Yorkomanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 biedne psisko:-( temu właścicielowi bym to samo zrobiła:angryy: ale mi akurat nie o to chodziło:diabloti: psie do zdjęć zostało powieszone na łańcuchu:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']biedne psisko:-( temu właścicielowi bym to samo zrobiła:angryy: ale mi akurat nie o to chodziło:diabloti: psie do zdjęć zostało powieszone na łańcuchu:diabloti:[/QUOTE] a widziałam widzialam juz hihihi a co do tego bidaka odebranego od jakiegoś pacana, to doszedł już do siebie i został w ds u kierownika schroniska;-) nazwali go Szczęściarz ihihi Quote
LadyS Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Yorkomanka, piranha przyjeżdża do mnie do Wrocławia, a z Wałbrzycha do Wrocławia już niedaleko ;) Quote
Yorkomanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jak się nie ma auta to wszędzie daleko:placz: po Odinka jechałam do Wrocławia pociągiem to była masakra:mad: Dusiowy ryjek już opitolony i 1 raz nie żałuję fryzjerskiego eksperymentu mojego autorstwa:cool3: nawet mam zamiar posunąc się nieco dalej i użyć na nim maszynki:diabloti: ale to nie w najbliższej przyszłości:p Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 dawaj fote, koniecznie!!!!! mnie korci,żeby ryjek ogolic jak grzywaczom...ale sie boje efektu hahaha! Quote
Yorkomanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 są już u mnie w galerii ;) mnie też korci i to jeszcze jak:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']są już u mnie w galerii ;) mnie też korci i to jeszcze jak:diabloti:[/QUOTE] ja to i tak z nim ciągle cos wydziwiam ale na wiosne miałam zamiar go ścią na grzywacza;-) czyli ryjek ogolony całkiem i tułów też krociuteńko i dluższe wlosy tylko na koncowkach łap, ogonie i glowie plus grzywa hihi:-) a tak wogole to choruje na czarnego grzywacza pp....chyba stąd takie antazje fryzjerskie :-) Quote
Yorkomanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ja za fryzure na grzywacza podziękuje chyba że pp Odinek już miał łapki na grzywacza i to była tragedia dlatego teraz sobie pozwolę co najwyżej na ryjek ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']ja za fryzure na grzywacza podziękuje chyba że pp Odinek już miał łapki na grzywacza i to była tragedia dlatego teraz sobie pozwolę co najwyżej na ryjek ;) ajus miał tak przed wakacjami: Quote
evel Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 I co, chodził taki zjeżony po mieście?! :diabloti: Nie wstyd Ci, że nie dość, że taki robocik, to jeszcze w takim uczesaniu?! :evil_lol: :roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='evel']I co, chodził taki zjeżony po mieście?! :diabloti: Nie wstyd Ci, że nie dość, że taki robocik, to jeszcze w takim uczesaniu?! :evil_lol: :roflt: wstyd mi jak zawsze!!!! :-) tak będzie na wiosne znowu hihii Quote
anetta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jaki on fajny, puchaty taki, przynajmniej na takiego wygląda :) https://lh3.googleusercontent.com/--IIBILrTHpQ/TttGjESr4nI/AAAAAAAAHnw/YHYLF6rR258/s500/DSCF0753_zmie%2525C5%252584%252520nazw%2525C4%252599.JPG Wdzianko Timkowe superowe! Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 no zarósł i zrobił się taki puchaty misio:-) Quote
LadyS Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To ja dorzucę nieco Ajusia wakacyjnego, jak był u mnie - nieco opóźnione, ale i tak macie podziwiać :lol: W ogóle to teraz spostrzegłam, że ja Ajusiowi tyle fot porobiłam, a jego pańcia nie wstawiła nic a nic! Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 ale był paskudnie obcięty!!!! jednak robie postępy z tymi strzyżeniami hihihi Quote
Yorkomanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 tą głowę miał fajnie wygoloną:diabloti: a uszy(:diabloti::diabloti::diabloti:) by były ok gdby było jakieś bardziej łagodne przejście między długimi a krótkimi kudłami a tak krótkie i nagle długie ble:diabloti: albo całkiem obcięte dookoła też by mogły być:diabloti: coś jak na 1 focie tyle że wtedy są wielkie gacki:diabloti: sorry ale mam chyba obsesje na tym punkcie :D Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='sacred PIRANHA'] głowe będzie miał tak mniej więcej teraz caly czas, tylko mu te boki musze wyrównywac na bieżąco jak rosną zeby było koło a nie postrzępione...no ale to mowie, odrasta po moich fantazjach ostatnich hihihi na wiosne tułów pojdzie na 3mm tylko na karku zostanie irokez, wszystko jestem w stanie zniesc ale irokez MUSI byc o:-) Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Yorkomanka']oj tam oj tam:evil_lol:[/QUOTE] to ja jednak nie bede go scinac chyba na grzywacza (w sensie pyska) wole go w wersji zarosnietej na mopa juz chyba hihihihi Quote
Yorkomanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a co powiesz na irokez przez cały grzbiet?:diabloti: http://thelifeinmystilettos.files.wordpress.com/2010/07/img_0895.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 moja Fila [*] miała irokeza przez caly grzbiet ale wygladalo to zupelnie inaczej;-P fajnie to wyglada ale inne psy odczytują to dosc jednoznacznie:-) Quote
Yorkomanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 no właśnie a Ajuś nawet w tytule galerii został pominięty:placz: e tam inne psy:p znam takie którym to wisi;) mój się wnerwia jak podchodzi do niego pies z irokezem ale ma kolgę shih który ma taki irokezik jak Hamster i nie zwraca na to uwagi;) Quote
Recommended Posts