zapaszkami na przykład :P), zamordyzm i terroryzm obowiązuje niezależnie od rozmiarów ;)