Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Współczuję... :-(
:glaszcze:
Trzymaj się...

Jedno jest pewne - u Furciaczka będzie Timkowi dobrze.
Choć wiem, że to marne pocieszenie...

wiem, ze u niej będzie miał lepiej niż u mnie...tylko dlatego znalazłam siły by to zrobić...ostatnie dni to była totalna nerwówka,wszystko w tajemnicy, wszystko na ostatnią chwilę żeby tylko nikt nic nie odkrył, żeby tylko nic nie wykombinowała ...wczorajsze akcje z moją rodzicielką to po prostu koszmar... cały dzień myślałam ze nerwowo nie wytrzymam i pojde sie powiesic ale musiałam ...wbrew całej rodzinie zabrac go i wysłać ...dać szanse na normalne życie, bolało...dzis jak odjechał nie byłam w stanie prowadzic auta...po prostu siedziałam i wyłam...a przeciez to tylko pies nie?
Wiem, że bede wyc nad kazda jego fotką teraz, wiem ze wydam fortune na telefony do fur, wiem że bedzie bolało jeszcze długo i długo...a może nawet do końca jego zycia, ale musiałam to zrobić dla niego po prostu...

Posted

Alicja napisał(a):

a Timcio u Fur będzie bezpieczny :glaszcze:

no na razie to oni nie są bezpieczni...najpierw chcial zjesc sunie ktora razem z nim wyruszyla w droge, pozniej pana transportującego psiaki, zestresował się już mocno...mam nadzieje ze nie zje furciaczka...
niedługo dojadą a ja już nie wiem co ze sobą zrobić z nerwow...

Posted

Nie zazdroszczę.
Nie wiem co napisać, jak Cię pocieszyć... Chyba się nie da. Ból musi być ogromny... :-(

Z tego, co piszesz wynika, że podjęłaś najlepszą dla Timka decyzję. Dojrzałą i rozsądną.
Z czasem wszystko się ułoży. Stres zniknie. I Timkowy i Twój. Furciakowa da radę, nie z takimi psami miała do czynienia.
A kiedyś, jak napisała Alicja, pojedziecie z Emi odwiedzić Timka i uspokoisz się na pewno jak zobaczysz, że mu u Furciakowej dobrze (a wierzę, że tak właśnie będzie).

A na razie trzymaj się jakoś... :glaszcze:

Posted

[quote name='maciaszek']Pięknie wygląda.
I co najważniejsze, chyba dobrze trzyma się psychicznie!
A Ty jak się trzymasz?[/QUOTE]

Timek to twardy uparty pies,nie tak łatwo go złamać, poza tym kilka ostatnich miesięcy był w kiepskich warunkach więc teraz napewno z tego tytułu duzo łatwiej mu było zaakceptowac zmiane miejsca zamieszkania, nie ma między nim a fur jeszcze miłości ale nic porozumienia zawiązana:-)
no a ja lipa, przy kazdej focie wyje i ogolnie ciesze sie i jest mi przykro jednoczesnie...debilne uczucie...

Posted

[quote name='furciaczek']Lyzew jest genialny, fantastyczny i w ogole naj:loveu:
Pirania wez im opowiedz akcje z wygladaniem przez onko i moje zdziwienie:evil_lol:
I daj jakas fote Hamstera:diabloti:

a co ja będe opowiadać, Ty opowiedz jak nie wierzyłas że mój Timek rozumie mowe ludzką:-)

a Hamster własnie po żarciu- ryz z kurczakiem pooooszedł w 5sekund, troszke sie pies pobrudzil ale leżał i każde ziarenko ryzu wylizal ...teraz nadaje sie tylko do kąpania, więc zamierzam go dzis katować jak to zwyjle czynię zreszta i tak regularnie:-)

podwójne kły...i kto mu podskoczy hihihi?

i takie sobie błogie lenistwo z miziająca Emilką

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
etam...poczekam az sam urosnie:-)
wlasni gotuje psu kurczaka z ryzem...psa nosi po chałupie, zapach wszędzie a nie dają:-)

sadystka :diabloti:

Posted

Weź, ale jesteś :( A leki wpychasz do gardła? Może się podamy razem do TOZu? Albo niech MaDi przyjedzie na kontrolę? :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

No proszę. Jak na takiego krzywdzonego pieseczka (pominiętego nawet w tytule dogo-blogaska!) wygląda całkiem dobrze :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
To nie Ham...za normalnie wyglada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha
to Hamster w ujęciu kuzynki bawiącej sie w focenie wszystkie co sie rusza:-)
evel napisał(a):
No proszę. Jak na takiego krzywdzonego pieseczka (pominiętego nawet w tytule dogo-blogaska!) wygląda całkiem dobrze :evil_lol:

photo shop :-)