Yorkomanka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 moje słoneczka słitaśne w tyłeciuńcie zmalzły tycie tycie papućki :smile: :crazyeye::diabloti: tak bidoki męczysz na tm śniegu:diabloti: przecież one powinny w domku w takie mrozy siedzieć:-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 odwiedziła nas dziś ladySwallow z TZtem i Jaxem (najpiękniejszy jack russel terier na świecie :-P = jedyny, który mi się podoba hihihi) Emi się go troche bała,ale dała się namówić na zabawe i straszliwie się obojgu spodobała zabawa w przeciąganie;-) czasem było tez tak hihi Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 no i Ayo i Miya...z każdym dniem lepiej:cool3: Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):żadnych fiołkowych kokardek! I tak ledwo znosze gumeczki (dobrze, ze moja Emilka ma ich dużo). A co do Emilki, to dziwne, zeby dziecko bez chrztu, rodzicow bez koscielnego było inne;-) bosh ...biedne dziecko :diabloti: :evil_lol: :lol: ale mina https://lh6.googleusercontent.com/-ubaxbui1NW0/TyqWeyEAqNI/AAAAAAAACc8/Z5LyEdBQWVw/s640/P2020073.JPG Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Alicja napisał(a): :lol: ale mina https://lh6.googleusercontent.com/-ubaxbui1NW0/TyqWeyEAqNI/AAAAAAAACc8/Z5LyEdBQWVw/s640/P2020073.JPG to mina pod tytułem: no przyniosłem piłeczke, rzuć piłeczke! rzuć piłeczke! a że on przy tym fuka (kicha) to i się oblizuje i tak wyszło :evil_lol: PS. a moje dziecko biedne jest, to już wszyscy wiedzą:diabloti: Quote
evel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ty, ładny ten Twój drugi yorek, co by nie mówić :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 evel co Ty chora jesteś? gorączka jakaś?:diabloti: Quote
evel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Szok sesjowy, ale już tylko do środy :eviltong: No serio. Fajna jest, ona ma rodowód? Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 evel napisał(a):Szok sesjowy, ale już tylko do środy :eviltong: No serio. Fajna jest, ona ma rodowód? no ma...w sumie gdyby nie miała, to byłaby łatwiejsza w obsludze bo bardziej by sie bała:evil_lol: a ona jest wycofana do pewnego momentu (bliżej nie okreslonego), po którym nagle wypala jak boma atomowa:diabloti: Quote
LadyS Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Znów jestem w Zamościu :evil_lol: ożywiam więc galerię ;) jurki sa takie niewychowane niewyrazne, ale ajus wyszedł jak wiewiórka :lol: Quote
Yorkomanka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ajusiowi taka fryzurka pasuje ale Miya wygląda... ble:diabloti: taką ładną jurke tak ogolić:evil_lol: nie ma kucyka biedaczka:-( dlaczego jej to robisz? zła pańcia zła...:roll: i nawet irokeza widzę Ajo też ma?:lol: zastanawiam się czy mojego golić czy zostawić jak jest Quote
evel Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-lwQuPXlgYJo/T23UecoamFI/AAAAAAAAAsg/8XLa3YnuS0M/s640/P3240325.JPG a na smyczy... Emi? :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-Guk-vZdcM9Q/T23VLHx9iLI/AAAAAAAAAx4/Ac8QE-3bCJo/s576/P3240414.JPG no jak zgodnie siedzą, proszę, proszę :grins: Quote
Alicja Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 zamiast w torebusi na spacerku to ty je marasisz w takim pyle :diabloti: ....masakra :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-8hsCQgasXTM/T23UrhwPPxI/AAAAAAAAAuU/gWXaGddW2dk/s576/P3240351.JPG Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Yorkomanka']Ajusiowi taka fryzurka pasuje ale Miya wygląda... ble:diabloti: taką ładną jurke tak ogolić:evil_lol: mnie się Mija podoba w krótkiej bardziej niż Ajuś;-) wynika to z tego, że ona jest rodowodowa i jest ładnie proporcjonalna a Ajuś to szczur jest pseudulec i tyle hhii ;-) Ajusia kocham zarośniętego po prostu bo sie wtedy robi taki duży i taki masywny mop:-) co do komentowania ich scinania bądz nie, gdyby moje psy miały takie spacery jak wszystkie jurki dookoła, to może i by miały kucyki, kokardki itp ale jak ja z nimi ide tak jak na tym spacerze na ponad godzine w pola...no to sorki ale długie kudły, czy spadające ciągle kucyki do poprawiania się w krzakach nie sprawdzają ;-) [quote name='evel'] a na smyczy... Emi? :evil_lol: na smyczy jest labradorka mojej ciotki (w zasadzie to ciotka TZta), która mieszka w bloku obok i wychodzi na dwor...raz dziennie...więc teraz mam dodatkowego psa na spacery, niestety suka wisi na za ciasnej kolczatce i flexi i kombinuje dla niej cos, zeby ją jakos sensownie moc wybiegac...jest tak spasiona, ze na raie wprowadziłam jej jeden dodatkowy dlugi spacer na spokojnie taki. Docelowo chce zabierac ją na moje cowieczorne bieganie, ale na razie to ona by padła na zawał pewnie... ładny pies, tylko na razie