Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yorkomanka']biedne psisko:-( temu właścicielowi bym to samo zrobiła:angryy:
ale mi akurat nie o to chodziło:diabloti: psie do zdjęć zostało powieszone na łańcuchu:diabloti:[/QUOTE]

a widziałam widzialam juz hihihi

a co do tego bidaka odebranego od jakiegoś pacana, to doszedł już do siebie i został w ds u kierownika schroniska;-) nazwali go Szczęściarz ihihi

Posted

jak się nie ma auta to wszędzie daleko:placz: po Odinka jechałam do Wrocławia pociągiem to była masakra:mad: Dusiowy ryjek już opitolony i 1 raz nie żałuję fryzjerskiego eksperymentu mojego autorstwa:cool3: nawet mam zamiar posunąc się nieco dalej i użyć na nim maszynki:diabloti: ale to nie w najbliższej przyszłości:p

Posted

[quote name='Yorkomanka']są już u mnie w galerii ;) mnie też korci i to jeszcze jak:diabloti:[/QUOTE]

ja to i tak z nim ciągle cos wydziwiam ale na wiosne miałam zamiar go ścią na grzywacza;-) czyli ryjek ogolony całkiem i tułów też krociuteńko i dluższe wlosy tylko na koncowkach łap, ogonie i glowie plus grzywa hihi:-)

a tak wogole to choruje na czarnego grzywacza pp....chyba stąd takie antazje fryzjerskie :-)

Posted

I co, chodził taki zjeżony po mieście?! :diabloti: Nie wstyd Ci, że nie dość, że taki robocik, to jeszcze w takim uczesaniu?! :evil_lol: :roflt:

Posted

[quote name='evel']I co, chodził taki zjeżony po mieście?! :diabloti: Nie wstyd Ci, że nie dość, że taki robocik, to jeszcze w takim uczesaniu?! :evil_lol: :roflt:

wstyd mi jak zawsze!!!! :-)

tak będzie na wiosne znowu hihii

Posted

To ja dorzucę nieco Ajusia wakacyjnego, jak był u mnie - nieco opóźnione, ale i tak macie podziwiać :lol: W ogóle to teraz spostrzegłam, że ja Ajusiowi tyle fot porobiłam, a jego pańcia nie wstawiła nic a nic!

Posted

tą głowę miał fajnie wygoloną:diabloti: a uszy(:diabloti::diabloti::diabloti:) by były ok gdby było jakieś bardziej łagodne przejście między długimi a krótkimi kudłami a tak krótkie i nagle długie ble:diabloti: albo całkiem obcięte dookoła też by mogły być:diabloti: coś jak na 1 focie tyle że wtedy są wielkie gacki:diabloti:
sorry ale mam chyba obsesje na tym punkcie :D

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']

głowe będzie miał tak mniej więcej teraz caly czas, tylko mu te boki musze wyrównywac na bieżąco jak rosną zeby było koło a nie postrzępione...no ale to mowie, odrasta po moich fantazjach ostatnich hihihi
na wiosne tułów pojdzie na 3mm tylko na karku zostanie irokez, wszystko jestem w stanie zniesc ale irokez MUSI byc o:-)

Posted

no właśnie a Ajuś nawet w tytule galerii został pominięty:placz:
e tam inne psy:p znam takie którym to wisi;) mój się wnerwia jak podchodzi do niego pies z irokezem ale ma kolgę shih który ma taki irokezik jak Hamster i nie zwraca na to uwagi;)