maciaszek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Współczuję... :-( :glaszcze: Trzymaj się... Jedno jest pewne - u Furciaczka będzie Timkowi dobrze. Choć wiem, że to marne pocieszenie... Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 maciaszek napisał(a):Współczuję... :-( :glaszcze: Trzymaj się... Jedno jest pewne - u Furciaczka będzie Timkowi dobrze. Choć wiem, że to marne pocieszenie... wiem, ze u niej będzie miał lepiej niż u mnie...tylko dlatego znalazłam siły by to zrobić...ostatnie dni to była totalna nerwówka,wszystko w tajemnicy, wszystko na ostatnią chwilę żeby tylko nikt nic nie odkrył, żeby tylko nic nie wykombinowała ...wczorajsze akcje z moją rodzicielką to po prostu koszmar... cały dzień myślałam ze nerwowo nie wytrzymam i pojde sie powiesic ale musiałam ...wbrew całej rodzinie zabrac go i wysłać ...dać szanse na normalne życie, bolało...dzis jak odjechał nie byłam w stanie prowadzic auta...po prostu siedziałam i wyłam...a przeciez to tylko pies nie? Wiem, że bede wyc nad kazda jego fotką teraz, wiem ze wydam fortune na telefony do fur, wiem że bedzie bolało jeszcze długo i długo...a może nawet do końca jego zycia, ale musiałam to zrobić dla niego po prostu... Quote
Alicja Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pojedziecie odwiedzić Timka do Cioteczki Fur :) a Timcio u Fur będzie bezpieczny :glaszcze: Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Alicja napisał(a): a Timcio u Fur będzie bezpieczny :glaszcze: no na razie to oni nie są bezpieczni...najpierw chcial zjesc sunie ktora razem z nim wyruszyla w droge, pozniej pana transportującego psiaki, zestresował się już mocno...mam nadzieje ze nie zje furciaczka... niedługo dojadą a ja już nie wiem co ze sobą zrobić z nerwow... Quote
maciaszek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nie zazdroszczę. Nie wiem co napisać, jak Cię pocieszyć... Chyba się nie da. Ból musi być ogromny... :-( Z tego, co piszesz wynika, że podjęłaś najlepszą dla Timka decyzję. Dojrzałą i rozsądną. Z czasem wszystko się ułoży. Stres zniknie. I Timkowy i Twój. Furciakowa da radę, nie z takimi psami miała do czynienia. A kiedyś, jak napisała Alicja, pojedziecie z Emi odwiedzić Timka i uspokoisz się na pewno jak zobaczysz, że mu u Furciakowej dobrze (a wierzę, że tak właśnie będzie). A na razie trzymaj się jakoś... :glaszcze: Quote
sacred PIRANHA Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 :loveu::loveu::loveu::placz::placz::placz: Quote
maciaszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pięknie wygląda. I co najważniejsze, chyba dobrze trzyma się psychicznie! A Ty jak się trzymasz? Quote
sacred PIRANHA Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='maciaszek']Pięknie wygląda. I co najważniejsze, chyba dobrze trzyma się psychicznie! A Ty jak się trzymasz?[/QUOTE] Timek to twardy uparty pies,nie tak łatwo go złamać, poza tym kilka ostatnich miesięcy był w kiepskich warunkach więc teraz napewno z tego tytułu duzo łatwiej mu było zaakceptowac zmiane miejsca zamieszkania, nie ma między nim a fur jeszcze miłości ale nic porozumienia zawiązana:-) no a ja lipa, przy kazdej focie wyje i ogolnie ciesze sie i jest mi przykro jednoczesnie...debilne uczucie... Quote
Alicja Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 bowski jest :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TXd-QpqfjCI/AAAAAAAABoo/8nbq9YsRIPs/s720/IMG_6685.JPG Pirania :glaszcze: Quote
furciaczek Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Lyzew jest genialny, fantastyczny i w ogole naj:loveu: Pirania wez im opowiedz akcje z wygladaniem przez onko i moje zdziwienie:evil_lol: I daj jakas fote Hamstera:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='furciaczek']Lyzew jest genialny, fantastyczny i w ogole naj:loveu: Pirania wez im opowiedz akcje z wygladaniem przez onko i moje zdziwienie:evil_lol: I daj jakas fote Hamstera:diabloti: a co ja będe opowiadać, Ty opowiedz jak nie wierzyłas że mój Timek rozumie mowe ludzką:-) a Hamster własnie po żarciu- ryz z kurczakiem pooooszedł w 5sekund, troszke sie pies pobrudzil ale leżał i każde ziarenko ryzu wylizal ...teraz nadaje sie tylko do kąpania, więc zamierzam go dzis katować jak to zwyjle czynię zreszta i tak regularnie:-) podwójne kły...i kto mu podskoczy hihihi? i takie sobie błogie lenistwo z miziająca Emilką Quote
furciaczek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ejjj a czemu on nie nosi rozowych kokardek co??:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 bo irokez za krotki i kokardka sie nie utrzyma:diabloti: Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):bo irokez za krotki i kokardka sie nie utrzyma:diabloti: kup mu treskę :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 etam...poczekam az sam urosnie:-) wlasni gotuje psu kurczaka z ryzem...psa nosi po chałupie, zapach wszędzie a nie dają:-) Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):etam...poczekam az sam urosnie:-) wlasni gotuje psu kurczaka z ryzem...psa nosi po chałupie, zapach wszędzie a nie dają:-) sadystka :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Alicja napisał(a):sadystka :diabloti: kochana, ja go przedwczoraj wykąpałam! i tak sie zalepil mamlając gryzaki dziś ze znowu go będe kąpać hihihii:-) Quote
evel Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Weź, ale jesteś :( A leki wpychasz do gardła? Może się podamy razem do TOZu? Albo niech MaDi przyjedzie na kontrolę? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 ja myślę, ze sama ściągnę MaDi do siebie na kontrole bo podejrzewam, że jestem ZŁYM właścicielem sadystą!!!!! uff wreszcie to z siebie wyrzuciłam... Quote
furciaczek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To nie Ham...za normalnie wyglada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No proszę. Jak na takiego krzywdzonego pieseczka (pominiętego nawet w tytule dogo-blogaska!) wygląda całkiem dobrze :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 furciaczek napisał(a):To nie Ham...za normalnie wyglada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha to Hamster w ujęciu kuzynki bawiącej sie w focenie wszystkie co sie rusza:-) evel napisał(a):No proszę. Jak na takiego krzywdzonego pieseczka (pominiętego nawet w tytule dogo-blogaska!) wygląda całkiem dobrze :evil_lol: photo shop :-) Quote
Recommended Posts