evel Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-6cSKCCNJoPU/T8M4vImeOUI/AAAAAAAACHs/9ql0iRsGLZU/s512/P5270239.JPG kurde, muszę się przyznać, że na żywo się nie przypatrywałam za bardzo w obawie o swoje zdrowie i życie :diabloti: ale ta Twoja suka to całkiem urodziwa i pocieszna się wydaje :) P.S. Maszynka jest w trakcie wskrzeszania, mam nadzieję, że operacja się uda :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 evel napisał(a):ta Twoja suka to całkiem urodziwa i pocieszna się wydaje :) urodziwa, to może ona i jest ale z tym drugim, to nieco gorzej:-D Ja nie wiem, czemu jej się wszyscy tak boją...przecież to waży 2kg i jest takie urodziwe:-D a co do maszynki, to nie przejmuj się tym zbytnio;-) jak się nie uda jej wskrześić, to kupię sobie nową...a jak się uda ją wskrzesić, to ją sprzedam, dołożę kasę i kupię sobie nową :-D Quote
furciaczek Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 W pierwszej chwili zaczelam sie zastanawiac co to jest:evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-Cl8S5Dg-2RQ/T8Dz2F1jQKI/AAAAAAAACBM/nfj3IGdUTz8/s512/P5260005.JPG ale tu wyszedl juz fajnie https://lh4.googleusercontent.com/-6Hra9O3fwFc/T8M44udiAGI/AAAAAAAACIM/9THuyKAv23Y/s512/P5270249.JPG Musisz przyjechac i mi Prezesa obstrzyc:diabloti: Quote
Iza. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ayo cudnie wygląda, coraz bardziej grzywkowy :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 furciaczek napisał(a):W pierwszej chwili zaczelam sie zastanawiac co to jest:evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-Cl8S5Dg-2RQ/T8Dz2F1jQKI/AAAAAAAACBM/nfj3IGdUTz8/s512/P5260005.JPG ale tu wyszedl juz fajnie https://lh4.googleusercontent.com/-6Hra9O3fwFc/T8M44udiAGI/AAAAAAAACIM/9THuyKAv23Y/s512/P5270249.JPG Musisz przyjechac i mi Prezesa obstrzyc:diabloti: pierwsza fota jest przed strzyżeniem (tzn po pierwszym ale po 2tyg odrosnieciu), druga fotka z niedzieli ćzyli po poprawkach:-) co do strzyżenia Prezesa, to moja maszynka popełniła samobójstwo, przy okazji zabrała ze soba za Tęczowy Most również wszystkie gniazdka w domu i korki:-D dobrze, że mnie nie zabrała ze sobą:-D Iza. napisał(a):Ayo cudnie wygląda, coraz bardziej grzywkowy :loveu: no powoli powoli zaczyna wyglądać zgodnie z moją wizją w głowie;-) tylko juz teraz wiem, ze potrzebuje na gwałt również wąskiego trymera, bo strasznie ciężko mi się manipuluje standardową szeroką maszynką na pyszczku i w okolicach oczu... Quote
anetta Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ayo wygląda genialnie w tej fryzurce, baardzo mi się podoba:loveu: rany, jakie to to małe jest :evil_lol::evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-wwzHBhtjUM8/T8DzzvRyYxI/AAAAAAAACA8/89ZkEI_Z5No/s512/P5260003.JPG Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='anetta']Ayo wygląda genialnie w tej fryzurce, baardzo mi się podoba:loveu: rany, jakie to to małe jest :evil_lol::evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-wwzHBhtjUM8/T8DzzvRyYxI/AAAAAAAACA8/89ZkEI_Z5No/s512/P5260003.JPG a podobno nie da się yorka ściąć ładnie na grzywacza:-D a co do wielkosci, to ja jestem wysoka no i psy...Ayo ma 25cm w kłebie...suka jest niższa hihii:-) [quote name='Alicja']Fajne są oba . yorki? Alicja, ty się dobrze czujesz? :-D yorki są beeeeeeee wogóle, to nawet psy nie sa tylko szczury:-D Quote
Alicja Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ja mam psa prawie yorka więc fajne są :) Ozzy wychowywał sie z Tuffim i jemu nadal wydaje się że jest malutki:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Alicja napisał(a):Ja mam psa prawie yorka więc fajne są :) a kokardke mu wiążesz? weź mu kokardke przyczep i zrob fotke pliiiiiiis:-D Quote
Alicja Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):a kokardke mu wiążesz? weź mu kokardke przyczep i zrob fotke pliiiiiiis:-D na taśmie 2stronnej nakleję :diabloti: Quote
anetta Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):a podobno nie da się yorka ściąć ładnie na grzywacza:-D a co do wielkosci, to ja jestem wysoka no i psy...Ayo ma 25cm w kłebie...suka jest niższa hihii:-) dzyzas...przeca to to ledwo z nad ziemi wystaje :D Nie mogłabym mieć takiego psa, lubię małe ale bez przesady :-D Bałabym się że go zdepczę niechcący. Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='anetta']dzyzas...przeca to to ledwo z nad ziemi wystaje :D Nie mogłabym mieć takiego psa, lubię małe ale bez przesady :-D Bałabym się że go zdepczę niechcący. Co ciekawe - mój Jax ma w kłębie 28,5 cm, a jest JRT i waży 5,5 kg :evil_lol: I doprawdy nie da się go zdeptać, mimo ze przecież różnica wzrostowa między nimi jest niewielka, co widać na fotach: Zawsze mnie to zaskakuje - niby różnica niewielka, a jednak nawet jak się weźmie jednego i drugiego na ręce, to normalnie od razu ją czuć :lol: Quote
