sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 tylko ze ja nadal uwazam ze to nie jest od jedzenia...ale mnie nikt nie slucha jak zwykle:( to sie pojawilo po feralnej kąpieli (Timek sie wytarzal w jakiejs zgniliznie i siostra zeby to ukryc przede mna wykapala go sama...a ze nie miala pojecia w czym to wziela normlany swoj szampon!)szybko sie przyznala bo od razu sie zaczal drapac wszedzie, dostal lupiezu wiec wiedzialam ze cos jest nie tak...zreszta czulam od niego zapach jakis pomaranczowy ...bleee...i tak sie zaczelo....i konca nie widac!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja bym chyba zabila gdyby ktos mi psa w normalym szapomnie wykapal:diabloti: Najlepiej jak pojdziesz na konsultacje z innym wetem... moze ten cos wymysli konkretnego:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 dzis w nocy musze pojechac ze soba do lekarza, jutro rano jade do schroniska (jak wezme jakiegos psiaka a wezme napewno dla kolegi, kto wie czy tez jakiegos drugiego dla siebie nie zagarne to do weta i tak musze jechac)wiec Timem sie zajme po poludniu...o ile dozyje, bo zaraz chyba padne:( Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Oj az tak zle sie czujesz?? Kiedy rodzice wroca... moze idz sie wygrzac do wyrka zeby sie gorzej nie rozlozyc:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 u mnie w domu wszyscy po kolei chorowali (jakies grypsko) ja bralam zapobiegawczo caly czas witaminki i mnie nic nie bralo...a teraz dola zlapalam o lekach zapominalam, zmarzlam pare razy i juz...niby nic mi nie jest ale wszystkie miesnie mnie bola, glowa tez pobolewa...i dzis to gardlo...mialam rano wrazenie ze sie udlawie, ze cos mi tam siedzi, nie moge jesc ani pic:( schudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja nie chce!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Nieciekawie to wyglada:shake: Do wyra smigaj natychmiast:mad: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mam nadzieje ze pojechalas na to pogotowie... Quote
diabelkowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a o Acanie nie myslisz ? Niki do lekarza! Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Mam nadzieje ze sie doczlapalas do lekarza i teraz juz grzecznie w wyrku lezysz... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 nie bylam u lekarza ale antybiotyk mam (taka magiczna sztuczka hihihi) wlasnie wrocilam z zamojskiego schroniska...mam duzo fotek, jak tylko powklejam nowe zdjecia na watkach zamojskich psiakow to dam tutaj jeszcze do siebie te skarbenka, ktore znalazlam(miedzy innymi jest wyzlica!!) Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nie no Tobie to by przydalo sie pozadne pranie doopska:mad::shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 bylam dzis w zamojskim schronisku...pojechalam tam z kolega, ktory szuka psiaka szczeniaka najlepiej owczarka i znalezlismy sunie przywieziona razem ze szczeniakami, ale narazie są za male wiec trzeba poczekac, ale prawdopodobnie bede juz dwa zaklepywac:) a teraz przedstawie psiaki: na poczatek cos dla furciaczka...Gosiu powiedz mi co to za rasa?:) Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Oj ciezko powiedziec, nie widze dokladnie... ale przypomina cc z budowy... napewno to jakis molosek:-( Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 kolejny duzy rasowiec...ruda sunia CAO, przywieziona ze szczenietami,zostal jej juz tylko jeden ale jest juz zaklepany, wiec teraz sunia czeka na dom...widac w jej oczach mądrosc... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 no i ta co mnie za serce chwycila...sunia ...wyzel...na moje oko niemiecki krotkowlosy...mlodziutka, chudziutka, spokojna, z daleka obserwuje szalenstwa kompanow z boksu... tutaj widac dokladnie jaka jest chuda:( coz moge powiedziec, mam sentyment do tej rasy...po prostu piekna sunia... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 jeszcze jedno zdjecie rudej... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 slodki "lisek" piesek...przebywa w psim przedszkolu ze szczeniaczkami, mlodziutki, bardzo garnie sie do ludzi... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 najpiekniejszy na swiecie rottek (sunia) ...inteligencja az bije jej z oczu...w boksie budzi respekt, ona ma prawo podejsc do krat pierwsza...nie widzialam cienia agresji...psy po prostu schodza jej z drogi:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 moja osobista porazka...Dorian (4lata) mix huskiego...rok temu szkolilam go bo nie potarfil chodzic na smyczy (ciagnal jak w zaprzegu) ...byly pies mojej "znajomej"...obiecywala, ze jak postanowi go oddac da mi nzac a ja poszukam mu domu....prosilam zeby tylko nie oddawala go do schroniska...a dzis go tam spotkalam :(:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 poznal mnie...wszedl na kraty...chcial do mnie wyjsc...myslalam, ze sie powiesze na pobliskim plocie!! nie rozumiem tego...wiem, ze w zyciu jej sie pogmatwalo, byc moze nie stac jej teraz na psa...ale przeciez obiecywala mi, ze jak postanowi go oddac to nie da go do schronu tylko ja mu poszukam domu:(...obiecywala:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 a teraz sprawa pilna...w schronisku jest obecnie kilkanascie malutenkich szczeniaczkow...ten jeden jest bardzo osowialy,ma dziwna wydzieline z nosa, chowa sie w kacik za buda...widac, ewidentnie, ze cos mu jest (i to nie jest smutek z powodu braku pana, on jest chory)...obawiam sie ze bez pomocy nie przezyje, trafilam na pore karmienia...on nawet nie wstal do jedzenia...w schronisku jest mnostwo psow w strasznym stanie wiem...ale popatrzcie na niego... Quote
Tola Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Moze to maleństwo ma nosówkę:-( Wyżłowata sunia jest w takim razie długo w schronie, widziałam ja juz na poczatku sierpnia...Niki - lidka - moze załozyc jej watek? Szkoda jej:-( Mam jeszcz pytanie - czy ta sunia rottek to jedna z tych sun z Magdy wątku, czy nowa? Mały Lisek tez cudny... I ruda sunia... Moze załóz watki, czasami jest tak ze ktos sie zakocha od pierwszego wejrzenia; to szansa na nowe zycie dla tych biedaków... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 tak to ta sunia z twojego watku....to ta o ktorej magda pisala, ze nie ma ochoty na zdjecia...powklejalam jej zdjecia na twoim watku....mam nadzieje, ze nie jestes zla:( biegaly wszystkie trzy ale tylko ta mi tak ladnie do zdjec pozowala... Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 matko swieta jakie biedulki:-( az sie serce sciska... Niki z tad niewiele moge pomoc niestety... jesli moglabym Cie prosic, podaj mi wiecej info na temat tego cc, mam kilku znajomych pasjonatow i hodowcow...moze oni cos pomoga... potrzebowalabym rowniez jakies lepsze foto, tak zeby mordke bylo widac...jaki jest w stosunku do innych zwierzakow, ludzi itp. edit: nie mam teraz zytnio czasu narazie to http://forum.molosy.pl/showthread.php?p=376514#post376514 mam nadzieje ze nie jestes zla?? wieczorkiem jeszcze cos pokombinuje Quote
Recommended Posts