Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

będzie zgolony będzie, ale jutro bo ja padam na ryj ostatnio ...

a pojutrze jedziemy na wycieczkę psią, to będą jakies nowe fotki może:-D jak:
a) będzie mi sie chciało
b) nie zapomne aparatu
c) nie zapomne naładować akumulatorkoów
d) suka nie będzie miała chęci zrobic KILIM wszystkim dookoła i nie będe musiała mieć w związku z tym oczu dookoła głowy
e) będzie ładna pogoda
f) etc

ide sie napić i lulu:-D

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
cytrynowke, juz pije :-D
humor mam wyśmienity, musze tylko wytrzezwiec do pojutrza, zebym się nie utopiła na Szumach:-D

ooo cytrynóweczka spoko jest :razz: lubelska ? :D
ja w samotności piwko pije drugie już haha :( :diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
prawie tak - własnej roboty :-D zamojska :-D

hahah no tak od Zamościa do Lublina niedaleko :D
Moja babcia tez sama robi, ale dla mnie lubelska jednak najlepsza :diabloti:

Posted

Od kukułek mnie odrzuca, więc to chyba nie dla mnie :evil_lol: Ale cytrynówkę wszyscy co pili, chwalą, więc chyba najwyższy czas sprbować ;)

Posted

LadyS napisał(a):
Cytrynówka jest dobra, potwierdzam, a jaki dobry jest trunek z Kukułek, równiez piranhii i jej TŻta roboty - palce lizać!

szczególnie pity ze słoika po majonezie, co nie?:-D
evel napisał(a):
Od kukułek mnie odrzuca, więc to chyba nie dla mnie :evil_lol: Ale cytrynówkę wszyscy co pili, chwalą, więc chyba najwyższy czas sprbować ;)

koniecznie musisz sprobowac! ba! sama sobie zrob, nic trudnego a ile pozniej przyjemnosci hihi:-D

Vectra napisał(a):
taka kukułka w płynie jest dobra też , tylko czasem ciężko dobre kukułki kupić.

my robiliśmy z cukierków kukułek, tylko musze od bardziej doświadczonych jakiś lepszy sposob na ich rozpuszczanie znaleźć, bo sie tyle z tym namęczyłam i ku..wica mnie już strzelała, za diabły nie chciały się rozpuścić!

Posted

dlatego pisałam , że teraz ciężko dobre cukierki kukułki kupić :)
zapytam fachowca ;) jak się to rozpuszcza :evil_lol: mojej siostry teść , robi wszelkiego typu i maści nalewki .... ciekawostka bo on alkoholu wcale nie pije ... ale tworzy dzieła :loveu:

Posted

Ajo już nie jest sam ze swoim ryjcem:diabloti:
zastanawiam się jak by wyglądała wersja pp?:diabloti::diabloti::diabloti: marzy mi się taki yorko-grzywek:oops::evil_lol:
tym bardziej że Duśkowi okropnie leci z oczysk... i dłuższe oblepione kudły wyglądają fuuuuu...

Posted (edited)

LadyS napisał(a):
Hahaha, słoik po majonezie zamiast butelki dodawał uroku :evil_lol:
mi było delikatnie wstyd za ten słoik;-)

Vectra napisał(a):
dlatego pisałam , że teraz ciężko dobre cukierki kukułki kupić :)
zapytam fachowca ;) jak się to rozpuszcza :evil_lol: mojej siostry teść , robi wszelkiego typu i maści nalewki .... ciekawostka bo on alkoholu wcale nie pije ... ale tworzy dzieła :loveu:

zapytaj koniecznie, bo trunek super pyszny a to rozpuszczanie tych cukierków wyjątkowo upierdliwe no...
Yorkomanka napisał(a):

zastanawiam się jak by wyglądała wersja pp?:diabloti::diabloti::diabloti:

wez sobie przejrzyj fotki tego psa, są tam fotki z roznych stadiow odrośnięcia. Strzyzeniem mozna niezle psa zmieniac:-D Ten psiak jest pp a zrobiony i na golasa był:-D
http://www.chinesecrested.no/en/registry/76328/Don+Zuz+Sasima+.html#mainimage

Dzis bylismy calutki dzień na wycieczce:-) wyprawa yorkowa była:-D ludzie na szlaku oszołomieni takim stężeniem yorków:-D
Ajuś potaplał się w rzece, udawał że sie topi, spadł kilka razy z kładki, wkurzył jednego labradora, kilkanaścioro dzieciaków posikało sie z radości na jego widok i w sumie to tyle...wrocilismy a psy padły i na dwór nie chcą:-D szok:-D

Edited by sacred PIRANHA
Posted

:-D świetnie wygląda ten grzywek zrobiony na golasa, jakoś nigdy na to nie wpadłam żeby ogolić pp :lol::lol: oraz nie zastanawiałam się nad ogolonym pp.

Brawo, psy masz w głowy :lol:

Timek jaki uchachany :)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

• 3 weeks later...