furciaczek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 LadyS..ale ten Twoj dluzszy...wiec nic dziwnego ze inaczej w reku lezy:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 to mój Gram jest prawie 10cm większy :evil_lol: no bo jorczki to takie wątłe osóbki. Ja nawet jak brałam 10kg Brumę na ręce to wydawała mi się lżejsza niż 8kg Gram, russelle są zbite więc i wagę słuszną na 1cm2 mają Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 furciaczek napisał(a):LadyS..ale ten Twoj dluzszy...wiec nic dziwnego ze inaczej w reku lezy:evil_lol: Hihih, on zupełnie inaczej zbudowany - wierzga jak durny i w ogóle kupa mięśni :lol: Unbelievable napisał(a):to mój Gram jest prawie 10cm większy :evil_lol: no bo jorczki to takie wątłe osóbki. Ja nawet jak brałam 10kg Brumę na ręce to wydawała mi się lżejsza niż 8kg Gram, russelle są zbite więc i wagę słuszną na 1cm2 mają Większy od Jaxa czy Ajusia? :lol: Bo on bardziej PRT niż JRT ze względu na wysokość :diabloti: Russelle strasznie mięśniaste są, dlatego tak się zdaje - jak odbieraliśmy Jaxa, to ja byłam zaszokowana :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 ja jak pierwszy raz zobaczyłam Jaxa na żywo, to byłam w szoku, że on taki malutki:-D moze i jest dluższy ale to zupełnie nie o to biega, on jest tak masakrycznie nabity, mięśnie mięśnie mięśnie że to się tak wije, pręży, wygina...a co ja wam o mięśniach będe opowiadać :-D Quote
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 LadyS napisał(a): Większy od Jaxa czy Ajusia? :lol: Bo on bardziej PRT niż JRT ze względu na wysokość :diabloti: Russelle strasznie mięśniaste są, dlatego tak się zdaje - jak odbieraliśmy Jaxa, to ja byłam zaszokowana :lol: no ma 35-37cm, bo jego też zmierzyć nie sposób bo od razu robi skrzywdzonego pieska :mdleje: jak ktoś mi powie, że np. bordera nie może utrzymać bo się wije to mu się zacznę w twarz śmiać, toż to takie lejące się przez ręce jest :evil_lol: russella wziąć na ręce to jakby kłodę taką sztywną nosić, dopóki się wierzgać nie zacznie, bo jak zacznie to już nie ma co trzymać :evil_lol: ja grama zawsze za ogon łapię, ale tu już trzeba mieć refleks sacred PIRANHA napisał(a):a co ja wam o mięśniach będe opowiadać :-D no nam nie musisz :evil_lol: Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ja Jaxa za ogon zawsze ze wszelakich dziur wyciągam (tak niepozytywnie :lol:), ew. za kark łapie, jak już nie mam jak - lepiej za kark niż za nogę :lol: A noszę go pod pachą, tylko już się nauczyłam nosić go tak, żeby nie zapierał się tylnymi odnóżami i nie próbował odepchnąć tyłem :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 LadyS napisał(a):A noszę go pod pachą, tylko już się nauczyłam nosić go tak, żeby nie zapierał się tylnymi odnóżami i nie próbował odepchnąć tyłem :diabloti: boże jaki to jest artysta :-D Quote
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 LadyS napisał(a):Ja Jaxa za ogon zawsze ze wszelakich dziur wyciągam (tak niepozytywnie :lol:), ew. za kark łapie, jak już nie mam jak - lepiej za kark niż za nogę :lol: A noszę go pod pachą, tylko już się nauczyłam nosić go tak, żeby nie zapierał się tylnymi odnóżami i nie próbował odepchnąć tyłem :diabloti: no ja grama też, za ogon albo skórę na karku i do góry, ale za skórę też trzeba złapać tak żeby mu się nie udało wyślizgnąć :diabloti: ja na rączkach noszę tak, że mi się tylnymi łapami opiera na biodrze i jest leciutki Quote
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Unbelievable napisał(a): ja na rączkach noszę tak, że mi się tylnymi łapami opiera na biodrze i jest leciutki to Jax by wyskoczył jak z procy jakby mu się udało oprzeć o coś łapami pewnie:-D albo ewentualnie wybiłby LadyS zęby :-D to jest utalentowany jrt hihihihihi Quote
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):to Jax by wyskoczył jak z procy jakby mu się udało oprzeć o coś łapami pewnie:-D albo ewentualnie wybiłby LadyS zęby :-D to jest utalentowany jrt hihihihihi o nie nie nie, to trzeba dobrze z przodu trzymać :diabloti: i jak się chce odbić i mu się nie uda to lata w powietrzu tylnymi łapami i nie zwieje :diabloti: Quote
Recommended Posts