reprezentacyjna jest jedynie głowa, reszta to wilkie tłuste cielsko po kilku spacerach ,zaczyna już zauwazac człowieka na drugim koncu smyczy, ladySwallow zaczełą dzis z suka przywołanie. Labka łapie szybciutko, to super pies byłby w dobrych rekach...tylko tych dobrych rąk brak... [quote name='Alicja']zamiast w torebusi na spacerku to ty je marasisz w takim pyle :diabloti: ....masakra :evil_lol: masakra to jest z takimi brudasami do domu wrocic hihi po Miji nie widac, ona i tak siwa hihi ale na Ajusiu to kurz całkiem nieżle wygląda, ludzie się oglądają hahaha Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 fotki z dzisiejszego spaceru;-) ladySwallow i labka mojej ciotki - tak wogole to nazywa się Abi (orginalnie, co nie? hihi) udało sie złapac wszystkie trzy hihihi: Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 znowu mnie przyciągneła na jakieś pola, bleeee podobne do siebie ?:cool3: troszke dzisiaj wiało:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 oj wiało! i na koniec panicz nietykalski vel obrażony;-) Quote
Yorkomanka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 podobne do siebie ?:cool3:jak 2 krople wody:evil_lol: a dlaczego panicz obrażony? mój ma kitajca czesanego raz na 2 dni albo rzadziej a na spacery nie chodzi jak przeciętny jurek:diabloti: Przecież ta sunia nie jest jakoś strasznie gruba;) widziałam gorsze przypadki;) współczuje jej moi dziadkowie mieli mix bernardyna Tina była wyprowadzana 2 razy dziennie na 5 min:roll: teraz mieszka z nimi "pinczer mini" ale on jest mojej ciotki wychodzi 5 razy ale też na siku i do domu... boi się ludzi, psów, ulicy... rzuca się z zębiskami... czasem go gdzieś zabieram ale on nie chce odchodzić od domu i muszę go ciągnąć za sobą:roll: jak już nie jesteśmy na ulicy jest ok ale zobaczy człowieka i jest panika:roll: do tego leje w domu nie tylko u siebie:angryy: A Dunio się dzisiaj tarzał w takiej wyschniętej trawie i wbiła mu się w oczko... znowu...:angryy: chyba mu okulary muszę kupić hihihi bo zabronić księciu się tarzać nie mogę:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 ona wychodzi raz dziennie na 5minut;-) a aktualnie jest juz po tygodniu wychodzenia ze mna na ponad godzinne spacery wiec i pewnie coś juz spusciła;-) poza tym, na fotach wychodzi duzo lepiej niż w realu, a i nie tyle o tusze chodzi co o kondycje - jej brak. No ale jak sie wychodzi raz dziennie wokol bloku, a w domu biegac/bawic sie nie wolno, no bo przeciez to słonica w składzie porcelany;-) to tak jest z kondycja właśnie... wczesniejsze fotki: Ajus obrażony nieustannie od ponad 2 miesięcy o to samo...o Mije;-) bo jak to tak, tymczas został na stałe? Sprzeciw! co do kitki, to ja suce musiałam ciągle poprawiać, może to wynika z mojej jakiejs niewiedzy/nieumiejętnosci zakładania;-) tak czy siak łatwiej jest mi je obmyć z kurzu/żużlu/błota i obskubać z gałązek/liści/rzep itp jak sa na krotko obstrzyzone, wiec zapuszczone bedą dopiero na zime;-) Quote
Alicja Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ja tam wolę yorasy na krótko ścinane :) a sunieczka faktycznie pokaźna ;/ Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Alicja napisał(a): a sunieczka faktycznie pokaźna ;/ ona na zywo wygląda duzo gorzej niz na fotach...no ale jeszcze ze 2 tyg z nią tylko pochodze na długie spacery, a potem zaczne zabierać ją na bieganie, nabierze linii to będzie super laska;-) Quote
Yorkomanka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 bo ty jej tego kitka robiłaś z frotki a ja z tycich gumeczek:cool3: takich specjalnie do piesowego kitka:cool3: mam koło siebie labkę ona dopiero jest gruba:-( no i strasznie brudna niby biszkopt a do czarnego jej nie brakuje dużo:roll: mieszka na takim parkingu "do pilnowania" czasami jej się uda zwiać i atakuje psy... a Odie on 5 minut też nie ma kitka:multi: i jest golutki:multi: ale mniej niż twoje bo ma falbankę:lol: ale za to ogonek ma wyciapany:roll: bo miał schody ale to już kilka tygodni temu mu zrobiłam:diabloti: Jakoś tym razem mi gorzej szło golenie, okazało się że nie to ostrze co chciałam było założone może przez to:roll: przy goleniu szyjki od przodu już się wnerwiłam i zdjęłam nakładkę i za jednym przejechaniem obcięło się to z czym od kilku minut się męczyłam:multi: i nawet tym razem mu kości nie wystają:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 miałam takie tycie gumeczki:-P mam mała córke:-P ale Miji straszliwie włosy wypadac zaczeły i w tych gumkach to tyyyle włosów wyłaziło, plus suka probowała ja ściągnąć co chwila, tylko frotki tolerowała jako tako....niewazne, kitka juz nie ma i raczej nie będzie;-) a masa tam foty u siebie Odika? Quote
Recommended Posts